ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... ΤΙ ΦΡΙΚΗ!.. ΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ... ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΔΙ, ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟ... ΑΥΤΟΦΩΡΟ!

Την είδηση κυκλοφόρησε το "Π.Θ.", με τον πηχυαίο τίτλο: "Ο Κασιδιάρης έσπρωξε τη δημοσιογράφο του Σκάι και βγήκε live!..". Τώρα θα θυμάστε εσείς βεβαίως, εκείνον τον ιδιοκτήτη του "Π.Θ."που θα τον μπουζούριαζε η Γαλλική Αστυνομία στις Άλπεις, και θα καθαρίζαμε απ' αυτόν, αλλά ας όψεται η βλακώδης Ελληνική Αστυνομία (Ιντερπόλ, παρακαλώ), η οποία τον... γλύτωσε!
Στην Ελλάδα υπάρχουν λογιών-λογιών εφημερίδες. Εφημερίδες άσπρες κόκκινες κίτρινες, φύλλα φυλλάδες κωλοφυλλάδες λαχανοφυλλάδες, λαμόγια διαπλεκόμενα, κλπ, κλπ. Μετά από αυτά που θα δείτε στο β' βίντεο, τα οποία το ίδιο το έμα" παρουσίασε ως μεγάλα πειστήρια, φοβερά και τρομερά, κατατάξτε το όπου θέλετε στα παραπάνω. 
Το πρώτο βίντεο δεν είναι του "Θ", είναι η διαμάχη του βουλευτή της Χ.Α. με τον προ ολίγων μηνών προφυλακιστέο κακούργο; Κοντομηνά, και τσόντα ιδιοκτήτη του Άλφα;
Αν δεν μας απατάει και η μνήμη μας, βρίσκεται "έξω" ακόμα υπό περιορισμό κατ' οίκον αυτός ο κύριος; Δεν ξέρουμε.
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ  

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ, Η ΚΟΠΕΛΑ,
 ΕΙΝΑΙ Ν' ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΩΣ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ;!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΏΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ), ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ: 

Σχόλια


Γιάννης Πρόγιος & αυτά συνέβησαν05/08/201600:11
Στο SKAI είχαν στήσει ζωντανό λινκ στο περιστύλιο της βουλής για να είναι πιο αληθοφανείς οι ψευδείς ειδήσεις που παρουσίαζαν. Για κακή τους τύχη, ο Κασιδιάρης έτυχε να περνά την ώρα εκείνη από το σημείο, οπότε και παρενέβη σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο για να αποκαταστήσει την αλήθεια. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την ζωντανή παρέμβαση ο σταθμός έριξε μαύρο, δηλαδή διέκοψε την σύνδεση με τη βουλή και έβαλε κονσέρβα το βίντεο της επιτροπής. Ο Κασιδιάρης συνέχισε για αρκετή ώρα τις καταγγελίες του - παρ' ότι ο σταθμός είχε ρίξει μαύρο - καθώς ο δημοσιογράφος από το στούντιο είχε πει ψευδώς ότι θα ήθελε να κάνει διάλογο μαζί μας και να ακουστούμε. Αντί διαλόγου, το λινκ από τη βουλή κόπηκε μαχαίρι. Ο Κασιδιάρης ολοκλήρωσε την παρέμβασή του καλώντας τον σταθμό να προβάλλει και το βίντεο με την εξέταση Αλαφούζου. Η παριστάμενη δημοσιογράφος Ναντίν Χαρδαλιά δήλωσε ότι "θα το δείξουμε και αυτό". Όλη αυτή την ώρα όμως οι δημοκράταροι του Σκάι είχαν ρίξει μαύρο και επανέφεραν την σύνδεση με τη βουλή όταν είχαμε αποχωρήσει.

ΕΛΕΟΣ05/08/201600:10
ΑΝ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΧΝΕ... ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΥΦΟΣ .-

Ηλιας05/08/201600:06
Πρώτος ο ηλιας

αχαχαχαχαχαα04/08/201623:58
πριν μερικα χρονια ,σαν τον αλλον τον συριζομαλλια τον ρεπορτερ που το επαιζε θυμα ,στο συνταγμα, με ΔΗΘΕΝ διασειση...και πηγε στν εντατικη περπατωντας ! ΚΑΙ Η καμερα τον συνοδευε σε ολον τον δρομο.! μιλαμε για γελοια υποκειμενα.

ΑΡΕΤΗ04/08/201623:57
ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΚΟ ΓΙΓΑΝΤΑ... ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...!!

Χάρης04/08/201623:55
Καλά τους έκανε ο Κας.... Αρχηγός

ΤΙ ΚΡΙΜΑ.04/08/201623:53
ΒΓΗΚΕ ΑΠ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ Η ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ? Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΑΦΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΠΡΩΞΙΑ ? ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ.

ελεος04/08/201623:44
σε λιγο θα μας πει η ΕΣΗΕΑ πως ο Ηλιας εκανε και εκπομπη στο Σκαι μονος του! !

προσοχη προσοχη!05/08/201600:12
ανακοινωση ΕΣΗΕΑ!!! την πρωιαν σημερον, ο χυδαιος βουλευτης της εγκληματικης χρυσης αυγης ηλιας κασιδιαρης, εκανε καταληψη σε Βαν και το στουντιο του σκαι και κηρυξε τον εαυτο του ιδιοκτητη του σταθμου! καταγγελουμε τις ναζιστικες πρακτικες του ναζιστη χρυσαυγιτη, χωρις ιχνος εμπαθειας και δηλωνουμε αλληλεγυοι στον πατριωτη και παιδι του λαου κ. Κοντομηνα στην προσπαθεια του για ανακαταληψη του σταθμου.

δημοκράτης04/08/201623:30
απο την μία μεριά,οι καναλάρχες. Ανθρωποι σοβαροί, μετρημένοι,τίμιοι επαγγελματίες, που εργοδοτούν χιλιάδες τίμιους βιοπαλαιστές (δημοσιογράφους), που πληρώνουν τους φόρους τους,τις υποχρεώσεις τους,ενημερώνουν σωστα τους πολίτες,ασκούν κριτική και στηλιτεύουν τα στραβα της εξουσίας κλπ.ΑΠΟ την άλλη την μεριά οι φασίστες , οι νεοναζί, και όλα τα κατακάθια του πολιτικού συστήματος της χώρας. Μαζί με τους καναλάρχες, συμπορεύεται η αφρόκρεμα του πολιτικού συστήματος. Ο Κυριάκος, ο Αλέξης, η Φώφη, ο Σταύρος, ο κυρ Βασίλης, ο Γιώργος, ο Δημήτρης, η Ζωή, ο ΠΑΝΟΣ.......απέναντί τους, το ναζιστικό μόρφωμα, που χύνει το δηλητήριό του.... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ θα είναι λίγο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος λογικός, που να μην υποστηρίζει τους καναλάρχες και το υγιές δημοκρατικό σύστημα....., και να μην καταδικάζει τους νεοναζί και τα καραγκιοζιλίκια τους.

@23:3005/08/201600:00
φυσικα και καταδικαζουμε τους κουμουνδουριανους νεοναζι τουρκοφασιστες του συριζοναζιστικου μορφωματος που βραβευσαν τον ριχτερ.

αχαχαχαχαχαχα04/08/201623:50
μαλλον τρολλαρεις

Κλεόβουλος Κουκλεντές04/08/201623:50
@23:30: Πες τα μεγάλε δημοκράταρε! Από τα 4 που είμαι τα ίδια λέω κι εγώ και υμνώ τα 42 δημοκρατικά έτη δίχως κλεψιές δίχως ρεμούλες δίχως μίζες δίχως χρέη 350 δις ευρώ!!!!

A04/08/201623:30
Δεν την εσπρωξε.

ερτ04/08/201623:21
Ο κοντομηνάς που καθότανε με απλωμένα τα χέρια δεξιά και αριστερά πάνω στις καρέκλες κατά την διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής είχε πολύ φάση . Τους είχε όλους γραμμένους κανονικά, βέβαια τα μισά από αυτά που έλεγε ήταν μπούρδες αλλά ποιος νοιάζεται?

