ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΝΑΙ, ΜΗΝ ΑΠΑΤΆΣΤΕ!.. ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΌΝΕΙΡΟ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΚΗΝΙΚΌ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!..

Δεξιά το όνειρο... Και 
αριστερά τα παράσημα!..
Η πολιτική παραφροσύνη χτυπά ξανά!.. Οι ΝΔημοκράτες θα γίνουν πιο ορφανοί, κι από τα... ορφανά του Στάλιν!.. 
Λιγο από δω, λίγο από κει, λίγη λαθρομετανάστευση λίγη πουστιά, λίγο ψέμα λίγη απάτη, άντε και κάνα αθώο εγκληματάκι, απ’ αυτά που δεν επεμβαίνει κανένας εισαγγελέας... Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε, μαύρη σαν καλιακούδα!.. Κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον αόρατον!.. Σαπίλα βόθρος, βρώμα, μπόχα και δυσωδία!.. Αέραααα!.
Η είδηση, αλλά και το ανέκδοτο της ημέρας είναι αυτή: “Ο Μπουτάρης στηρίζει Μητσοτάκη, επειδή είναι ο καλύτερος”!..
Ένας πετυχημένος -από την ανάποδη- ψευτοδήμαρχος, με σοβαρά προβλήματα μυαλού και υγείας -μαλάκυνση εγκεφάλου πιθανώς, από το πολύ πιοτό- αφού γύρισε ανατολή και δύση πολιτικο-ιδεολογιακά, αλλά και μέγας θαυμαστής του Κεμάλ, του τούρκικου μπακλαβά, έβαλε... κουδούνια στα αυτιά του, χτύπησε κάτι τατουάζ στα χέρια του όπως τα πλατανόφυλλα να τον δέχονται τα τεκνά ως δικό τους -όχι, χαλκά στη μύτη του δεν έβαλε ακόμα, γιατί τότε πρέπει να ψάξει να βρει και αρκουδιάρη- πέρασε από κάμποσες ταβέρνες, άδειασε μερικά κρασοβάρελα, “Οφα” μια ζωή στις πολιτικές του θέσεις και απόψεις, όπως η καταγωγή του, έκανε μια πόλη άνω-κάτω με τις μπαρούφες του και τις σαπουνόφουσκές του, ανύπαρκτος στα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό -που πρέπει να του στοίχησε πάρα πολύ!.. Πως θα μας ξαναγράψουν οι “κονδυλοφόροι” και θα μας ξανά καταδεχτούν για τις βλακείες μας; Α, το βρήκα!.. Στηρίζω Μητσοτάκη... Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα!..
Κι όπως καταλαβαίνετε πλέον, οι Νεοδημοκράτες πρέπει να ψάξουν για άλλο κόμμα, γιατί συγκατοίκηση με τον Μπουτάρη σημαίνει μέθη μη αναστρέψιμη σε... βαθμό κακουργήματος!..
Τώρα, όοοοολοι στη Νέα Δημοκρατία θα χορεύουν και θα τραγουδούν πανευτυχείς στο ρυθμό και τα τραγούδια του Τέρρυ Χρυσού, κρατώντας στο χέρι και ένα “τάκα-τάκα”! Ενώ το νταούλι θα τους το βαράει ο Μπουτάρης, όπως βαρούσε πριν από κάνα-δυο χρόνια το νταούλι που κράταγε ο Τσίπουρας!.. Τότε και οι δυο ήταν σταφίδα, από τα τσίπουρα που είχαν κατεβάσει, δεν ήξεραν τι έκαναν, αλλά ούτε και τι έλεγαν!..
Χχχικ!.. Να, ορίστε... Μέθυσα κι εγώ!.. 


 -***********-

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τώρα και τα σχόλια αναγνωστών σε ημερήσια εφημερίδα των Αθηνών: 


ΣΣ17/09/201612:16

Μπουτάρη πήραν τα μυαλά σου αέρα με την δημαρχία και ξεκούτιανες τελείως? Αντε φτάνει πήγενε τώρα σπίτι. Σπίτι θα μείνει και ο Κυρμητσοτάκης για πάρα πολύ ακόμα.



