ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ... ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ "ΟΑΣΘ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ!

[Νόμος φοροδιαφυγής: Ο καθένας μας μπορεί να κάνει μηνύσει στον ΟΑΣΘ, γιατί εν γνώσει του ανεβάζει "πελάτες" του στα αυτοκίνητά του χωρίς εισητήριο... Είναι σαν μην κόβει ΑΠΟΔΕΙΞΗ...  Κι αφού εμείς δεν θα το κάνουμε, ας το κάνει ένας αρχιδάτος δικηγόρος, από αυτούς που κλαιν για την κατάντια της Ελλάδος, αλλά μένουν στο κλάμα και τα δάκρυα μόνον!..
Πριν λίγες μέρες ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, έκανε αγωγή στον "ΟΑΣΘ" για ζημία 0,5 εκατομ. ευρώ στους δημότες του, γιατί τα αυτόματα μηχανήματα του ΟΑΣΘ που βγάζουν εισητήρια, δεν δίνουν ρέστα!.. Και θα το κερδίσει...].
Η μπουρδολογία των ελληνικών εφημερίδων πάει σύννεφο! Στην ανυπαρξία τους και την... αφραγγία τους, με σκοπό να συλλέξουν κάποιες δεκάρες από τις ανύπαρκτες πωλήσεις τους να φαν τα λιγούρια των Αθηνών που μαζεύτηκαν μιλιούνια σ’ αυτές, παριστάνοντας και τους δημοσιογράφους, δημοσιεύουν ότι είδους σαχλαμάρα τους κατέβει, και ότι σαβούρα βρουν στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα. Αποτέλεσμα φυσικά, να γελοιοποιούνται και να χάνουν υποτιθεμένους αναγνώστες ακόμα περισσότερο.  
Η μεγααάλη “Αυγή” για παράδειγμα, που έδωσε αναγνωστικά μαθήματα στην Κατερίνα Στεφανίδου πριν δυο βδομάδες, πουλάει το αστρονομικό νούμερο των 358 φύλλων την ημέρα ως πρωινή ελληνική εφημερίδα πανελλαδική, αλλά γουστάρει να κάνει και τον... καμπόσο! Όχι ότι οι άλλες εφημερίδες πάνε καλύτερα, εξ’ άλλου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις πωλήσεις τους στους ανάλογες πίνακες, οι οποίοι δημοσιεύονται συχνά-πυκνά από τις στατιστικές υπηρεσίες. 
Σ’ αυτόν τον κατήφορο της ανυπαρξίας λοιπόν, και με εναγώνια προσπάθεια να προσελκύσουν έστω και έναν αναγνώστη επί πληρωμή, άρχισαν να καταφεύγουν και στις αναδημοσιεύσεις των “κοινωνικών” αναρτήσεων του διαδικτύου, αφού τα κοράκια τους οι δημοσιογράφοι δεν λεν να κουνηθούν από τις καρέκλες τους -με “αποκολλημένα τα πισινά”- τις οποίες μας παρουσιάζουν σοβαρές και έγκυρες... “Δώστε και σε μας την προσοχή σας, ρε παιδιά... Ντροπή... Το ψωμάκι μας βγάζουμε!..” 
Έτσι σήμερα, πέραν των ανοησιών που διαβάζουμε για “φονικές” βροχοπτώσεις και λασπο-πλυμμήρες στη Μηχανιώνα και τον Δήμο Θερμαϊκού -οι κάτοικοι αυτών των δήμων που τα... έζησαν, δηλώνουν άγνοια- ήρθε και η “ανάρτηση” προπαγάνδα για οδηγό του ΟΑΣΘ, ο οποίος βοήθησε λαθροεισβολέα θήλυ, να βρει θέσει να καθίσει σε λεωφορείο το Οργανισμού, που έχρηζε ανάγκη βοηθείας! 
Εμείς θα ρωτήσουμε αυτόν τον οδηγό, ή αυτήν που ανήρτησε την “είδηση” στον ιστοχώρο της, πόσες φορές οδηγός του ΟΑΣΘ παράτησε τη θέση του για να βοηθήσει Έλληνα ή Ελληνίδα που είχε ανάγκη βοηθείας μέσα ή έξω από το αυτοκίνητο, ή, πόσες φορές οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ και οι οδηγοί τους -πριν τρεις μέρες ένας ελεγκτής πλακώθηκε στο ξύλο με επιβάτη μέσα στο αυτοκίνητο γιατί δεν είχε εισιτήριο- ανέχτηκαν ή επιβίβασαν στα οχήματα του ΟΑΣΘ Έλληνα ή Ελληνίδα, χωρίς να κόψει εισιτήριο, που δεν είχε όπως φαίνεται η λαθροεισβολέας; 

