ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΤΑΤΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ!..

Λάκης
23/09/2016 23:48
Μας αυτή η κυβέρνηση αγνόησε τη λαϊκή ετυμηγορία, στο δημοψήφισμα, τις δικαστικές αποφάσεις δεν θα αγνοήσει;;;

σκ
23/09/2016 23:05
Οι δικαστικοί λειτουργεί κουβέντα δεν λένε για την αναποτελεσματικότητά τους και τις αγκυλώσεις του συστήματος απονομής δικαιοσύνης που είναι το αργότερο στην Ευρώπη, παρά το ότι σε ανθρώπινους πόρους είναι στελεχωμένο αριθμητικά σε παρόμοια επίπεδα. Ούτε ότι στα χρόνια των παχιών αγελάδων, αλλά και τώρα, κλείνουν τα μάτια και δεν ασχολούνται με τις καταφανείς παρανομίες του πολιτικού συστήματος. Οι δικαστικοί λειτουργοί (δικαστικοί, εισαγγελείς) ειναι συνυπέυθυνοι για την κατάντια του τόπου και πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
 
1-1-4
23/09/2016 20:07
Ωωω-πά!.. Οι κλούβιοι της Ελλάδος, χτύπησαν πάλι! Μην τους θίξεις την τσεπούλα τους!.. Οι (Brωμο) "πολίτες" υπεράνω πάσης υποψίας!.. Και όλοι οι άλλοι Έλληνες, να ψοφήσουν στην ψάθα!.. Αυτοί που τα τελευταία χρόνια έκαναν το "δικαστικό λάθος" επάγγελμα!.. Κάποιος να αρχίσει να τους συμπεριφέρεται όπως η 17Ν. Με την συμπεριφορά τους, ΠΆΝΕ να αγιοποιήσουν αυτήν την εγκληματική οργάνωση!.. Αίσχος!..
 
sasha
23/09/2016 19:32
"υποβάθμιση των συνθηκών της ζωής και της εργασίας των δικαστικων" μιλαμε για θρασος...
 
gr
23/09/2016 18:01
δεν μου αρεσει καθολου η ανακοινωση των δικαστων , σε αυτη τη χρονικη συγκηρια. οι δικαστικες αποφασεις χρονιζουν αρκετο. γιατι τις θυμηθηκαν τωρα? εντος των ημερων κρινεται απο τους δικαστες και ο διαγωνισμος των καναλιων!!! μηπως υπαρχει καμμια σχεση..... λεω εγω τωρα. μηπως?. αλλα ξεχασα η δικαιοσυνη ειναι τυφλη και κωφη λενε. μπα λαθος μονο τυφλη. αλλα βαριεμαι να το διαγραψω. παντως να ξερετε η διαπλοκη στην ελλαδα δεν υφισταται πια. θα μου πητε ασχετο. αλλα καλοοοοοο!!!!

Κώστας Διδ.
17:28
Τα μέλη της των δικαστικών ενώσεων είναι γνωστά. Οφείλει ο υπουργός δικαιοσύνης αύριο να ανακοινώνει το σύνολο των αποδοχών ενός εκάστου για το έτος 2015. Πιστεύω πως έτσι θα φανεί πόσο αδικημενοι είναι οι δικαστικοί λειτουργοί, συγκριτικά με άλλους. Π.χ. με τους εκπαιδευτικούς λειτουργούς.
 
ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ?
14:16
Έχετε δίκιο σε αυτά που λέτε.Όμως για το ασφαλιστικό Κλεφτούγκαλου που επιχειρεί να καταστρέψει τους ελεύθερους επαγγελματίες ολυτε μια κουβέντα.Δεν είναι σωστό να εξεγειρεστε μόν όταν κάποιος (κακώς) περιορίζει τις αποδοχές σας.Επίσης πείτε μας πότε κάνατε κάποια κίνηση για εκσυγχρονισμό της δικαιοσύνης,ηλεκτρονική μεταφορά εγγράφων,χρονικό όριο των δικών και πολλά άλλα που αν εφαρμοζόταν θα αποκαθιστούσαν την αξιοπιστία του δικαστικού συστήματος και δεν θα επέτρεπαν να είναι η Ελλάδα το καταφύγιο του κάθε κλέφτη και απατεώνα.
 
bruidsjonker
14:11
Πρώτα πρέπει να παίζουν σωστά τον ρόλο τους οι ίδιοι οι Δικαστές και κυρίως οι Εισαγγελείς και μετά να κριτικάρουν την κυβέρνηση των γιδοβοσκών .
 