θανος17/09/201611:56

Και με τον Κουβελη τα ιδια ελεγες ..., τα τσουζατε στα υπογεια του δημαρχειου και εμεις οι ... της δημαρ περιμεναμε απ'τις 18.00 μεχρι τις 10 το βραδυ να τον ακουσουμε.



ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΓΓΟΣ17/09/201611:41

Μια παροιμία λέει: Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Να τώρα λοιπόν ο Μπουτάρης, κατάλαβαν, για όσους αμφέβαλαν για το ποιος είναι, αφού στηρίζει τον Μητσοτάκη. Α ρε κατακαημένη Ελλαδίτσα τι τραβάς και μαζί σου και οι πολίτες αυτής της χώρας. Έχουν μαζευτεί, όλοι οι άχρηστοι πολιτικοί εδώ στην Ελλάδα και την κατέστρεψαν, την ωραιότερη χώρα του κόσμου.



NEWDEAL17/09/201608:50

Σωστά τα λέει ο κυρ Γιάννης Είναι πολύ καλός Γερμανός ο Μητσο Τάκης και μάλλον τον θέλουν οι Γερμανοί για την χαριστική βολή



ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ17/09/201610:05

Είναι η τελευταία ελπίδα των Γερμανών ο Μητσοτάκης μπας και μας επιβληθούν.Ο Ηγέτης μας ο Τσίπρας τους χορεύει κανονικά!Με ένα νταούλι στα χέρια είναι και το παίζει.Μέρα νύχτα,αυτό παίζει!!!Τοπε και τόκανε.Έχουν χάσει τον ύπνο τους.Ακούνε Ηγέτης (ένας είναι ο Ηγέτης,μην τα ξαναλέμε!) και πέφτουν στα τέσσερα με κατεβασμένα τα βρακιά.Πετάει ένα:πάω για διαπραγμάτευση και τους λούζει κρύος ιδρώτας τι φόρους θα τους βάλει πάλι ο Σόϊμπλε για να τα δώσει τάχα δανεικά στον Ηγέτη μας.Εντάξη,εγώ δεν σου το κρύβω,τους λυπάμαι και λίγο τους φουκαράδες τους Γερμανούς.Είναι λογικό λοιπόν να θέλουν τον Μητσοτάκη για να πάρουν ανάσα και να μαγειρεύουν μια εκλογή του.Άμα πέσει,ΦΤΟΥ!σκόρδα να μου το θυμάσαι:οι Γερμανοί θα τον έριξαν για να γλυτώσουν.Μιλάμε για διεθνή σκευωρία!



MIXALHS17/09/201606:01

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ .ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΥΣΤΟΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ FORUM ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝΕ, ΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΜΕΤΑ! ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ



Ζουμίδης17/09/201600:49

Οι Δεξιοί δεν τον πάνε τον Μποτάρη γιατί έστειλε στη φυλακή τον δικό τους βουλευτή και δήμαρχο επί τετραετίες, τον Παπαγεωργόπουλο που τώρα βέβαια αποαφυλακισθείς απολαμβάνει τα του δήμου.



domenico 17/09/201600:28

τι λέτε βρε ζαλισμένοι, μια λογική φωνή υπάρχει και την απαξιώνεται; είστε σοβαροί, α να χαθείται γελοίοι



tsilimixos16/09/201623:51

Δημαρχε ...... εισαι πολυ cool για να τα λες αυτα .......



ΦΙΛΕ 17/09/201607:17

COOL ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΑΣΤΟ



Ντίνος16/09/201623:20

Όλοι εσείς που απαξιώνετε τον Μπουτάρη είστε πιο επιτυχημένοι στη ζωή σας από αυτόν? Υποψιάζομαι ότι μάλλον άνεργοι ή άεργοι είστε και ως αριστεροί εξ ορισμού βραδύνοες, άρα ο Μπουτάρης σας έχει για τα ωά του.



