"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ “ΛΑΟΙ”... ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ...Τις γράφουν τα πρόσωπα. Τα μεμονωμένα πρόσωπα. Οι άλλοι όλοι είμαστε απλά λαός!
Απ’ τον Ηρακλή στον  Αχιλλέα, κι απ’ αυτόν στον Λεωνίδα. Απ’ τον Λεωνίδα στον Αλέξανδρο κι από αυτόν στον Κωνσταντίνο ΙΑ Παλαιολόγο... Στον  Κολοκοτρώνη...
Στον Φειδιππίδη, στον Σπύρο Λούη, στον Τσικλητήρα (2 μετάλλια αλλά σε δύο συνεχόμενες Ολυμπιάδες 1908 και 1912), στον Κυριακίδη, κι απ’ αυτούς στην Άννα Κορακάκη, την πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια/η, που κατακτά δύο μετάλλια το ένα χρυσό αλλά στην ίδια Ολυμπιάδα, την Ολυμπιάδα του Ρίο 2016! Το 19χρονο κορίτσι από την Επαρχία, από τη Δράμα, που έγινε το πρόσωπο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, κατακτώντας αδιαμφισβήτητα και ένα τρίτο “μετάλλιο”, αυτό του στέμματος της “Μις Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέϊρο 2016”! 


Ελληνίδες Έλληνες, υποκλιθείτε μπροστά
 στην ανωτερότητα του θηλυκού “Χάρυ 
Κάλαχαν”, του “Ντέρτι Χάρυ” της Ελλάδος...
Άννα Κορακάκη η μεγαλοπρεπεστάτη!
 Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτά είναι τα παιδιά της!..
2 Ολυμπιακά μετάλλια, το ένα χρυσό, δεν το πέτυχε ποτέ, κανείς Έλληνας ή Ελληνίδα, στην ιστορία των νεωτέρων Ο.Α. Κανείς Έλληνας αθλητής απ’ αυτούς που μας πλασάρει η χλέμπα και η ψευτο-ελίτ των αθλημάτων της Χαβούζας της Αττικής.
Άννα για Πάντα”...
Ελλάς το μεγαλείο σου, Χαίρε!.. Από εδώ ξεκίνησαν τα μετάλλια της Άννας, ο χώρος περισσότερο για... χαλκιαδιώ μοιάζει, και λιγότερο για προπονητήριο αθλητών!.. Τώρα τα “γνωστά” παράσιτα των Αθηνών, πολιτικά και αθλητικά, έσπευσαν να συγχαρούν, να επευφημήσουν, να ζητωκραυγάσουν, να πάρουν λίγη δόξα ζητιάνοι πάντα με δηλώσεις, από τα φωτοστέφανα των άλλων! Η “Πολιτειακή Σαβουροπελατεία”, “συγχαίρει” πάντα όπως ο Ποκοπίκο που έσφαζε το λιοντάρι 100 φορές με το σουγιαδάκι του, αφού προηγουμένως το είχε σφάξει ο Ταρζάν!..