"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ) ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ “ΝΔ”...

Ξεκινάει από φόντο βαθύ μπλε! Αρπαγή ψήφων από την “ΧΑ”, που της ξύπνησε η αναθεματισμένη (τι τόθελε;), “πατριωτικά αισθήματα” ανάθεμα την ώρα! Δηλαδή, βαθιά δεξιά, όσο και η... πολιτική της τόσα χρόνια! 
Στη συνέχεια, στα σχήματα, φέρει μια καλικαντζούρα για υπογραφή, σαν αυτούς τους αγραμμάτους γέροντες της Ελλάδος του 19ου αιώνα, που υπέγραφαν τα επίσημα χαρτιά τους (συμβόλαια, διαθήκες, ταυτότητες), δια του σημείου του σταυρού (+), της σταυροσημάνσεως. Το χρώμα της καλικαντζούρας, της υπογραφής αυτής, είναι σκοπίμως πορτοκαλί για να κλέψει κάποιους από τους ψηφοφόρους του Σύριζα, ότι είναι κι αυτή ολίγον κουμμουνιστικό κόμμα, πέρα από δεξιό, αφού ως γνωστόν ο Σύριζα έχει και τους περισσοτέρους αναλφαβήτους ψηφοφόρους, που πηγαίνουν μια από δω, και μια από εκεί! Όπου φυσάει ο άνεμος (ΟΦΑ)!
Προχωράει σε μια μονοκονδυλιά πράσινη για τα χαχόλια της βάσης του Πασόκ, το Πασόκ είναι ανύπαρκτο, αλλά το σήμα της ΝΔ, μας το δηλώνει απερίφραστα: “Το Πασόκ είναι δω... κλπ, κλπ”! 
Παρακάτω το “Ν”, είναι λευκό. Ως χρώμα. Αλλά και σαν την αποχή, τα άκυρα και τα λευκά ψηφοδέλτια, τα οποία ως γνωστόν αντιπροσωπεύουν κάτι λιγότερο από το 50% του εκλογικού σώματος στην Ελλάδα! Έξυπνη γαρ εις το τοιούτον, από που θα πάρουμε ψήφους; απ’ αυτούς τους αδιάφορους, γι’ αυτό ας ντύσουμε το “Ν” με το χρώμα τους, μπας και τους συγκινήσουμε λιγάκι, οδηγήσουν τα ποδαράκια τους στις κάλπες, την ψήφο, το υπέρτατο δημοκρατικό τους δικαίωμα -που το έβαλαν εκεί που ξέρουν- έχουν να πατήσουν σ’ αυτές, τις κάλπες, κάτι δεκαετίες!
Και πάμε στο “Δ” ανοιχτό γαλάζιο. Τη “γαλάζια γενιά”, δηλαδή. Που αν δεν θρονιάστηκε σε διάφορες θέσεις κλειδιά με παχυλούς μισθούς βολεμένη το υπέρτατον, την έγραψε ως γνωστόν στα παλιά της τα παπούτσια, απουσιάζει, μετοίκησε στο εξωτερικό... Σε και με ταραφοντάν τουρκιστί... Και ΝΔ και Ελλάδα και εκλογές! Και Τακημητσοτακατάκα Χρυσό!
Αυτή ήταν και είναι η πολιτική της “ΝΔ”, ιδεολογική και πρακτική, τα τελευταία 45 χρόνια περίπου, λίγο απ’ όλα, αχταρμά, τουρλού-τουρλού μαλιαφατούρα, λίγο κουμμουνιστική, λίγο, φασιστική, λίγο πράσινη (πασόκ), λίγο πορτοκαλί (σύριζα, το χρώμα των μαμελούκων), λίγο αραιά δεξιά, και λίγο... τρανσέξουαλ-τραβεστί, να πιάσουμε και τις ευπαθείς δυνάμεις, τους αδιαβαθμίτους και τους... κυνηγημένους! Δηλαδή, πάπαλα!
Γι’ αυτό και από το 53%, πήγε στο 15 (του 50% του εκλογικού σώματος όμως, να μη μας διαφεύγει), πιθανώς στις επόμενες εκλογές να πάει σε μονοψήφιο αριθμό, να κάτσει επάνω του να ησυχάσουμε, παρέα με το “Ριέκα” και τις άλλες μονοψήφιες δυνάμεις, απ’ αυτούς τους άχρωμους τελικά, άοσμους και άγευστους, που μας ταλαιπώρησαν με την... δυναμική τους τόσα χρόνια, δεν έχουμε να προσμένουμε τίποτα, γιατί κι εμείς συμβάλαμε σ’ αυτό με την αφέλειά μας, την βλακεία μας την αδιαφορία μας, το ραχάτι μας και τη βόλεψή μας! Ότι “άσχημες μέρες”, δεν πρόκειται να ξανάρθουν, ΠΟΤΕ!.. Έτσι μας παραμύθιαζαν όταν έκλεβαν τις ψήφους μας αυτά τα πολιτικά κωθώνια, τα τελευταία 45 χρόνια!!
Ένα κόμμα που ξεκίνησε από έναν ιδρυτή μ’ αρχίδια, και κατέληξε σε ερμαφροδίτους ανεξιχνιάστου φύλλου, ντιντίδες του “λι” και το “λο”, μεγαλόκαρδους “πάκηδες” πρόθυμους για ότι πουλάει και ότι αρέσει, αλλά και σκληρούς δεξιούς, έως και φασίστες της “Πώλα”, οι οποίοι γέμισαν την Ελλάδα με λαθροεισβολείς βαρβάρους, για να την παραδώσουν... αλώβητη στις μεταγενέστερες γενεές, αλλ’ ολίγον ηλιοκαμένη και ηλιοψημένη όμως, από τις Ερήμους της Αφρικής και της Άνω και Κάτω Τζαμαχιρίας Αραπίας Ισλαμίγιας!

Τέλος και... τω θεώ δόξα!