ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΒΑΤΕΡΛΩ" ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Κορυδαλλιώτης19/09/201620:36
Ναι, αφού οι μουσουλμάνοι με γερμανική υπηκοότητα, αν και ισλαμοφασίστες, ψηφίζουν Σοσιαλδημοκράτες (τους χρήσιμους ηλίθιους του Ισλάμ...).

Α Ω19/09/201617:08
Θυμαστε τα κομπλιμεντα του μοναδικου Βαρουφακη που θαυμαζε και εκθιαζε την υπεροχη σταση της Μερκελ στο προσφυγικο και ηταν σαν να ελεγε και αυτος φερτε και γεμιστε την Ευρωπη με τον καθε τυχοδιωκτη!Θυμαστε τα σουργελα Γιουνκερ και Ασελμπορν για ευρωπαικες αξιες που μας αναγκαζουν να παρουμε τους "προσφυγες"γιατι ειμαστε πεντακοςια εκατομμυρια και ετσι τι πειραζουν μερικα εκατομμυρια μουσουλμανοι και οτι εχει επισης η Ευρωπη υποχρεωση να τους κουβαληςσει εδω γιατι λεει η Ευρωπη ειναι πλουσια.Παμπλουτοι ειναι οι Σαουδαραβες και οι εμιρηδες και μουσουλμανοι επισης.Γιατι δεν μπουκαρουν οι κυνηγημενοι εκει αλλα προτιμουν τους απιστους εκφυλους δυτικους;Η Τασια ο Συριζα κσι η Μερκελ κυριως ειναι μεγαλοι υπαιτιοι αυτου του χαους καθως και ο εκβιασμος της Ευρωπης απο τον ισλαμοτουρκο απεναντι που παταει τις "αξιες"και απεναντι στον λαο του χωρις να του καιγεται καρφι.Η ΕΕ γινεται μια ανοητη καρικατουρα δυστυχως,κανεις δεν κανει δισλογο με τον αλλο ,καθε ενας μαγειρευει την δικη του σουπα,και οι λαοι μονοι τους προσπαθουν να βρουν καποιο δρομο που προστατευει τις χωρες τους και κουλτουρες του.

@17:08. Α Ω,19/09/201620:11
Συμπατριώτη, καλά και σωστά περιγράφεις τη δραματική κατάσταση, που καθημερινά διογκώνεται και χειροτερεύει από την αχαλίνωτη εισβολή τριτοκοσμικών αλλόφυλων και αλλόθρησκων αγνώστων ατόμων στη χώρα μας πρωτίστως, και στην Ευρώπη όλη. Αν η Ευρώπη μας έχει σήμερα 500 εκατομμύρια συνολικό πληθυσμό (μια χούφτα δηλαδή μέσα στα πολλά δισεκατομμύρια ανθρώπων στον πλανήτη μας), ανάμεσά μας και πάνω από 40.000.000 ανακατεμένους μουσουλμάνους, οι τριτοκοσμικοί γύρω μας που είναι έτοιμοι κι αποφασισμένοι να μπουκάρουν με οιανδήποτε ρίσκο, ξεπερνούν το ένα ΔΥΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (καλά διαβάζετε) στην πρώτη φάση, χωρίς να υπολογίζονται σ' αυτούς, όπως αναφέρουν οι έρευνες από εκθέσεις ειδικών που όμως δε βλέπουν για ευνόητους λόγους στη δημοσιότητα, Ινδία και Κίνα μαζί και άλλες πολυπληθέστατες μη μουσουλμανικές χώρες τής Ασίας και τής Νότιας/Λατινικής Αμερικής με πολλά πολλά δισεκατομμύρια μη έχοντες και κατέχοντες, ρακένδυτους, συνανθρώπους μας. Ας μας πει κάποιος με την ελάχιστη νοημοσύνη που διαθέτει, και όχι οι σανοφάγοι τής ανοησίας,τάχα φιλεύσπλαχνοι ανθρωπιστές, πόσους τελικά μπορούμε ακόμη να δεχτούμε με κλάδους ελαίας στην Ελλάδα μας και πόσους παίρνει/χωράει η Βάρκα Ευρώπη? Και τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι απροσάρμοστοι και λόγω κουλτούρας και θρησκείας αλλοδαποί? Που είναι οι δουλειές? Στην Ελλάδα μας? στην Ισπανία, στην Πολωνία, στη Γαλλία, την Ιταλία? Μήπως στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία? Ένα τεράστιο πρόβλημα ήδη βρίσκεται μπροστά μας κι εκείνοι, συγκυριακά πολιτικοί ηγέτες τής Ευρώπη, που κρατούν το μέλλον και τις τύχες μας στα χέρια τους τι πράττουν? Ναι, ψάχνουν αγωνιωδώς, όπως τώρα η Μέρκελ, για επιχειρήματα να καθησυχάσουν τους πολίτες που όμως ελάχιστους πείθουν. Πάντως, συμπατριώτη Α Ω, το σχόλιό σου δείχνει και ξετυλίγει με αδρές γραμμές το πόσο κακή και άσχημη είναι η κατάσταση γύρω μας. Και με κάποια σιγουριά ευελπιστώ, ότι αρκετοί αναγνώστες σε τούτη την ωραία παρέα, θα σε διαβάσουν και θα αισθανθούν την καταχνιά που απαλά ανεπαίσθητα απλώνεται πάνω από την ωραία μας χώρα αλλά και σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, την άλλοτε Μήτρα τού Πολιτισμού και τής ελεύθερης Διανόησης. Και κάποια στιγμή, φίλοι μου, αυτό το θαμπό πέπλο τής καταχνιάς θα μεταβληθεί, εν ριπή οφθαλμού, σε πυκνό βαθύ σκοτάδι για εμάς τούς ίδιους, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας. Μα θα 'ναι αργά, πολύ αργά για δάκρυα μετάνοιας και για οποιαδήποτε δράση. Το πουλί τής αυτονομίας μας και τής ελευθερίας μας θα χει πετάξει ανεπιστρεπτί για άλλον μακρινό Γαλαξία... (Ο.Ε.)