Αξίζει τον κόπο όμως να διαβάστε παρακάτω τα σχόλια των αναγνωστών σε εφημερίδα που έτρεξε να μας πληροφορήσει τζάμπα για το συμβάν, τόσο για την λαθροεισβολέα, όσο και για τον ίδιο τον ΟΑΣΘ, με τίτλο “Επιβάτες Λεωφορείου του ΟΑΣΘ, καταχειροκρότησαν τον οδηγό”: 

-**************-

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ "ΟΑΣΘ"

Αmerikanos07/09/201611:07 

Το τσοκαρο δεν ειπε οτι η ισλαμοφασιστρια δεν εκοψε εισιτηριο ... για τον αλλο τον ελεκτη που ο συριζα θελει να τον στειλει στην σιβηρια γιατι ειθελε να κοψει προστιμο σε συριζαια που δεν πλερωνε ΜΟΚΟ η κυρατσα ..... αντε πρωτη φορα φασιστερα και οπως λει ο συντροφος Φιλης αναμορφωση προς τα κατω.... ξεχασε να πει οτι σε αλλες ευρωπακικες χωρες αν δεν ειχε εισιτηριο δεν θα την αφηναν να ανεβει...

Τι συγκινηση ηταν αυτη07/09/201610:58 
2 δακρυα κιλησαν στα ροδομαγουλα μου... προπαγανδα και ψεμα απο τους ιδιους παντα χωρις καν νοημα. Δηλαδη δεν σηκωθηκε κανεις αλλα ολοι χειροκροτησαν!!! Βγαλτε συμπερασμα με αυτα τα διεστραμενα μυαλα μηδενικου iq. Εγω παντως δεν θα σηκωνομουν και θα ηθελα να ερχοταν το τσοφλι να μου την ελεγε... 

Ποιοί χειροκρότησαν?07/09/201610:38
Δεν κατάλαβα ποιοι επιβάτες χειροκρότησαν. Αυτοί που ήταν όρθιοι οι αυτοί που ήταν καθισμένοι? Αν το κάνανε αυτοί που ήταν όρθιοι τους καταλαβαίνω. Αν χειροκρότησαν και οι καθισμένοι δεν βγάζει νόημα η πράξη τους αυτή γιατί έμειναν αδιάφοροι όταν μπήκε η γυναίκα στο λεωφορείο. Μήπως ήταν χειροκρότημα ειρωνικό για τον κύριο που σηκώθηκε και για τον οδηγό? Όπως και να έχει, οι καλοί τρόποι επιβάλλουν να σηκωθούμε σε άτομα πιο αδύναμα, στην προκειμένη περίπτωση, Για την γυναίκα με το μωρό, άσχετα εθνικότητας.

aristos 07/09/201610:31
Στις περισσότερες δυτικό-ανατολικό ευρωπαϊκές χώρες το να σηκώνεσαι για να καθίσει υπερήλικας/έγκυος/μάνα με μωρό είναι ψωμοτύρι, φυσικά εδώ στην ψωροκώσταινα είμαστε έτη φωτός πίσω σε όλα, άλλα όταν μια μέρα θα μας φάνε λάχανο η σε λίγο πλειονότητα, θέλω να δω το χειροκρότημα των Ελλήνων...

Χαραλαμποπουλος07/09/201610:17

Κανονικα δεν επρεπε να την ανεβασει στο λεωφορειο, γιατι δεν ειχε εισητηριο!!!!! Βλεπεις δεν ηταν μονο η Χαραλαμπιδου στο λεωφορειο, ήμουν και εγώ!!!! 

@07/09/201609:53

Ο Τασός θα ήταν...