και επιπλεον04/08/201623:45
κι ειπε πως ο καφες του δεν ειναι οπως τον ηθελε, την ωρα που ειχε ξεκινησει να μιλαει ο Ηλιας.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ 04/08/201623:18
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝ ΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ... ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΙ ΕΡΙΞΑΝ...ΜΑΥΡΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΕΙΠΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΨΕΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ .ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΔΙΨΗΦΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ .

Πιπίνος04/08/201623:17
Μην ανησυχείτε, ξέρει πως να κινείται ειδικά γύρω από μια γυναίκα, χορευτής του τανγκό είναι ο Κασιδιάρης! Δεν σπρώχνει! Μεγάλο κάζο παιδιά, την άλλη φορά ίσως!

ΠΑΝΟΣ04/08/201623:15
Αυτές τις μέρες με την εξεταστική πέσαν τελείως οι μάσκες. Σπεύσαν ολα τα Μ.Μ.Ε. και το κόμματα του συνταγματικού τόξου να υπερασπιστούν τους ολιγάρχες και μονο η Χ.Α. εναντιώθηκε. Και οι τυφλοί είδαν.

Ροβήρος ο Κατακτητής04/08/201623:14
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ στο σκαι, η προπαγάνδα κατέρρευσε on camera! Πάρτους τα σώβρακα Ηλία!

καλυτερα να ερχονταν εξωγηινοι παρα αυτο04/08/201623:12
η ναντιν θα παει σιγουρα για ψυχολογικη υποστηριξη, επαθε σοκ..οι αλλοι δυο στο στουντιο θα πανε σπιτι τους, διοτι δεν επιτρεπεται σε μια δημοσια τηλεοραση να ριχνει μαυρο σε βουλευτη..η χα να κανει μηνυση

ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ 04/08/201623:05
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ...ΣΠΡΩΧΤΗΚΕ Η ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ .

naso04/08/201623:01
Τώρα ποια είναι η επιδίωξη τέτοιων αθλιοτήτων ενώ η πολιτική σταθερότητα συμφέρει τους περισσότερους έλληνες έστω και κάτω από αυτή την μακροχρόνια οικονομική κατοχή των φτωχοποιημένων υπερφορολογημένων καταχρηστικά κακοποιημένων ελλήνων. Αθλιότητα με έναν υπερόπτη απατεώνα ψευδομάρτυρα παλιάς κοπής επιχειρηματία που τάρπαξε κάποτε και νομίζει ότι έχει πιάσει τον παπά από τα αχαμνά αγνοώντας ότι μπορεί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να δει τις μετοχές του ψηφιακό κομφετί ποπόχαρτο. Αθλιότητα της επιτροπής να ενεργεί με κάποια έστω στοιχειώδη τάξη και επί του αντικειμένου που στην ουσία είναι η διαπλοκή συμφερόντων με οικονομικές απολαβές εναντίον των συμφερόντων του ελληνικού λαού έτσι ώστε να αξίζει αυτός ο διαπλεκόμενος συχνότητα και η αντιμετώπιση να μην είναι επιφανειακή έτσι ώστε να αντιμετωπίζεται ως μια ακόμη σύμβαση που την έχει στο τσεπάκι ως αναξιόπιστο πωλητάρη τάζοντας λαγούς με πετραχήλια όπως έκανε στο παρελθόν. Αθλιότητα των δικηγορίσκων παύλα γλείφτες παύλα υποστηρικτές παύλα υπερασπιστές με όφελος την μελλοντική τους προβολή στο μέσο μαζικής επικοινωνίας. Αθλιότητα να αποκαλείται βουλευτής που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού μέσα στην επιτροπή ως τίποτα από τον μάρτυρα και να μην επεμβαίνει ο πρόεδρος να τον επαναφέρει στην τάξη και χωρίς δικαίωμα κυρώσεων εναντίον του μέχρι και προσωποκράτησης εάν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο σε αμερικανική επιτροπή. Αθλιότητα και κερασάκι στην τούρτα οι ανάξιοι μισθοδοσίας, αγράμματοι ανεγκέφαλοι και εμπαθείς δημοσιογράφοι της συνηθισμένης παραπληροφόρησης του σταθμού Σκάι που γεμίζουν βαρετά μακροσκελή με ασυναρτησίες δελτία τριτοκοσμικά μαγκαζίνο αξίας ζάπινγκ ή άσε την τηλεόραση να παίζει μη μπει κανένας κλέφτης στο σπίτι και που μόνο τα κορόιδα αγοράζουν διαφημιστικό χρόνο έστω και από πακέτο! Σίγουρα μόνο οι ερωτήσεις του Κασιδιάρη και του Νικολόπουλου χάιδεψαν αυτόν το γερογελοίο ενώ ο Λοβέρδος ακόμα κολυμπάει στα σάλια του όσο για τους άλλους εικόνα τριτοκοσμικού δικαστηρίου καμία σχέση με επιτροπή και της σοβαρότητας του αντικειμένου που εξετάζουν γεμάτη πλέον άχρηστους πονηρίδηδες τελειωμένους υποτακτικούς περιπλανώμενους δικηγορίσκους!

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ 04/08/201623:00
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΑΝΤΙΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΠΡΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ .ΟΛΕΣ ΟΙ...ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ .Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝAΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ....ΣΠΡΩΧΤΗΚΕ .ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ .-

γιατι αραγε?04/08/201622:58
Γιατι παντα τα μμε χτυπανε την χρυση αυγη ? Γιατι δεν αναφερετε τα δελτια τυπου ? Γιατι την τρεμετε , μηπως γιατι ολοι εισαστε λαμογια που εκμεταλευεστε τον ιδρωτα του λαου και ολοι μαζι σαν μαφια περνατε καλα ? Φοβαστε το διαφορετικο και την αντιθετη αποψη , εσεις οι.. δημοκρατες? Η μηπως εισαστε ανικανοι να αντιμετωπισετε επι ισης οροις τους βουλευτες της ?

Είναι δυνατόν 10 μύρια ραγιάδες;;;04/08/201622:57
..το ξεφτιλισμένο ανθελληνικό "Αριστερο-δεξιό" ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟ σύστημα που εξουσιάζει και ξεπουλάει την Ελλάδα εν ψυχρώ βρίσκεται σε απόλυτο πανικό..ο Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή πλέον αγκαλιάζεται απο τους Έλληνες...ότι και να κάνουν ..όση λάσπη και να ρίξουν..

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ 04/08/201622:52
ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΟΜΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ .ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΑΝ .ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗΛΕΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ -ΣΥΝ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ - ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ .ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΨΕΥΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΕΡΙ ΣΠΡΩΞΙΑΣ Η ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ....ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ .-

απαιτουμε προστασια 04/08/201622:47
χαρδαλια κι αλλοι δυο, απο αυριο σας βλεπω απολυμενους, για ανεπιτρεπτη παρεμβαση χρυσαυγιτη στην τηλεοραση, γεγονος που απαγορευει ως γνωστον το συνταγμα..επιπλεον, το μπλουζακι που φορουσε ο κασιδιαραρος, το φορουσε και ο χιτλερ οταν πηγαινε πικ νικ στα δαση της βαυαριας..προτεινω στα συνεργεια των καναλιων για αποφυγη παρομοιων αναπαντεχων παρεμβασεων, να φτιαχνουν περιμετρο απο μπραβους σε καθε ρεπορταζ της βουλης..η καημενη η γιαγια μου φοβηθηκε μην απλωσει ο ηλιας το χερι του απο την τηλεοραση και την δειρει μεσα στο σαλονι μας! τρια χαπακια πιεσης και ενα ζαντακ για το στομαχι της δωσαμε!!!

@04/08/201622:47
Ουάου ! Τι βία είναι αυτή; Να λες ψέματα ως δημοσογράφος στον αέρα και να θέλει ο άλλος αποκατάσταση της αληθείας....

