ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ! ΤΟ “ΣΎΣΤΗΜΑ” ΠΛΈΟΝ, ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΟΛΙΣΘΑΊΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ!..

Πρώτα βανδάλησαν την Ελλάδα εντελώς ανενόχλητοι ατιμώρητοι, απ' άκρη σ' άκρο επί 40 χρόνια στη μεταπολίτευση -το κάνουν ακόμα- για να γίνουν Κυβέρνηση!
Κατέστρεψαν κτίρια, έκαψαν δάση, διέλυσαν πανεπιστήμια, διέλυσαν επιχειρήσεις, παραγωγές, ακόμα και εγκύους γυναίκες έκαψαν σε τράπεζες που έβαλαν φωτιά, χωρίς και πάλι να τους πειράξει, ή να τους ακουμπήσει ΚΑΝΕΝΑΣ., να θυμηθούμε και κείνο το “Εθνικό μας Λέσι”, κάποτε, τον “Εθνικό μας Επιβήτορα”!
Μετά ως Κυβέρνηση, από κει που θα βαρούσαν τα νταούλια να χορεύει η Μέρκελ και τα άλλα “μαϊμούνια” της ΕΕ, θα έβγαιναν από αυτήν και το ΝΑΤΟ, υπέγραψαν το πιο σκληρό μνημόνιο που δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να υπογράψει, ούτε και ο πιο ηλίθιος ηγέτης της Δεξιάς, π.χ. ο γιος του... Τέρρι Χρυσού, ο Χρυσο-τακατάκας!
Ακόμα, ως Κυβέρνηση άρχισαν να πουλούν ότι πουλιέται, ξεπούλησαν με μιας 14 Ελληνικά αεροδρόμια που έφτιαξε ο Ελληνικός λαός με το αίμα του -νούμερο ρεκόρ- για ένα πιάτο φακή εν μιά νυκτί, το μεγαλύτερο κρατικό έγκλημα που έγινε ποτέ στη χώρα, και μέσα σε Ελληνικό έδαφος!
(σ.σ.: Κάποιος ασήμαντος τιποτάνθρωπος ονόματι Πιτσιόρλας, ένας άνθρωπος έκανε όλο αυτό το έγκλημα, μόνον με την κομματική του ταυτότητα ως προσόν, κανένα άλλο).
Παραχώρησαν” αυτοκινητοδρόμους που η Επταετία άρχισε να φτιάχνει και τους άφησε μισούς, σε κάθε είδους λαμόγια και δικούς τους, με το “αζημίωτο” φυσικά πάντα, για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
(σ.σ.: την γράφουμε “Επταετία”, γιατί η σημερινή δικτατορία-χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα στην οποία ζούμε, είναι πολύ πιο σκληρή και αδυσώπητη για τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος άρχισε σιγά-σιγά να την νοιώθει πολύ άχαρα στο σβέρκο του, όλες οι “καινοτομίες” εξ’ άλλου που εφαρμόζουν οι σημερινοί δικτάτορες, τις ονομάζουν ή τις βαφτίζουν “δημοκρατικές”, “επιθυμίες του λαού”, χαρακτηριστικό κι αυτό όλων των δικτατοριών!..).
Τώρα που βλέπουν ότι σε κάθε φασιστικό μέτρο που εφαρμόζουν εναντίον του, ο λαός έχει και μία απάντηση, αρχίζουν τα “Αποφασίζομε και Διατάσσομε”. Τα ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.
Έτσι λοιπόν, απαγορεύεται η κυκλοφορία στους επαρχιακούς δρόμους (σε λίγο καιρό και για τους ανθρώπους), στους οδηγούς και τα οχήματα που δεν πληρώνουν διόδια δηλαδή, στους αγροτόδρομους, γιατί υποχρεωτικά (άκρως χαρακτηριστικό κι αυτό, δικτατορικό) πρέπει ΟΛΑ τα αυτοκίνητα-οχήματα πρέπει να πηγαίνουν εκεί που πληρώνουν, δηλαδή εκεί που “τους πληρώνουν”! Αλλιώς η περιουσία τους κατάσχεται, και οι ίδιοι θα εκτελούνται με... τυφεκισμό, ατάκα και επί τόπου!
