ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ: Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΔΑΙΩΣ!

Είναι γεγονός, ότι μ’ αυτό το ανυπόληπτο γερούνδιο, το σαλιάρικο και κακοηθέστατο, κακάσχημο, δεν πρέπει πλέον να ασχολείται ο Ελληνικός τύπος, γιατί εγείρει, αυτό που λέμε άγρια, τα πατριωτικά συναισθήματα του Ελληνικού λαού. Σε ποσοστό 85%.
Αυτό το πολιτικό σκύβαλο, το μόνο που του χρειάζεται και του πρέπει, είναι ο παραγκωνισμός η περιφρόνηση και η απέχθεια στη φάτσα του, από τον υγιή και πατριωτικό Ελληνικό λαό.

Αν ζούσε στη Σπάρτη, θα τον είχαν ήδη σφραγίσει στο ναό, όπως σφράγισαν εκείνον τον προδότη Παυσανία, και θα τον είχαν βγάλει ημιθανή, μόνο για να τον πετάξουν στα σκυλιά. Γιατί τους προδότες στην Αρχαία Ελλάδα, υποτιμητικά δεν τους έθαβαν, τους άφηναν άθαφτους να τους φαν τα όρνια. Αφού δεν τους καταδέχονταν ούτε οι Θεοί (Αντιγόνη)! Εγώ όμως δεν θα σχολιάσω καθόλου δηλώσεις του ή τις θέσεις του εδώ για οτιδήποτε -χάρη θα του έκανα- ή μη μόνον την φράση “ότι δεν τον ενοχλεί που τον αποκαλούν φιλοτρομοκράτη”.
Για να ενοχλήσει κάποιον κάτι, πρέπει να έχει τσίπα, συναίσθημα, τιμή, ηθική, και προσωπική υπόσταση.
Επομένως, αυτό το υποκείμενο, τι απ’ όλα αυτά διαθέτει, και εις τι να τον ενοχλήσει; Φυσικά, λοιπόν, και ωραία για την αφεντιά του, όλα, αλλά διαβάστε σας παρακαλώ παρακάτω τα σχόλια που του σέρνει το Ελληνικό και... χριστεπώνυμο πλήθος, και πείτε μας αν τα ψωμιά του είναι πολλά ακόμα, και η κυβέρνησή του, αυτή η αχρεία που τον ανέχεται και τον αβαντάρει, προβλέπει με σιγουριά μακροζωία της, σε βάθος χρόνου ολίγων μηνών: 

-***********-
 Όλα τα παρακάτω σχόλια, είναι από την αρθρογραφία και ενημερότητα του "Πρώτου Θέματος": 

Σχόλια

syriza07/08/201621:09
Που ζούμε ρε...
Απάντηση
 

Panos 07/08/201620:33
Όλη η ασχήμια ψυχής, ιδεών και φάτσας συνυπάρχουν στο αυτό πρόσωπο.
Απάντηση
 

Καφροι υποαναπτυκτοι07/08/201620:16
Αθεοι κολοΣυριζαιοι Παιδια του Αλλαχ και Ταλιμπαν! Κλεφτρονια και ψευτες. Να τους χαιρονται τους φασιστες οσοι τους ψηφισαν! Δεν εχουν ιερο ουτε οσιο οι Απλυτοι οι Συριζαιοι!
Απάντηση
 

Nikos07/08/201619:00
Απαράδεκτος.Προκλητικος.Επικινδυνος όπως και οι συλληφθέντες,οι υπάνθρωποι.Να τον χαίρονται.
Απάντηση
 

XD07/08/201618:58
Γιατί ζητάει ο σύντροφος "δίκαιη δίκη"; Δηλαδή δέχεται ότι επί κυβέρνησης Σύριζα γίνονται και μη δίκαιες δίκες;
Απάντηση
 

Φωτεινη07/08/201618:35
Ενοχλεί η αισθητική του ανθρώπου ("λυρικά πουτσιλικια"), πολύ περισσότερο όμως ενοχλούν οι απόψεις του. Ποιος τον πιάνει όμως τώρα που κάποιοι ανυποψίαστοι (και για την αισθητική του και για τις ιδέες του) τον κάνανε βουλευτή. Για το στυλιστικό στυλ με τα σκουλαρίκια Έχω να πω ότι αν δεν μπορείς ρε φίλε να το υποστηρίξεις το στύλακι καλύτερα άστο γιατί γελοιοποίησαι
Απάντηση
 

λοβ στορυ07/08/201618:14
αχ αγαπουλα μου, και σου ειπα να προσεχεις...ποσο μου λειπεις...τωρα πότε θα σε δω παλι ?!
Απάντηση
 

Ροβήρος ο Κατακτητής07/08/201618:06
Οι αριστεροί πρέπει να πηγαίνουν Γυάρο και Μακρόνησο κάθε 50 χρόνια. Δεν χρειάζεται να ξέρεις τον λόγο, τον ξέρουν αυτοί!
Απάντηση
 

αλεφαντος07/08/201618:03
γελαστο παιδι ,μπαζει νερα η βαρκα. που πας ρε με φορ... , με φουνταριστο τον κυριτση....ρε.... ξυπνα ...σαν τον ..πριγκηπα.... για φουντο σε βλεπω. πως θα κανεις παρελαση ? δεν βλεπεις τον θρυλο ; αλλαξε τα λιμα ...ρε...
Απάντηση
 

οριτζιναλ ξανθια07/08/201617:56
γι αυτα τα παιδια θα γινει για πρωτη φορα στην Ελλαδα δικαιη δικη.
Απάντηση
 

george gr07/08/201617:45
ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Απάντηση
ENΦΙΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΤΟΣ 07/08/201616:53
ΚΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΛΗΣ ΟΥΟΥ ΟΥΟΥ ΟΥΟΥ !!!!! 

Απάντηση
 

@16:5307/08/201617:23
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!
Απάντηση
 

145307/08/201616:27
Ελπιζω οι αγωνιστες να εχουν μια δικη συμφωνα με το κρατος δικαιου. Με την συμπαρασταση και συντροφικη αλληλεγγυη - εκτος του κου Κυριτση - της νεολαιας Συριζα, καθως και των 53ων. Εστω των 50 - 52.
Απάντηση
 

.......07/08/201615:56
Ο όρος "δίκαιη δίκη", δεν υφίσταται. Η δίκη είναι πάντα δίκαιη, εξ' ου και το όνομά της. Τώρα θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγήσει ο Κυρίτσης, πώς μπορεί ένας πολιτικός να υπόσχεται δίκαιη δίκη. Υπήρχε δηλαδή περίπτωση, ένας πολιτικός ή ένας δικαστής να υποσχεθεί άδικη δίκη, και με ποιο τρόπο θα μπορούσε να το κάνει αυτό; Ο Σαμαράς, γνωρίζει κάτι επ' αυτού;
Απάντηση
 

@15:5607/08/201616:19
οι δικες πλεον - επι συριζομπαχαλ παραδικαστικου- δεν ειναι δικαιες....ειναι υπερ των συριζακηδων, παντα.............. Ομως ο κυριτσης το λεει ετσι , για να ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ οποιον τυχον, τολμησει να εφαρμοσει σωστα το νομο ................και τελικα, να μην βγαλει εξω με ορους, τους 2 συλληφθεντες...οπως ΠΑΛΙ εχουν κανονισει.. (και να δωσει θαρρος στους αναρχικους).
Απάντηση
 

συριζοναζι07/08/201615:43
Απαγορευση πρωινης προσευχης στα σχολεια εκαναν μονο οι ναζι και ο συριζα..Απαγορευση παρελασεων εκανε μονο η ναζιστικη κυβερνηση τσολακογλου και ο συριζα.. Επιθεσεις σε πιστους και ναους εκαναν οι ναζι και οι συριζαιοι. Την Ελληνικη σημαια απανω απο φερετρο Ελληνα στρατιωτη την εβγαλαν μονο οι ναζι και ο συριζα.Την αιματοβαμμενη σημαια της πατριδας μας την εκαψαν μονο οι ναζι και ο συριζα.Το να λες η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες το απαγορεψαν οι ναζι και ο συριζα. Πειτε μου τρεις λογους να με πεισετε πως ο συριζα δεν ειναι απογονοι των ναζι..Μονο παρακαλω θελω πραξεις , εαν μου λετε το τι λενε τι μουσικη ακουνε θα το εκλαβω ως ειρωνεια.. Πειτε μου τι εχει κανει ο συριζα για την πατριδα και τον λαο μας.. Εαν μου πειτε πως μονο μνημονια εφερε φορους ενφια μειωση μισθων , μειωση συνταξεων κερδη στιους τραπεζιτες αυτα τα ξερω.. Για τον λαο , για την πατριδα τι ακριβως εχουν κανει ? Για τον Ελληνισμο , πειτε μου τι κανανε.Δεν βλεπω καμμια απολυτως διαφορα μεταξυ ΝΑΖΙ και ΣΥΡΙΖΑ..Σημερα ενταξει δεν μας εκτελει στην καισαριανη αλλα το κανουν με .. αριστερο ανθρωπιστικο τροπο στελνοντας στην αυτοκτονια χιλιαδες φτωχους συμπατριωτες μας. Η μαλλον το προχωρησαν λιγο αφου εφτιαξαν στρατοπεδα συγκεντρωσης , χοτ σποτ νομιζω τα ονομασαν , σικ !
Απάντηση
 

@15:4307/08/201617:25
ξεχασες να αναφερεις τον βρωμοναζι ΡΙΧΤΕΡ που βραβευσαν οι συριζοφασιστες και τον χορηγο τους τον $ορος που ειπε πως συνεργαστηκε με τους βρωμοναζι!
Απάντηση
 

Δημήτρης 07/08/201615:23
Τα μεγάλα θύματα που εξαπατήθηκαν περισσότερο από όλους από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι νοικοκύρηδες οι οποίοι αφού πρώτα είδαν τους Κυριτσιδες να υπογράφουν τα μνημόνια το ένα μετά το άλλο τώρα βλέπουν την χώρα να γίνεται μπάχαλο από τους αναρχικούς και τους τρομοκράτες.
Απάντηση
 

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ07/08/201614:56
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΤΟ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΠΛΕΡΕΖΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ .-
Απάντηση
 

@14:5607/08/201615:30
αχαχαχαχα! Οχι, ξανθια περουκα θα φοραει, γοβες ψηλοτακουνες και ταγιερ.!
Απάντηση
 

κουρσαρος07/08/201614:53
ναι
Απάντηση
 

@14:5307/08/201615:32
τι ναι , κουρσαρε ? ! ναι ειναι καλη η ιδεα να τον πιασουμε, να τον ξυρισουμε και να του πεταξουμε το σκουλαρικι.Σαν πειρατης ειναι.!
Απάντηση
 

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ07/08/201614:46
ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΑ.....ΚΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΟΥΝ .-
Απάντηση
 

mm07/08/201614:09
Ενα ματσο ... που κλεψανε την ψηφο του κοσμου!!!!αμα τολμαει να ανεβει ο τσιπρας στο χωριο του...
Απάντηση
 

πληζ πληζ07/08/201614:02
να μας δειξετε φωτογραφιες απ το προφιλ κυριτση στο φβ να γελασουμε κι αλλο.
Απάντηση
 

υγ.07/08/201615:00
πηγα να μπω και δεν μπορω να δω, αν δεν κανω συνδεση, αλλά δεν θελω να κανω συνδεση απο ξενο λαπτόπι.
Απάντηση
 

Αντώνης07/08/201613:59
Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
Απάντηση
 

llalos07/08/201613:58
Οτι και να λεει η νδ ειναι παραμυθια για μωρα, ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ μαζι τον συριζα ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.
Απάντηση
 

Γιαννης07/08/201615:20
Μην ανησυχεις αυτο με το τεμενος ετσι ανετα οπως το ψηφισαν(που δεν τολμουν να το κανουν δημοψηφισμα να φαει μια κατρακυλα) ετσι ανετα και τον χωρο τον χαρακτηριζεις αρχαιολογικο χωρο και δεν γινεται τιποτα! Απλα αντιγραφεις τις τσατσιες του ΣΥΡΙΖΑ.
Απάντηση
 

Εκτος απο Μικυ Μαους07/08/201613:55
πρωτη φορα βλεπω ... με γυαλια που μοιαζει με την Ms Piggy.
Απάντηση
 

μκο07/08/201613:46
Μκο δινουν εκατομμυρια σε οποιον χτυπησει τον Χριστιανισμο και στρωσει το εδαφος στο ισλαμ !! Βλεπουμε πως η ανθελληνικη κυβερνηση με πρωτοπαλλικαρο τον Φιλη ενω χτυπαει τον Χριστιανισμο απο την αλλη εκθειαζει το ισλαμ , χτιζει τζαμια και προσλαμβανει 800 ισλαμιστες δασκαλους.. Στην προπαγανδα τους οι ισλαμιστες χρησιμοποιουν φρασεις οπως , ρατσισμος , ξενοφοβια , ισλαμοφοβια ! Σας θυμιζουν κατι αυτες οι λεξεις ? Ο Κ.Φιλης ξερει κατι για αυτο ???????? Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Mission Dawah η οποία αποτελεί τμήμα της Ισλαμικής Ακαδημίας Παιδείας και 'Ερευνας (iERA) που ιδρύθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2009 από τον Abdur Raheem Green, βρετανό σαλαφιστή, καλεί τους Μουσουλμάνους που ζουν στην Ελλάδα να βοηθήσουν στην διάδοση του μηνύματος του Αλλάχ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κυριοι του συριζα , εχει πεσει πολυ μασα ε ? Παντως καλου κακου διαβαστε ιστορια να μαθετε ποιο ηταν το τελος δοσιλογων και νενεκων που χτυπαγαν τον Ελληνισμο και την πιστη μας.. Ενταξει μικρα νεοναζιστικα δοσιλογικα συριζακια?.. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ.. Ενταξει ανθελληνες ρατσιστες ?
Απάντηση
 

...07/08/201613:30
Αυτούς επιλέξαμε αυτούς αξίζουμε
Απάντηση
 

@13:3007/08/201613:44
Ο ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΝΟΘΕΙΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ. (ολες τις φορες).
Απάντηση
 

ΓΔ07/08/201613:28
Γιατί ρε παιδιά ο Κυρίτσης φοράει το σκουλαρίκι στο δεξί; Είναι πιο όμορφος;
Απάντηση
 

@ο λύκος κι άν εγέρασε.....!07/08/201616:05
Και στα δύο συτιά να φορέσει σκουλαρίκι ...άντε και στον αφαλό να περάσει και κανένα...δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα από την αύρα(!)που αποπνέει..μέχρι λιποθυμίας!!!!
Απάντηση
 

