"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΡΙΣ, Ή ΘΕΟΔΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Αυτή η κοπέλα που διάλεξε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Θεοδώρα Γκρις (Θεοδώρα Ελλάς δηλαδή, ή Θεοδώρα Ελληνίδα), και πρωταγωνιστεί στο κινηματογραφικό έργο “Οι Πύλες του Άδου” που θα γυριστεί στην Ελλάδα εξ’ ολοκλήρου σχεδόν, είναι η μικρότερη κόρη του τέως Βασιλιά της Ελλάδος Κωνσταντίνου.

Για τους άσχετους και μνησίκακους, των εχόντων και... παιδικά απωθημένα από ιλαρά ή ανεμοβλογιά, σε εμετικά σχόλιά τους που ήταν αρνητικά στην είδηση όπως πάντα και καταψηφίστηκαν συντριπτικά ΟΛΑ, λέμε πως:


Όπως κάποτε το Άργος “προμήθευε” βασιλιάδες όλον τον Αρχαίο Ελληνικό κόσμο, έτσι και η Κάτω Σαξονία στη Γερμανία (Ανόβερο, Χαρτς), προμήθευσε όλους τους βασιλιάδες της Ευρώπης. (Αγγλία, Δανία, Ολλανδία, Ρωσία), μόνον οι Σουηδοί είναι Γάλλοι (Μπερναρντότ), αξιωματούχοι του “Ναπολέοντα του Καλόμερου” (Μπουόνο Πάρτε). Το να λεν δηλαδή, ότι οι Έλληνες νεώτεροι βασιλιάδες είναι Γερμανοί, δεν λεν τίποτα πιο αληθές ιστορικό, και τίποτα το ψευδές.

Κάποιοι από αυτούς όμως, τους βασιλιάδες της Ελλάδος, εκτός του ότι πολέμησαν στην Πρώτη Γραμμή του Μετώπου ως αρχιστράτηγοι, πήραν την Θεσσαλονίκη από τους Τούρκους και τους Βουλγάρους, στους οποίους την είχαν τάξει οι Γερμανοί παππούδες τους -κάτι που δεν έκαναν, ή πέταγαν τα όπλα και λιποτακτούσαν οι σημερινοί αριστεροί δημοκράταροι”- παρήλασαν και νικητές στην Αδριανούπολη, μέσα στη σημερινή Τουρκία.

Η ρήξη τους με τον Βενιζέλο, ο οποίος άλλοτε συμφωνούσε και άλλοτε διαφωνούσε κατά πως του συνέφερε -και που δεν διεφώνησαν μόνον αυτοί, αλλά και άλλοι στρατηγοί του “Διχασμένου Ελληνικού Στρατού” -μεγάλη “επιτυχία” κι αυτή του “εθνάρχη” (πλην Εβραίου), όσο και η “Μικρασιατική καταστροφή”- σηκώνει πολύ συζήτηση, η οποία δεν είναι του παρόντος.

Θεοδώρα Ελληνίδα, λοιπόν, δείτε το βίντεο, όπως και τις φωτογραφίες.