"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ...

Ομαδάρα Ελλαδάρα!.. Δεν πήγαν διακοπές στο Ρίο, ούτε για να γαμήσουν καμιά τροφαντή βραζιλιάνα κωλαρού. Πήγαν για να δοξάσουν την Ελλάδα, κι αυτό κάνουν μέχρι στιγμής. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Πέταξαν στα άχρηστα την Εθνική Βραζιλίας του Πόλο, η οποία είχε νικήσει πριν στον όμιλο την Σερβία -πολύ σωστά- και με τον αέρα αυτόν της νίκης, κατέβηκαν να κάνουν περίπατο στα ελληνικά γαλανόλευκα χρώματα. Έλα όμως που οι βραζιλιάνοι, οι οποίοι μέχρι στιγμής μας δείχνουν από τηλεοράσεως και τους χειρότερους αγώνες τηλεοπτικά, πέραν των άλλων χίλιων-μύριων προβλημάτων οργανωτικών, τη σάμπα, τους τη χόρεψαν οι Έλληνες υδατοσφαιριστές στην πλάτη τους!
Η εθνική μπήκε στον αγώνα με μια ανωτερότητα ξέροντας πολύ καλά ποια είναι, και δεν άφησε κανένα περιθώριο σε κανέναν, να της κάνει “τον καμπόσο”.
Οι βραζιλιάνοι που είχαν γεμίσει τις κερκίδες του κολυμβητηρίου ασφυκτικά, μετά το πρώτο 8λεπτο σιώπησαν, δεν έβγαλαν άχνα, άλλο τόσο και η ομάδα τους στο νερό, η οποία κάποιες φορές, απλά κουνούσε τα χεράκια της μπροστά στην γρανιτώδη άμυνα της Εθνικής μας.
Το τελευταίο 8λεπτο μάλιστα, ο αγώνας κατήντησε τόσο βαρετός για όλους, ώστε από μέσα τους οι Έλληνες υδατοσφαιριστές ίσως θα έλεγαν, άντε να τελειώνουμε να πάμε στο σπιτάκι μας.
Μπράβο σ’ αυτά τα παιδιά, μπράβο σ’ αυτούς τους ήρωες, μπράβο σ’ αυτούς τους Έλληνες, που ξέρουν να μάχονται μόνον ως Έλληνες, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα από εδώ και πέρα, όχι πως δεν μας ενδιαφέρει, αλλά τίποτα δεν θα ακυρώσει την προσπάθεια της Εθνικής μας πόλο, που έκανε μέχρις εδώ.
Και θα το επαναλάβουμε και πάλι, πως είναι δυνατόν μια χώρα να έχει μια τέτοια ομάδα πόλο παγκοσμίως, και τα ψοφίμια μας οι κολυμβητές μας στις πισίνες, να έρχονται εδώ και... 100 χρόνια, πρώτοι απ’ τους τελευταίους;
Η διαιτησία ήταν αισχρώς μεροληπτική για την ομάδα της Βραζιλίας, η οποία όμως και αυτή, δεν κατόρθωσε τίποτα άλλο, πέρα από το να γελοιοποιηθεί! 

Το σκορ 9-4, θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, και αδικεί την Ελληνική ομάδα.
Η ομάδα μας με νίκη επί της Αυστραλίας, τελευταίος αγώνας, είναι αδιαμφισβήτητα επικεφαλής του ομίλου και αήττητη.
Ο όμιλος είναι, Ελλάδα, Βραζιλία, Σερβία, Ουγγαρία, Αυστραλία και Ιαπωνία. Η Ιαπωνία έχει 0 βαθμούς, Ελλάδα Βραζιλία 6, Ουγγαρία 5, Σερβία 4, Αυστραλία 3.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ: Γούνας 2, Φουντούλης 2, Δερβίσης 2, Αφρουδάκης, Γεννηδουνιάς, Δελακάς.


-******************-


Σ.Σ.Σ.: Να σας πω και την... αμαρτία μου χθες με τον Αγώνα Καλαθόσφαιρας μεταξύ ΗΠΑ και Σερβίας, ήθελα να νικήσουν οι ΗΠΑ, όχι από συμπάθεια ή άλλο τι στο πρόσωπο της Ομάδος τους, όσο για να μην μας πάρουν την πρωτιά, ή την διεκδικήσει και άλλη χώρα εκτός από εμάς, που τους νίκησε. 
Γιατί κι εδώ τα ψομίμια της Ελληνικής Καλαθοσφαιρήσεως των εκατομμυρίων ευρώ, απουσιάζουν! Όσο και τα άλλα ψοφίμια μας και πάλι του Ποδοσφαίρου, άλλος χορός εκατομμυρίων Ευρώ!