@07/08/201615:51
Γιατί στο δεξι αυτί το φορουνε οι ντιντηδες
Απάντηση
 

gt07/08/201613:20
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ...Hλιθιοι που τους ψηφισατε κ εσεις που απειχατε, λουστειτε τα αναρχοκομμουνια...το μη χειρον βελτιστον δεν το ξερατε ανοητοι ελληναρες? οι συριζαιοι βγαζουν πανω μας την ηττα τους στον εμφυλιο (δεν ζουσα τοτε). Αντισταση κ παλη λοιπον ..., η λυση τους για ισοτητα αλλα προς τα κατω, δηλ φτψχοποιηση ολων,δεν θα περασει...ο ... ... κυριτσης κηρυττει την αναρχια κ το διχασμο
Απάντηση
 

Βικυ07/08/201613:18
Ας μου εξηγησει καποιος πως ειναι δυνατον ο τσιπρας να μην τους μαζευει ολους αυτους τους γελοιους..πως ειναι δυνατον να μην μαζευει στο γραφειο του τον πολακη την αυλωνιτη τον κυριτση για να τους πει να το βουλωσουν και να μην προκαλουν ολους αυτους τους ψηφοφορους που βαρανε το κεφαλι τους τωρα..πραγματικα δεν το καταλαβαινω
Απάντηση
 

ο τρίπρας τον έβαλε εκεί07/08/201614:11
Μα ο τσίπρας θα τους μαζέψει βρε Βίκυ? Επιλογή του τσίπρα είναι όλα αυτά τα σταλινικά ...! Ο μόνος αξιόλογος άνθρωπος εκεί μέσα, που στάθηκε αρκετά καλά στο ύψος του λειτουρήματός του, ήταν ο Πανούσης. Που τον ξαπόστειλαν στα γρήγορα και λοιδωρούμενο (δες δηλώσεις βλαχαδεροβασίλη, φθινόπωρο '15) επειδή είχε το θάρρος να πει οτι στο κόμμα και την κυβέρνση υπάρχουν άτομα που συζητάνε με τους τρομοκτράτες!!! Τέτοιοι άνθρωποι κινδυνεύουν να "τους μαζέψει" το τσιπροκαθεστώς κι όχι ... τύπου κυρίτση. ΥΓ: Αλήθεια όταν το ... αυτό μιλάει για "...", μήπως είναι κατά λάθος αναγραμματισμός για "..."? Η συμπεριφορά αυτή είναι "ετεροφοβική" στην 1η περίπτωση και "ομοφοβική" στη 2η. Που είναι οι σεξοκαταπιεσμένες κοινότητες να εξεγερθούν για οποιοδήποτε από τα δυό?
Απάντηση
 

nikos07/08/201614:00
Giati exei ta idia pistevo akoma den to katalaves? Apla tixainei na exei pio oraia fatsa
Απάντηση
 

Ανδρέας 07/08/201613:46
Γιατί, Βίκυ μου, αυτός είναι ακόμα πιο καραγκιόζης από αυτούς....Απλό ........
Απάντηση
 

Κι εσύ δλδ07/08/201613:46
Πιστεύεις πως ο Τσίπρας είναι κάτι καλύτερο ή διαφορετικό από αυτούς; Ε ρε γλέντια....
Απάντηση
 

@13:1807/08/201613:45
μα δεν διαφωνει μαζι τους! γιατι να τους μαζεψει ?! τα ιδια νοσηρα μυαλα εχουν ολοι στο συριζομπαχαλ.! η κομματικοτητα της συλλογικοτητας .
Απάντηση
 

λαμπρου ...ο.. p r μανατζερ07/08/201613:08
ο σεισιδης θελει να εγγραφει στη σχολη μαγειρων και ο σακκας στη σχολη κοπτορραπτριων. μην διανοηθειτε να αρνηθειτε την μορφωση των παιδιων και τους οδηγησουμε στη περιθωριοποιηση.
Απάντηση
 

@13:0807/08/201613:46
ΤΕΙ αναρχικων τρομοκρατων!
Απάντηση
 

Κορίτσι 07/08/201612:58
Γιατί δεν πάει να γίνει αλληλεγγυος στη μάνα του Αρξαλιαν ??? Γιατί είναι ... μήπως ??? Πρέπει να ντρεπονται που τον κρατάνε. Τα "καλά παιδάκια" θέλανε και καμιά εφτακοσαρια χιλιάδες, έτσι για τα ψιλοεξοδα, για να περνάνε. Γιατί όπλα και οχήματα τα αρπαζανε. Γιατί ανησυχεί ??? Θα φροντισουν να πέσουν στα μαλακά οι σύντροφοι όπως τους αποκαλεί!!! Ντροπή!!! Αλλά γι αυτό χρειάζεται φιλότιμο!!! Που να το βρει αυτός!!!
Απάντηση
 

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ07/08/201612:36
ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ .
Απάντηση
 

Dimox1969 07/08/201612:05
Υπονοεί ότι δεν είναι δικιά τα δικαστήρια μας στην Ελλαδα ή ανάλογα ποια απόφαση μας συμφέρει κρίνεται σωστή. Βαρέθηκα υπουργούς να κάνουν δηλώσεις χωρίς να σέβονται τιποτα
Απάντηση
 

ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ07/08/201612:05
ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΛΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ .ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΕΑΝ ΑΠΕΤΡΕΠΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ .ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΛΟΓΩ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ .ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΠΙΚΡΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΤΟΥΣ .
Απάντηση
 

παραξενος07/08/201611:57
Γιατι κατηγορείτε ενα απο τους λίγους γνησιους και ειλικρινείς εκφραστές του ΣΥΡΙΖΑ; Τον άνθρωπο που στην εποχη της καθημερινης κωλοτουμπας στηριζει τους συντρόφους του, τις ιδέες και την δράση τους και μαζι τον κ.Τσίπρα! Μήπως προτιμάτε τον κ.Παππά , γνησιο εκφραστη των ολιγοπωλείων στα μέσα, και καθε λογης κεφαλαιοκρατη που μπορεί να τα αγοράσει. Κατα βαθος βεβαια εχουμε τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ασε τον κοσμακη να καίγεται. Eμεις την εξουσία θέλουμε, και μην ξεχνάτε: ο σκοπός αγιαζει τα μέσα!!
Απάντηση
 

!!!!!!!!!!!!!07/08/201611:24
"Κυρίτσης: Αλληλεγγύη και δίκαιη δίκη". Τι θέλει να μας πει; 1. "Αλληλεγγύη" = είναι αθώος, δεν έκανε κάτι κακό & 2. "δίκαιη δίκη" = οποιαδήποτε τιμωρία θα συναστά άδικη δίκη.
Απάντηση
 

ΑΥΤΗ τη συμμορία ψηφίσατε07/08/201611:21
Μετά το νόμο Παρασκευόπουλου για να αποφυλακίζονται εγκληματίες και τρομοκράτες, μετά τις αποκαλύψεις για συναλλαγές μεταξύ του άπλυτου Λάμπρου και εγκληματιών βαρυποινιτών των φυλακών, μετά την αποκάλυψη μηχανισμού του ίδιου Λάμπρου για να αφήνονται ελεύθεροι οι αυτο-αποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές-αναρχικοί-αλληλέγγυοι άεργοι μπαχαλάκηδες, μετά το χάιδεμα και την ασυλία που έχει δοθεί στις "συλλογικότητες" του Τόσκα να καίνε, να καταστρέφουν και να καταλαμβάνουν όποτε γουστάρουν και ό,τι γουστάρουν, έρχεται η παραδοχή από τον ιδεοληπτικό με το χαλκά ότι οι τρομοκράτες είναι "σύντροφοι που παρανόμησαν". ΑΥΤΟΥΣ ψηφίσατε, ηλίθιοι ελληναράδες για να σας σώσουν από τους γερμανοτσολιάδες. Τις Σίες, τις Τασίες, τους Μπαλτάδες, τους Παρασκευόπουλους, τους Κυρίτσηδες, τους Λάμπρου, τους Καρανίκες. Να τους χαίρεστε, ηλίθιοι, όλοι εσείς που τους δώσατε το δικαίωμα να διαλύσουν τη χώρα
Απάντηση
 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ 07/08/201611:04
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΡΟΥΠΩΣΕΙ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΕΝΦΙΑ ΣΚΙΣΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΛΠ. ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ ....ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ .
Απάντηση
 

to θυμαστε;07/08/201610:54
Δενδιας: θα τους βγαλουμε τις κουκουλες!!! τωρα γελαστε...
Απάντηση
 

@Δενδιας07/08/201616:59
Ο Δενδιας ήταν μακράν ο χειρότερος υπουργος ΠΡΟ.ΠΟ.... με μια φαντασμαγορική εκκένωση της βίλας Αμαλίας (είχαν ήδη φύγει οι περισσότεροι καταληψίες πριν την επέμβαση της αστυνομίας, γιατί τους ειχε ειδοποιήσει) αλλά καμία επέμβαση σε όλα τα υπόλοιπα κατειλημμένα κτίρια και γενικότερα με μηδενικό έργο στην προστασία του πολίτη....
Απάντηση
 

stelios07/08/201612:05
τις κουκουλες τις βγαζουν απο μονοι τους. Μονοι τους τα λενε....
Απάντηση
 

Πάνος 07/08/201611:54
Δεν χρειάζεται να βγάλουμε τις κουκούλες οι άνθρωποι είναι γνωστοί, ο πολιτικός τους φορέας γνωστός, τα συμφέροντα που εξυπηρετούν γνωστά κ.λ.π. Σαν παράδειγμα σας δείχνω τον τύπο με το σκουλαρίκι, τον τέος δημοσιογράφο της Αυγής που μιλάει για δίκαιη (;) δίκη.
Απάντηση
 

Τι προτιμάς;07/08/201611:21
ενω οι σημερινοί λένε "Αγαπάμε τις κουκούλες". Διάλεξε τι θέλεις, στο κάτω κάτω εσύ θα πληρώνεις τις ζημιές τους.
Απάντηση
 

Νόμπελ επικοινωνιακής στρατηγικής07/08/201610:50
Δεν υπάρχει ακόμα Νόμπελ επικοινωνιακής στρατηγικής, αλλά θα έπρεπε να καθιερωθεί προς τιμήν των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μπορεί να έχουν προκαλέσει μέγιστες καταστροφές σε όλους τους τομείς (με κορυφαίες την μετατροπή της ανάπτυξης σε ύφεση και την παροχή απεριόριστων κινήτρων για λαθρομετανάστευση με αποτέλεσμα την άνθηση της μπίζνες της διακίνησης λαθρομεταναστών, τυχοδιωκτών και τρομοκρατών στην Ευρώπη), αλλά στην επικοινωνιακή στρατηγική είναι άφθαστοι (πρώτες εκλογές, Π.Παυλόπουλος και μετατροπή του σε πολέμιο του φιλελευθερισμού, τρελάρικο δημοψήφισμα, δεύτερες εκλογές, ξεκαθάρισμα των ακόμα πιο τρελιάρηδων Βαρουφάκη, σοβιετολάγνων, αλλοπρόσαλλων και δραχμολάγνων, σύμφωνο ειρήνης με μπαχαλάκηδες και αναρχικούς κλπ)! Το βασικό είναι ότι έχουν πιάσει το πόσο αφελή είναι τα διάφορα ακροατήρια τους (market segmentation) και η μαεστρία με την οποία αριστοποιούν τη σύνθεση της τροφής (σανό) που σιτίζουν κάθε αφελές υποσύνολο του ακροατηρίου τους, δηλ. από εθνικά "περήφανους", "αξιοπρεπείς", μουσουλμανοειδείς (π.χ. επίσκεψη με μαντήλες στο Ιράν), σταλινικούς και κολλημένους παλαιομαρξιστές έως μπαχαλάκηδες, αναρχικούς και παρυφές αριστερής τρομοκρατίας (όπως σε αυτήν την περίπτωση). Αν πρόσθεσουμε και τον τρόπο με τον οποίο έχουν κάνει όλα τα ΜΜΕ δικά τους (άμεσα ή έμμεσα) από πριν το 2015 ως τώρα ώστε απολαμβάνουν πλήρους κάλυψης τα διάφορα μηνύματά τους προς τα διάφορα υπο-ακροατήρια τους (ο καθένας ανάλογα με το πού ανήκει ακούει αυτά που θα ήθελε), τους αξίζουν όλα τα βραβεία πολιτικής επικοινωνίας.
Απάντηση
 

Όλα για την παραμονή στην εξουσία07/08/201612:42
Το να απευθύνεσαι και να μπορείς να πείθεις τα πιο ετερόκλητα ακροατήρια προϋποθέτει επίσης ότι υποτιμάς σημαντικά τη νοημοσύνη τους, ώστε ο καθένας να "ακούει" μόνο αυτά που θέλει (π.χ. από τον Α ή τον Β των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), αλλά να "αγνοεί" αυτά που λέει π.χ. ο Γ ή ο Δ. Είναι άλλη μια επικοινωνιακή επιτυχία, αλλά όχι ασυνήθιστη για τα κόμματα με ιδεολογίες που σχετίζονται με ολοκληρωτικά καθεστώτα και μακροχόνια παραμονή στην εξουσία.
Απάντηση
 

μπραβο κυριτση07/08/201610:50
Μην ακουτε τι λεει αλλα να βλεπετε τι κανει. Και αυτο που κανει ο Κυριτσης και ο συριζα ειναι να στελνει στην μπουζου τρομοκρατες και να εκκενωνει καταληψεις. Αφηστε τους να λενε , καλα ξηγιουνται.,
Απάντηση
 

qwerty07/08/201610:45
Κόμμα των τρομοκρατών και αναρχοκομμουνιών,θα βρεθεί κάποιος σοβαρός να τους βάλει επιτέλους όλους φυλακή να απαλλαγούμε από αυτούς.
Απάντηση
 

@ΔΥΣΤΥΧΩΣ....!07/08/201616:01
Κοίτα για να τους βάλει όλους αυτούς φυλακή...δύσκολο το βλέπω να βρεθεί κανείς...αλλά για να τους ξαναψηφίσουν(!) να είσαι σίγουρος πως θα βρεθούνε πολλοί!!!!!!
Απάντηση
 

Απων07/08/201610:17
ρε ... κυρίτση τι "δεν ζητάς απο το κράτος", αφού είσαι το κράτος. Κόψε λίγο την καθημερινή ... γιατί το έχεις κάψει γέρος άνθρωπος.
Απάντηση
 

mli07/08/201610:08
Αυτος ο συριζα ... το κομμα της συμπονοιας... προς ολους και για ολα... συνταξιουχους, δημοσιους υπαλληλους, αναρχικους, ανεργους. Για ολους εχει μια καλη κουβεντα...
Απάντηση
 