Ντίνος17/09/201609:44

Αντιλαμβάνομαι ότι κι εσύ στην κατηγορία που περιέγραψα ανήκεις. Σου εύχομαι σε κάποια αναλαμπή του μυαλού σου να αντιληφθείς ότι δεν σε συμφέρει να ξαναπάς να ψηφίσεις και να προσπαθήσεις να πείσεις για το ίδιο και όσους από τους γνωστούς σου μπορείς. Ίσως έτσι δείτε άσπρη μέρα.



εμπρος, ο σπαζοκλαμπανιας ειμαι16/09/201623:12

συντροφοι τι λεμε τωρα για τον Μπουταρη; στηρίζουμε ή κράζουμε; κακός είναι ε; πολυ ωραία ευχαριστώ, παω να τρολαρω στο internet



KOΨΕ ΤΟ ΠΟΤΟ16/09/201622:56

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑ.



Dum Spiro Spero17/09/201600:48

πως?



Ελεονωρα16/09/201622:44

ας πουμε και καμια μεγαλη βλακεια...ετσι και αλλιως το κρασι μιλαει...εγω παντως σε συγχωρω!



Citizen16/09/201621:42

Αρχίσανε πάλι οι συριζαίοι τη βρώμικη προπαγάνδα της λοιδορίας -name calling αγγλιστί- την οποία να σημειώσουμε ότι χρησιμοποίησαν κατά κόρον οι ναζί για να πάρουν την εξουσία.



Χικ χικ16/09/201621:07

Πόσες φορές θα σου πούμε ρε μπάρμπα ότι ο καλύτερος είναι ο Τσίπρας;



κωστας ΑΑ16/09/201620:47

Το ξερω οτι αρχισες παλι να το τσουζεις το ιδιο κανω κι εγω αλλα δεν μπορω να ερωτευτω τον κουλη ρε φιλε ουτε με δυο μπουκαλια βοτκα.....τι του βρηκες ρε γμτ ακου εκει ειναι ο καλυτερος επειδη ακουει την ΤΑ αν ειναι ετσι να τον ψηφισουμε για δημαρχο οχι για prime time minister...



hellbent16/09/201621:13

Συριζαίοι, θα σας βρίζω κι όταν γυρίσετε στο 2%. Είστε οι χειρότεροι.



ρεμαλι17/09/201611:06

χαχαχα πες Καραμανλη; εχετε διαλυθει.



κωστας16/09/201622:10

συριζαιος ειναι το ματι σου



ερε γλέντια16/09/201619:26

αυτή η εποχή που ζούμε δεν είναι εποχή μνημονίων είναι εποχή κωλοτούμπας. πάμε για το χρυσό. λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι του. γεια σου δημαρχίδη



ΚΥΠΡΙΟΣ16/09/201619:16

Αν συμφωνεί ο Μπουτάρης μαζί του είναι λόγος να μην τον ψηφίσεις.



ΜΙΧΑΛΗΣ17/09/201606:10

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΠΡΙΕ, ΣΥΜΦΩΝΩ,ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ



..16/09/201620:06

Συνήθως είσαι σωστός αλλα πρέπει να πετάς και εσύ καμιά λαμακία για να σταματήσει το σερί.



Βαλσαμίδης16/09/201618:59

Όπως ακριβώς και ο πρώην συνάδελφός σας στο δήμο, ο "φτερωτός γιατρός"!!! άσε μας, ρε Μποτάρη, πήγαινε στην παραλία να πιεις καμιά μπύρα και άφησε τα ωραία ανέκδοτα που λες.



kostas16/09/201618:46

kix...



το κονε μεταξυ κουλη-μπουταρη16/09/201618:27

το εκανε η Πιπιλη.Επισης μπουμπουκο τα ακους;;;στηριζει τον κουλη ο μπουταρης που αποκαλει τα σκοπια μακεδονια!!!ζητω η ψοφοδεξια!