Αναποδεμος04/08/201622:34
Το σημερινο ηταν το μεγαλυτερο δωρο π μπορουσαν να κανου στην χα,ο Κοντομηνας δσν απαντησε,εβρισε πρωτος,τα καναλια σιωπησαν αλλα το διαδικτυο δεν φιμωνεται. Κοιτα που η χα δεν προκειται να πεσει απο 3 κομμα

Εύα04/08/201622:33
Πες τα Ηλία! Το δίκαιο είναι με το μέρος σου!

δεν δειχνει πολλα 04/08/201622:32
το βίντεο ,μόνο τα λίγα δευτερόλεπτα που χρειάζονται για να εκτεθει,αλλα προλαβαίνει ο αλλος δημοσιογράφος στο στουντιο να πει στη ρεπορτερ να του δώσουν μικρόφωνο για να ακουστεί ,πως φαίνεται ο αλλος ότι ειναι ... εεε;

περα απο την εμπαθεια, υπαρχουν και πολιτες!04/08/201622:32
ακουω αυτη τη στιγμη τυχαια ειδησεις στο σκαι...ειναι απιστευτη η προκληση των δημοσιογραφων οπως συκοφαντουν την χα... και παλι σοου χυδαιολογιας βουλευτων της χα!!! απιστευτες χυδαιολογιες κασιδιαρη!!δεν ξερεις τι να κανεις..να γελασεις? να νευριασεις? να κλαψεις? να αλλαξεις καναλι? να αδιαφορησεις? ποσο θα συνεχιστει αυτος ο πολεμος εναντια σε πολιτες ψηφοφορους? διοτι το να φερεσαι συνεχεια ετσι σε ενα κομμα, οι βουλευτες του στο φιναλε χεστηκαν, παιρνουν το μισθο τους και κανουν τον αγωνα τους..οι ψηφοφοροι τους ομως, τι φταινε να ακουνε ολη την ωρα απο τα καναλια αυτες τις χυδαιολογιες εις βαρος μονο ενος κομματος, του κομματος τους? (αλλα και για τους ψηφοφορους και των αλλων κομματων, φανταζομαι ειναι πια κουραστικη αυτη η μονοπλευρη μεταχειριση και η ρητορικη)... και ερωτω!!!γιατι ειναι υποχρεωμενοι οι πολιτες να ακουνε συνεχεια και συνεχει αυτην την προπαγανδα που ξεπερναει και τον γκεμπελς? αυτη η απαισια ρητορικη μισους κατα της χα πρεπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ! περα απο αντιδεοντολογικη, περα απο ανηθικη, ειναι και ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ επιτελους!! εμπιπτει σιγουρα στις διαταξεις του αντιρατσιστικου νομου και εμπεριεχει στοιχεια καταπατησης του συνταγματος, ατομικων ελευθεριων και εμμεσης απειλης κατα πολιτων ψηφοφορων της χα!! απαιτω σαν πολιτης να σταματησει αμεσως αυτη η αντιαισθητικη κατασταση !!!! η θα βγαλετε εκτος νομου την χα και μετα μην την ξανααναφερετε ποτε η οσο ειναι νομιμο κομμα ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΣΤΕ ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ!!! υπαρχουν και ευρωπαικα δικαστηρια δικαιωματων του ανθρωπου !

ΩΡΕ ΞΕΦΤΥΛΙΚΙ04/08/201622:28
ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ... ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΑΚΩΤΗ ΚΑΙ ΡΟΜΠΑ .ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ...ΣΠΡΩΞΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ...ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ.....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ....ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ .ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ .

.....04/08/201622:25
Καλό είναι να είμαστε αντικειμενικοί άσχετα με τις ιδεολογίες και να μην αλλάζουμε αυτό που βλέπουμε. Δεν τη σπρώχνει και νομίζω πωε με αυτές τις τακτικές οι δημοσιογράφοι μόνο βοηθούν τη Χ.Α γιατί την κάνουν να φαίνεται θύμα μιας συνομωσιας εναντίον της. Γιατί δεν κάνουν το ίδιο με τους αριστερούς που βρίζουν και προσβάλλουν τόσο βουλευτές όσο και δημοσιογραφους και κυρίως ολόκληρο τον νοήμονα ελληνικό λαό;

Satyr04/08/201622:23
Πολύ καλά της έκανε! Βαρεθηκαμε πια την ελεγχόμενη και αντικειμενική τάχα δημοσιογραφία! Πλέον οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια είναι χειρότεροι φασίστες από τους "φασίστες" χρυσαυγιτες!

ΧΥΖ04/08/201622:20
Η δημοσιογραφος μετα το σπρωξιμο νοσηλευεται στην εντατικη !!! Λιγη ντροπη ρεεεεεεεεεεεε

@χυζ04/08/201623:54
αχχαχαχααχα!περαστικα της.

Πηγαν για μαλλι και βγηκαν κουρεμενοι04/08/201622:20
Τι σπρωξια ηταν αυτη ρε παιδια ? Που νοσηλευεται το θυμα να παμε για αιμοδοσια ? Συνεληφθη ο δραστης για αποπειρα ανθρωποκτονιας ? Θα υπαρξει Προεδρικη ανακοινωση αποτροπιασμου για την επιθεση και συμπαρασταση στο θυμα ? Πως θα ξεπερασει η....Ναντιν τοσο ρεζιλικι και μαλιστα ον καμερα σε απ ευθειας μεταδοση ?

μονο το χρυσή αυγή 04/08/201622:20
μπορεί να μας βγάλει από την ανία της σαπιας μεταπολίτευσης. όλα είναι βαρετά και αναμενόμενα, πρέπει να μπει πιο δυνατά να ξυπνησει ο κόσμος. να έχει μία νέα απειλή αντιμετωπίσει.

απιστευτο θεαμα04/08/201622:19
βλεπω το βιντεο της καταθεσης κοντομηνα με τις ερωτησεις κασιδιαρη..πραγματικα αυτο το παιδι γραφει ιστορια..νεο παιδι με τοσο θαρρος, ειναι ακατανοητο!! αν ηταν αμερικανος η γιαπωνεζος η ρωσος θα ηταν ηδη πρωθυπουργος...η αξια του ειναι ανυπολογιστη..κεφαλαιο για την χωρα ο ηλιας γι αυτο η νεα ταξη τον πολεμαει ετσι...φοβαμαι , οτι ετσι και απελευθερωθει η χα απο την φιμωση και φτασει ψηλα, καποιοι σκοτεινοι κυκλοι , ειναι ικανοι μεχρι πολεμο να φερουν για να μην κυβερνησει ποτε !! αυτο φυσικα δεν αναιρει ουτε μειωνει σε τιποτα την αξια του ηλια και του κομματος του..ειδικα αν η χα εκανε μια μικρη ανανεωση, πιστυεω οτι ολα τα υπολοιπα κομματα, θα πηγαιναν στα σκουπιδια!

Εύγε στον Κασιδιάρη 04/08/201622:16
Είδα την αντιπαράθεση με τον προκλητικό Κοντομηνά... Έβρισε τον Κασιδιάρη και δεν απαντούσε στις ερωτήσεις του. Ας δώσει πίσω τα εκατομμύρια που χρωστάει ο Αlpha και να μην προκαλεί τον Ελληνικό λαό! Και όποιου δεν του αρέσει ο Κασιδιάρης ας συνεχίσει στα 4 να προσκυνάει την Μέρκελ και τους δανειστές!!

ΑΓΥΡΙΓΟΣ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ04/08/201622:14
ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟ....ΣΟΚ .ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΦΤΥΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΙ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ .ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ 10% ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΡΕΒΑΤΩΘΩ .

@22:1404/08/201623:25
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

κκκκκκκκκκκκκκκ04/08/201622:13
σιγα το σπρώξιμο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,τελικα ποιος είναι το λαμογιο μήπως μπορειται να μας πει κάποιος. χρειαζεται και ο κασιδιαρης στην πολιτικη.

Πω-πω!04/08/201622:11
Την εξαφάνισε από το πλάνο μιλάμε!

@22:1104/08/201622:21
και την εριξε απ τη σκαλα και εσπασε το τακουνι της και το αριστερο χερι..επιτοπου ηρθε ενας σουπερμαν και της τα κολησε σε 3 δευτερα!