Για τα μπαζα ...07/08/201610:07
Η πλακα ειναι οτι αυτοι που αποσταθεροποιουσαν τη χωρα με τα δεκεμβριανα κλπ κλπ κλπ καταστασεις , αδυνατιζοντας την κυβερνηση Καραμανλη στο οχι και τοσο μακρινο παρελθον , ουτως ωστε να μην εχει την πολιτικη δυναμη να κανει οσα επρεπε να κανει εγκαιρος για να αποφυγουμε τα μνημονια και τις περιπετειες . Ειναι αυτοι που εχουν στηριχθει απ το Βουδα της ραφηνας με πολλους υπογειους τροπους . Ουτε ο ιδιος ο Βουδας της ραφηνας δεν εχει καταλαβει τι του εκαναν και νομιζει οτι τον εριξε ο Γιωργακης και οι απ εξω . Αμ δε . Αυτοι τον εφαγαν σιγα-σιγα σαν το σαρακι δρωντας ως χρησιμοι ηλιθιοι των "αλλων" απ εξω , και ο Γιωργακης ηταν απλα το επομενο αβουλο εγκλωβισμενο οχημα που δεν μπορουσε να κανει ουτε μπροστα ουτε πισω . Ουτε και αυτος ειχε καταλαβει τι του γινοτανε . Αν ειχε καταλαβει θα συναινουσε νορις σε προληπτικα μετρα και θα αποφευγαμε τα μνημονια κλπ κλπ κλπ . Και ο Γιωργακης δεν καταλαβε τι του εκαναν και ποιος τον εριξε . Αυτος νομιζει οτι τον εριξε ο Σααρας και ο Βενιζελος . Τους "αγανακτισμενους" και "δεν πληρωνο" που τον αποσταθεροποιησαν ποιος τους εφτιαξε Γιωργακη ? Ο Σαμαρας και ο Βενιζελος απλα τραβηξαν την πριζα απ το πολιτικο σου πτωμα . Δεν σε σκοτωσαν αυτοι ομως . Παλι οι χρησιμοι ηλιθιοι των "αλλων" απ εξω ηταν που σε σκοτωσαν . Σαν το Βουδα της ραφηνας και εσυ ομως πας να στηριξεις τους δημιους σου . Αυτους που πατησαν στα πολιτικα σας πτωματα για ν ανελθουν στην εξουσια . Και δυστυχως και στο οικονοικο πτωμα της Ελλαδας που οι ιδιοι πρωτα σκοτωσαν αφου δεν σας αφηνσαν να κανετε τιποτα στο σωστο χρονο . Και τον Σαμαρα και τον Βενιζελο αυτοι τους εφαγαν με το λαικισμο τους . Αλλα τουλαχιστον οι σαμαροβενιζελοι ηξεραν τι τους γινοτανε και δεν πηγαν να στηριξουν την πεμτη φαλαγγα της Ελλαδας οπως εσεις που ακομα κοιμαστε με τα τσαρουχια .
Απάντηση
 

Στέλιος07/08/201610:05
Δυστυχώς πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ δεν εννοούν να αντιληφθούν ότι η διακυβέρνηση της χώρας συνεπάγεται ευθύνες και τριβές. Μάταια όμως προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους και τους συντρόφους τους ότι κάποιοι άλλοι (ποιοί άραγε;) έχουν τις ευθύνες της χώρας στα χέρια τους και όχι οι ίδιοι. Το αποτέλεσμα όλης αυτής της νοοτροπίας είναι η χώρα σε πολλούς τομείς είτε να έχει μπει στον αυτόματο πιλότο είτε κάποιοι ανώνυμοι με φιλότιμο και αυταπάρνηση να δίνουν λύσεις.
Απάντηση
 

ΑΛΗΘΕΙΕΣ07/08/201609:49
Όπως είπε και κάποιος εδώ μέσα αν δεν τον στήριζαν αυτό το "σπιτάκι της χαράς" που λέγεται σφύριζα Οι γελοιοι ανελ, ο τεμπέλαρος της ραφήνας Καραμανλής, μαζί με τον Πάκη, που το παίζει Πρόεδρος, ( αφού βέβαια έχωσαν στο σάπιο δημόσιο χιλιάδες κηφήνες), τότε θα έπεφτε σε μια εβδομάδα. Εκτός απο κάτι κηφήνες του σάπιου δημοσίου, και κάτι μεγαλοσυνταξιούχοι επίσης του Δημόσιου δεκο κ.λπ και κάτι λαμόγια με τα κόκκινα δάνεια όλη η υπόλοιπη κοινωνία τους έχει φτύσει στα μούτρα. Ειδικα ο κόσμος του ιδιωτικού τομεα και οι ανεργοί του. Δεν εκπροσωπούν πλεον οι συριζανελ την κοινωνία. Παρα ένα μικρό κομμάτι της.
Απάντηση
κοκοφινος07/08/201609:48
ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Απάντηση
 

Αναποδεμος07/08/201609:00
Κυριε Γιωργο μου αλληλεγγυος και να σαι βουλευτης,με μισθο χιλ,βουλευτικο αυτοκινητο,συνοδειες των ασφαλιτων της κρατικης που βαραει συντροφους,που στηριζει μνημονια δεν γινεται.Γιατι κυριε Γιωργο μου ησουν και παρεμεινες μελος του συριζα,θα ακουνε αυτα που λες ο Κορωνακης και ο Σταθης και θα ανεβαζουν πιεση Αληθεια ,οταν λες η αλληλεγγυη ή δικαιη δικη πως το εννοεις? Γιατι και τα δυο μαζι οπως το θετεις δεν πανε μαζι,μηπως εννοεις αλληλεγγυη ειναι να τους καλυπτουμε αλλα αν τους πιασουνε να τους στηριζουμε? Πρωτον αλληλεγγυη σε καποιον π πολεμαει το κρατος ,δεν μπορεις να δειξεις οταν εσυ εισαι το κρατος,ο Σακκας δεν γινεται σαν επαναστατης να μην σε σιχαινεται Δευτερον τι σημαινει δικαιη δικη?Αν κατηγορεις την δικαισυνη για κατι ,απεδειξε το Τριτον οσο και να λες μπουρδες για να συσπειρωσεις την νεολαια που απεμεινε,δεν θα κερδισεις τπτ,μεχρι και τον Αυγουστο περισσοτερο σας σιχαινονταν οι του ΚΚΕ ,πλεον εχετε αλλους να σας μισουν,και οχι δεν εινα οι χρυσαυγιτες, κατα Λαφαζανη,Πετρακο,Κορωνακη,Ζωη μερια να κοιτας
Απάντηση
 

ΣΥΡΙΖΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟΓΙΑ07/08/201608:39
παπατζής αριστερός ο γέρος της πλάκας
Απάντηση
 

φανουρης07/08/201608:30
Σύντροφε Κυριτση μια παράβαση του οδικού κώδικα ήταν! δεν ειναι τίποτα σπουδαίο.
Απάντηση
 

Φρίκη για όσους τολμήσουν να καταπολεμήσουν την τ07/08/201608:28
Απευθύνεται προς τους συλληφθέντες για να τους δώσει κουράγιο: Παιδιά μην ανησυχείτε. Μη φοβάστε. Η σωτηρία σας είναι οπωσδήποτε δεδομένη. Αν δεν επικρατήσει η αλληλεγγύη, ή θα υπάρξει δίκαιη δίκη (χωρίς ποινή!). Πρόκειται για ενθάρρυνση της βίας και της τρομοκρατίας και κατά το Σύνταγμα πρέπει να επέμβει αυτεπάγγελτα η εισαγγελία, μπας και τον εντοπίσει ως ηθικό αυτουργό της όλης εμπρηστικής ΣΥΡΙΖΟνεολαίας. Αλλά, όταν καταγγέλθηκε η Τρομοκρατία εντός των ΑΕΙ, μου εξομολογήθηκε ένας αξιότιμος εισαγγελέας: Ήρθε σήμα από πάνω και σταμάτησαν όλα. Ο δε Αντιπρύτανης τότε είπε "μα τα παιδιά μας θα τιμωρήσουμε;" Αλλά από τότε δεν άλλαξε τίποτα. Φρίκη για όσους τολμήσουν να καταπολεμήσουν την τρομοκρατία.
Απάντηση
 

rrt07/08/201608:12
Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, στην ταινία πάρε ότι θέλεις παλιατζή από μια χώρα που δεν ζει
Απάντηση
 

τουτι07/08/201608:11
κορόιδα ψηφοφόροι, απολεύστε τους χλεχλέδες που ψηφίσατε και πληρώστε φόρους περισσότερους να βάλετε και μυαλό
Απάντηση
 

όρια της νομιμότητας και προκαλεί ανησυxiα07/08/201607:46
Είπαμε βρε δεξιοί,...... αυτοί οι καθισμένοι στους πάγκους είναι οι δικοί μας άγιοι ......Είναι άγγελοι που έπεσαν στη γη λόγω παραπτωμάτων.....Εσείς αντιθέτως δεν έχετε άγιους μόνο κάποιους της πλάκας για νάχουτε να λέγουτε.....Πραγματικός Άγιος και Θεός σας είναι μόνο το χρήμα και γιαυτό αφανίσατε την ελλαδίτσα.......πατριδοκάπηλοι.........
Απάντηση
 

!!07/08/201613:15
Τι λες ρε αριστερό τρολ που 30 χρόνια ψηφιζατε Πασοκ και τώρα ζητάτε και τα ρέστα.Σου παρέδωσε η δεξιά όπως την λες το 1981 χώρα με 30% χρέος ΑΕΠ και 4 % έλλειμμα και κατέληξε μετά από 10 χρόνια αριστερό Πασοκ με 80% χρέος και 10% έλλειμμα προ χρεοκοπίας!! Αντέ να φας το σανο σου που θα μιλήσεις εσύ για δεξιά ...!!! 

Απάντηση
 

vp07/08/201607:32
Απλά ένας ακόμα ... του Σύριζα αποκαλύπτεται για πολλοστή φορα
Απάντηση
 

Q07/08/201606:54
Μεχρι χτες φωναζατε "ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ" και κακαριζατε στις καμερες "καταδικαζουμε την βια απο οπου κι αν προερχεται". Σημερα αλληλεγγυη στους δολοφονους αρκει να προερχονται απο την αριστερα και αξιεπαινα αυτα που κανουν. Μονο εκει που σας συμφερει βλεπετε ναζι και μορφρωματα, μονο αμα λειψει κανας επαναστατης της δεκαρας. Για τα εγκληματα των δικων σας και γαργαρα τα κανετε και τα επικροτειτε και περιμενετε αναλογη σταση απο την δικαιοσυνη, παραγραφη δηλαδη του εγκληματος και απελευθερωση απο την πισω πορτα. (την ιδια δικαιοσυνη που εσεις οι ιδιοι κατηγορειτε ως τηλεκατευθυνομενη) Ετσι την εννοειτε εσεις την "δικαιη δικη"... Στις αλλες "στημμενες δικες" ομως δεν εχετε προβλημα ουτε κερκιδα αναρχοαπλυτων να κανετε, ουτε μπουκαλια να εκτοξευετε, ουτε φυσικα να δικαζετε με δικογραφιες μονταζιερες και μαρτυρες που αλλαζουν τις καταθεσεις τους αναλογα με το ξημερωμα. Και φυσικα ουτε λογος για συλλογικη ευθυνη και ταμπελα εγκληματικης οργανωσης απο κανεναν. Η στηριξη που δινει ο ΣΥΡΙΖΑ (δεκαετιες τωρα) στις τρομοκρατικες οργανωσεις δεν ειναι αρκετος λογος για να τον χαρακτηρισετε εγκληματικη οργανωση και να πατε μεσα σηκωτους τους βουλευτες του μονο με υποψιες. Αυτα μονο εκει που σας βολευε τα κανατε. Αυτη ειναι η δημοκρατια σας!!!
Απάντηση
 

ik07/08/201602:15
Και αυτό ειναι αντιπολίτευση απο δεξιό κόμμα ;;; Που έπρεπε να πέσει η κυβέρνηση με τέτοιες δηλώσεις ;; Τι ειναι αυτά ρε;; Άρση ασυλίας τώρα στον Κυριτση! Βρωμερά υποκείμενα !!
Απάντηση
 

συντροφοι 07/08/201601:28
αν είχαμε 500 σαν τον κυριτση η ελλαδα θα ειχε γινει η βενεζουελα της ευρωπης εδώ και ένα χρονο κριμα θα γινει λιγο αργοτερα οι αριστεροι αλλωστε θα σας κανουν να ψωμολυσατε πολύ συντομα εστω και με καθυστερηση 1 με 2 ετη αναμενεται συντροφοι η επανασταση μολις τωρα ξεκινησε , σε λιγο το δραμα σας θα τελειωσει .
Απάντηση
 

Α.Π07/08/201601:12
Η φάτσα και μόνο του Κυρίτση δείχνει το πόσο συμπλεγματικό άτομο είναι, οπότε δεν αποτελούν έκπληξη οι ανοησίες που ξεφούρνησε. Ας τον χαίρονται όλοι αυτοί που ψήφισαν αυτό το θίασο για κυβέρνηση και έτσι τρώμε στη μάπα τον κάθε κομπλεξικό και κακιασμένο Κυρίτση
Απάντηση
Jim07/08/201600:40
 

Έχω χορτάσει από επαναστάτες κρατικοδίαιτους του 10000αρου!!
Απάντηση
φουφουτος 3/207/08/201600:36
Για μένα που δεν είμαι τρομοκράτης εχ2ις τίποτα εκτός από φορους- φορους- φόρους,.
Απάντηση
 

να τον χαιρεστε 07/08/201600:20
χα χα χα καμαρωστε φατσα ...το σκουλαρικι του ελειπε ..ρε ουστ ... μαζι με αυτους που σε ψηφισανε
Απάντηση
 

@@@να τον χαιρεστε07/08/201614:45
Ευχαρηστουμε πολυ και συ να χαίρεσαι τον αρχαιοκάπηλο ,το Σαμαρα και την υπόλοιπη συμμορια
Απάντηση
 

Politis07/08/201600:09
Θυμάμαι πως ομολογισε ο κος Κυριτσης πως οταν υπέγραφε το μνημόνιο ένιωσε το ίδιο συνεσθημα όπως τότε στο δημοτικό που κατουριθηκε .Πως να τα ξεπεράσει ολα αυτα,απλά λέγοντας μπουουουουρδες
Απάντηση
 

