ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ!..

Όλη η φιλοσοφία της ΝΔ, 
περικλείεται σ' αυτό το πα-
νάθλιο σήμα. Όποιος το
εφτιαξε, πρέπει να είχε 
πολύ αρρωστημένη φαν-
τασία! Το σήμα του τίποτα! 
Όπως παλιά υπέγραφαν ε-
πίσημα έγγραφα οι αγράμ-
ματοι, δια "σταυροσημάν-
σεως".
Από το 1974, όταν η ΝΔ είχε 60%, σκοπός και στόχος ήταν, πως να κερδίσει μελλοντικά, ψήφους από το ΚΚΕ! Εννοείται με αριστερές ιδέες και αριστερά ανοίγματα. Κρατικοποιήσεις, κρατικές παρεμβάσεις, ολοκληρωτικές κομμουνιστικές ενέργειες. 
Αποτέλεσμα, ενώ ήταν ένα δεξιό πολιτικό κόμμα με υγιείς καπιταλιστικές ιδέες και αρχές, κυβερνούσε με αριστερό και κομμουνιστικό μπούσουλα!
Αποτέλεσμα, να χάσει αναφανδόν τις εκλογές από το Πασόκ το 1981.
Το Πασόκ το 1981, ένα κόμμα με βάσεις της Ενώσεως Κέντρου από παλιά, βγήκε πρώτο με την σοσιαλιστική-κομμουνιστική σημαία και αυτό, αριστερές και αριστερίστικες ιδέες αντιλήψεις, αφού ψάρεψε πολλούς ψήφους, πράγματι, από τα αριστερά, αλλά και τους "αριστερούς" ψηφοφόρους  της ΝΔ οι οποίοι εύκολα την εγκατέλειψαν, είτε επειδή δεν συμφωνούσαν με τις "κομμουνιστικές ιδέες της", είτε γιατί, με γνώμονα έναν άκρατο πλουτισμό, η ΝΔ δεν τους τον παρείχε.
Μετά από 8 χρόνια το Πασόκ έχασε κατά κράτος τις εκλογές πάλι στην ΝΔ, η οποία συνέχιζε το ίδιο βιολί με την άγρα νέων ψήφων από τα αριστερά -προδίδοντας τους δικούς της ψηφοφόρους τους οποίους θεωρούσε και ολίγον βόδια στο παχνί- και τους αριστερίζοντες, τα μπαλαντέρ δηλαδή, αλλά και την πολιτική της να ικανοποιεί αυτήν την "ομάδα" των ψηφοφόρων της, η οποία όμως στερούνταν ιδέας, πολιτικού υποβάθρου, ηθικών αξιών, και στόχο πάντοτε τον άκρατο πλουτισμό, όποιο πολιτικό χρώμα και αν είχε αυτός.
Αποτέλεσμα, η ΝΔ να ξανά χάσει τις εκλογές από το ανανήψαν Πασόκ του διαπλεκομένου Σημίτη και του εγκλείστου στις ελληνικές φυλακές Τσοχατζόπουλου, το οποίο τώρα αγκιστρωμένο στην Εξουσία με κάθε μέσον και πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, προκειμένου να διασφαλίσει την θέση του στην "ΕΕ", αλλά και της Ελλάδος -την κότα που έκανε το χρυσό αυγό- τα έπαιζε όλα για όλα! 

Αποτέλεσμα, η ψεύτικη και ληστρική συμμετοχή μας στην ΟΝΕ, με σκοπό οι "Ευρωπαίοι" -τον οποίο δεν γνώριζαν, ίσως, εδώ οι κυνηγοί του άκρατου πλουτισμού- να μας πάρουν τα λεφτά πίσω, όλα όσα μας έδωσαν, αλλά επί τη ευκαιρία, γιατί να μην κλέψουν και λίγα παραπάνω; Αρχίζει η περίοδος των μνημονίων!