EVA
13:56
Και πότε ακριβώς τις εφάρμοσαν;;; :(
 
Νεος Παιανιας
13:34
Αν οι δικαστες δεν υπηρετουν πιστα την εκατοτε κυβερνηση τοτε τους αλλαζεις. Η συνταξη, η θητεια στους Ευζωνους, η στη Φολεγανδρο. Καθαρα πραγματα. Το ινδαλμα του Αλεξη, ο Τζαβες ειχε μια ακομη λυση: τους καθαριζε. Ινδαλμα σημαινει οτι κι ο Αλεξης ετσι θελει να ειναι. Φτυστε στο κορφο σας με το φιδι που κανατε πρωθυπουργο.....
 
ΔΓΚ
12:04
...οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ φυσικά..αυτό το ξέρουν και οι πέτρες..με επικεφαλής το παραδικαστικό...
 
Ι.Κάλφας
11:55
Το δικαστικό σόμα Ελλάδος ζει σε έναν άλλο πλανήτη. Η Ομιλία του Ψευτοτσολιά Τσίπρα στον ΟΗΕ: 1. Χρειαζόμαστε μια δίκαιη λύση στο Κυπριακό .2. Χρειαζόμαστε να μας αποσβήσετε και να αποσβήνεται το χρέος και τα χρέη . Χρειαζόμαστε μια διεθνή αποτελεσματική απάντηση να μας απαλλάξετε από τους μετανάστες στον Ελληνικό χώρο που τους προσκαλέσαμε. Για να αποφευχθούν η επικίνδυνες ξενοφοβίες από τους νησιώτες ΦΑΣΙΣΤΕΣ που τους αφαιρέσαμε τον επιούσιων. Αυτά ήταν τα τρία κεντρικά σημεία στην ομιλία του Τσίπρα. Συγχρόνως στο πρωινό πρόγραμμα στις 23/9 του ΣΚΑΙ ξεδιπλωνόταν η συναχωμένη τερατώδη διαπλοκή στην Ελλάδα που μας κατέστρεψε, αυτήν την φορά συμπεριλαμβάνει τράπεζες βοσκοτόπια και γιδοπρόβατα. Το ΣΚΑΙ στο ίδιο πρωινό πρόγραμμα μετά τις 10,00 μια συμπαθητική κοπέλα κάνει ρεπορτάζ δείχνοντας την κατάντια αρχείων συνταξιοδοτικών ταμείων . Συγκεκριμένα στο ταμείο μετάλλου δείχνει το αρχείο τους με όλα τα εγραφα συντάξεων μέσα σε πλαστικά τσουβάλια σε ένα υπόγειο και ο προϊστάμενος κρατικοδίαιτος εξηγεί στην κοπέλα πως καθυστερούν αιτήσεις εφάπαξ και συνταξιοδότησης σε δικαιούχους από το έτος 2011. //Κύριε διαφύλαξε τους κακομοίρηδες Έλληνες Ελληναράδες// Λίγο αργότερα ενημερώνει το ΣΚΑΙ πως ο Υπουργούς οικονομικών σχεδιάζει την αλλαγή φορολόγησης κυκλοφορίας αυτοκινήτων για είσπραξη 1,2 δις επιπλέων και πως η πληρωμή κυκλοφορίας θα άνοιξη τον Δεκέμβριο μήνα και θα κλίσει τον Φεβρουάριο και τους υπολοίπους μήνες παραμένει κλιστώ και αμπαρωμένο το σύστημα. Το γελοίο αποτέλεσμα είναι αυτός που αγοράζει αυτοκίνητο τον Οκτώβριο μήνα πληρώνει κυκλοφοριακά για ένα χρόνο αλά θα ξαναπληρώσει τον Δεκέμβριο μήνα για ένα χρόνο ακόμα. Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ψωροκώσταινα των κανίβαλων και βάμπιρων. Ο Τσίπρας ζητεί από τον ΟΗΕ να απαλλαχτεί από τα αποτελέσματα που ο ίδιος δημιουργεί για να συνεχίσει το έργο τις διαπλοκής αδράνειας και ανικανότητας για την κατάρρευσης του Ελληνικού κράτους ανενόχλητα.
 