Qwerty07/08/201600:02
Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ ανεβεί στο κρεββάτι
Απάντηση
 

Dred07/08/201600:01
Αυτός ο προκλητικα θραδυς κ ανεδεστατος Κυρίτσης έχει καβαλήσει το καλάμι,σύντομα τόν βλέπω να κανει παρέα στους "κύριους" Σακα κ Σεισηδη στην ψειρου,η ανοχή του κόσμου προς τους αριστερούς τσαρλατανους υποστηρικτές της τρομοκρατίας τελειώνει.
Απάντηση
 

αυτόν,06/08/201623:58
τον γερασμένο επαναστάτη τής πλάκας, μην τον παίρνετε και πολύ στα σοβαρά. Από την άφθονη και αμάσητη υποκουλτούρα που έχει καταναλώσει στον μακραίωνο θορυβώδη βίο του τα έχει λίγο μπερδεμένα, κάποια πράγματα, στο κουρασμένο και ανεπαρκές πια μυαλό του. Αφήστε τον, θα ηρεμήσει... (Ο.Ε.)
Απάντηση
 

@23:5807/08/201610:27
να ηρεμησει απο τι ? Αυτον πρεπει να τον συλλάβουν κανονικα.
Απάντηση
 

@10:27.Ποιος φίλε,07/08/201614:08
ποιος θα τολμήσει να τον συλλάβει, αυτόν τον σύντροφο των τρομοκρατών? Πες μου, ποιος? Ο πρώην "πορτιέρης" Τόσκας? Μπλέξαμε άσκημα με δαύτους και είναι καιρός να το αντιληφθούμε όλοι εμείς που αγαπάμε την Πατρίδα μας Ελλάδα είτε είμαστε οπαδοί κομμάτων είτε απλοί ελεύθεροι και ανένταχτοι πολίτες. Το ΚΚΕ κάτι ήξερε όταν έναν έναν αθόρυβα τους έβγαζε απ' τις γραμμές του για να βρίσκουν καταφύγιο κι συντροφική θαλπωρή στον Σύριζα των 15 Συνιστωσών. Το πάνε φιρί φιρί για Revange. Κατανοείς βέβαια τι θέλει να επισημάνει ο γράφων.. (Ο.Ε.)
Απάντηση
 

@never say never!!07/08/201609:20
Μην λές μεγάλες(!)κουβέντες...περί του σκουλαρικοφόρου Τσυριζογέροντα γιατί με τα σάπια μυαλά που κουβαλάει ο νεοέλλην μπορεί να τον δείς να συγκυβερνά με τους "Πυρρήνες της Φωτιάς"... και δεν συμμαζεύεται!!!!!
Απάντηση
 

Παναγιώτης07/08/201608:18
Δεν υπάρχεις!!!!!!!!!!!!
Απάντηση
 

Ε; 06/08/201623:56
Λέμε λέμε λέμε... αλλά... Ποιός στηρίζει αυτό το τσίρκο; Γιατί τι θα ήταν ο Σφυριζα αν δεν τον στήριζαν κάτι ΑΝΕΛ, κάτι Βούδες, κάτι Πάκηδες... Παίδες, το πράγμα είναι πιο βαθύ και πάει μακρύτερα, και βγαίνει και έξω απ' την Ελλάδα αν το καταλαβαίνετε αυτό...
Απάντηση
 

Ντόιιιινγκ! 06/08/201623:52
Δεν πάνε καλά οι άνθρωποι είναι παρανοϊκοί! Σου λέει: Οι αναρχικοί είναι μπροστά, θα κάνουν πράγματα, θα κοινωνικοποιούν και εμείς θα... κανονικοποιούμε! Θα το θεσμοθετούμε δηλαδή, θα το νομιμοποιούμε! Αυτό το λέει μια κυβέρνηση, ο υπουργός δημόσιας τάξης που θέλει και... διάλογο! Δεν γίνεται, κάτι γίνεται, μας ψεκάζουν, όνειρο ζω μη με ξυπνάτε! Μιλάμε για παράνοια, σχιζοφρένεια και όλα αυτά... Και ΑΥΤΟΙ είναι η κυβέρνηση της χώρας! Ντόιιιιινγ! Τα χάπια μου! Και οι Έλληνες ψάχνουν πόκεμον! Αυτή η χώρα θα καταστραφεί ολοσχερώς, είναι προαποφασισμένο! Χρειάζεται σοβαρή και ριζοσπαστική αντίδραση για να αλλάξει το κλίμα.
Απάντηση
 

ανησυχω...06/08/201623:51
Η $ια η αναμαλλιασμενη και η ξανθια αυλωνιτ δεν κανανε δηλωσεις αλληλεγγυης.! μηπως παθανε κατι τις?
Απάντηση
 

@και όμως...την πληρώνεις!!!!07/08/201609:21
Μόνο χιούμορ...δεν βγάζει τον όλον Τσυριζομπάχαλο που μας κυβερνά....!
Απάντηση
 

@09:2107/08/201610:27
1ον δεν κανω χιουμορ.2ον δεν γελαω. 3ον δεν πληρωνω τιποτα και κανεναν.
Απάντηση
 

αγωνιιιιιιιιιιιιιια06/08/201623:50
αυτος θα ξεσκιστηκε στα τηλ/τα να μαθει αν ειναι καλα τα συντροφια τους! τελικα που κρατουνται οι συλληφθεντες ? σπιτι ?
Απάντηση
 

πονηρος ο.... κυριτσης06/08/201623:05
Τσιμπησατε βλεπω ε ? Μια ακομη καλοοργανωμενη στρατηγικη διγλωσιας απο το συριζα. Στην λογικη , εκκενωνω καταλήψεις αλλα τις στηριζω ! Ετσι και ο Κυριτσης σε αυτη την λογικη προσπαθει να πετυχει τις μικροτερες αντιδρασεις απο τους γραφικους δηθεν αντιεξουσιαστες.Χρονια εξαλου τους παρισταναν τους... συντροφους με σκοπο να τους βαζουν να δημιουργουν μπαχαλα επειδη ελεγαν οι συριζαιοι ετσι δημιουργειται κοινωνικη αγανακτηση.Μια χαρα το παει ο Κυριτσης και ο συριζα , εξαλου χρησιμοι ηλιθιοι ειναι οι αντιτετοιοι , μια ζωη τους χρησιμοποιουσε και τους χρησιμοποιει ο συριζα. Εντεχνως ειδατε τι εγινε κατα την διαρκεια των εκενωσεων η της συλληψης Σακκα και του αλλου ? Αμεσως μπηκαν στο ιντιμιντια απο τα κεντρικα του συριζα , αληθεια πως βγηκε ανακοινωση μακροσκελεστατη 5 λεπτα μετα την εκκενωση των καταληψεων ? Τι οξυδερκεια ! Και εστρεψαν την οργη στον .. κακο Ανθιμο που εκανε μυνηση και αναγκαστηκε(εδω γελανε) η αστυνομια του συριζα να επεμβει , καλε δεν ηξερε τιποτα ο συριζα ! Και σημερα οι κακοι μπατσοι που χτυπησαν τα παιδια , αυτοι φταινε οχι η κυβερνηση που τους εδεσε.Εμεις ειμαστε συντροφοι ! Για αυτο σας λεω μην τσιμπατε , μια χαρα τους δενει ο συριζα και επεται και συνεχεια.
Απάντηση
 

Ρόζ πλερέζα06/08/201622:55
την ίδια αλληλεγγύη θα έδειχνε και για έναν μοναχικό λύκο η ρόζ λουλού παλιόγρια. Σκουπίδια του παρακράτους.
 

Απάντηση
ουρακοτάγκος με σκουλαρίκι06/08/201622:46
Αυτόν τον άνθρωπο τον πληρώνετε με το ΕΝΦΙΑ σας .
Απάντηση
 

Σταύρος 06/08/201622:39
1. Είναι προσβολή από βουλευτή να λέγεται ότι "ζητάμε δίκαιη δίκη". Δεν είναι αυτονόητη η "δίκαιη δίκη" για όλους; Πρέπει να την ζητάει και να την απαιτεί κανείς; Και αν για τους "συντρόφους" την απαιτούν βουλευτές, για τον ανώνυμο πολίτη που δεν είναι σύντροφος ποιος θα την απαιτήσει; 2. Ευτυχώς που με αυτήν την αφορμή παραδέχθηκαν ότι οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες είναι "σύντροφοι". Απολαύστε τώρα το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς...
Απάντηση
 

@22:3906/08/201623:32
περιμενεις λογικη εσυ απο τρομοκρατες συριζοφασιστες αναρχικους που δεν σεβονται τιποτα και κανεναν ?!
Απάντηση
 

οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ06/08/201622:31
κορόιδα την πάθατε, τώρα φάτε φόρους κάργα
Απάντηση
 

βασανιζομαι06/08/201622:29
Υπαρχουν αναρχοαριστεροι στο ΣΥΡΙΖΑ; Πειτε μου που θα βρω ενα συννεφο για να ανεβω και μετα να πεσω απο αυτο.
Απάντηση
 

χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει,κανει μπαμ 06/08/201622:27
Ποιος ήταν ο στόχος των κόκκινων τρομοκρατών, που τα ΜΜΕ τους εμφανίζουν τουρίστες; (ΥΓ) 1: Τα πρώτα δημοσιεύματα των ΜΜΕ για την είδηση της σύλληψης (και συνήθως τα πρώτα δεν είναι φιλτραρισμένα), έκαναν λόγο για την ανεύρεση σχεδιαγραμμάτων στο όχημα των δύο συλληφθέντων. Στα επόμενα δημοσιεύματα (τα οποία συνήθως μεταφέρουν πληροφόρηση προερχόμενη από κρατικές υπηρεσίες), τα σχεδιαγράμματα που προσδιορίζουν τον στόχο-εξαφανίστηκαν. Γιατί άραγε; (ΥΓ) 2: Η σύλληψη των δύο έγινε την ημέρα που έκλεισε η βουλή, δηλαδή από την ημέρα που οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν πλέον ελεύθεροι να φύγουν για διακοπές. Κι αυτό τυχαίο; Σαν πολλά τυχαία δε μαζεύονται στην περίπτωσή μας; (ΥΓ) 3: Επιπλέον τα τελευταία χρόνια και την περίοδο της εξαφάνισης του Μ. Σεϊσίδη είχαν αναπτυχθεί σενάρια για εμπλοκή του στην δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής το 2013 στο Νέο Ηράκλειο (από δημοσίευμα του Βήματος). Μια ακόμα σύμπτωση
Απάντηση
 

Ιθαγενής06/08/201622:17
Απαιτείται προσοχή!! Αν αυτοί που τους ψήφισαν, διαβάζουν τι γράφει ο απίθανος αυτός τύπος θα αρχίσουν να αυτοκτονούν ομαδικά. Τρέξτε να τους προλάβετε.
Απάντηση
 

Κατουρλου06/08/201622:15
Ουδεν σχολιον
Απάντηση
 

dfr06/08/201622:15
κορόιδα ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ, απολαύστε τώρα τις παπαρολογίες και τους φόρους
Απάντηση
 

Λογική 06/08/201622:05
Αυτός ειναι ο αριστερός φασισμος καρκίνος για το κράτος και την κοινωνία....
Απάντηση
 

ελεος07/08/201600:24
ε οχι ρε φιλε και αριστερος ; χαβαλεδισμος θελεις να πεις
Απάντηση
 

198406/08/201622:02
Η νεα δημοκρατια ελεγε οτι θα βγαλει τις κουκουλες, ο συριζα τελικα το κανε και αποκαλυφθηκε!
Απάντηση
 

ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ06/08/201622:02
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΝΦΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ 751 ΕΥΡΩ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΩΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ....ΜΝΗΜΟΝΙΟ .ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΦΑΡΠΑΓΕΣ ΨΗΦΩΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ....ΚΑΘΑΡΙΣΕ .-
Απάντηση
 

Απίστευτο και όμως δυστυχώς αληθινό06/08/201622:02
"Αλληλεγγύη"; Τι ακούν τ' αυτιά μου; Είναι κυβέρνηση κράτους αυτή; Ακόμη κι αν τρέφεις συμπάθεια λές τέτοια πράγματα; Ξαναρωτάω: Αυτοί κυβερνάνε κράτος; Κυβερνάνε την Ελλάδα; Και μεις καθόμαστε ήσυχοι και περιμένουμε τι; Κάποια νούμερα να δούμε πότε είναι σοβαροί και πότε γελοίοι; Περιμένουμε ένα τσίρκο ηλιθίων και κρετίνων να μας κυβερνήσει; Αν αύριο γίνει ένα μπαμ, ένα εθνικό θέμα περιμένουμε απ' αυτούς να ηγηθούν; Είναι δυνατόν κυβέρνηση και κράτος να μιλάει για αλληλεγγύη και ανοχή στις καταλήψεις και στην τρομοκρατία; Ρε μήπως τους κρατάνε οι αναρχικοί με τίποτα και έχουν κάνει συμφωνία; Είναι παράνοια αυτό το πράγμα!
Απάντηση
 

;;;06/08/201621:55
Τι είναι τα "πουτσιλίκια', ξέρει κανείς;
Απάντηση
 

@21:5506/08/201622:45
συριζοαναρχικη διαλεκτος συριζοταλιμπαν! Της κανονικοποιησης της ανομιας ,της κομματικοτητας, τς συλλογικοτητας και της αναρχικοτητας.!
Απάντηση
 

Ο σύριζα πάντα06/08/201621:54
Αγαπούσε τους εγκληματίες αλλά οι ηλίθιοι ψηφοφόροι ήθελαν 13η σύνταξη και να μην πληρώνουν ενφια. Γελοίοι και άξιοι της μοίρας μας
Απάντηση
 

Σύριζας06/08/201621:51
Λεφτεριά στους τρομοκράτες ληστές τραπεζών
Απάντηση
 

ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ06/08/201621:50
Ενω περνανε νομους που οδηγουν σε εξαθλιωση το λαο και μετατρεπουν την Ελλαδα σε προτεκτορατο, παιζουν θεατρο για να αποσπασουν την προσοχη του κοσμου.Και στο θεατρο αυτο συμμετεχει και ο Κουλης μας, ο νεοφιλελες μας.
Απάντηση
 