Αλλο αποοτέλεσμα και πάλι, πιο φανταχτερό, η ΝΔ με στόχο την άγρα ψήφων από τα αριστερά και τους αριστερίζοντες πάντα, να ξαναπάρει την εξουσία από το Πασόκ, με μια διαφορά όμως ότι οι γνήσιοι ψηφοφόροι της τώρα, άρχισαν να οδεύουν
σιγά-σιγά προς την αδιαφορία, κανένα κόμμα κανένας αρχηγός σε εκτίμηση, άλλα μικροκόμματα, η αποχή από τις εκλογές και την κάλπη άρχισε να ανεβαίνει σε ποσοστά μεγαλύτερα από αυτά των πρώτων κομμάτων.  
Έτσι, με έναν αρχηγό ο οποίος μπορεί να μην διέθετε ίχνος πολιτικού ταλέντου, έφερε όμως ένα βαρύ πλιτικό όνομα, η ΝΔ ξανακέρδισε τις εκλογές από ένα Πασόκ, πολιτικά και ιδεολογικά εντελώς κατεστραμμένο.
Η ΝΔ στην Κυβέρνηση, και προκειμένου πάντοτε να ικανοποιεί τις αναρχικές ορέξεις και κίβδηλες αντιλήψεις των αριστερών ψηφοφόρων της, συνέχισε την αριστερή καταστροφική κυβερνητική πολιτική της, ίσως και γιατί είχε βάλει ως μελλοντικό στόχο να αφομοιώσει κάποια στιγμή, και το ίδιο το δογματικό ΚΚΕ! Ναι, μην γελάτε, η πολιτική της "δεξιάς" ΝΔ για 40 χρόνια ήταν αυτή! Όχι να μηδενίσει με την κυβερνητική της πολιτική το ΚΚΕ, αλλά να το αφομοιώσει! 

Στο μεταξύ, τα ποσοστά του εκλογικού σώματος στην αποχή τα άκυρα και τα λευκά αυξάνονταν επικίνδυνα, κανείς δεν το έβλεπε, ούτε και τα κακουργηματικά ΜΜΕ εφημερίδες, τηλεοράσεις προσκολλημένες στα κόμματα όπως ήταν και όχι στην υπηρεσία του λαού, όλοι είχαν  ανακαλύψει την εύκολη δικαιολογία του "καναπέ" γι' αυτό το ανησυχητικό φαινόμενο, και ότι ο αδιάφορος πολιτικά Έλληνας, παρανόησε αίφνης, και δεν τον ενδιέφερε, ούτε η πολιτική της Ελλάδος, αλλά ούτε και ποιος θα τον κυβερνήσει, ποιος θα του προσφέρει στο μέλλον φαγητό ή εργασία.
Το συναίσθημα αυτό της αποχής από την κάλπη του Έλληνα, προσπάθησαν τα κέντρα εξουσίας εσωτερικού και εξωτερικού να το αυξήσουν, με την ελεγχόμενη εγκληματικότητα και ανηθικότητα κράτους αστυνομίας δικαιοσύνης ατιμωρησία παντού, όλοι αυτοί που έπαιζαν κρυφά πολιτικά παιχνίδια σε έναν λαό ο οποίος είχε αφεθεί στη μοίρα του, είτε από μόνος του, είτε από το ίδιο το πολιτικό σύστημα, το οποίο αυτός όμως ανέθρεψε και γαλούχησε όλα αυτά τα χρόνια.
Έτσι φθάσαμε σε ποσοστά νίκης των πρώτων κομμάτων στις εκλογές κάτω από το 30%, και την αποχή άκυρα λευκά πάνω από το όριο αυτό.