ο λιακος04/08/201622:09
Ο Λιάκος δε μοιαζει μόνο με νεατερνταλ, πρεπει να ναι κιολας

τον αντιμετωπιζεις στα λογια ? εισαι ικανος?04/08/201622:21
μακαρι ναχαμε αλλους 10 τετοιους νεατερνταλ στη βουλη

oeo04/08/201623:33
το ερώτημα δεν είναι αν τον αντιμετωπίζω στα λόγια αλλα στα επιχειρήματα. Γιατι αυτός απο λόγια και μπουνιές ένα σωρό αλλα μηδεν επιχειρήματα. όπως και όλη η χρυσή αυγή.

@23:3304/08/201623:55
τα λογια του Ηλια ειναι μονον επιχειρηματα και στοιχεια. αληθεια και νομος. Ενω ολο το συριζοφασισταριο ειναι συκοφαντιες.

"ΧΤΥΠΑ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ"04/08/201622:01
Μη δημοσιεύετε τέτοια άρθρα και ξυπνάτε τραυματικές εμπειρίες στον ...Κανέλο...

Διαιτητής 04/08/201621:59
Καθαρό τζατζαρισμα , παίζε μπάλα μη φας καμια κίτρινη για προσποίηση

@21:5904/08/201622:20
και ναι...νεεε ο Ηλιας εμφανιζετε στη περιοχη, κορνερ φιλοι μου...κορνερ, και ναι σουταρει με τροπο και το γκοοοοοοοοοοοοολ μπαινει αθορυβα..! 3-0 !

τρίχες χατικες04/08/201621:58
Μπορούαε να κάνει μήνυση για εξύβριση στον Κοντομηνά . Γιατί δεν την κάνει ;;

@συνωστισμός...μηνύσεων!!!04/08/201622:17
Προηγείται η πρηγούμενη μήνυση που του έχουν κάνει!!!Δεν τα ξέρεις καλά...φαίνεται!!

@21:5804/08/201622:09
εκανε.

Ας κανει ο Κοντομηνάς - αφού δανειστεί04/08/201622:08
Αυτο τι σχέση εχει με το αν μεταδίδονται αλήθειες η ψέματα ;

ΔΑΣ04/08/201621:52
Καλά της έκανε διότι έλεγε ψέμματα η δημοσιογράφος

@Εντεχνη...δημοσιογραφία!!!04/08/201622:15
Πάντως με ένα έσπρωξε(!) που προστέθηκε στο άρθρο ανέβηκαν τα σχόλια στα ...ύψη!!!

ΜΕΓΑΛΟ...ΚΑΖΟ04/08/201621:46
ΡΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ....ΣΠΡΩΞΙΑ .

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ04/08/201621:42
ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ....ΣΠΡΩΞΙΑ .ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ .

φ04/08/201621:42
Πολυ φασισταριο εδω μεσα, η αριστερο-δεξια παρακμη ροκανιζει την χωρα.

Αριστερό-δεξιά 04/08/201622:10
Οπως λεμε ΠΑΚΗΣ , ΚΑΜΕΝΟΣ κλπ. Συμφωνώ ! ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ 04/08/201622:04
ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ... ΕΣΠΡΩΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ .ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΣΕ.... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ....ΣΟΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ .

......04/08/201622:03
Να διαβάζεις για να μορφωθεις. Η δεξιά και η ακροδεξιά είναι δύο εντελώς διαφορετικές ιδεολογίες. Αντίθετα, η αριστερά είναι μία και ακραία εν τη γενεση της. Κάθε κοτσάνα που σας έρχεται στο απλοϊκό μυαλό σας, δεν αποτελεί και γεγονός.

Χαχαχαχα04/08/201621:58
Γεια σου βρε....Κεντρωε που υποστηριζεις ολους τους καναλαρχες που σας εβαλαν στην Βουλη .

@21:4204/08/201621:55
ποιοι ειναι οι βρωμοναζι? οι συριζοφασιστες που βραβευσαν τον Ριχτερ.

Πλήρωσε την καφετιέρα 04/08/201621:53
Κλεφτοκοπριτη

@μεγάααααλες κουβέντες!!!04/08/201621:50
Μακάρι μπάς και ροκανίσει και σένα!!!!!

απαρχαιωμενε04/08/201621:49
βρε απολιθωμα, εχεις μεινει ακομα σε εννοιες απαρχαιωμενες..τι θα πει φασιστες? τι θα πει προοδευτικοι? κενες λεξεις ειναι!! ολοι θελουν λεφτα λεφτα λεφτα φασιστες και προοδευτικοι!! οι μονες κατηγοριες που υπαρχουν ειναι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Me04/08/201621:40
Αν αυτό είναι "σπρώξιμο" εγώ είμαι ο Πάπας.

αρση ασυλιας τωρα ο αερας του ηλια εσπρωξε τη ναν04/08/201621:37
δηλαδη θα περιληφθει κι αυτο στο κατηγορητηριο κατα της χρυσης αυγης. Θα παει και η ναντιν μαρτυρας κατηγοριας κατα της χρυσης αυγης; αντε για να μην αισθανεται μονακια ο αλλος μαρτυρας κατηγοριας δημοσιογραφος του σκαι ο τεζαρης

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ04/08/201621:34
ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ....ΣΠΡΩΞΙΑ .ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ .-

ανοιχτοματη μου εσυ04/08/201621:34
οι οφθαλμιατροι μπορει να φυγαν για διακοπες αλλα το αφθαλμιατρειο αθηνων ειναι ανοιχτο για τον συντακτη που ειδε σπρωξιμο , ιδιως αν ο ανθρωπος αυτος οδηγει αυτοκινητο ειναι δημοσιος κινδυνος.

B04/08/201621:32
Το "σπρώξιμο" που το είδαν;; Χαχαχαχ ειστε τραγικοί ρεεε!! Αμεσως να τα βάλουν με τον Κασιδιάρη επειδη ειναι ίσως ο μονος που ξεμπροστιάζει τα λαμόγια της Ελλάδας κανονικα!

@πάλι καλά....!04/08/201621:52
Βρε δεν λές που δεν είπαν ότι την "βίασε" κιόλας???Από τέτοια δημοσιογραφία(!) όλα να τα περιμένεις!!!

μμμμ04/08/201621:29
ωραιο ζευγαρι ο ηλιας με την ναντιν

@κομπλεξισμοί!!!04/08/201621:39
Εχει πολύ...καλύτερες!!!Μην τον χαραμίζεις έτσι!!!!

ΗΛΙΑΣ04/08/201621:39
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ04/08/201621:23
ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΚΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΒΓΑΛΑ .ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥ .

ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ ?04/08/201621:17
ΟΙ...ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ....ΣΟΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΤΟ....ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ .ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑ ΠΩΣ...ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΡΙΞΕ ΜΑΥΡΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΝ...ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ....ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ .

η χα σας εχει κανει να κατουριεστε04/08/201621:13
δεν την βλεπω δαρμενη την ναντιν..απλα ο ηλιας περνουσε απο εκει την ωρα που συκοφαντουσαν και παλι την χα εν απουσια της

NYC04/08/201621:11
Πορτορικανοι, Τζαμαικανοι γυφτοι made in Greece. Αυτος ειναι βουλευτης, μπραβο σε αυτους που τον ψηφισαν.

@21:1104/08/201622:10
ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΡΕ 21:11.