τι εκπληξη ,δεν το περιμενα ομολογω.06/08/201621:49
Εκδηλώθηκαν οι συριζαίοι: Δήλωση συμπαράστασης στους διωκόμενους συντρόφους Σακκά-Σεϊσίδη από τον βουλευτή Κυρίτση Έγραφα χθες, σε άρθρο σχετικώς με την τυχαία σύλληψη των δύο κόκκινων τρομοκρατών, ότι περνούν οι ώρες και δεν βλέπω ανακοινώσεις συμπαράστασης και αλληλεγγύης από τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ ανησυχώ. Τελικά, αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και η όποια καθυστέρηση οφειλόταν μάλλον στην θερινή ραστώνη. Έτσι, πρώτος εκδηλώθηκε υπέρ των κρατικών τρομοκρατών ο κατουρλής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, που έδωσε το σύνθημα: Δείχνουμε αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμα κι όταν παρανομούν. Ιδού η κατάπτυστη ανάρτηση του λεγάμενου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: "Διάβασα διαφορα λυρικα πουτσιλικια για τη συλληψη των Κ. Σακκα και Μ. Σεισιδη απο αριστερούς - μοιρολογίστρες. Διαβασα και αυτο απο τον Dimitris Saltos (μαλλον αναρχικος, δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο) και πρέπει να πω οτι σε γενικες γραμμες συμφωνω: "Ο Σακκάς ήταν φυγόδικος άρα λογικο ήταν να συλληφθεί. Δε ζητάμε καμια προνομιακή μεταχέιριση απο κανένα κράτος γι αυτο δε πρέπει να μας απασχολεί ποιος ειναι στην εξουσία αριστερός ή δεξιός. Ή δειχνουμε αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμα κι όταν παρανομούν, ή απλά ζητάμε δίκαιη δίκη. Τα λοιπά απλά αναπαράγουν δεξιούς μύθους περι διασυνδέσεων, χάιδεμα κουκουλοφόρων και λοιπων γελοιοτήτων". (ΥΓ) 1: Με τον όρο δίκαιη δίκη, προφανώς εννοεί ο συριζομούρης δίκαιη δίκη -από έκτακτο λαοδικείο- των αστυνομικών που συνέλαβαν τους κόκκινους τρομοκράτες (ΥΓ) 2: Κι όμως, ακόμα κι αυτοί που ολοφάνερα αποτελούν το πολιτικό κουκούλι της τρομοκρατίας, τολμούν και αποκαλούν την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση! (ΥΓ) 3: Αυτά είναι τα χάλια σου Αντώνη Σαμαρά! Καμάρωσέ τα! Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξεδωσε το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής: "Ο Σύριζα είναι η μήτρα της τρομοκρατίας, υπουργοί και βουλευτές του αγωνίζονται για τα δικαιώματα εγκληματιών και δολοφόνων. Η ίδια κυβέρνηση που εκτελεί τους Έλληνες με τα μνημόνια συμπαρίσταται στους εκτελεστές τρομοκράτες της άκρας Αριστεράς."
Απάντηση
 

Γιάννης06/08/201621:26
Τελικά δεν ήταν μόνο ο ΕΝΦΙΑ ούτε τα σκισίματα των μνημονίων, ζώα ψηφοφόροι!
Απάντηση
 

Χρυσαυγίτης06/08/201621:24
Αναρχικός ήταν ο Θερσίτης. Αναρχικός ήταν ο Προμηθέας. Αυτοί δεν είναι αναρχικοί. Εγκληματίες αναρχοκομμουνιστές - ληστές τραπεζών είναι.
Απάντηση
 

Λιλικα 06/08/201621:16
Η χωρα κυβερναται απο αναρχικους και τρομολαγνους
Απάντηση
 

Σπύρος06/08/201621:09
Δείτε πολιτικό προσωπικό της χώρα . Για γέλια
Απάντηση
 

Epwnvmus06/08/201621:06
ΑΛΗΤΕΣ !!!
Απάντηση
 

george gr06/08/201621:05
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΛ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Η ΟΧΙ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΔΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΤΣΙ Η ΑΛΟΙΩΣ ΤΟ ΠΕΠΡΟΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΠΕΧΘΑΝΕΣΤΕ
Απάντηση
 

βασιλης06/08/201621:05
απο αυτους ππεριμενετε να σωσουν την Ελλαδα ....
Απάντηση
 

Montazieros 06/08/201620:53
Κύριοι της ΝΔ κάνετε λάθος αντιδρωντας με κλασικές μεθόδους αντιπολιτευσης σε αυτό που ζούμε. Οι άνθρωποι είναι αλλού. Θέλουν τρολαρισμα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν αντιμετωπίζεται με λογικά επιχειρήματα αυτό. Θέλουν δούλεμα. Το θέλουν. Το έχουν ανάγκη πολύ. Είναι ένας και ένας διαλεκτοι. Τι δεν καταλαβαίνετε?
Απάντηση
 

Βαγγελας06/08/201620:51
Και κομμενες συνταξεις και τουμπεκα
Απάντηση
 

Βαγγελας06/08/201620:50
Και τζαμι θα φατε και τουμπεκα
Απάντηση
 

dimitri07/08/201607:39
Ευαγγελία ΤΟΥΜΠΕΡΛΕΚΑ - Θα σας Φτιάξουμε ένα Τζαμί στην Καστοριά ΔΩΡΟ να πηγαίνεις να κάνεις Κολωτούμπες.
Απάντηση
 

@20:5006/08/201622:46
τι καιρο εχει στην καστορια ρε μασκαρα βαγγελα.?
Απάντηση
 

Βαγγελας06/08/201620:50
Μονο αναρχια ρε και τρομοκρατια των παντων Συριζα οεο
Απάντηση
 

X06/08/201620:44
Κυβέρνηση 17 Νοέμβρη...Απλώς απορώ γιατί οι "δεξιές" κυβερνήσεις δεν τους ξεβράκωναν.
Απάντηση
 

ΝΝ06/08/201620:14
Υπάρχει αντιπολίτευση; Πού είναι η Ν.Δ να κάνει το θέμα γνωστό και στην Ευρώπη. Εδώ υπάρχει μια κυβέρνηση που στηρίζει τρομοκράτες!!! Μητσοτάκη τι κάνεις;; Μόνο για το τζαμί κόπτεσαι;; Οι νεοδημοκράτες τα ανέχονται αυτά; Γιατί δεν ξεσηκώνεστε;
Απάντηση
 

ΓΙΑΝΝΗΣ8406/08/201620:11
Πρώτη φορά αριστερά,πρώτη φορά πρώτη φορά αναρχική οργάνωση κυβερνά χώρα.
Απάντηση
 

μαιδανοί06/08/201620:06
οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ να τους χαίρονται, χι χι χι χι χι χι χι χι χι
Απάντηση
 

hugo06/08/201619:57
Οι απόψεις του κυρίου εκφράζουν το 0,1% της κοινωνίας μας και συγκεκριμένα τους άπλυτους χαβαλέδες και τεμπέληδες καρανίκες. Λουστείτε τον
Απάντηση
 

ddd06/08/201619:52
ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε τώρα τι φωνάζετε ;
Απάντηση
 

ASD06/08/201619:51
5 λεπτα διάλειμμα για λιγο γελιο. Οι ηρωες των αριστερων. Σακκάς, Σεϊσίδης, Ξηρος, Βελουχιωτης και κατι αλλα παρομοια παρταλια που κινουντε στον χωρο μεταξυ ψυχοπαθους δολοφωνου και αυτιστικου μαστουρη. Και οι θαυμαστες τους νυν κυβερνητικα στελεχοι που κοινουντε... αυτοι οχι πνευματικα μαλλον παθολογικα μεταξυ Ομονειας και Πεδιου του Αρεως μηπως και στην διαδρομη ξετρυπωσουν κανεναν παρανομο(φυσικα για να τον τιμωρισουν) πλυμενο Πακιστανο. Αυτων η γνωμη προβαλετε.
Απάντηση
 

ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ06/08/201619:47
ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΑΤΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΑΦΡΩΣ ΒΑΨΟΚΑΡΑΦΛΑΣ ΜΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ ΣΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΑΔΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ....ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΗ -- ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΗ ΑΠΕΙΛΗ-- ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΩΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ....ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ . ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΙΔΡΟΙ .-
Απάντηση
 

ουστ06/08/201619:46
Ασχολείστε ακόμα με τον Κυρίτση; Το άτομο αφού ψήφισε μνημόνιο απέδειξε ότι έχει μηδενική προσωπικοτήτα.
Απάντηση
 

ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΟΜΩΣ...06/08/201621:14
......ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
Απάντηση
 

A06/08/201619:37
MIA XARA TA LEEI O YPOYRGOS ALLA OI DEKSIOI TO EXETE KAPSEI APO TON MPAFO
Απάντηση
 

dimitri07/08/201607:54
Ενώ εσείς οι αριστερές Κοντές Κατίνες! Ασφαλώς ΔΥ με Σκουλαρίκι στο αυτί, καπνίζοντας ΜΠΑΦΟΥΣ όλη μέρα Διορισμένος απο τον Μπάρμπα Κυριτση.
Απάντηση
 

ΤΖΟΥΛΙΑ06/08/201623:13
Τράβα φύγε από δω ρε αλήτη..αιντε πλατυπόδι να πούμε...
Απάντηση
 

πολιτης κλαιν06/08/201619:29
δυστυχως πριν ειχαμε τους διεφθαρμενους μα τωρα εχουμε τους διεστραμμενους.
Απάντηση
Αντώνης06/08/201619:26
 

Μας κυβερνά η αλητεία. Πάρτε το είδηση και ξεσηκωθείτε ! Δεν πάει άλλο. Αρκετά ανεχτήκαμε αυτά τα χαμένα κορμιά.
Απάντηση
 

...και ολοι μαζί τζαμί 06/08/201619:22
Δυστυχώς η ΝΔ είναι η αλλη πλευρό του ιδιου νομίσματος που τωρα συνεχιζει να ξεθεμελιωνει καθε αξία της Πατρίδας μας....κάτι μου λεει πως είναι καιρός να πάμε σε αλλαγή νομίσματος.
Απάντηση
 

Αριστερό Αντιδραστικό Στοιχείο06/08/201619:19
Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές, η Επανάσταση συνεχίζεται
Απάντηση
 

Τί λέει ρε06/08/201619:19
Τί είπε ρε το μογγολάκι; "δείχνουμε αλληλεγγύη στους συντρόφους ακόμα και όταν παρανομούν";;; Η δικαιοσύνη τι λέει για αυτό;
Απάντηση
 

@ τι να πει.....06/08/201620:56
.... έχει "βολευτική" ασυλία (δεν είμαι ανορθόγραφος ).
Απάντηση
 

Κερατσινιωτης06/08/201619:15
Εμετος με σκουλαρικι..
Απάντηση
Αναρωτιεμαι06/08/201619:12
εχεις καταλαβει ελληνικε λαε ποιοι σε κυβερνουν επιτελους??? Ακομα και το 2019 αν γινουν εκλογες θα διορθωσεις την ......σου???
Απάντηση
 

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ06/08/201619:09
ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΦΘΑΝΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙ ΕΝΑ NEO ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ .-
Απάντηση
Φώτης06/08/201619:07
Θα δείτε ότι οι συλλαβοντες αστυνομικοί θα τιμωρηθούν παραδειγματικά !
Απάντηση
 

ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ06/08/201618:56
ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ...ΜΠΑΦΙΟΡΕ --ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ -- ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ-- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ -- ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ -- Η ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΧΟΛΕΡΑ -- ΟΙ ΑΙΩΝΝΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ .
Απάντηση
ρε ουστ νενεκο ανθελληνα06/08/201618:52
Ρε ο ξευτυλας προσβαλει το 17χρονο παλλικαρακι Θανο Αξαρλιαν. Και μετα λετε πληρωστε εφορια !! Ναι ρε να πληρωνεται ο κυριτσης και ο καρανικας , να φτιαχνουν τζαμια και να ταιζουν λαθρομεταναστες !! Ουτε ευρω , αρνηση πληρωμης .. Αυτοι δεν ελεγαν δεν πληρωνω ? Με το ιδιο νομισμα θα πληρωθειτε αληταρεια ανθελληνες.Εξα;λου η κυβερνηση εχει ηδη καταρευσει , για αυτο τωρα δειχνουν το πραγματικο αποκρουστικο προσωπο τους.. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ .. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ.
Απάντηση
 

GA06/08/201618:41
ΣΥΡΙΖΑ=ΓΙΑΦΚΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ.....ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ..
Απάντηση
Εψαχναν την πεμτη φαλαγγα . 06/08/201618:41
Ο Ελληνικος λαος εψαχνε την πεμτη φαλαγγα . Τι ασφαλητες τους ανεβαζε , τι παρακρατικους τους κατεβαζε . Τι πρακτορες και ΚΥΠατζιδες . Τι προβοκατορες που εκαιγαν την Αθηνα και σκοτωναν ανθρωπους . Ο Ελληνικος λαος εψαχνε τους πεμτοφαλαγγητες και τοτς εβριζε . Και στο τελος πηγε και τους ψηφισε ! Και δεν ηταν οι κουμμουνιστες , ουτε οι κεντρωοι , ουτε οι ακροδεξιοι . Οχι . Οσοι δεν φορουσαν παροπιδες το εβλεπαν καθαρα . Παρα το παμπολλα λαθη τους δεν ηταν αυτοι . Αυτοι ειχαν το πατριωτικο ενστικτο και ηξεραν που να σταματισουν . Ηταν τελικα αυτοι που το ΚΚΕ εδιωχνε κατα καιρους γιατι προφανος ειχε καταλαβει οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την παρτη τους . Ολοι αυτοι μαζι με πολλους αλλους τις εξοκοινοβουλευτικης αριστερας και των εξαρχειων ειχαν βρει πολιτικο καταφυγιο και πολιτικη προστασια στο ΣΥΡΙΖΑ στη μετα Κυρκο εποχη . Ολους τους συνδεε ενα κοινο το μισος τους ως προς οτιδηποτε πατριωτικο . Ως εκ τουτου μεταβηθηκαν σε ντε φακτο χρησιμους ηλιθιους ξενων συμφεροντων με σκοπο και στοχο την εσωτερικη αποσταθεροποιηση και την ηθικη καταπτωση της χωρας και του λαου της . Αυτα που λεω εχουν συμβει ηδη και πολλες φορες υπαρχει ξενος δακτυλος απο πισω καμουφλαρισμενος σε "συντροφο" η σε "διανοουμενο" με πολλες "περγαμηνες" στο ροστερ του . Τους μιλουν για αλληλεγγυη των λαων , για ειρηνιστικη προπαγανδα , για ισοτητα , για"αλλη" παιδεια κλπ δοξασιες . Και αυτοι ως χρησημοι ηλιθιοι ακολουθουν βλαπτωντας τον λαο και τη χωρα τους στο πλαισιο της ιδεοληψιας τους (και πολλες φορες και στο πλαισιο του προσωπικου συμφεροντος τους) . Νομιζουν μαλιστα οτι κανουν κατι σπουδαιο γιατι δεν υπαρχει στο μυαλο τους ο πατριωτισμος να τους χτυπισει το καμπανακι . Μοιαζουν με τους γερμανοτσολιαδες που συνεργαζοταν με τους Ναζι "για να μην ερθουν οι κουμουνιστες" . Σαμποταρουν εσωτερικα τη χωρα για να χτυπησουν το αστικο κρατος και να κανουν την "επανασταση τους" . Τριβουν τα χερια τους οσοι επιβουλευονται το κουφαρι της χωρας μας . Τουρκοι ? Αλβανοι ? Σκοπιανοι ? Αμερικανοι ? Γαλλοι ? Γερμανοι ? Πολλοι τελος παντων , αφου ολοι καποιο καμματακι θα παρουν για την παρτη τους οταν ακουσθει το συγχρονο "η πολις εαλω" . Τριβουν τα χερια τους , οι χρησημοι ηλιθιοι εκαναν καλη δουλια . Και μην ακουσω για την οικονομικη καταρρευση . Γιατι η οικονομικη καταρρευση ειναι προιων της κρισης ηθων-αξιων που ειχε προηγηθει , και για την οποια ολοι αυτοι οι ντεμακ "αριστεροι" φερουν βαρυτατες ευθυνες με τη λαικη σταση της (παλιοτερα ειχαμε μια μικρη ανηθικη οικονοικη δεξια ελιτ , οχι το λαο).
Απάντηση
 