ΜΑΡΙΑ 07/09/201609:53

Και ποιοί τον χειροκρότησαν; Aυτοί που δεν σηκώθηκαν να προσφέρουν την θέση τους;

Βιβή 7-9-2016 09.40 07/09/201609:45

Η κίνηση του οδηγού δείχνει έναν άνθρωπο με παιδεία που δυστυχώς εξαντλείται στους πρόσφυγες και μετανάστες και αυτό το λέω από δική μου εμπειρία. Όταν έμπαινα με το παιδί μου στα μέσα μαζικής μεταφοράς κανένας οδηγός δεν σταμάτησε το λεωφορείο και να φωνάξει κάτι ανάλογο εντούτοις συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ισλαμιστάν07/09/201609:56

Ναι καλά περίμενε εσύ να σηκωθεί κάποιος... Την επόμενη φορά που θα μπεις, ντύσου ισλαμίστρια, προσποιήσου οτι είσαι λαθρομετανάστρια και θα σε διαβάσουμε στο πρώτο θέμα...

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ07/09/201609:26

ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΜΙΑ 200ΑΡΙΑ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΓΙΟΜΑΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΚΑΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ; ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΜΗΣ ΟΙ ΕΝΕΚΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ''ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ'')...

Παραμύθια07/09/201609:09

Πες μου κι άλλο ένα γιαγιά...

Ο Κακός της Παρέας07/09/201609:41

Οχι και γιαγιά αυτή την κακιασμένη συμμαθήτρια του Τρότσκι.... Θα την έλεγα Σιτεμένη 
Συντρόφισσα...

Κορυδαλλιώτης07/09/201609:06
Tην είδατε αυτή τη βαμμένη αριστερίστρια Δέσποινα Χαραλαμπίδου; Ψάξτε στο διαδίκτυο να βρείτε την ιστοσελίδα της. Ηταν Συριζαία και τώρα είναι με τον άλλο παπάτζα, τον Λαφαζάνη. Ηθελα να ήξερα γιατί ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕΣ, ΣΤΙΦΕΣ, ΣΤΕΓΝΕΣ ΦΑΤΣΕΣ..... Η αριστερή αυτή ινστρούχτορας δεν έχει συμπόνοια για μία μητέρα και παιδί, έχει σκοπούμενη εύνοια προς μία μουσουλμάνα παράνομη μετανάστρια. Αυτό είναι όλο.... Και τώρα, συνεχίστε υπήκοοι του Καθεστώτος να καταναλώνετε τον ημερήσιο σανό σας... 

Eicke07/09/201608:57
Γι αυτο και στις επομενες εκλογες παλι ουτε τη ψηφο σας δεν θα βρισκετε! Αληθεια εισιτηριο ειχαν?

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟ07/09/201608:39
Αξιεπαινη η πραξη του οδηγου και του κυριου που προσφερε τη θεση. Αλλα αυτη η κινηση θα ηταν το ιδιο για οποιαδηποτε μητερα, ελληνιδα, ιταλιδα, κλπ. Αυτη η ταση των αριστερων σονι και καλα να παρουσιαζουν τους ελληνες ως ρατσιστες δεν την καταλαβαινω. Ολη η μουργα της πολιτικης υποστηριζει λαθρο.... για τους ελληνες τιποτα. Γιατι αραγε; τετοια τους ελεγαν οι κατσαπλιαδες παπουδες τους;

Χαραλαμπίδης07/09/201608:20
Δηλαδή αυτοί που ΔΕΝ σηκώθηκαν για να δώσουν τη θέση, μετά χειροκρότησαν για το ότι σταμάτησε το λεωφορείο για το λόγο αυτό. Βρωμάει ηλιθιότητα και Αριστερίλα από μακριά. 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΧΕ ????07/09/201608:14
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ... 

Nio 07/09/201607:12
Αν ήταν κάνας Έλληνας χωρίς εισιτήριο θα είχε φάει κλωτσιά να πέσει απο κάτω και θα τον τρεχαν στην αστυνομία , και μη μου πείτε ότι η λάθρο πλήρωσε εισιτήριο... 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ!!07/09/201607:12
ΕΠΡΑΞΕ ΑΨΟΓΑ!! ΝΑ ΞΑΠΟΣΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!! ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ!!