Καλα Αλβανέ 04/08/201622:01
Άντε στην ουρά για food stamps τωρα

αηδιαστικη κατασταση με ευθυνη του συντ. τοξου04/08/201621:46
ακουω αυτη τη στιγμη τυχαια ειδησεις στο σκαι...ειναι απιστευτη η προκληση των δημοσιογραφων οπως συκοφαντουν την χα...δεν ξερεις τι να κανεις..να γελασεις? να νευριασεις? να κλαψεις? να αλλαξεις καναλι? να αδιαφορησεις? ποσο θα συνεχιστει αυτος ο πολεμος εναντια σε πολιτες ψηφοφορους? διοτι το να φερεσαι συνεχεια ετσι σε ενα κομμα, οι βουλευτες του στο φιναλε χ@στηκαν, παιρνουν το μισθο τους και κανουν τον αγωνα τους..οι ψηφοφοροι τους ομως, τι φταινε να ακουνε ολη την ωρα απο τα καναλια αυτες τις χυδαιολογιες εις βαρος μονο ενος κομματος, του κομματος τους? τι ειναι αυτοι οι ανθρωποι? αναισθητοι? τσουτσεκια? δρακοι? ηλιθιοι? αυτη η απαισια ρητορικη μισους κατα της χα πρεπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ! περα απο αντιδεοντολογικη, περα απο ανηθικη, ειναι και ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ επιτελους!! εμπιπτει σιγουρα στις διαταξεις του αντιρατσιστικου νομου και εμπεριεχει στοιχεια καταπατησης του συνταγματος, ατομικων ελευθεριων και εμμεσης απειλης κατα πολιτων ψηφοφορων της χα!! απαιτω σαν πολιτης να σταματησει αμεσως αυτη η αντιαισθητικη κατασταση !!!! η θα βγαλετε εκτος νομου την χα και μετα μην την ξανααναφερετε ποτε η οσο ειναι νομιμο κομμα ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΣΤΕ ΙΣΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ!!! υπαρχουν και ευρωπαικα δικαστηρια δικαιωματων του ανθρωπου !

@21:1104/08/201621:44
ρατσιστικοτατο σχολιο.

fidel04/08/201621:37
Σκαλες καλυτερος απο πολλες κουφαλες μεσα στην βουλη.

σχολια του συνταγματικου τοξου που ντροπιαζουν04/08/201621:33
σιγα ρε αρειε αριστοκρατη ρατσιστη!

ΓΚΟΥΖΚΟΥΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ04/08/201621:09
ΒΑΣΤΑ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΣΠΡΩΞΩ!!!!!!!

πότε την εσπρωξε 04/08/201621:04
καλά έκανε και την έσπρωξε, έπρεπε να της ρίξει και δυο χαστούκια για τα ψέματα που λέει.

ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΗΚΕ04/08/201621:02
Το αλάνι ο Κασιδιάρης. Που το είδατε το σπρώξιμο αγαπητό πρώτο θέμα. Μου φαίνεται δεν μας τα λέτε καλά. Και είμαστε και πιστοι αναγνώστες σας. Και δεν ψηφίζω και χ.α αλλά το σωστό να λέγεται.

Πυρφορος Παλλας04/08/201620:57
Παιδια,"πολιτικη ορθοτητα"λεγεται αυτο που μολις ειδατε,το ακολουθουν ολα τα μμε παγκοσμιως(υπαρχουν ειδικες οδηγιες για τους δημιοσιογραφους, οι οποιες αν δεν τηρουνται επιφερουν ποινη στους παραβατες...),ο λογικος νουσ το ονομαζει διαστροφη της πραγματικοτητας και ο οργουελ νιουσπικ.Εδω που φτασαμε δεν μας κανει πια τιποτα εντυπωση.Το μονο για το οποιο αναρωτιεμαι ειναι αν αυτοι που εφαρμοζουν αυτη την συμπεριφορα ειναι πουλημενοι,η απλως κενοκρανοι που τα αφεντικα τους γεμιζουν τα μυαλα με ο,τι θελουν,και αν ναι ,πως εφτασαν εκει

στελλα04/08/201620:54
Σκατα σε κάθε χρυσαυγητη Και ψοφος

@20:5404/08/201623:49
μηπως σε λενε αλαβανου, στελλα?

Άμα δε σ αρεσει 04/08/201622:02
Πισω στην Αλβανία

ψόφος σε σένα, άπλυτη 04/08/201621:54
βρωμιάρα. Τράβα τώρα στον Αμπντούλ στα τέσσερα.

@Τσυριζαία ανοργασμικιά!!!!04/08/201621:53
Και στα δικά σου!!!!

Nikos04/08/201620:51
Μα πια Μάνα έβγαλα αυτό το ζώον; Τη ανατροφή του δώσε;

@για ξεκαθάρισε.......04/08/201622:41
Για ποιά μάνα εκ των δύο εμπλεκομένων μιλάς???????

korakas04/08/201620:50
αληθεύει ότι με αυτό το στόμα ικανοποιούσε συν τρόφιμους του στο σωφρονιστικό κατάστημα? και ότι υπάρχουν βίντεο από τας φυλακάς??

E oxi04/08/201620:49
Πω πω σπρωξιμο!!! Τη διελυσε την κοπελλα... Πρεπει να παει σε νοσοκομειο επειγοντως μηπως εχει και κανα καταγμα!!!

ftemp04/08/201620:42
τρίβουν οι ψυχίατροι τα χεράκια τους. θα πάει την ψυχιατρική επιστήμη έτη φωτός μπροστά

Μπα 04/08/201622:13
Δεν επαρκούν οι ψυχίατροι στην ελλαδα για να συνεφέρουν 2 εκατομμυρια συριζοπαφρονες

αυτοι χρειαζονται ψυχιατρο04/08/201621:23
ψυχιατρο χρειαζονται οσοι δεν βλεπουν την αδικια που γινεται στην χα

ΣΚΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ04/08/201621:20
Η ΝΑΝΤΙΝ Η ΨΕΥΤΡΑ εννοεις; φυσικα αν δεν ειναι κατ επαγγελμα ψευτρα και εχει και παθολογικο προβλημα ψευτιας φυσικα, αφου αποσιωπησε την αισχρη προσφωνηση κοντομηνα προς κασιδιαρη κυριε τιποτα και μιλαγε για χυδαιοτητσ κασιδιαρη. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΨΕΥΤΡΑ ΠΟΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ

@20:4204/08/201620:50
ναι ολοι οι συριζοφασιστες της αντιχριστης ΕΣΗΕΑ εχουν πολλες νευρωσεις απ τα πολλα ψεματα.

Τρελα.....04/08/201620:42
Συγνώμη αλλα που είδαν την επίθεση στον Κοντομηνά??? Χυδαία μάλιστα.... Για αυτό η Χ.Α. κερδίζει κόσμο και ας μην την ψηφίζει.

@04/08/201620:41
Απο που να μάθει τρόπους ο ναζιστης Κλασιδιαρης; Να τον χαίρονται ετσι που τον μεγάλωσαν τον άχρηστο κομπλεξικό και βρωμιάρη

...04/08/201622:15
Πλήρωσε τα θάλασσοδανεια ρε ... ... ...

@πως τολμάςςςςςς.....04/08/201621:56

Καλό είναι να μην θίγονται γονείς και οικογένειες εκατέρωθεν....Αλλωστε είναι ολοφάνερο πως ο Ηλίας υπερτερεί κατα πολύ...απο σένα!!!!

μπλα μπλα μπλα μπλιαχ04/08/201621:14
απο εσενα παντως πιο πολιτισμενος ειναι..εσυ μιλας σαν καθυστερημενος

Μακάρι να σε είχαν μεγαλώσει 04/08/201620:57
και εσένα οι αναρχικοί βρομιάρηδες ανθέλληνες γονείς σου, με τα ιδανικά με τα οποία μεγάλωσε ο Κασιδιάρης. Με τη φιλοπατρια και την ανδρεία. Το παραμύθι με το ναζισμό, κόψτε το διότι πάλιωσε. Θλιβερό κουμμουνι, είμαι σίγουρη ότι εάν αύριο μεθαύριο, γίνει καμιά σύρραξη με τα λαθροορκ που μας κουβαλησατε, πρώτος θα λακισεις ή θα πέσεις στα τέσσερα για να σωθείς. Αντιθέτως, ο κασιδιάρης και κάποιοι άλλοι, ευτυχώς πολλοί, θα είναι στην πρώτη γραμμή για να περισωσουν ο, τι απέμεινε από τη δόλια πατρίδα.