Αληθινά06/08/201620:16
Επώδυνα αληθινα όσα γράφεις.
Απάντηση
 

Φίλε τα είπες όλα 06/08/201619:51
Δεν σχολιάζω άλλο.... Όπως είπε ο Χελάκης στο Euro 2004. Αν αυτά τα αποβράσματα σαν τον Κυριτση ζούσαν σε άλλες εποχής θα έπιναν ρετσινόλαδο με την κουτάλα της σούπας και θα στέκονταν όρθιοι με τις ώρες με δεμένα τα μπατζάκια. Ο καιρός γαρ εγγύς.
Απάντηση
 

Βάλε το βλμ το 06/08/201618:34
Μιχελογιαννάκη να αρχίσει απεργία πείνας .
Απάντηση
 

ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ...ΠΑΝΑΗ ?06/08/201618:30
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑΧ ΚΑΙ ...ΕΓΓΥΟΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΩΣ ΤΟ....ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ...ΔΕΞΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΚΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΛΟΤΙΕΡΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΝΑ...ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ?
Απάντηση
 

και μη ξεχναμε06/08/201618:27
οτι ο σακκας ειχε αποφυλακιστει επι νδ...
Απάντηση
 

Λογικό06/08/201620:16
Αφού ΣΥΡΙΖΑ διάθεσε ολόκληρο το δικηγορικό του δυναμικό για να καθυστερήσουν οι δίκες, κτλ. Τώρα όμως έχουν την καυτή πατάτα στα χέρια τους.
Απάντηση
 

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΣ Ν.Δ;06/08/201618:22
Ναι αλλά πήγατε και ψηφίσατε "συντρόφια" της ΝΔ μαζί με τους αναρχοσφυριζαίους το Τζαμί. Αυτά τα λάθη κάνετε καιδεν μπορείτε να πάρετε κεφαλι. Ενω το τσίρκο που λέγεται σφύριζα κάθε ημέρα κανει και 2 τσιμούχες. Οι συριζαίοι ποτέ δεν έκρυψαν ότι έχουν σχέσεις με τρομοκράτες και αντιεξουσιατές. Ποιός εκπλήσετε λοιπόν, απο τα αναρχοκομμούνια και τις δηλώσεις τους;.
Απάντηση
 

Πουτσιλίκια στα μούτρα του λαού για τον ΕΝΦΙΑ06/08/201618:22
ο νεοέλληνας μόνο τα λεφτά σκέφτεται, ήξερε ότι αυτοί είναι μπαχαλάκηδες, φίλοι των δολοφόνων της Μαρφίν, των αναρχικών, των Πυρήνων της Φωτιάς κλπ αυτοί άνοιξαν την πόρτα σε εκατομμύρια μετανάστες που πλημμύρισαν την Ευρώπη κλπ κλπ. Αλλά ο σοφός λαός δεν ήθελε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ χαχχαχαχαχχαχααχαχααχχ
Απάντηση
 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΣ:06/08/201618:21
Όταν ο συριζας λεει "δικαιη δικη", εννοει, αυριο να βγουν ολοι οι τρομοκρατες εξω , υπο "ορους" (που ποτέ δεν τηρουν και εξαφανιζονται, βαφουν μαλλι, βαζουν γυαλι, αλλαζουν ταυτοτητες και κανουν τους τουριστες- παλι.).
Απάντηση
 

Κοινή λογική06/08/201618:21
Οι Συριζαίοι ως αμόρφωτα ζώα που είναι δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν οπότε τζάμπα οι αναρτήσεις και τα σχόλια.
Απάντηση
 

Ο06/08/201618:19
Αγορινα μου δωστους το αυτοκινητο σου το βουλευτικο μην αναγκαζονται τα παιδια να βουτανε τα αυτοκινητα του κοσμακη.

Απάντηση
 

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ06/08/201618:18
ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ.
Απάντηση
 

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ06/08/201618:13
Ο ΚΑΘΕ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ....ΚΙ ΟΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ....ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ . ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Ο ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ...ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .
Απάντηση
 

Βαγγελας06/08/201618:12
Αυτοι ηταν το συριζα τι σας κανει εντυπωση που σας κοροιδεψαν κοροιδα
Απάντηση
 

Λογική 06/08/201618:11
Φασίστες ειναι οι αριστεροί τα φασιστοκουμουνια εμείς είμαστε δημοκράτες.
Απάντηση
 

Τασος06/08/201618:08
Συριζον ισον τρομοκρατες και καπιταληστες
Απάντηση
 

Ανω Ποταμών06/08/201618:08
Τσίπρα τις αποδέχεσαι αυτές τις απόψεις, ναι ή όχι. Αν όχι ζήτα την παραίτηση του εδώ και τώρα.
Απάντηση
 

ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ06/08/201618:06
ΕΔΩ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΤΑΝ...ΠΑΠΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ...ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΕΙΧΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ...ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠΟ ΒΗΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ...ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΚΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΡΧΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΦΡΑΠΕΔΙΑΡΗ ΦΛΑΜΠΟΥΡ ΑΓΑ ...ΜΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΗΣ...ΑΠΟΤΑΞΗΣ ?
Απάντηση
 

@18:0606/08/201618:14
και επιπλεον αυτος ο μασκαρας των καρναβαλιων, ειχε πει πως ο "αγωνιστης"...συντροφος (τους) Ξηρος , ειναι λεει του ενοπλου "αγωνος" ανταρτικο πολης!- ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η 17Ν.
Απάντηση
 

ntoros06/08/201618:06
Αυτός, τώρα, συνεχίζει να είναι Έλληνας βουλευτής και να πληρώνεται απ' τον ελληνικό λαό;
Απάντηση
 

Οχι μόνο06/08/201618:32
Έγινε απο σπόντα βουλευτής και ψήφισε με "βαριά καρδιά" το μνημόνιο. Για να μην ξεχνιώμαστε.
Απάντηση
 

@18:0606/08/201618:14
ΔΥΣΤΥΧΩΣ μας κυβερναει η 17Ν.
Απάντηση
 

Landing....06/08/201618:05
εκει στη ΝΔ ,τωρα το καταλαβατε οτι ολοι οι συριζοφασιστες, ειναι αναρχικοι τρομοκρατες.?
Απάντηση
 

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΠΕ ?!06/08/201618:03
ΛΥΡΙΚΑ πουτσιλικια ?! τι σημαινει η λεξη πουτσιλικια?
Απάντηση
 

GIORGIA06/08/201617:58
Αδίστακτοι τύποι! Λέρες!
Απάντηση
 

Zoulou06/08/201617:56
AYTO TO KIRITSI BLEPEI H EINAI TYFLO??
Απάντηση
 

@17:5606/08/201618:16
πνευματικά, ειναι εντελως τυφλος....(βιολογικα βλεπει..μπαφους και μολοτωφ).
Απάντηση
 

Απ' Τ' Αγραφα06/08/201617:54
Τι τσαμπουναs, ωρε, Κυριτση; Α, ρε γκλιτσα που παει χαμενη!
Απάντηση
 

Βασίλης 06/08/201617:52
Καμία έκπληξη!!!! Ας εκπλήσσονται όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ από αντίδραση στα κόμματα εξουσίας. Βάλτε μυαλό όμως για τις επόμενες εκλογές...
Απάντηση
 

Τ06/08/201617:50
Σοφέ κυρίαρχε λαέ...μεγαλειώδης η πλειοψηφική σου επιλογή! Εύγε!
Απάντηση
 

dimitris06/08/201617:49
αφοβα πια διατυμπανιζουν οτι εχουμε και επισημως αναρχια...περαστικα σας χαμηλο-iq πολιτες αυτης της χωρας.
Απάντηση
 

Αντιδραστικο Στοιχειο06/08/201617:48
Eδω ομως ο Κος Κυριτσης ειναι λαθος!Με το δικαιο τους κραζουν οι φασιστες.
Απάντηση
 

@Aντιδραστικο Στοιχειο06/08/201618:14
Φατμε γιατι δε φοραs το φερετζε;
Απάντηση
 

Λογική 06/08/201617:47
Οι θρησκείες δεν ειναι επικίνδυνες όταν δεν επιβάλλονται με την βία όπως το ισλαμ. Και δεν εχουν φανατισμό.
Απάντηση
 

πληρωνουμε φορους στους αναρχικους?06/08/201617:45
κυβερνηση αναρχικων=κρατος αναρχιας..συμπερασμα: γιατι οι πολιτες να πληρωνουν αυτο το κρατος?
Απάντηση
 

Soysi06/08/201617:44
μα ποιο καθαρματα ακομη και απο τουσ συλληφθεντες, ειναι οι κυβερνωντες που τους υποθαλπτουν δεκαετιες τωρα.
Απάντηση
 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ... ΑΛΑ ΚΑΡΤ06/08/201617:39
ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ ...ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΘΑ...ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ .Ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΜΠΕΛΩΣΕΙ ΩΣ...ΔΕΞΙΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .-
Απάντηση
 

Παρις06/08/201617:48
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ .... ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ
Απάντηση
 

ΤΡ06/08/201617:37
Αναρχικός και βουλευτής δώσε πόνο στα ζώα
Απάντηση
 

Χολερικος06/08/201617:32
και γεματος μισος...
Απάντηση
 

Ilias06/08/201617:30
Τσίπρα είσαι πρωθυπουργός της Ελλάδας!! Διώξε άμεσα τον αναρχικό Κυριτση που βάλει κατα της ελληνικής δημοκρατίας!!! Εάν πράγματι είσαι πρωθυπουργός !!!!!για αυτό το πολιτικό έκτρωμα δεν πρέπει να του κάνουμε διαφήμιση!!!!!
Απάντηση
 

Καλά06/08/201618:25
του τα λες.Πες του όμως να διώξει μόνο αυτόν γιατί οι υπόλοιποι έχουν καλό όνομα...
Απάντηση
 

@17:3006/08/201618:06
κοιμασαι Ηλια ? ο αλ μαφια ειναι αναρχικος.(παριστανει τον πρ/γο αλλά δεν ειναι).
Απάντηση
 

ATHENSSS06/08/201617:28
αυτος είναι ακομα στην κυβερνηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλα ποσο χαζοι ειμαστε τι μας εχουν ποτισει και δεν βγαινουμε στους δρομους,αυτοι είναι τελειως καμενοι.ακουστε τι ειπε ο ανθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση
 

Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ06/08/201617:26
ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΣΤΑΡΙΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟ ΩΣ ...ΛΑΙΚΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ....ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ .
Απάντηση
 

Ουυυυυυυστ αλητες06/08/201617:25
Γράψτε εδώ το σχόλιό σας...ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ: Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ..... ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
Απάντηση
Γιωργος Μ.06/08/201617:24
Καθαρματα...
Απάντηση
 

πασοκος06/08/201617:21
Αυτες τις αναρχοκομουνιστικες δηλωσεις κυριτση να τις βλεπουν οι πασοκοι που το γυρισαν σε συριζα από το 2012 και μετα.Θα επρεπε να ντρεπονται για την καταστροφη σε ολα τα επιπεδα που εφεραν την χωρα με την ψηφο τους.
Απάντηση
 

Λευτερης06/08/201617:13
Eπιπεδο εκφρασεων απο κυβερνητικο στελεχος..καμαρωστε τους.Κυριτση κανε παλι με το αποκομμα σου ερανο για τον σακκα οπως την προηγουμενη φορα.Ξεφτυλες συριζαιοι
Απάντηση
 

Τι 06/08/201617:13
Ο θλιβερός τυπάκος πουλάει επανάσταση και τσεπώνει την βουλευτική αποζημίωση. Τάισε τους κουτόχορτο γίγαντα, δεν το χορταίνουν
Απάντηση
 

Θανασης06/08/201617:08
Αυτο ειναι το αληθινο προσωπειο του συριζα τρομοκρατες αναρχικοι βρωμιαρηδες και το χειροτερο δεν ξερατε τι ψηφισατε και τωρα που το καταλαβατε ειναι πολυ αργα Η ζημια ειναι τεραστια
Απάντηση
 

ΠΙΚΡΑΑΑΑΑ06/08/201617:04
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΖΕΙ ΕΝΑ ΔΡΑΜΑ ΚΙ ΩΣ ΜΝΗΣΙΚΑΚΟΣ ΠΑΡΑΣΙΤΕΜΕΝΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΧΟΛΗ .ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ...ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ .ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΙΑ ΤΟΥΣ .
Απάντηση
 

Ποια αριστερά;;;06/08/201617:04
Η υφίλιος τραντάζεται από την αναρχία και την τρομοκρατία και ο Κυρίτσης, εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τάσσεται υπέρ! Δεν φταίει μόνο αυτός όμως, εκείνοι που τον ψήφισαν φταίνε περισσότερο.
Απάντηση
 