Νίκος07/09/201607:11
Βαρέθηκα αυτές τις ανοησίες! Λες και απευθύνονται σε ψηφοφόρους του Σύριζα. Ποιοί χειροκρότησαν κυρία μου αυτοί που δεν σηκώθηκαν απο την αρχή για να δώσουν την θέση τους; Ακούς εκεί καταχειροκροτήθηκαν απο όλο τον κόσμο. 

ΑΝΔΡΕΑΣ07/09/201606:36
Προτεινω να του δωσουν το νομπελ ειρηνης ,αν συμφωνουν φυσικα οι κατοικοι της Μυτιληνης που το εχουν ζητησει πρωτοι.αν οχι τοτε να βαλουν μια γιγαντοαφισα με τη φατσα του στην προσοψη του κτιριου του ΟΗΕ για να τον τιμα ΟΛΗ η ανθρωποτης και οχι μονο η παρεα του λαφαζανη.

Πότε τον φωνάζει ο Πάκης για βράβευση??07/09/201601:29Τσυριζαίος οδηγός κι αλληλέγγυος με τα δικα μου λεφτά!!! Να τον χαιρόμαστε μα τέτοιοι που είμαστε.... μπούργκες και μαντήλες μας αξίζουν!!!!

Άποψη 07/09/201600:57
Η αριστερή γελοίοτητα και η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο... 

Κυνικός07/09/201600:50
Το καλό με τις Συριζαίες, στελέχη διαφόρων Λαϊκων Ενοτήτων, είναι ότι συνήθως βιολογικά δεν αναπαράγονται. Είναι ανέραστες. Ισως για αυτό συμπαθούν τις μουσουλμάνες, αναπληρώνουν το έλλειμμά τους...

Έτσι07/09/201609:01
Σοφά μίλησες. Κάποτε, σύντομα, το είδος τους θα εκλείψει. Καταλαβαίνουν και μόνες τους ότι δεν πρέπει να αναπαραχθούν.

Στέλεχος της Λαϊκής Φαιδρότητας07/09/201600:49
Την επόμενη φορά, η μητέρα πρόσφυξ θα ανεβεί στο λεωφορείο με τη μαμά, τη γιαγιά της, τις δέκα συννυφάδες της, τα άλλα 7 μωρά της, καθώς και με το μωρό της κόρης της, ετών 15 (η κόρη). Καλούνται οι επιβάτες να εγερθούν πάραυτα, για να καθήσουν οι παραπάνω...

Σταβλάρχης07/09/201600:42
Φάτε γίδια σανό, κερνάει η κατσίκα της Λαϊκής Παπαρενότητας...

Ισλαμο-Αριστερά07/09/201600:41
Αν ήταν Ελληνίδα, η Συριζαία ανθ-ελληνίδα θα συγκινούνταν; Οχι βέβαια. Οι Συριζαίοι λιγώνονται από συγκίνηση μόνο με τους μουσουλμάνους. Το Ισλάμ είναι η ονείρωξη της κάθε Συριζαίας...

Τriple emetila07/09/201600:32
Κυρά μου μην παραποιείτε την αλήθεια. Σηκώθηκε ένας της ΧΑ και την πλάκωσε στο ξύλο. Η αλήθεια να λέγεται. 

Kostas5407/09/201600:30
Και το κάνατε ολόκληρο θέμα ρε νεοταξίτες; Σιγά την είδηση. Εδώ σε λίγο οι πρόσφυγες θα μοιραστούν τα σπίτια μας, αυτό σας έκανε εντύπωση;

ΦΦΦ07/09/201600:27

Πριν λίγες μέρες μπήκε στο λεωφορείο μια τσιγγάνα μάνα με τρία μικρά παιδάκια (το ένα σε καρότσι) και τρεις μπόγους. Πήγαινε να πουλήσει τη πραμάτια της σε κοντινό πανηγύρι. Κανείς δεν σηκώθηκε κανείς δεν παραμέρησε να χωρέσει και η πραμάτια. Με το χαμόγελο στα χείλη τα κατάφερε μια χαρά παρ όλη την ειρωνία του κόσμου. Υ.Γ. Ο οδηγός δυσανασχέτησε... Μέχρι η γυναίκα ασθμαίνοντας ν' ανεβάσει παιδιά καρότσι πραμάτια. Βλέπεις δεν ήταν μετανάστρια!!! 

