"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

ΤΕΡΜΑ Μ' ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΟΥΡΟΥΝΙ"...

Επειδή πολύ παραφιλολογία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, για το πως και τι, μ' αυτό το γερμανικό σβάιν, σας βάζω κάτι από τον "Βηματοδότη" του "Β", και τέρμα.
Με τους απογόνους του Αττίλα και του Τζενκίς Χαν, δεν αξίζει να ασχολείται κανείς, τους βαρβάρους Ούννους του Βορρά.
Αυτούς που έψησαν ζωντανό τον άμαχο πληθυσμό στην Ελλάδα και τον έφαγαν (αβάπτιστα μωρά ξεκοίλιαζαν στο Δίστομο για χάζι), δεν πρέπει οι Ελληνικές εφημερίδες και τα ΜΜΕ, να αφιερώνουν ούτε σειρά. Όχι στήλη. Γι' αυτούς ΟΛΑ είναι διαφήμιση. Κυρίως τα κακά.
Οι Γερμανοί, όπως και οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, ΠΟΤΕ δεν θα γίνουν φίλοι των Ελλήνων.
Και κάτι ακόμα. Μποϊκοτάρετε τα ελληνικά ξενοδοχεία, τα οποία φιλοξενούν ενοίκους από αυτή την αηδιαστική φάρα. Μη δέχεστε να έχετε στο διπλανό δωμάτιο ή το τραπέζι σε ταβέρνα, αυτές τις αιμοβόρες ύαινες. ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟ. Η περιφρόνηση είναι το καλύτερο όπλο. Και μην διστάζετε να τους δείχνεται της απέχθειά σας, όπου τους συναντάτε...

-*****-
 Υπάρχουν κάποιες στιγμές που όταν επιχειρείς να υποβαθμίσεις ένα σοβαρό θέμα το κάνεις χειρότερο.  Πέτερ Ραμσάουερ.
Στο Μέγαρο Μαξίμου προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη χυδαία και ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ένας έλληνας φωτορεπόρτερ εντός του πρωθυπουργικού γραφείου μπροστά στα μάτια του Πρωθυπουργού από τον πρώην υπουργό Μεταφορών της Γερμανίας, τον βαυαρό χριστιανοκοινωνιστή Πέτερ Ραμσάουερ λέγοντας ότι «ζητήθηκε συγγνώμη και το θέμα έληξε».
Αλλά το θέμα δεν έληξε - και πώς να λήξει έτσι εύκολα;
Το επεισόδιο ήταν πρωτοφανές, αφού κατά τη στιγμή της φωτογράφισης του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ με τον Αλέξη Τσίπρα ο φωτογράφος του  ΑΠΕ έσπρωξε κατά λάθος τον γερμανό πρώην υπουργό και αυτός τον έβρισε: «Μη μ' αγγίζεις, βρωμιάρη Ελληνα».
Και για να είναι σίγουρος ότι ο φωτορεπόρτερ τον άκουσε, τον έβρισε δύο φορές: μία στα γερμανικά και μία στα αγγλικά.
Βεβαίως υπήρξε αντίδραση από άνδρες του πρωθυπουργικού γραφείου αλλά όχι όση έπρεπε. Δηλαδή, δεν τον έπιασαν από τον λαιμό να τον πετάξουν έξω από το Μαξίμου με τις κλωτσιές, απλώς διαμαρτυρήθηκαν  σε γερμανούς διπλωμάτες που βρίσκονταν μπροστά.
Αυτό που μπορώ να υποθέσω για τη μη έντονη αντίδραση του πρωθυπουργικού γραφείου ήταν ότι δεν γνώριζαν με ποιον Γερμανό είχαν να κάνουν.
Οταν όμως έμαθαν, συνέβησαν τα παρακάτω...
Πρώτα απ' όλα χαρακτήρισαν (διά της ασφαλούς μεθόδου της διαρροής, δηλαδή «leave no papers») «φασίστα» τον παρεκτραπέντα υπουργό.
Και τούτο επειδή δεν ανήκει στο κόμμα της κυρίας Μέρκελ ούτε στο SPD. Είναι χριστιανοκοινωνιστής.
Δεύτερον, διέρρευσαν ότι ο γερμανός πρεσβευτής στην Αθήνα ζήτησε συγγνώμη και επίσης ότι και ο «δράστης» ζήτησε συγγνώμη.
Σημειώνεται όμως και τούτο: ούτε οι γερμανοί κοινοβουλευτικοί που ήταν παρόντες αντέδρασαν ούτε ο Πρωθυπουργός είπε το παραμικρό.
Αυτό μάλλον τα λέει όλα.
 

Βηματοδότης