Αν δούμε ότι θα ανεβάσουν υποχρεωτικά και τα τρακτέρ, τις μπουλντόζες, τα γκρέϊντερ και κάθε είδους άλλου βαρέως οχήματος στους αυτοκινητοδρόμους, προς ενίσχυση των “πελατών τους”, δεν θα μας φανεί καθόλου, μα καθόλου παράξενο!..
Οι ατομικές ελευθερίες πλέον στην Ελλάδα, και οι εντελώς ανθρώπινες αξίες τίθενται υπό αμφισβήτηση, στο ψυγείο, μαστιγώνονται, με νόμους και διατάξεις -θα κυκλοφορήσουν σύντομα- που ούτε ο Μανιαδάκης της "4ης Αυγούστου" δεν διανοήθηκε να πράξει ή να εφαρμόσει, σε μια εποχή που η Ελλάδα ήταν ένα απέραντο εργοτάξιο, έργα της εποχής εκείνης, λιμάνια, δρόμους, σιδηροδρόμους, αεροδρόμια, ξεπούλησαν και ξεπουλούν σήμερα αυτοί, οι νέοι εθνοδιαλυτές και προδότες, που ακόμα και ο Εφιάλτης, θα φαντάζει άγιος μπροστά τους!
Θα εφαρμοστούν τέτοια μέτρα, φασιστικά και δικτατορικά δε, ώστε αυτοί που ανέβασαν αυτόν τον συρφετό στο τιμόνι της Ελλάδος να τους οδηγήσει στην ευμάρεια και τον πλούτο, την ευτυχία, όχι απλά θα το μετανοιώσουν, αλλά θα παρακαλούν να πεθάνουν από ασιτία, για να μην υποστούν άλλον εξευτελισμό ή ακρωτηριασμό, αυτόν που ήδη υπόκεινται με φρικτά μέτρα και λιτότητα έως τώρα!
Εξ' άλλου έχουμε μια κυβέρνηση πασιφανέστατα πλέον “Εκδικητών-Κουμμουνιστών”, που ενώ ζητούν την λήθη και την συμφιλίωση από τη μια, ολοκλήρου του Ελληνικού λαού με τον “Εμφύλιο του Γεννηματά”, από την άλλη στην ουσία τον φουντώνουν, ή επιδιώκουν νέο, όπως ο Βενιζέλος επεδίωξε και επέτυχε -το πιο μεγάλο κατόρθωμα της πολιτικής του- τον “Εθνικό Διχασμό” ο οποίος οδήγησε σε μια ολέθρια καταστροφή της Ελλάδος, με το ξερίζωμα και 4,5 εκατομμυρίων Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες, κάτι αντιστρόφως ανάλογο που γίνεται σήμερα, με την υποδοχή των χιλιάδων λαθροεισβολέων ισλαμοφασιστών από αυτήν την Κυβέρνηση, η οποία χρύσωσε το χάπι για τους αντιπάλους της και τον ανόητο ελληνικό λαό, με τις λέξεις “πρόσφυγας” ή “μετανάστης”, και όχι λαθρομετανάστης ή εισβολέας, που είναι και το σωστό! Για το ποιος ήταν ο Βενιζέλος, διαβάστε ΕΔΩ.
Πριν δυο-τρεις μέρες έκανε την εμφάνισή του σε δημοσίευμα ξένης εφημερίδος ότι “Οι Έλληνες άρχισαν πλέον να μισούν ο ένας τον άλλο”...
Όλα αυτά, σε χρονικό διάστημα λιγότερο από δύο χρόνια!...
Να δούμε ακόμα τι μας περιμένει να δούμε εμάς τους μεγάλους, γιατί οι μικροί ασχολούνται με το “Πόκεμαν” το Κινητό μπικ-μπικ στο χέρι, την Ταμπλέτα και το Γαλάζιο Δόντι στο αυτί, δεν γνωρίζουν και δεν θα γνωρίσουν ποτέ, τίποτα το σημαντικό και ουσιαστικό στη ζωή τους, σε μια χώρα εξ’ άλλου, που η ίδια τους υπόσχεται τίποτα, το απόλυτο μηδέν με την εκπαίδευση που σχεδιάζει, και το επίσης απόλυτο μηδέν στη γνώση, που επιδιώκει ως όπλο για το μέλλον τους, να τους τροφοδοτήσει!..
Νομίζοντας και κάποιοι φυσικά, ότι μπορεί να πάει μακρυά αυτή η βαλίτσα!..