τ' ειν' τούτοι ρε.Λες να ψηφίζουν κι όλας;16/09/201619:55

εδώ τα αποκαλεί όλος ο κόσμος,ο Μπουτάρης σε μάρανε;Ουστ.



εισαι βλακας με πατεντα και ηλιθιος με τεντα16/09/201623:00

ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΤΣΙ , ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ , ΝΕΟΣ Ή ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΡΕΤΙΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΙΩΘΕΙ. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΣΥΝΝΕΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ. Ή ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!!!



κλ16/09/201618:10

παλι πιωμενος ειναι



POK16/09/201620:08

Η σούρα φεύγει αλλά η βλακεία μένει. Οποτε, καλύτερα ο Μπουτάρης παρά εσύ.



@16/09/201617:22

Για κρυφοδεξιό δεν τον είχα πάντως τον Μπουτάρη.Εύγε!



Ιδιωτικός Υπάλληλος16/09/201617:04

Ο Μπουτάρης μπορεί να είναι περίεργος τύπος αλλά είναι ευθύς, ότι λέει το σκέφτεται και φυσικά είναι άνθρωπος της αγοράς. Ξέρει πολύ καλά πως αντιμετωπίζεται η επιχειρηματικότητα από Τσίπρα και μπορεί εύκολα να καταλάβει πως θα αντιμετωπιστεί από Μητσοτάκη. Μόνο κάποιοι ΔΥ δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη της επιχειρηματικότητας για το μέλλον της Ελλάδας. Και οι άνεργοι πως μπορούν να βρουν εργασία ΜΟΝΟ, αν θα υπάρξουν επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.



σωστη16/09/201619:06

σωστη αναλυση αλλα για μια αλλη χωρα η εστω για μια ελλαδα καποιας αλλης(ελπιζω μελλοντικης)εποχης,,,Σε μια χωρα που η κριση εχει διαλυσει φτωχους και μικρομεσαιους(μονο) ειναι ανεπικαιρο να μιλαμε για στηριξη της επιχειρηματικοτητας ΜΟΝΟ,Αυτη τη στιγμη εχει προτεραιοτητα ο φτωχος πολιτης και υπαρχει αναγκαιοτητα για κοινωνικη πολιτικη ωστε να σταματησουν οι συμπολιτες μας να αυτοκτονουν η στην καλυτερη περιπτωση να τρωνε απο συσσιτια η απο τα σκουπιδια,Μελλοντικα οταν δλδ εχει λυθει σε μεγαλο βαθμο αυτο το εντονο κοινωνικο προβλημα θα ερθει ο καιρος να ενισχυσουμε και την επιχειρηματικοτητα ωστε να ερθει η αναπτυξη,,ΤΩΡΑ προεχει ο ανθρωπος,,ο φτωχος συμπολιτης,,Και σε αυτο το προβλημα ο Συριζα δειχνει να ειναι η ενδεδειγμενη λυση,,,



lee16/09/201618:43

Αψογη αναλυση φιλε. Nομιζουν οι ΔΥ οτι τα παιδια τους θα βολευτουν οπως αυτοι.Δεν εχουν καταλαβει οτι δεν υπαρχει Ελληνικο χρημα και ολο το χρημα ειναι δανεικο για να μπορει να το σπαταλησει η παρεα του Κατρουγκαλου,του Σπριτζη και ολων των αλλων ασχετων οπως θελουν διοριζοντας οπως τους διοριζαν παλια, κυριως απο ΠΑΣΟΚ, αλλα και απο ΝΔ και οικουμενικης κυβερνησς.