αλεξης19/09/201617:05
Δεν πειραζει απεκτησες ολοκληρο παραθαλασσιο οικοπεδο..

Μερκελιτσα19/09/201616:56
Καημενη Μερκελιτσα, την πατησε. Που να φανταστει τι παλιοτομαρα ειναι αυτοι οι μουσουλμανοι. Η Τουρκαλα καθαριστρια που της καθαριζει το σπιτι μια χαρα ειναι, εαν και δεν μιλαει μετα απο τοσα χρονια στο Βερολινο ακομη τα Γερμανικα, οποτε δεν υπαρχει καμια συννενοηση περα αποτις δουλεις ρουτινας στο σπιτι.

Βαγγελης19/09/201616:44
Δυο χρονια γεμιζει την Ευρωπη, μετα ... "Απο εδω και περα θα μπαινουν λιγοτεροι" Τι μου λες σοβαρα? Και τα εκατομμυρια που ταιζουμε?

H Ελλάδα νά 'ναι καλά!19/09/201617:19
Εδώ θα έλθουν αργά η γρήγορα.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ19/09/201616:29
Μονο ο γελοιος Τσιμπλας και οι ξεφτιλες αριστεροι εδω στην Ελλαδα δεν το καταλαβαινου..Αλλα θα κτυπησει και εδω η καμπανα σε λιγο..Α και σαν νεοδημοκρατης θα πω στον Κυριακο να ειναι πιο προσεκτικος στο θεμα των λαθρομεταναστων. Χανει πολλές μοναδες ( γι αυτο δεν ξεκολαλει η μεγαλη διαφορα απο τον συριζα) απο την πολιτικη του σε αυτο το θεμα. Εμεις δεν ειμαστε αριστεροι μπαχαλάκηδες κ.Μητσοτακη. Συνελθε πριν ειναι αργα. Γιατι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

Χρυσαυγίτης19/09/201616:55
Ο Κούλης θα συγκυβερνούσε ακόμα και με το ΣΥΡΙΖΑ νομίζεις ενδιαφέρονται αυτοί για την Ελλάδα? Ούτε καν Έλληνες δεν είναι. Οπότε προσέξτε τι θα ψηφίσετε. Η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με την Δεξιά και τα σύνορα προς Ευρώπη δεν ανοίγουν ξανά. Στρατό έχουμε, κλείστε τα σύνορα.

@19/09/201616:29
Θέλεις να κάνεις κάτι; Ξεκίνα άμεσα τις ομαδικές απελάσεις οικονομικών μεταναστών και κλείσε τα σύνορά σου. Να μαθευτεί παντού ότι δεν ισχύει πλέον η πολιτική των ανοιχτών θυρών, ώστε να σταματήσουν να έρχοται και σε μας "πρόσφυγες", που μοναδικό σκοπό έχουν να πάνε στη Γερμανία, αλλά τελικά εγκλωβίζονται εδώ. Εσύ το ξεκίνησες το ρεύμα, εσύ σταμάτησέ το.

Μα θα κάνει κάτι...19/09/201617:22
...Θα στείλει όσους περισσεύουν στην Ελλάδα! Την ήττα τής Μέρκελ, εμείς θα την πληρώσουμε.

Χρυσαυγίτης19/09/201616:26
Συνεχίζει το ίδιο βιολί η λαθρομάνα, φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει τι την περιμένει. Οι ψηφοφόροι δεν περιμένουν άνοιγμα, περιμένουν κλείσιμο Ευρωπαικών συνόρων και μαζικές απελάσεις.

vags19/09/201616:16
αυτοκτονα προσφυγομανα

ik19/09/201615:58
Φαντάσου μια Μερκελ το παραδέχτηκε! Ο Τσιπρακος μές την αλαζονεία!! Κυνηγητό που σας χρειάζεται !

Καημένη Ε.Ε19/09/201615:36
Στείλτε τους έδω στη ελλαδα , είμαστε οι αφραγκοι μεγαλόψυχοι της Ε.Ε

Στείλτους19/09/201615:29
εδώ . Είμαστε πλούσια χώρα . Οι ΔΥ 1500 ευρώ παίρνουν . Θα μπορούσαν να παίρνουν 500 και να ταίζουμε και τους λάθρο . Δεν είμαστε φασίστες.

Οι Ευρωπαίοι19/09/201615:23
θέλουν μια ενωμένη Ευρώπη με σεβασμό στον πολιτισμό και την ιστορία των κρατών/εθνών/μελών. Τι στον κόρακα δεν καταλαβαίνετε?