Βαιος06/08/201617:03
Το συριζα στηριζει ανοιχτα την τρομοκρατια διοτι αυτοι ηταν που εκαιγαν και εσπαγαν την Αθηνα επι σειρα ετων Οι περισσοτεροι χρειαζονται ψυχιατρο πλην ελαχιστων
Απάντηση
 

loukas06/08/201617:02
Σοβαρά τώρα αυτούς ψηφίσατε για κυβέρνηση όλων των Ελλήνων? Οι τύποι για το πλέον ασήμαντο γεγονός και αδιάφορο για τους περισσότερους, χρησιμοποιούν διχαστικό λόγο. Αριστεροί και δεξιοί. Εμείς και οι απέναντι. Οι καλοί και οι κακοί. Φοβερά διλήμματα γεμάτα ουσία που προάγουν την κριτική σκέψη και τη συνεργασία. Εύγε και εις ανώτερα.
Απάντηση
 

Νικος06/08/201617:00
Και αυτος μια απο τα ιδια ειναι οπως και τα μισα παιδια των υπουργων του συριζα Οποτε μην διαμαρτυρεστε
Απάντηση
 

Λογική 06/08/201616:56
Φάτε αριστερό φασισμό βοδια... Πρώτη φορα αριστερα θέλετε ε; Ισλαμ κουμουνισμος και φασισμος κατάρες για την ανθρωπότητα...
Απάντηση
 

ftemp06/08/201617:39
δεν είναι μόνο το ισλάμ, όλες οι θρησκείες είναι επικίνδυνες. στα άλλα όλα συμφωνώ
Απάντηση
 

Μανωλης06/08/201616:55
Καταντια καλό θάνατο Ελλαδιτσα με αυτή τη κυβέρνηση
Απάντηση
 

Νικος06/08/201616:54
Αυτον πρεπει να τον περασουν απεναντι και να τον χωσουν σε καμια τουρκικη φυλακη, δεν υπαρχει κανενας να εχει κονε με τους απεναντι?
Απάντηση
 

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ ΜΥΚΟΝΟΥ06/08/201616:51
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΣΙΛΙΚΙΑ .ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΑ . ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΕΣ ΜΠΙΝΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ .-
Απάντηση
 

Μαιρουλα06/08/201616:50
ΤΩΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ!!!!ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Απάντηση
 

Φαρμάκης06/08/201616:47
Ξέρεις πού ειναι η Γυάρος φασιστερέ; Εκει θα βρεθείτε σε λιγο εσεις και οι άπλυτοι που στηρίζετε!! Καταστρέψατε την πατρίδα μας.
Απάντηση
 

ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ06/08/201616:46
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ ΚΑΛΑΣΝΙΦΩΦ ΣΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΕ ΑΠΟ ΒΗΜΑΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ? ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΑΝ ΣΟΥΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ . Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ -ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ - ΟΤΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ .ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ....ΗΛΙΘΙΕ .
Απάντηση
 

Απο-06/08/201616:46
βρασμα(τα).
Απάντηση
 

Ροβήρος ο Κατακτητής06/08/201616:40
Μαγικό! Λέγεται πως η διασύνδεση είναι "δεξιός μύθος" σε post στελέχους του κυβερνητικού κόμματος! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!
Απάντηση
 

Βαγγέληςαργα 06/08/201616:39
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΝΟ ΜΕΛΛΟΝ
Απάντηση
 

Δπ06/08/201616:38
Πουτσιλικια?
Απάντηση
 

συριζολεξικον καλεε!06/08/201618:19
τα πουτσιλικια της κομματικοτητας, της συλλογικοτητας της αναρχικοτητας! ρουβικονοκλάμπι ντε λα ντεκαντάνςς.
Απάντηση
 

@Δπ06/08/201617:21
Υπουργός ε; Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα οι αληταραδες...
Απάντηση
 

αυτος ειναι ο συριζα06/08/201616:37
Η καταρευση της κυβερνησης τους οδηγει σε πανικο.Οταν ο συριζα εχει φτασει σε σημειο να υποστηριζει τους δολοφονους ενος 17χρονου παιδιου του Θανου Αξαρλιαν , τι να περιμενεις. Η κυβερνηση κατερευσε και δειχνουν το πραγματικο της προσωπο. Σε δημοσκοπηση που τρεχει τους δειχνει να εχουν πεσει κατω απο το 17% που ηταν στην προηγουμενη καταρεοντας με ταχυτατο ρυθμο. Το κακο πως τα 80δις ευρω που στοιχησε η σκληρη διαπραγματευση(!!) του ανθελληνικου μορφωματος ηταν μοιραια. Οσο και να πληρωσουμε φορους τελος. Κουρεμα καταθεσεων και κοφτης.
Απάντηση
 

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΣΥΡΙΖΟΤΑΛΙΜΠΑΝ06/08/201616:37
Αθεοι, ισλαμολαγνοι, εθνομηδενιστες γερμανοτσολιαδες και υποστηρικτες τρομοκρατων..Σαπιλα παντου...
Απάντηση
 

BicMak06/08/201616:35
Για τους 850χιλ ανεργους του ιδιωτικου τομεα, για τις 260 χιλ επιχειρησεις που εκλεισαν και για τους 320χιλ νεους που μεταναστευσαν ουτε κουβεντα.... Μονο για τους λερες ενδιαφερονται οι σωτηρες.. Συνεχιστε να στηριζετε την αριστερα!!!
Απάντηση


ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΑΧΛΟΜΠΟΥΡΔΑ ΦΙΛΗ


    Σχόλια
30Προσθήκη σχολίου
ασε μας ρε υποκριτη08/08/201612:01
νομιμοποιησες πανω απο 2.500 πλαστα πτυχια και μας λες τωρα για απολυτηρια και πρασιναλογα ? φαμπρικα ανομιας ειστε εκει στο συριζομπαχαλ.
 Απάντηση
 

@08/08/201612:06
Έτσι σου είπε η ΝΔ? 1ον Δεν νομιμοποίησε κανένα πτυχίο γιατί ήταν ήδη "νόμιμα" απο την εποχή του Αρσένη 2ον Δεν ήταν 2.500 αλλά 700 3ον Επειδή ήταν παράτυπα δηλαδή ο οργανισμός που τα παρείχε είχε υποπέσει σε ατασθαλίες (για τις οποίες δεν ευθύνονται οι μαθητές) τους έβαλε να δώσουν εξετάσεις ΑΠΛΑ
Απάντηση
 

ΕΤΣΙ08/08/201611:47
Κάθεστε και ασχολείστε με ένα σαβούρα που δεν έχει εργασθεί πραγματικά ποτέ στη ζωή του. Και τώρα θέλει και τα ιδιωτικά σχολεια να γίνουν τα "σπιτάκια της χαράς" όπως τα δημόσια. Που υπαρχει αξιολόγηση στα σχολεία, πανεπιστήμια ΤΕι κ.λπ. Απλά πληρώνουμε φόρους και χαράτσια και τα χρηματά μας πάνε στον βούρκο. Ελπίζω οι δανειστές να τον "αγαπήσουντον γελοίο φίλη.
Απάντηση
 

Σε άλλη 08/08/201611:44
χώρα ούτε για στοπ σε πόρτα δεν τον προσλαμβάνανε . Και εδώ είναι υπουργός .
Απάντηση
 

βασιλης - Μπαβο κυριε Φιλη!08/08/201611:41
Επιτελους κι ενας υπουργος παιδειας που δεν είναι μεγαλομέτοχος σε αλυσιδα φροντιστηριων! Τους θυμαστε τους προηγουμενους αλητο-υπουργους; οπου ακομη και τα θεματα εξετασεων τα αποφασιζαν οι φροντιστηριουχοι κι όχι το Υπουργειο! Χαιρομαι κυριε Φιλη που εχεις περιβαλει το υπουργειο σου με ΕΙΔΙΚΟΥΣ κι όχι με ειδικα συμφεροντα! Εξω επιτελους οι μεσάζοντες - και οι μιζες τους - κι από την Παιδεια!
Απάντηση
 

NikosP08/08/201611:58
Οταν επιστρεψεις απο τον πλανητη που ζεις, παρε μας τηλεφωνο!!
Απάντηση
 

ΚΩΣΤΑΣ08/08/201612:39
Εσείς παπαγαλάκια της διαπλοκής ή δεν ακούσατε καθόλου τη συνομιλία του στον ΣΚΑΙ ή κάνετε γαργάρα την συνομιλία για τα Ελληνόπουλα που φεύγουν από τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ στο εξωτερικό....ΕΙΠΕ...διαπρέπουν τα παιδιά μας που αποφοιτούν από δημόσια λύκεια και φοιτούν σε ξένα πανεπιστήμια....και επειδή είναι έτσι...δεν το ακούσατε.... Κατά τη γνώμη μου κάνει αρκετά καλά τη δουλειά του....Σίγουρα πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ...και φυσικά χρειάζονται χρήματα....κάτι που πάλι δεν προσέξατε... είπε: ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ τότε το ποσοστό χρηματοδότησης της παιδείας θα είχε κατρακυλήσει στο 1,8 του ΑΕΠ...ξυπνάτε φουκαράδες δεξιοί...και για σας στήνετε ο κόσμος της εργασίας με 220 ευρώ τον μήνα...εκτός και σας βολέψουν όλους σε Μ.Κ.Ο και αμείβεστε με 3.000 ευρω...
Απάντηση
 

Prof08/08/201612:31
Eνω στα δημόσια σχολεία που διδάσκουν κάτι χασικληδες με σκουλαρίκια και κάτι τσιγαριλουδες κομμουνιστριες γεροντοκόρες υπάρχει αξιοπιστία. Μαθαίνουν στα παιδιά το τσιγάρο κ το ποτό απ τα 13 και τα βαζουν να κανουν ολη την ωρα καταλήψεις για να μην δουλεύουν και να πληρώνονται
Απάντηση
 

ο φιλης= οτι ναναι.08/08/201612:25
ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΦΡΑΣΗ =>Με καθηγητές που κινδυνεύουν με απόλυση δεν είναι αξιόπιστα τα απολυτήρια<= ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ "λογικης" ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΒΕΛΓΙΟ !
Απάντηση
 

παραξενος08/08/201612:23
Και ξαφνικά το κόμμα που διαχρονικά πολέμησε κάθε αλλαγή και ειδικά στην παιδεία, το κόμμα που εμμονικά αρνείται την αξιολόγηση και θεωρεί ότι όποιος έχει ένα πτυχίο (έστω με 5 μετά από 15 χρόνια) είναι κατάλληλος να μπει στην τάξη και να διδάξει τα παιδιά μας, το κόμμα που ισχυρίζεται ότι όποιος μπει (όπως και αν μπει) δεν πρέπει ποτέ να βγει.. θυμήθηκε ο κ. Φίλης ότι εφαρμόζει πολιτική Ράλλη και Παπανούτσου. 1. Η τοποθέτηση αύτη αποτελεί ύβρη για τον παιδαγωγό Παπανούτσο, ακόμη και τον Υπουργό Ράλλη. 2. Επιβεβαιώνει ότι το όραμα του για την παιδεία σταμάτησε την δεκαετία του '60 ή έστω του '70. Την εποχή των 30-50 μαθητών να τμήμα, του μαυροπίνακα και της ανύπαρκτης σύγχρονης τεχνολογίας, της ζωντανής ακόμη υπαίθρου, που με εξαίρεση την Ξάνθη και Ροδόπη δεν υπήρχε η έννοια πολυπολιτμσικοτητα 3. Έστω και έτσι χρειάστηκε 50 χρόνια για να καταλάβουν οι σύντροφοι που μας κυβερνούν την σημασία εκείνων των μεταρρυθμίσεων. 4. Αν θεωρεί ότι σε ένα σύνολο 150.000 περίπου εκπαιδευτικών όλοι είναι κατάλληλοι, τότε ας του συστήσουμε ότι υπάρχει και η στατιστική ανάλυση που άλλα λέει. Και όταν η Κυβέρνηση επιχειρεί ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια παντού με ιδιωτικοποιήσεις του ποδαριού είναι τουλάχιστον αντιφατικό να επιβάλλει δημοσιοϋπαλληλικά κριτήρια στην ιδιωτική εκπαίδευση όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός επιλέγει ιδιωτικό νηπιαγωγείο για τα παιδιά του. 5. Μιλά για σχολείο της γειτονιάς και εγώ θυμήθηκα τον αστυνομικό της γειτονιάς και πως πρόκειται για λόγο εύηχο αλλά κενό. 6. Μιλά για 20.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών σε βάθος 3ετίας, αλλά δεν δεσμευεται πότε θα είναι ο πρώτος χρόνος. 7. Υπόσχεται βιβλία στα σχολεία το Σεπτέμβρη - κάτι που έλυσε ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ - ο οργανισμός που ίδρυσε και λειτούργησε η Διαμαντοπούλου το 2011 καταργόντας τον ΟΕΔΒ - και έκτοτε λειτουργεί χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις 8. Αρνείται τις ομαδικές συγχωνεύσεις σχολείων. Όμως έτσι, αφενός αποδέχεται την λογική των συγχωνεύσεων, αφετέρου όσες έγιναν το 2011 αναδεικνύονται σε μια ριζοσπαστική παρέμβαση τότε, αφού σχεδόν καμία από τις 2 000 που έγιναν τότε δεν έχει έκτοτε ανακληθεί, και έχουν περάσει 5 χρόνια και 5 κυβερνήσεις. 9. Υπόσχεται 21.000 θέσεις αναπληρωτών χωρίς οποιαδήποτε αναφορά σε ακολουθητέα διαδικασία, ώρες απασχόλησης κάθε εκπαιδευτικού , πηγή χρημάτων Εγώ μένω στο ότι στις 12 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία θα λειτουργούν ΚΑΝΟΝΙΚΑ με όλους τους εκπαιδευτικούς και όλα τα βιβλία. Ελπίζω να μην αποδειχθεί μια ακόμη προεκλογικού χαρακτήρα μπαρούφα, όπως τόσες άλλες.
Απάντηση
 

Ιδιωτική παιδεία08/08/201612:22
Αν δεν μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός να απολύει την καθηγήτρια που έπιασε το βλαστάρι του να αντιγράφει στις εξετάσεις δεν μπορεί να λειτουργήσει ο ελεύθερος ανταγωνισμός στην ιδιωτικλη παιδεία.
Απάντηση
 

Παιδεία ρεεεε 08/08/201612:09
Παιδεία και δίδακτρα δεν πάνε μαζί... Κλείστε όλα τα Ιδιωτικά ΤΩΡΑ
Απάντηση
 

Κλείσε τα όλα08/08/201612:08
Κλείσε όλα τα Ιδιωτικά σχολεία και γράψε ιστορία!!! Η Παιδεία είναι Πανανθρώπινο δικαίωμα και δεν γίνεται να σε κοιτάνε στην τσέπη πρώτα.... Δεν είναι Εκπαιδευτικά Ιδρύματα είναι μιζαδόροι
Απάντηση
 