Την ευκαιρία άδραξε ο Σύριζα, με σύμμαχο το αντάρτικο πλέον Πόλεων στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, αφομοιώνοντας και το μισό Πασόκ το οποίο δεν είχε καμιά σχέση με τις ιδέες Κέντρου τις παλιές, οι οποίες μετά από 50 χρόνια, οδήγησαν ένα άλλο όνομα-κόμμα στην Βουλή, θαύμα, το κόμμα των Κεντρώων! Χωρίς να πολυνοιάζονται αν στο κόμμα αυτό ηγούνταν ένα γερούνδιο εσχάτης ηλικίας, ανόητο και σαλιάρικο, του οποίου η μόνη πολιτική μισαλλοδοξία και στόχος, ήταν να γίνει βουλευτής
κάποτε, επιτέλους, της Ελληνικής βουλής. Τίποτ’ άλλο.
Κάπως έτσι έγινε ο Σύριζα εξουσία το 2014, αλλά με ποσοστό 26%, την ΝΔ κάτω του 20% (μόνον αφελείς και βλάκες δεξιοί πλέον, μπορούσαν να της παράσχουν υποστήριξη, ο κόσμος της την είχε κοπανήσει στην Χ.Α. ή στον καναπέ που συνέχιζε να πιστεύει η ίδια, αλλά δεν την ενδιέφερε, ακόμα και αν
έτσι ήταν, να τον σηκώσει από κει και να τον οδηγήσει στην κάλπη. Στόχος της πάντα όχι αυτοί, αλλά πως να κερδίσει ψήφους, ψηφοφόρους από τα αριστερά! Και το Πασόκ καταβαραθρωμένο, εκμηδενισμένο και αυτό στις εκλογές, με όλα τα επίσης, καραγκιόζικα και διεφθαρμένα πολιτικά πρόσωπά του χιλιοπαιγμένα, να κυνηγάει την είσοδό του στην Βουλή σαν τεράστια επιτυχία! 
Το γνήσιο ΚΚΕ εν τω μεταξύ όλα τα χρόνια, κράτησε σταθερή τη δύναμή του στο 5%, με την κλασική καραμέλα-σύνθημα από την παλιά Σοβιετία, "ο εργάτης - ο εργαζόμενος - η πάλη - η εργατική τάξη - τα κεκτημένα δικαιώματα". Μόνον που τα παγκόσμια γεγονότα τώρα, οι κοσμογονικές αλλαγές το ανάγκασαν να αλλάξει την σημαία του, και από καθαρή ρωσική που ήταν (σφυροδρέπανο), να γίνει αυτή των... ταυρομαχιών της Ισπανίας. Της “Πάλης”. Σκέτο κόκκινο! Κόκκινο πανί! Οι ορθόδοξοι Κουκουέδες δηλαδή, στην Ελλάδα, ούτε κατάλαβαν πως βρέθηκαν στην αρένα... να πολεμούν με τους ταύρους πλάι στους ταυρομάχους!
50 χρόνια ζωής στην Ελλάδα, τα κόμματά της αυτά τα ανόητα και γελοία, τα σιχαμερά και τα πουλημένα, κατάφεραν το ακατόρθωτο, βασίλισσα των τελευταίων εκλογών να βγάλουν την "ΑΠΟΧΗ, ΑΚΥΡΑ, ΛΕΥΚΑ", λίγο κάτω από το 50%!
Και βάση αυτής, τα ποσοστά των κομμάτων στην Ελληνική Βουλή σήμερα τα πραγματικά, επί του συνόλου του εκλογικού σώματος, να είιναι με μαθηματική ακρίβεια (τη γλώσσα της αλήθειας), του Σύριζα στο 13%, της ΝΔ κάτω από το 10%, του Πασόκ σε αστεία νούμερα, (κόμματα εξουσίας αυτά), το ΚΚΕ στο 2,5% και την Χ.Α. στο 4-5%, ως νέο εντελώς, κόμμα, του μόνου κερδισμένου στην ουσία, πλην κυνηγημένου όμως... και φυλακισμένου!
