ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ

Σήμερα θα σας μιλήσω για δυο πράγματα που μ’ έκαναν ν’ αηδιάσω τόσο πολύ, παραλίγο να σταματήσω στην Νέα Εγνατία εν μέση οδό το ένα, να βγω απ’ το αυτοκίνητο και ν’ αρχίσω να ξερνοβολώ! Αν δε, ήξερα από που στο διάολο, πιο κουμμουνιστικό αμπρί της “Εθνικής μας Ραδιοφωνατζίας” τα έλεγε αυτά που έλεγε αυτό το κοπρόσκυλο, θα πήγαινα και θα τον τουλούμιαζα στο ξύλο!
Αυτό αφορούσε λοιπόν, ένα από αυτά τα καθάρματα τους ραδιοφονιάδες όπως προείπα, ο οποίος αγανακτισμένος και εξαγριωμένος, τα είχε βάλει με τα συνεργεία που προετοιμάζουν την εξέδρα των επισήμων στη Μ. Αλεξάνδρου, για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου... “Έκαναν μπάχαλο το κυκλοφοριακό της Θεσσαλονίκης... Δεν μπορούν οι άνθρωποι να πάνε στη δουλειά τους... Μεγάλη ταλαιπωρία”... Δεν μπόρεσε να πάει στη “δουλειά” του έγκαιρα και ο ίδιος -θεωρεί δουλειά δηλαδή, αυτός ο αλήτης, ν’ αρπάζει ένα μικρόφωνο και να περιλούει κάθε πρωί 11 εκατομμύρια Έλληνες με σχόλια βρισιές, αηδίες αισχρολογίες πορνογραφία- ειρωνικά εξευτελιστικά και αλγεινά δε, τόνισε ιδιαιτέρως, για όλο αυτό το μπάχαλο που χαρακτήρισε προηγουμένως στην πόλη, αιτία, “Να πάμε να καμαρώσουμε τα παλικάρια μας”. Εννοώντας τι άλλο; την στρατιωτική παρέλαση. 
Ο ίδιος το πιο πιθανόν, θα ήταν ή κανένας ανυπότακτος, ή κανένας λιποτάκτης, ή κάποιος από αυτούς που δεν παίρνουν όπλα τους χέστηδες, γιατί με το παραμικρό “μπαμ” που ακούνε, χέζονται πάνω τους και βρωμοκοπάει ο τόπος! Είχαμε κάτι τέτοιους στο στρατό που υπηρετούσαν βοηθητικοί στα μαγειρεία ή αλλού.
Εγώ εγώ στον δρόμο μου, δεν συνάντησα κανένα, απολύτως, πρόβλημα κυκλοφοριακό στην Βασιλίσσης Όλγας να πάω μέχρι το γκαράζ του Δημαρχείου, και από κει στο Ολύμπιον όπου δίνονταν η Συνέντευξη Τύπου του ΦΚΘ.
Το άλλο, σχετικό με το πρώτο κι αυτό, όταν μετά από μία ώρα έφευγα την Μ. Αλεξάνδρου και περίμενα σύμφωνα με αυτόν τον λεχρίτη-λιποτάκτη, να με στείλουν οι τροχονόμοι ή άλλοι, μέσω... Ωραιοκάστρου στον προορισμό μου, δεν συνάντησα και πάλι, απολύτως κανένα πρόβλημα, τα δυο-τρία άτομα του συνεργείου, πράγματι, που δούλευαν εκεί στην εξέδρα πυρετωδώς για την κατασκευή της, δεν εμπόδιζαν, κανένα μα κανένα, αυτοκίνητο!
Αυτό το καθίκι λοιπόν, την “είδηση” για τα “παλληκάρια μας” εξευτελιστικά και την παρέλαση, πρέπει να την πήρε ή από κάποιο πρακτορείο της πρώην... κουμμουνιστικής σοβιετίας με το “χοντρό σβέρκο” και να μας την αναμετέδωσε, ή από τα γραφεία των Ψυριζανέλ με τους “κούριερ της ΕΥΠ”, σαν αυτούς που έπιασαν τον γύφτο που έκλεψε τηλέφωνο της μαμάς του “Προέδρου του 15μελούς” και της το πήγαν, “για να μην διαρρεύσουν -λέει- ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (της γιαγιάς).
Αλλά η κυράτσα τους είπε, “Ε, δεν ήταν και τόσο ανάγκη βρε παιδιά”, δημιουργώντας συνάμα και... δεδικασμένο για κάθε Έλληνα πολίτη, όποιος τώρα, όταν του κλέβει το τηλέφωνο ένας γύφτος, θα πηγαίνει αμέσως στην ΕΥΠ, και θα την υποχρεώνει να του το βρει, “για να μην διαρρεύσουν επικίνδυνα και άκρως, προσωπικά δεδομένα του”!
Η ξευτίλα, ο διασυρμός, η αλαζονεία, και “η καβάλα του καλαμιού” των δραγουμάνων αυτής της χώρας, τελειωμό δεν έχει!.. Να δούμε όμως πότε θα απαλλαγούμε από αυτούς, και ποιοι θα μας απαλλάξουν;
Πάντως, μην περιμένετε να σας το πω, ο Τάκα-τάκας, αυτός που δεν ξέρει ούτε τη μάνα του ούτε τον μπαμπά του, αλλά ούτε και την γιαγιά του, δεν συγκαταλέγεται μέσα σε αυτούς!