Ντενη Μαρκορα08/08/201612:08
Εκπαιδευτικους σαν τον Παπανουτσο δεν εχεις καν το δικαιωμα να τους αναφερεις ανθρωποειδες μιασμα!!!!!! Ουτε για φτυσιμο δεν αξιζεις!
Απάντηση
 

ασε μας ρε υποκριτη08/08/201612:01
νομιμοποιησες πανω απο 2.500 πλαστα πτυχια και μας λες τωρα για απολυτηρια και πρασιναλογα ? φαμπρικα ανομιας ειστε εκει στο συριζομπαχαλ.
Απάντηση
 

@08/08/201612:06
 Έτσι σου είπε η ΝΔ? 1ον Δεν νομιμοποίησε κανένα πτυχίο γιατί ήταν ήδη "νόμιμα" απο την εποχή του Αρσένη 2ον Δεν ήταν 2.500 αλλά 700 3ον Επειδή ήταν παράτυπα δηλαδή ο οργανισμός που τα παρείχε είχε υποπέσει σε ατασθαλίες (για τις οποίες δεν ευθύνονται οι μαθητές) τους έβαλε να δώσουν εξετάσεις ΑΠΛΑ
Απάντηση
 

mourlos08/08/201613:39
@ πάρε και άλλο @ να τα κάνεις @@ να μη σε λένε μονόρχη. Ειναι σοβαρά αυτά που λέει ο χοντρός; Είναι δυνατόν να μη μπορεί ο "σχολάρχης" όπως τον λέει ο χοντρός να απολύσει έναν εκπαιδευτικό που επανειλημμένα δε κάνει καλά τη δουλειά του; Άλλο που ήδη υπάρχει πολύ αυστηρή διαδικασία για την απόλυση καθηγητή-δασκάλου που δουλεύει σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο. Λές: 2ον δε νομιμοποίησε κανένα πτυχίο γιατί ήταν ήδη "νόμιμα" απο την εποχή του Αρσένη, επειδή ο Αρσένης δεν έλεγξε τότε το εκπαιδευτήριο αυτό, αλλά η μετέπειτα έρευνα έδειξε το όργιο ατασθαλιών , έπαιρναν πτυχίο απτο σπίτι ορισμένοι!! αυτό σημαίνει ότι το εκπαιδευτήριο ήταν νόμιμο επι αρσένη; Ναι είχε άδεια λειτουργίας προφανώς αλλά νόμιμο δεν ήταν, τίγκα παράνομο ήταν. 3ον τους έβαλε λέει να δώσουν εξετάσεις. Δηλαδή αμα έχω γνώσεις ιατρικής και δώσω μία εξέταση μπορώ να βγάλω άδεια ιατρικής; ή Ηλεκτρολογίας; Με μία εξέταση; Κανονικά έπρεπε να τους βάλει να ξαναδώσουν όλα τα μαθήματα 1-1 απο την αρχή. Το που επιλέγεις να πας είναι και δική σου ευθύνη. Φαίνεται απο την έρευνα που έγινε ότι το συγκεκριμένο μαγαζί είχε τη φήμη του πληρώνω-αγοράζω πτυχίο. Ενοείται ότι αυτοί που πλήρωσαν για να πάρουν πτυχίο απο το συγκεκριμένο μαγαζί έχουν ευθύνη! Ναι; Ευθύνη έχουν και οι υπόλοιποι που πλήρωσαν αλλά δε τους έχουμε βρεί ακόμη και δε θα τους βρούμε γιατί τους έβαλε να δώσουν εξετάσεις... ναι;
Απάντηση
 

@-@12:0608/08/201612:15
ετσι ειπε ο ιδιος ο φιλης.@. Τα παραπονα σου σ αυτον.
Απάντηση
 

ΕΤΣΙ08/08/201611:47
Κάθεστε και ασχολείστε με ένα σαβούρα που δεν έχει εργασθεί πραγματικά ποτέ στη ζωή του. Και τώρα θέλει και τα ιδιωτικά σχολεια να γίνουν τα "σπιτάκια της χαράς" όπως τα δημόσια. Που υπαρχει αξιολόγηση στα σχολεία, πανεπιστήμια ΤΕι κ.λπ. Απλά πληρώνουμε φόρους και χαράτσια και τα χρηματά μας πάνε στον βούρκο. Ελπίζω οι δανειστές να τον "αγαπήσουντον γελοίο φίλη.
Απάντηση
 

Σε άλλη 08/08/201611:44
χώρα ούτε για στοπ σε πόρτα δεν τον προσλαμβάνανε . Και εδώ είναι υπουργός .
Απάντηση
 

βασιλης - Μπαβο κυριε Φιλη!08/08/201611:41
Επιτελους κι ενας υπουργος παιδειας που δεν είναι μεγαλομέτοχος σε αλυσιδα φροντιστηριων! Τους θυμαστε τους προηγουμενους αλητο-υπουργους; οπου ακομη και τα θεματα εξετασεων τα αποφασιζαν οι φροντιστηριουχοι κι όχι το Υπουργειο! Χαιρομαι κυριε Φιλη που εχεις περιβαλει το υπουργειο σου με ΕΙΔΙΚΟΥΣ κι όχι με ειδικα συμφεροντα! Εξω επιτελους οι μεσάζοντες - και οι μιζες τους - κι από την Παιδεια!
Απάντηση
 

ΜΠΑΒΟ Βασίλη08/08/201612:25
Πέρασε από την Κουμουνδούρου να λάβεις το κουπόνι για το συσσίτιο.... Όχι 7 χρόνια μνημόνια, ούτε 97 δεν μας σώνουν με τέτοιες απόψεις....
Απάντηση
 

NikosP08/08/201611:58
Οταν επιστρεψεις απο τον πλανητη που ζεις, παρε μας τηλεφωνο!!
Απάντηση
 

akis08/08/201611:37
filis: .."στο λιπωμένο μου μυαλό είστε όλοι μια μπουκιά.....γατάκια"
Απάντηση
 

Ο καλός πτυχιούχος08/08/201611:37
είναι αυτός που ξέρει να φτιάχνει βόμβες μολότοφ . Νόμος της Αριστεράς .
Απάντηση
 

Η αόρατη φράτζα στο μαλλί του08/08/201611:31
είναι αυτή που του δίνει αυτή την ακαταμάχητη γοητεία .
Απάντηση
 

Ροβήρος ο Κατακτητής08/08/201611:30
Σε χοιροστάσιο ανήκεις.
Απάντηση
 

-------?08/08/201611:30
λειπουν σχολια. γιατι τα κοβετε ? την αληθεια λεμε.
Απάντηση
 

Αντιδραστικο Στοιχειο08/08/201611:28
O Κος ΦΙλης ειναι απαιχτος λεμε!Πανσοφος κ αξιολογος πολιτικος.Του οφειλουμε πολλα ευχαριστω.
Απάντηση
 

@Αντιδραστικο Στοιχειο08/08/201612:13
Κουνια που σε κουναγε μαγκουφη.
Απάντηση
 

jo eleutheriou08/08/201611:25
ενω ο μονιμας δημοςιος εκπαιδευτικος με μοδενικη αξιολογηση τα χει 400...ασε ρε φιλη...τρβανσε καμια πλατεια και παιξε κανα νταουλι με το συντροφο...τα περισσοτερα ιδιωτικα σχολεια διαπρεπουν και στα δημοσια ψαχνουμε ακομη αναπληρωτες και πετρελαιο...αλλου πουλα τη φτωχοποιημενο σου παραμυθι...
Απάντηση
 

Γ.Α.Λ08/08/201613:30
...από ποιά ιδιωτικά σχολεία διαπρέπουν οι μαθητές ρε κακομοίρη; Kάθε χρόνο στις 10 Σεπτ γίνεται συγκέντρωση καθηγητών με επικεφαλής τον σχολάρχη για ανάληψη φροντιστηρίων..Η αξιοπιστία τους δε είναι επιβεβαιωμένη ειδικά όταν τους αφαιρέθηκε η διενέργεια εξετάσεων baccalaureate λόγω λαθροχειρίας.Όσοι δε εκπαιδευτικοί αποτυγχάνουν στον ΑΣΕΠ διορίζονται στα ιδιωτικά.
Απάντηση
 

KOSTAS7008/08/201612:39
Στα δημόσια σχολεία εργάζονται οι επιτυχόντες στον ΑΣΕΠ. Στα ιδιωτικά οι ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ. Ποια σχολεία, είπες ότι, διαπρέπουν;
Απάντηση
 

Είναι08/08/201611:18
τόσο παχύς που έχει δορυφόρους .
Απάντηση
 

Χώνεψες καλά τους ξιφίες που αφάνισες;08/08/201611:17
Και τώρα ασχολείσαι και λίγο με το υπουργείο , που τα έχεις κάνει όλα σαν τη μούρη σου .
Απάντηση
 

Με υπουργό εσένα 08/08/201611:16
κανένα πτυχίο δεν είναι αξιόπιστο .
Απάντηση
 

Έφη08/08/201611:15
Το να προσπαθήσει η κυβέρνηση να περιφρουρήσει τα επαγγελματικά δικαιώματα των εκπαιδευτικών που εργάζονται στην ιδιωτική εκπαίδευση δεν είναι λάθος. Φυσικά πρέπει να υπάρχουν νόμοι που θα προστατεύουν τον κάθε εργαζόμενο. Όμως, από την άλλη μεριά δεν είναι σωστό να φτάνει η ηγεσία του υπουργείου στα άκρα και να επιβάλλει και εντελώς αυταρχικές μεθόδους στη λειτουργία ενός ιδιωτικού σχολείου ή φροντιστηρίου. Και ξέρετε γιατί; Γιατί απλά, αν ο κρατικός παρεμβατισμός γίνει θηλιά στο λαιμό ενός φροντιστή ή "σχολάρχη" και τον αναγκάσει να λειτουργεί, όπως ξέρει το κράτος και όχι όπως νομίζει ο ίδιος ότι πρέπει να αναπτύσσει την επιχείρησή του, τότε δυστυχώς η επιχείρηση θα κλείσει. Και το αποτέλεσμα φυσικά είναι πως μετά το κλείσιμο της επιχείρησης θα ακολουθήσουν εκατοντάδες έως χιλιάδες απολύσεις εκπαιδευτικών. Δηλαδή, από εκεί που η κυβέρνηση πασχίζει να προστατέψει τους εκπαιδευτικούς , στο τέλος θα τους οδηγήσει στο ταμείο ανεργίας και πιθανότατα θα βρεθούν και άστεγοι να σιτίζονται από τα συσσίτια των δήμων. Οπότε, ας συμμαζέψει πρώτα το δημόσιο σχολείο και να ελέγξει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που κάνουν μαύρα ιδιαίτερα τα απογεύματα και μετά ας έρθει να βάλει τάξη και στην ιδιωτική εκπαίδευση. Σωστή ιεράρχηση πρώτα απ' όλα των αναγκών, γιατί το ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ είναι ανάγκη το ΙΔΙΩΤΙΚΟ πάλι OXI.
Απάντηση
 

....08/08/201611:08
Με εσένα υπουργό παιδείας επίσης δεν είναι αξιόπιστα τα απολυτήρια... Οπότε, ό,τι κ αν κάνεις, αξιοπιστία δε θα υπάρχει.
Απάντηση
 

Φιλέτος08/08/201610:55
Πιο άσχετος και ανίδεος υπουργός παιδείας πεθαίνεις..... Αντί να βελτιώσει την κατεστραμμένη δημόσια παιδεία ώστε να μπορέσουμε να πάνε τα παιδιά μας και να μην πληρώνουμε για ένα δημόσιο αγαθό που θα έπρεπε να έχουμε δωρεάν με τα λεφτά των φόρων μας, αυτός προσπαθεί να μειώσει την ιδιωτική παιδεία......
Απάντηση
 

ΤΡΕΛΟ ΚΟΥΝΕΛΙ08/08/201610:53
....αν ο σύλλογος καθηγητών των ιδιωτικών σχολείων λειτουργεί υπό το κράτος πιέσεων, δεν μπορεί εγγυηθεί ούτε την αξιοπιστία των τίτλων σπουδών.....ενώ αν δεν λειτουργεί υπό το κράτος πιέσεων (ΔΗΜΟΣΙΟ) μπορεί να εγγυηθεί ..... τι εγκέφαλος είναι ο άνθρωπος.......
Απάντηση
 

ΑΑ08/08/201610:51
Με καθηγητές που κινδυνεύουν με απόλυση δεν είναι αξιόπιστα τα απολυτήρια.... Με την ίδια λογική " Με εργάτες που κινδυνεύουν με απόλυση δεν είναι αξιόπιστα τα προϊόντα της επιχείρησης" ..... Με την ίδια λογική " Με βουλευτές που κινδυνεύουν να μην ψηφιστούν και να χάσουν την έδρα , δεν είναι αξιόπιστοι οι νόμοι και η δημοκρατία...... και αυτό το άτομο είναι υπουργός σε χώρα με την χειρότερη κρίση εδώ και δεκαετίες ! ...και περιμένουμε και από αυτούς σωτηρία !
Απάντηση
 

 εμ08/08/201613:04
Μιλάνε για αναιτιολόγητες! απολύσεις.....
Απάντηση
 

Νίνα08/08/201610:49
Όλοι στον ιδιωτικό τομεα κινδυνευουν με απόλυση έτσι όπως εχετε καταντησει τη χωρα κ.Φίλη!!!
Απάντηση
 

Θανάσης08/08/201610:48
Όποιος κινδυνεύει να απολυθεί όταν δεν κάνει σωστά τη δουλειά του, τότε φροντίζει να κάνει σωστά τη δουλειά του. Όταν δεν κινδυνεύεις να απολυθείς ό,τι και να κάνεις, τότε ποιός ο λόγος να παιδεύεσαι να κάνεις σωστά τη δουλειά σου; Αν ίσχυαν τα αντίθετα, όπως πιστεύει ο Φίλης, τότε ο δημόσιος τομέας θα ήταν πολύ πιο παραγωγικός από τον ιδιωτικό...
Απάντηση
 

ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ !08/08/201610:38
ε αφου εχετε φαμπρικα πλαστων πτυχιων εκει στο συριζομπαχαλον, φτιαξτε και απολυτηρια.


Efstathios Efstathios08/08/201610:34
Δούλεψες καμιά φορά στα σοβαρά;;;
Απάντηση
 

Ρε το φίλη08/08/201610:17
Αν μπορούσε με νόμο να κρατικοποιήσει οποια ιδιωτική επιχείρηση υπάρχει στην ελλάδα,θα το κανε.