Αλλά και την δημοκρατική πρωτοτυπία στο πολιτικό σύστημα της Ελλάδος κατάφεραν τα τελυταία "Πολιτικά 50χρονα" στον τόπο μας, δημοκρατικό μεγαλείο, ένα ολόκληρο κόμμα να βρίσκεται στη φυλακή, και οι βουλευτές του να πηγαινοέρχονται στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου, να ψηφίζουν νομοσχέδια ή άλλα αστεία, όσο και γελοία, σιδηροδέσμιοι και με αστυνομικά λεωφορεία όπως οι κακούργοι και οι εγκληματίες! Αντιμετωπίζοντας και την δημόσια χλεύη, την διαπόμπευση, αλλά και την ίδια την απαξίωση, άρνηση των συναδέλφων τους μέσα στο “ναό” της δημοκρατίας, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν βαρύγδουπα οι γελοίοι και ανόητοι "Βολευταράδες" την Ελληνική Βουλή.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της νεώτερης πολιτικής της Ελλάδος, οι 300 βουλευτές ισοδυναμούν στην ουσία... με 290!
Όλο αυτό το ακατονόμαστο πως, πολιτικό τουρλου-τουρλού μαλιαφατούρα, το αποκαλούν οι σημερινοί δημοκράτες, αριστεροί δεξιοί κεντρώοι, με μια κίβδηλη πλέον λέξη που έχει καταντήσει και χωρίς έννοια, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δημοκρατία δηλαδή, είναι να σε κυβερνάει το 50% του εκλογικού σώματος, από αυτό το 13%, και κάποιοι βουλευτές εκλεγμένοι από 0,5 εκατομμύριο Ελλήνων ψηφοφόρων, να είναι μαντρωμένοι στη φυλακή!
Με τούτα με κείνα, φθάσαμε πάλι προ των πυλών για εκλογές! Τα κόμματα αρχίζουν να μετρούν τις δυνάμεις τους, να καταστρώνουν σχέδια για υφαρπαγή ψήφων, να αγνοούν στατιστικά αποτελέσματα, είτε από τύφλα είτε από σκοπιμότητα, τα δύο αντίπαλα κόμματα που θα αναμετρηθούν για την επομένη... ακυβερνησία στην Ελλάδα -ίσως και να λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο- είναι ο Σύριζα, ο οποίος με αποδείξεις πλέον, και όχι λόγια μπαρούφες, έχει να επιδείξει το τεράστιο έργο του δυο χρόνια, μνημόνια εθνικής υποταγής (λέξεις "έθνος", "εθνικό", που μόνο στο άκουσμά της οι Συριζαίοι βγάζουν μπιμπίκια), φορολογία στα ύψη, ψαλίδισμα μισθών και εισοδημάτων, αποδοχές πείνας και καλπάζουσας φτώχειας, ανεργίας εγκατεστημένης μόνιμα στη χώρα! Και η ΝΔ, με έναν πολιτικό τενεκέ τον Κυριακούλη, ο οποίος στο ίδιο τροπάριο, το παλιό αισχρό και αποτυχημένο, χρεοκοπημένο, προσπαθεί ακόμα μια φορά να αδράξει ψήφους, από που αλλού; από τα αριστερά. Την οποία μάλιστα, θυμήθηκε και από τον πατέρα του τελευταίως, να αποκαλέσει εξευγενισμένα, “χώρο του κέντρου”! 

Το ανύπαρκτο "Κέντρο" στις επόμενες εκλογές θα το μαλώσουν: Ο Σύριζα, η ΝΔ, το Πασόκ, η "Ένωση Κεντρώων", το "Ποτάμι", και ότι διάολος κομματικός συρφετός μέχρι τότε, ήθελε προκύψει! 
