"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

ΓΕΙΑ ΣΟΥ "ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ"!.. "ΑΘΑΝΑΤΟΣ"...

Η Ελλάς είναι εδώ... Χαμογέλα απ’ τον τάφο σου!.. Σου αξίζει. Τι είχε πει ο Πάγκαλος; Ο δικτάτορας όχι το μεγαλύτερο παχύ έντερο του κόσμου ο εγγονός του... Ή ο Κονδύλης το είπε; Δεν θυμάμαι, και βαριέμαι να το ψάξω:

"Αν ήξερα πόσο χαϊβάνια είναι οι Έλληνες, θα τους διοικούσα από Λοχίας, κι όχι από Στρατηγός"!..

Εδώ πάντως, μου μοιάζει με τον Μακαρέζο...
Εδώ είναι φτυστός ο... Γιώργος!.. Ξέρω, ξέρω...
Πολλοί θα πουν ότι προσβάλλω τον Αρχηγό... 
Έναν συσχετισμό έκανα, αν πρόσβαλα κάποιον, 
συγνώμη!
Εδώ, μη μου πείτε; Κοιτάξτε δάχτυλο; Σίγουρα 
είναι ο Ιωαννίδης!.. "Τικιτάκ το τακουνάκι σου... 
Με τη γάμπα σου

σπάσ'τα...".

Κι εδώ με έναν μουτζαχεντίν της Ορθοδοξίας!

Από αυτούς που κηρύττουν ότι όλοι είμαστε

ίσοι και... αδέρφια!..


Ο Άρις Πουλιανός μου είχε πει κάποτε:
Κοίταξε... Αυτό το είδος της μαϊμούς που εξελί-
χθηκε σε άνθρωπο, τα κατάφερε!.. Οι άλλες μαϊ-
μούδες, είναι ακόμα στα δένδρα...
Άρα λοιπόν, κι εμείς πρέπει να... είμαστε
αδέρφια, με τις άλλες μαϊμούδες που είναι
ακόμα στα δένδρα!.. Έτσι δεν είναι;
Αμ, το άλλο που είπε; “Ανόητος όποιος σκέπτεται τώρα εκλογές”; 
Ο καημένος, δεν ξέρει ότι πιο ανόητο και πιο βλάκα απ’ αυτόν, δεν διαθέτει σήμερα η Ελλάδα!.. Α, ναι. Και πάνω απ’ όλα προδότη!.. Εφιάλτη!
Αυτοί που θα βαρούσανε τα νταούλια για να χορεύουν τσάμικο οι Ευρωπαίοι, τώρα τα βαρούν στις κεφάλες τους και χορεύουν τα... καγκέλια της Τσαμπά!
Αλλά, ρε παιδιά... Δεν σας φαίνετε ότι έκανε μπάκα το τεκνό;
Παλιότερα γράφαμε ότι βγαίνουν βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί για να γ@#$%υν! 
Σήμερα πρέπει να γράφουμε, και για να φαν τον αγλέουρα, να λαδώσει το έντερό τους, να τετραπαχύνουν, και να κλέψουν φυσικά τον ατέλειωτο!