Γρηγόρης 16/09/201616:48

Με λένε Ορέστη Μακρη και δε καταλαβαίνω το γιατί...πίνω κανα ποτήρι παραπάνω,τσουγκριζω τις ουισκιες μου Κ τις πίνω άσπρο πάτο, να πάνε τα φαρμακια κάτω, χιικ Χίκ!όταν πίνω κρασί είμαι με το βενιζελο, με μπύρα την ακούω και στηρίζω ΓΑΠ, στου ούζου τη μεθη γουστάρω τον Αλέξη, μα όταν ουίσκι πιω θέλω για πάντα Μητσοτο!!!Ανώνυμος -Επώνυμος Αλκοολικός



Johnnie16/09/201618:22

Γρηγορακο, ένα Σ/Κ του Μπουτάρη όλη σου η ζωή. Για αυτό κοίτα πως μπορείς να βελτιώσεις λίγο τη μίζερη ύπαρξη σου και μετά ασχολείσαι πάλι με το Μπουτάρη.



αι σιχτιρ πια16/09/201617:43

ο μπουταρης ,καρανικα δεν πινει.


.16/09/201616:35

Ή υποστήριξη από τον Μπουτάρη είναι πολύ σημαντική και θα έχει άμεσο αντίκρισμα στα νούμερα



Ccc16/09/201617:05

Στα νούμερα σιγουρα....



Vvv16/09/201617:45

Κάτι ξέρεις εσύ σα νούμερο που είσαι!



ΞΕΜΕΘΥΣΕ?...16/09/201616:12

Ώπα στροφή, ο μπάρμπα-Γιάννης! Μυρίστηκε φαίνεται επικείμενη κατάρρευση του συριζο-γκουβέρνου και θέλει να κατέβει απ' το τραινάκι του μικρού Αλέξη και του "μηχανοδηγού" Πανούλη?....



Θεσσαλονικιος16/09/201615:58

Λίγα λόγια για τον ΔΗΜΑΡΧΟ! Αυτός ξεπέρασε στην "ενόργανη" και τον Μίκη Θεοδωράκη και ας του ρίχνει καμιά 20αριά χρόνια!



ο δημαρχος16/09/201615:40

ο δημαρχος θεσσαλονικης στηριζει μητσοτακη,,,κατι κακο θα συμβει στην πολη μας,,,



@16/09/201616:58

Ωρίμασε! Μυαλό 10χρονου!



το ζητουμενο16/09/201618:09

το ζητουμενο ειναι να μη γινει πρωθυπουργος και γινει πολυ μεγαλο κακο στη χωρα,,60χρονος που δε ξεχνα τι σημαινει δεξια,,,



ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ17/09/201611:04

Ναι,πάνω που τα έχουμε φτιάξει όλα τέλεια.



Δ16/09/201621:46

Είδαμε επιτέλους και τι εστι αριστερά. Αν και ξέραμε. .. Τα 60 χρόνια σου δεν σε κάνουν απαραίτητα σοφό, μάλλον το ...Ασε μη το συνεχίσω



6285716/09/201615:28

Αν δε παινεψεις το κομμα σου λενε, γίνεται περισπωμένη



Τον Χαχα Μπουταρη16/09/201614:58

Τον Τσιπρα θα ψηφισεις! Το παιζεις σε διπλο ταμπλο! Οπως ελεγες δεν θα πας στην ΔΕΘ και πηγες. Οπως τα τρωγατε μαζι σε ψαροταβερνα! Ποιον δουλευεις? Μασαει η κατσικα ταραμα?



..16/09/201617:17

Εσύ φτύνεις και τα κουκούτσια.



θειτσα16/09/201613:59

Ακομαα..εναα ποτηραακι. Ακομαα εναα πουτηραακι...χικ!!



ΘΕΙΟΣ 16/09/201614:55

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΠΙΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ !! ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΠΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ .....



..16/09/201617:16

Σωστός.



@Θείος 16/09/201617:06

Μπεκροκανατας κι εσύ....ομοιος τον όμοιο αγαπά!χα χα χα χα χα χα



Δηλαδή?16/09/201613:59

Θα ψηφίσει ΝΔ ή όχι? Να ξέρουμε και εμείς τι να κάνουμε.