καιτη04/08/201622:05
το χειροτερο ειναι οτι θα παει με χαρα να πολεμησει για να σωσει ποιους; αυτους τους απατριδες ξεφτυλισμενους που του σκαβουν το λακο και τα'χουν κανει πλακακια με τους τουρκους;

όλοι όσοι αγαπάμε την πατρίδα, 04/08/201623:59
γι αυτήν θα πάμε να πολεμήσουμε, εάν χρειαστεί. Αυτά τα ρεμάλια οι πολιτικαντηδες πρώτοι θα λακισουν, να είσαι σίγουρη γι αυτό. Υπέρ βωμων και εστιών, γράφει ο Αισχύλος στους Πέρσες.

ρε @20:4104/08/201620:48
καλα μπρε μη ζηλευεις τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο ....λυσσαξες.

Πήραν φωτιά οι ..λασποανεμιστήρες!!!!04/08/201620:33
Aπαράδεκτη "δημοσιογραφική" μανία να βάλει και ένα σπρώξιμο ....που δεν υπάρχει...για να ανέβει το άρθρο!!! Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συνέβει μεταξύ αφεντικού Sky και Χ.Α με το δίκηο φυσικά να γέρνει προς Χ.Α...

έσπρωξε?04/08/201620:33
την έσπρωξε ? χαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλά τα έλεγαν οι Γάλλοι στα λεξικά για τους "Έλληνες"...για εσάς μιλούσαν ρεμπεσκέδες τουρκοραγιάδες

Μπραβο πρωτοθεμα04/08/201620:30
Ακομα δεν καταλαβες οτι σε διαβαζουν ολοι οι ακροδεξιοι. Αλλωστε δεν φαινετε και απο τα σχολια.

μεγάλε04/08/201620:48
μάθε πρώτα τα βασικά της ορθογραφίας-κλίσης των ρημάτων και να βάζεις τόνους, και μετά πες τη φασιστική μπούρδα σου χωρίς επιχειρήματα, λες και το ''πρωτοθέμα'' ή όποια άλλη επιχείρηση θέλει να βάζει φραγμούς-κριτήρια στους αναγνώστες ή πελάτες της. Το θέμα δεν είναι μόνο κομματικό, είναι γενικότερο. Εκτός αν είσαι τρολ, και εξευτελίζεις με την άγνοιά σου, την αμορφωσιά και την ανορθογραφία σου αυτούς, που υποστηρίζεις (συριζαίους;;;). Ποιος σου είπε τέλος, ότι οι αριστεροί και κάθε διεφθαρμένος υποκριτής ανθέλληνας είναι ο σωστός; Πίστεψες τις αρλούμπες τους, αμόρφωτε, και την προπαγάνδα τους;

Μάκης04/08/201620:45
Ρε φίλε δεν είμαστε ακροδεξιοί αλλά τι πρέπει να πούμε; Α τον άθλιο τον Κασιδιάρη που έβρισε τον κύριο Κοντομηνά; Αφού αυτός τον πρόσβαλλε πρώτος. Δεν μπορει ένας επιχειρηματίας να χαρακτηρίζει "τίποτα" έναν εκπρόσωπο του ελληνικού λαού απο όποιο κόμμα και να προέρχεται αυτός. Εσένα προσβάλλει σε τελική ανάλυση δεν μπορείς να το καταλάβεις;

καλά κάνουμε και είμαστε 04/08/201620:40
ακροδεξιοί. Τουλάχιστον εμείς αγαπάμε την πατρίδα μας και δεν την έχουμε παραδώσει στα χέρια όλων των ισλαμιστών μαχαιροβγαλτών.Εσυ Αλβανέ, πριν σχολιάσεις, μάθε ορθογραφία γιατί καρφώνεσαι. Φαίνεται. Έτσι είναι η ορθογραφία των μεσοπαθητικων ρημάτων, αγράμματε ψευδοπροοδευτικε, θολοκουλτουριαρη.

Γ--Χ04/08/201621:44
τι είναι ακροδεξιός? Για μένα είναι ο τεμπέλης ιδιοκτήτης ταξί που δε θέλει να ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα που τις καλές εποχές νοίκιαζε το ταξί σε μαντρά και έπαιρνε 3,000 ευρώ το μήνα, που ίσως και να ψήφισε λαϊκή ενότητα και να λέει τους άλλους τεμπέληδες που δε δέχονται να δουλέψουν για 300 ευρώ, να ειρωνεύεται τον εργάτη που στέλνει τα παιδιά του αγγλικό σχολείο και να λέει πεταμένα λεφτά, ενώ νοικιάζει άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος κατάστημα 3,000-4,000 ευρώ το μήνα, έχει άδεια και δε αφήνει κανέναν να πάρει άδεια με τις γνωριμίες που έχει με πολιτικά πρόσωπα.Να ξέρετε όλοι η βολεμένοι που ζούνε εις βάρος άλλον τελειώσατε ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

επειδή ξέρεις έναν οδηγό ταξί 04/08/201622:22
Που δηλώνει ακροδεξιός, μας λέει αυτό κάτι; Για τα κλειστά επαγγέλματα αντιδρούσε πάντα και ο σύριζα και το ΚΚΕ. Έχεις κανένα σοβαρό επιχείρημα; Εγώ που είμαι ακροδεξιά, είμαι εκπαιδευτικός διορισμένη κατόπιν αξιολόγησης με γραπτό διαγωνισμό και επιθυμώ να ζω στην πατρίδα μου και να μην είμαι μειονότητα. Όπως και να ζω σε μια ασφαλή χώρα χωρίς καθημερινές επελασεις φανατικών ισλαμιστών. Αν αυτές οι προσδοκίες με κάνουν ακροδεξιά, ναι τότε το δηλώνω ανερυθρίαστα ότι είμαι.

ψηφιζω ΚΚΕ _____προς@20:3004/08/201620:37
οποιος δεν ειναι συριζα ειναι δεξιος ρε στενομυαλη ? Υποστηριζουμε το δικαιο. το σωστο και τν αληθεια.

papaki04/08/201620:30
Αυτού του είδους οι δημοσιογράφοι είναι ξεφτίλες, ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ το λειτούργημα. Αλλά ποιός έχασε την ντροπή για να τη βρείτε εσείς. Άθλιοι καιροσκόποι και δολοπλόκοι για ένα view παραπάνω...

χαχαχαχα04/08/201620:26
χαχαχαχα πιο ρεζιλης πεθαινεις...αντε και με τη Λουκα παρεα κλασιδιαρη κοτα...

ρε ανόητο φερέφωνο, 04/08/201620:43
το είδες καλά το βίντεο ή παπαγαλιζεις το μαθηματακι σου; ζώον.

ΗΛΙΑΣ ΧΡ. προς χαχα 20:2604/08/201620:39
ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΚΙΖΕΙΣ ΡΕ ΣΥΡΙΖΟφασιστοκοτα. Η λουκά αν και Θεομουρλη, εχει πιο πολλα κοτσια απο σενα παντως, χαχανουλα 20:26.

ουστ04/08/201622:44
Mανα σου ειναι η λουκα ρε καθηστερημενο χρυσαυγουλο

Ανδρέας 04/08/201620:22
ΧΑ / ΣΥΡΙΖΑ ίδια ρητορια !!!!

συντρόφισσα νουδουλα 04/08/201622:05
ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ! Μην τολμήσετε να σηκωσετε κεφάλι άμα δεν συμπληρώσετε 1000 άλαχουακμπαρ

τι ειπες τωρα04/08/201621:24
οτι ναναι . εντελως ομως. ψαχτο

Λάκης 04/08/201620:15
Ρε μάγκες για πόσο πρόβατα μας περνάτε; Πρώτον γράφεις ότι έσπρωξε τη δημοσιογράφο ενώ το ίδιο το βίντεο σε διαψεύδει... και δεύτερον κάνεις παραλληλισμό με την Ελένη Λουκά και τους "αντιεξουσιασταί".... Ουδέν σχόλιο

@20:1504/08/201620:42
κοροιδευουν τον Ηλια επειδη εχει πολυ θαρρος και την λουκα επειδη ειναι Χριστιανη .(αν ηταν και οι 2 ισλαμοταλιμπανια, δεν θα κοροιδευε η ισλαμοσυριζοταλιμπανεζα τους 2 αυτους ανθρωπους με τοση εμπαθεια.)