ΚΛΑΙΝ' ΟΙ ΧΗΡΕΣ ( ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ) ΚΛΑΙΝ' Κ' ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ( ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)
11:52
οπ ποποπο α ρε θα τρελαθω, οπ ποποπο α ρε τι καυμος. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ... ΠΑΣΑ ΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.
 
Πελοπίδας
11:31
Αν δέν πρσέξομε θά καταντήσομε σάν τήν Βενεζουέλα
 
TS.
11:25
Δηλαδή το μισθοδικείο δικάζει χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένο Νόμο; Τι έχουμε κράτος δικαστών; Σε ποιο συγκεκριμένο άρθρο το Σύνταγμα ορίζει, ότι οι ένστολοι, δεν πρέπει να έχουν τις ίδιες περικοπές στις αποδοχές τους, που έχουν όλοι οι άλλοι Δημόσιοι υπάλληλοι; Πουθενά!!! Σε κανένα άρθρο!!! Γιατί εκδώσατε απόφαση εξαίρεσης τους, με ψεύτικους ισχυρισμούς, ότι δήθεν το Σύνταγμα περιέχει ειδικές προβλέψεις για τους ένστολους,χωρίς πουθενά να ορίζετε στο Σύνταγμα κάτι τέτοιο; Το κάνατε, μόνο και μόνο, για να έχετε "πάτημα", για να προσφύγετε μετά εσείς στο μισθοδικείο!!! Πράγμα που έγινε! Γιατί πρέπει εσείς να μην έχετε τις ίδιες περικοπές που έχουν όλοι οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι και λειτουργοί; Το Σύνταγμα στο άρθρο 4 παραγρ.5, ορίζει ΡΗΤΑ: " Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους"!!! Δεν προβλέπει καμία εξαίρεση για κανέναν, ούτε για τους ένστολους ούτε για τους δικαστές!!! Γιατί εσείς που λαμβάνετε μεγαλύτερες αποδοχές πρέπει να έχετε ελάχιστες και πολύ μικρότερες περικοπές σε σχέση με άλλους δημόσιους λειτουργούς που έχουν μικρότερες αποδοχές από τις δικές σας; Γιατί πρέπει να είναι το 25% του εισοδήματός σας αφορολόγητο; Σε ποιο Νόμο προβλέπεται κάτι τέτοιο; Από πότε μπορεί το μισθοδικείο να χαρακτηρίζει έναν Νόμο αντισυνταγματικό; Είναι Συνταγματικό Δικαστήριο; Για ποια δικαιοσύνη μας μιλάτε, όταν αποφασίζετε κατά παράβαση των Νόμων μόνο και μόνο για να προστατέψετε τον κλάδο σας και τις αποδοχές σας; Οι περικοπές είναι συνταγματικές για όλους του άλλους Δημόσιους υπάλληλους και λειτουργούς και αντισυνταγματικές όταν ο ίδιος Νόμος εφαρμόζετε και σε σας; Η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης δεν σημαίνει απονομή δικαιοσύνη έξω και πέρα από τον Νόμο! Ανεξαρτησία της δικαιοσύνης δεν σημαίνει ότι κάνετε ότι θέλετε!!! Ανεξαρτησία της δικαιοσύνης δεν σημαίνει ότι ξαφνικά οι δικαστές έγιναν η υπερεξουσία της Χώρας! Ο σεβασμός στις δικαστικές αποφάσεις προϋποθέτει αποφάσεις σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους Νόμους και όχι σε αντίθεση με τα προβλεπόμενα σ΄αυτούς, μόνο και μόνο, για να έχουν οι δικαστές προνομιακή και παράνομη μεταχείριση!!!