@Του Αγίου Ποτέ!!!!!07/09/201609:53
Δηλαδή εσύ μας πάς απ το κακό στο χειρότερο??? Γιατί δώθηκε θέση στην λαθρομεταναστού και δεν δώθηκε στην γύφτισα??? Κατά τα άλλα περιμένουμε ποτέ να... ξεσηκωθούμε για Τσυριζοφόρους και χαράτσια???

Μπετοβλακας07/09/201600:18
Από ποια εμπόλεμη χώρα ήταν η... προσφυγοπουλα? ? οχι ποια χωρα δηλωσε.... αλλα την πραγματικη χωρα καταγωγης.... ολα τα επίσημα εγγραφα που αποδεικνύουν υπηκοότητα είναι στον βυθό του Αιγαίου...τα σκίζουν μόλις πατησουν Γιουνανισταν. 

Προπαγανδα & Υποκρισία!07/09/201600:10
Η τακτική και επιλεκτική προώθηση τετοιών ασήμαντων καθημερινών (ή και φανταστικών) γεγονότων με πρωταγωνιστές πάντα ''πρόσφυγες'', συνιστά προπαγάνδα χειρίστου είδους! Γιατί δηλαδή πρέπει να γίνει είδηση ενα τετοιο συμβάν; Ο οδηγός να υποθεσω ότι καθημερινα, καθε τρεις και λιγο σταματάει το λεωφορείο για να εξασφαλισει θεση στους ανύμπορους; Επίσης, ''χειροκρότησαν'' λέει...αυτοί που νωρίτερα δεν έκαναν απο μόνοι τους αυτό που θα έπρεπε! Η υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο...

emetos06/09/201623:49
Αχού τι γλυκιά η πρόσφυγας και το μωράκι.....κι άλλα προσφυγόπουλα,πολλά προσφυγόπουλα, εκατοντάδες, χιλιάδες....πόση προβατίλα μυρίζεις κυρά της λαϊκης ενότητας....για λύπηση είσαι!!!

@προσκυνημένοι Τσυριζοραγιάδες!07/09/201601:32
Tι πρόσφυγας και μπουρμπούτσαλα??? Λαθροεποίκι του κερατά ήταν όπως και οι περισσότεροι που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ πλέον...! Εξ ού και τα "χειροκροτήματα"!!!

chris06/09/201623:49
Ουάου... χέστηκε η φοράδα στο αλώνι... 

 -**************- 
Σ.Σ.Σ.:  
Από τα σχόλια προκύπτει ότι ο ΟΑΣΘ, πρέπει να καλέσει σε απολογία τον οδηγό του, για την μεγάλη δυσφήμηση που του έκανε αλλά και εισπρακτική ζημία -η υπόθεση φτάνει μέχρι και απόλυση:
Πρώτον, για αισχρή μεροληψία υπέρ των λαθρομεταναστών, και κατά των Ελλήνων υπηκόων ιθαγενών.  
Δεύτερον, γιατί ανέχθηκε λαθρεπιβάτη σε πλήρη αντίθεση με τους νόμους της Πολιτείας στο λεωφορείο όχι μόνον (νόμος φοροδιαφυγής - ο καθένας μας μπορεί να κάνει μηνύσει στον ΟΑΣΘ γι' αυτό), αλλά τον βοήθησε κιόλας να ανεβεί
Και τρίτον, να κάνει μήνυση σ' αυτήν του σχολίου στο διαδίκτυο, γιατί χρησιμοποίησε τον ΟΑΣΘ για την άθλια προπαγάνδα της!
Είναι απολύτως βέβαιο και σίγουρο, οι οδηγοί του ΟΑΣΘ και το άλλο υπηρεσιακό προσωπικό του, ούτε ευγένεια έχουν, ούτε παιδεία, και πολλές φορές, συχνά-πυκνά, επιδεικνύουν στους Έλληνες πελάτες τους, την αγριότητα και την βαρβαρότητά τους!..