Μπράβο Ηλία .04/08/201620:12
Οι δημοσιογράφοι φταίνε για την κατάντια της χώρας μας . Ευτυχώς που είδαμε αν την έσπρωξε , και το ότι ο κοντομηνάς που έφαγε τα λεφτά της interamerikan είπε τον Κασιδιάρη κύριε τίποτα 5 φορές δεν το σχολίασε κανένας . Τόσο ξεφτιλισμένοι είναι οι δημοσιογράφοι .

@βρήκαν θέμα τώρα στην....ξηρασία!!04/08/201620:36
Μόνον οι "εθελοντές" τυφλοί.....είδαν σπρώξιμο!!!

Μπράβο Ηλία04/08/201620:25
Συμπληρώνω ότι εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι του πρώτου θέματος γιατί δημοσιοποιούν όλες τις απόψεις και είναι και αντικειμενικοί . Μπράβο σας .

μη τρελλαθουμε κιολας 04/08/201621:16
οχι βεβαια δεν ειναι καθολου αντικειμενικοι..και βαζουν θεματα της χα μονο αν ειναι σε βαρος τους..και κοβουν και σχολια υπερ της χα αβερτα

@το μή χείρον βέλτιστον!!!!04/08/201621:43
Ετσι έχουν ακριβώς τα πράγματα ...αλλά επειδή κάπως το παίζουν "αντικειμενικοί" σχετικά με άλλες εφημερίδες...είναι ΠΡΟΤΙΜΗΤΕΑ!!!!

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ04/08/201620:10
ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ....ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ . .Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΚΙ ΕΦΥΓΕ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ .

Γ04/08/201620:09
εχει ΔΙΚΙΟ.....Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΒΡΙΣΕ , ΕΝΩ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΩΣ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..........ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟ- ΝΑΖΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙ ( ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ) ΑΛΛΑ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ....

προς Γ04/08/201620:30
ολοι οι Ελληνες εξοργιζομαστε με το αδικο, την συκοφαντια και την κακοηθεια...Οποτε λογικο ειναι και ο Ηλιας να εξοργιζεται με το ψεμα και τν εμπαθεια.

ik04/08/201620:08
Αντικειμενική ενημέρωση!! Τη μελάνιασε τη Χαρδαλιά απο το σπρώξιμο! Μακάρι να έρθει η ώρα που η ΧΑ θα ειναι δεύτερο και πρώτο κόμμα για να πέσουν και λιγο οι μύτες πολλών, που καβάλησαν το καλάμι όλα αυτά τα χρονιά! Να κοιτάτε τα μούτρα σας οταν θα αναρωτιέστε γιατί ανέβηκε η ακροδεξια! Ειστε λίγοι γί αυτή τη χώρα που εχει μεγάλη ιστορία!

@μαζί σου αλλά μην...πσρασύρεσαι!!!04/08/201621:46
Καλά κόψε κάτι ....γιατί για πρώτο...κόμμα θέλει πολλα ψωμιά ακόμα και κυρίως "προστάτες" που δεν έχει!!!!!

lm04/08/201620:29
Την έχεις διαβάσει εσύ την ιστορία;

ik04/08/201623:14
Να είσαι σίγουρος συριζοτρολ!

thanos04/08/201620:03
Ποια ειναι η εννοια της αληθειας στην δημοσιογραφια κυριοι??Που ειναι η εγκυροτητα και η αμεροληψια σας?Που ειναι ο διαλογος?δεκανικια καταντησατε δυστyχως!!

Μπα04/08/201620:01
Να το 1% του τηλεοπτικού χρονου του τρίτου μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος - που έλεγε ο Αλαφούζος στο ξεβράκωμα που έφαγε απο τον Ηλία . Έτσι αποδίδεται και αυτο τα κλεπτοκρατικά χαλκεία της διαπλοκής

@σαβουροκάναλα!!!!04/08/201621:32
SKY και ALPHA ποτέ έως...καθόλου να βγάλουν ανακοίνωση Χ.Α!! Είχε δίκηο ο Ηλίας που το τόνισε!!

Αρχιλογοκριτης04/08/201620:00
γιατι δεν το βάζετε ολοκληρο https://www.youtube.com/watch?v=3t9UKqimEoo

χαμός04/08/201619:59
Νομίζω ότι πλέον με όλα αυτά, που συμβαίνουν, δεν μπορεί να σταθεί το κράτος. Αν υπάρχει ανοχή σε παρανομίες από αναρχικούς, μετανάστες, σε παράνομη είσοδο μεταναστών, σε αυθαίρετες πολιτικές αποφάσεις, σε αναξιοκρατικούς ισόβιους συχνά διορισμούς από το παράθυρο στη θέση αξίων μορφωμένων πολιτών, σε σχεδόν πλήρη μαύρη εργασία, σε φοροδιαφυγή, σε απάτη παντού, τότε δε φταίει η χ .α και ο κάθε Κασιδιάρης, ακόμα και αν είναι παρανοικός ή ιδεολογικά ναζιστής ή φασίστας. Νομίζω ότι μόνον ηλίθιοι πλέον μπορούν να μιλούν για νομιμότητα και τήρηση του κράτους δικαίου, όταν πρωθυπουργός είναι ένας συστηματικός καταληψίας, μπαχαλάκιας και με αγαθές σχέσεις με τους αναρχικούς σατανιστές ανθέλληνες. Επίσης, με ποια λογική ένα κόμμα, όποιο κι αν είναι αυτό, έχει αποκλειστεί από τα μμε; Ποια δημοκρατία και πολυφωνία το ορίζει αυτό, τη στιγμή που στα μμε προβάλλεται κάθε ψυχοπαθές ανήθικο αεριτζίδικο σούργελο; Η λογική της αυτοδικίας θα βασιλεύσει κατά λογική συνέπεια, όταν το κράτος λυμαίνονται απατεώνες και κακούργοι από πάσα άποψη.

Αλέξανδρος04/08/201619:56
Με τέτοιες αηδίες που γράφουν οι αμόρφωτοι χρυσαλήτες δεν είναι να απορείς που η εγκληματική τους οργάνωση (δηλαδή συμμορία του κοινού ποινικού δικαίου) έχει πατώσει σε εκλογικά ποσοστά. Και να σκεφθείτε ότι κάποτε οι πανηλίθιοι νεοναζί φαντασιώνονταν τη δεύτερη θέση (αξιωματική αντιπολίτευση). Ερχόντουσαν... Αλλά έπεσαν στον υπόνομο που είναι το φυσικό σπίτι κάθε θρασύδειλου νεοναζί. Ξυδάκι!

Καλά04/08/201621:22
Εσύ φαίνεσαι είσαι τέρας μορφώσεως.

μεσα στα αιματα η ναντιν!! βοηθεια!04/08/201621:21
με το που εσκασε μυτη στην εικονα ο κασι, επαθαν απανωτα εγκεφαλικα , καρδιακα επεισοδια και ανεβασματα πιεσης και ζαχαρου, ολοι οι δημοσιογραφοι του σκαι..πιθανον να απολυθουν αυριο...και βεβαια, αυτος ειναι ο τηλεοπτικος χρονος που δινουν τα ..δημοκρατικα καναλια στην χα, δηλαδη αυτος που παιρνει...μονη της!!!

επιπεδου δαπεδου ο αλεξανδρος04/08/201621:18
κριμα το ονομα σου αλεξανδρε..καμμια σχεση με τον μεγα!!! ενας κοινος υβριστης της κασετας

skipse04/08/201620:32
εχει πατωσει μα εσενα σε εχει ξεπατωσει

βρε ηλίθιε, για το συγκεκριμένο 04/08/201620:22
συμβάν έχεις να μας πεις τίποτα; Έβαλες την κασέτα να παίζει με το γνωστό παραμύθι και νομίζεις ότι κάνεις διάλογο. Είναι ή δεν είναι ο Κοντομηνας στη λίστα λαγκαρντ; Έχει ή δεν έχει εταιρικό λογαριασμό, έστω και μηδενικό, σ ελβετική τράπεζα; Αποκάλεσε ή δεν αποκάλεσε, πρώτος τον κασιδιάρη, κύριο τίποτα; Δες καλά το βίντεο, βγάλε τα ροζ γυαλάκια σου και μετά απάντησε στα ερωτήματα που σου έθεσα. Αλλά μάλλον ανήκεις και εσύ στη συνομοταξία όσων θεωρούν τους καταληψίες δημόσιας περιουσίας, καλά παιδάκια που δείχνουν αλληλεγγύη.

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ04/08/201619:53
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ?

Αρισταρχος04/08/201620:07
Σε ολες τις περιπτωσεις που υποτιθεται οτι η ΧΑ κανει σαματα στη βουλη εχει δεχτει προκληση, δε τρωμε κουτοχορτο δημοσιογραφοι....

Αρισταρχος04/08/201620:05
Ελα ντε....

χαχα04/08/201619:52
Τι έγινε; Οι πολλά βαρείς αρχικριτές-αρχιδιαβολείς του ΣΚΑΪ άκουσαν και την αντίθετη άποψη; Δέκα εγκεφαλικά έπαθαν με το που τον είδαν.

whatever04/08/201619:52
Οι Δημοσιογραφία πρέπει να είναι αμερόληπτη...δεν έχω να σας γράψω κάτι άλλο...μεταφέρειςτην είδηση και αφήνεις τον κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματά του.....οι πρακτικές σας είναι απλά δημαγωγικές

τρομπας04/08/201620:01
η ποια; ακομη και το βιντεακι κομμενο ειναι. το ολοκληρο βιντεο κυκλοφορει . ακομη ο κασιδιαρης περιμενει να τον βγαλουν στον αερα οπως είχανε πει

Οπαρε04/08/201619:51
Σιγα τ αυγα...

μετά την υπερψήφιση από τη νέα 04/08/201619:51
δημοκρατία για την ανέγερση τζαμιού, να βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν την ψήφο μου στον αιώνα τον άπαντα. Και το λέω εγώ που ήμουν φανατική ΝΔ. Πλέον μόνο μία είναι η σωστή επιλογή. Βλέποντας κιόλας πώς παρουσιάστηκε από τα μέσα η παρέμβαση του κασιδιάρη, η απόφασή μου να μην ξαναψηφίσω ποτέ ΝΔ, εμπεδωθηκε ακόμη περισσότερο.

ερθει ο καιρό 04/08/201619:45
που η χρυσή αυγή θα πάρει τα πάνω της. σιγά σιγά. χωρίς να το κατάλάβουν θα αποδειχτεί μία δύναμη που ίσως να μπορέσει να κάνει κάτι καλό για τους έλληνες.

ΨΗΦΙΖΩ ΚΚΕ ..............ΠΡΟΣ @19:4504/08/201619:59
Σιγα μην αφησουν οι τουρκοφασιστες συριζοταλιμπαν, την ΧΑ να ανεβει....Ηδη της φαγανε πανω απο 30% ποσοστα απο ολες τις εκλογες- δημοτικες και βουλευτικες.- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΘΕΙΕΣ.

Μάκης04/08/201619:44
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι για να υπηρετούν την αλήθεια. Δεν είναι τσιφλίκια των δημοσιογράφων για να γράφουν τα γεγονότα όπως τους συμφέρει ή όπως γουστάρουν. Πολύ καλά έκανε και επενέβει παρόλο που το έκανε άκομψα.

ΑΓΥΡΙΓΟΣ ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ04/08/201619:43
ΠΡΙΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ.. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ .ΣΟΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΕΦΤΥΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ .ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ.

expatriot04/08/201619:43
Mallon to protothema kani ta idia opos to MME stin Ameriki otan asxolithike oli to "sproksimo" tou Lewandoski (Trump) se ena dimiosigrafo. Eiste geloi

και αμεσως εκοψαν τη συνδεση οι δημοκρατες του σκ04/08/201619:42
ΤΙ να πει η ψευτοναντιν; να πει αληθεια και να απολυθει; και στο βιντεο που παιζουν απο το μεσημερι δεν παιζουν την βρισια του κοντομηνα που αποκαλει βουλευτη που δεν εχει στο πειρολ του τιποτα και φυσικα εισπραδιττει την απαντηση του κασιδιαρη. επισης δεν παιζουν τη δηλωση κοντομηναοτι ειχε μηδενικο λογαριασμο στη λιστα λαγκαρντ για να φαινεται τρελος ο κασιδιαρης οταν λέει οτι εει λογαριασμο και ο αλλος να λεει ότι δεν ειχε. τωρα η συνδεση κασιδιαρη με τους αντιεξουσιαστες απο το πρωτο θεμα ειναι τουλαχιστον ατυχης οταν η χρυση αυγη ειναι η μομη που ειναι σε πραγματικη κοντρα με τά αληταρια αυτα.

και μπράβο του04/08/201619:42
Και φυσικά οι Δημοκράτες έριξαν μαύρο για να μην ακουστεί η φωνή του Κασιδιάρη.

@δεν υπάρχει άλλη αντιπολίτευση...!04/08/201621:34
Είναι η μοναδική φωνή ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ και το.....ξέρουν!!!

Πφφφφφφφφφφ φλωρος04/08/201619:41
Κασιδα θελουμε μπουνιες αλλιως θα σε βγαλουμε λουλου....

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ04/08/201619:40
ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. δεν την εσπρωξε. Εχουμε ματια και βλεπουμε. Οσο πιο πολυ κατηγορειτε τον Ηλια, τοσο πιο πολυ καλο του κανετε! ζηλιαρες.

γιορ 04/08/201619:35
ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ''ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ '' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ? ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΠΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ...... !!!

Γαιδούρι04/08/201619:33
Ξύλο της έριξε, δεν το είδατε, και πολύ μάλιστα, βρε άντε από 'δω...

κατεχομενα πατησια04/08/201619:32
καναλια και ΜΜΕ....εισαστε για τα πανηγυρια.......


ΟΥδετερος04/08/201619:31
Μεγααααααααλε ΚΑΣ!!! Αυτο δεν ειναι σπρωξιμο ... Παπαγαλακια , την αγγιξε ευγενικοτατα και με ερωτικο τροπο θα ελεγα.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.....ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ .04/08/201619:29
Η ΝΑΝΤΙΝ ΑΝΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ......ΣΟΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ.....ΣΟΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ .ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΑΝΤΙΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΥΧΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ .-

@μια απλή παραθυρού είναι...04/08/201621:36
Βρε η Ναντίν(!)που μας βγήκε και ....προσωπικότητα!!!!!

προς φασιστες 04/08/201619:25
γιατι φοβαστε τη δημοκρατια και κοβετε το βιντεο????! μπορουμε να το δουμε και απο άλλα sites.Δεν ειστε εσεις οτι υπαρχει στο ιντερνετ. Ειστε Φανατικοι συριζοφασιστες.

σκαει ψεμμα ως συνηθως04/08/201621:29
αυτο νομιζε και η ναντιν η ψευταρου οτι δεν μπορουμε να δουμε στο ιντερνετ τις βρισιες κοντομηνα που ελεγε τον κασιδιαρη κυριο τιποτα και γι αυτο ειχε υποτιτλο στον οχετο ψεμματων της που παρουσιαζε ως ρεπορταζ τον τιτλο χυδαιοτητες κασιδιαρη. η χυδαια ψευτρα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!04/08/201619:22
ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.! δημοκρατια εχουμε ρε. Ο ανθρωπος δεν εκανε καταληψη. Απλα μιλησε αμυνομενος. Αμαν πια η συριζοφανατιλα σας.

Αυτό ήταν04/08/201619:21
τάκλιν , από πίσω και κόκκινη κάρτα . Πέναλντι καθαρό . Αν είχε λίγο μυαλό η δημοσιογράφος θα έπεφτε και θα έκανε την τραυματισμένη ,.

@19:2104/08/201619:41
αχχαχαχαχα!

!!!04/08/201619:20
τώρα χαμός, αν το είχε κάνει αναρχικός θα είχε και επαίνους από υπουργούς