Διαβάζω επί λέξει σήμερα στις ελληνικές εφημερίδες:  

Σε αμηχανία βρέθηκε χτες η "Πειραιώς" (σ.σ. είναι τέτοια η ξύλινη και κάλπικη γλώσσα των ελληνικών εφημερίδων για τα κόμματα και τους αναγνώστες τους, που μετάλλαξαν σε καθημερινή βάση τις ονομασίες τους... με οδούς, συντριβάνια, πάρκα και πλατείες!),  καθώς τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ελευσίνα, υποστήριζε ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς, αλλά αλήθειας και λαϊκισμού!.. (σ.σ.: όποιος βγάλει νόημα από αυτήν την πολιτική θέση-αρλούμπα, ας το πει και σε μας να το μάθουμε... οι αγράμματοι και αστοιχείωτοι ψηφοφόροι του!..).  
Και παρακάτω:  
Μάλιστα η "Πειραιώς", προκλήθηκε ευθέως από τα κόμματα της Αριστεράς να πάρει θέση, με το μεν ΚΚΕ να τονίζει αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου της ΝΔ ότι «το παραλήρημα αυτό βαρύνει την ηγεσία της ΝΔ» και το ΣΥΡΙΖΑ να καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του», ο οποίος τόλμησε να θίξει και πάλι την αριστερή πτέρυγα της ΝΔ (τον κορμό της; τους μέλλοντες ψηφοφόρους της;), ενώ ο "κύκλος" του Κυριακούλη από "έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, δεν ασπάζονταν τέτοιες απόψεις", άρα δηλαδή, συμφωνούσε απολύτως, με τις πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ και του Σύριζα, ΝΔ δηλαδή, ακόμα μια φορά, Σύριζα ή Πασόκ, ή ΚΚΕ... ούνα φάτσα, ούνα ράτσα!
Κι ακόμα παρακάτω:

"Το θέμα που ουσιαστικά ανέκυψε χτες έφερε σε δύσκολη θέση τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς πολλοί στη ΝΔ αναρωτιόντουσαν κατά πόσο μπορεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερδίσει το μετριοπαθές κέντρο (τι σας έλεγα; όπως θέλουν το βαφτίζουν!) με τέτοια ακραία ρητορική. Ορισμένοι συνέκριναν αυτές τις αναφορές, τις οποίες χαρακτήριζαν ακροδεξιές, με την επίσημη ρητορική της αξιωματικής αντιπολίτευσης....".
Νάτο πάλιιι!.. Τ' είχες Γιάννη μ', τ' είχα πάντα!.. Για μια ακόμα φορά, αμετανοήτως και ηλιθίως, βλακωδώς και αχαρακτηρίστως, η ΝΔ... βουτάει στα αριστερά να αποκομίσει ψήφους, να βγάλει ενδεχομένους τέτοιους βουλευτές, αριστερούς, με τους οποίους θα κυβερνήσει δεξιά και καπιταλιστικά, όπως ορίζουν βασικά άρθρα και βασικές παράγραφοι του καταστατικού της!
Διότι, όπως ισχυρίζεται και επιμένει πάντα, είναι ένα δεξιό κόμμα, το οποίο για μια ακόμα φορά θα κοροϊδέψει τους δεξιούς ψηφοφόρους της, θα τους χλευάσει με λόγια και έργα προεκλογικά, ενώ τα αλαλάζοντα πλήθη από κάτω θα κραυγάζουν: “Εσένα θέλουμε Κυριάκο... Προχώρα σε θέλει όλη η Χώρα!.. Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν”.
Για να τους τιμωρήσει στην συνέχεια, και να τους εξοστρακίσει ως αχρήστους και αποδιοπομπαίους δεξιούς, “ακροδεξιούς”, που την έκανε -την ΝΔ- να το πιστέψει η αριστερά ερωμένη της, ως κόμμα Κυβερνήσεως και Εξουσίας!
Δυστυχώς, αυτή είναι η ΝΔ των 50 χρόνων και βάλε, καμιά, απολύτως, σχέση με το ιδρυτικό κόμμα, από το οποίο καπηλεύεται αισχρά μόνον το όνομα, όπως ακριβώς και η έννοια που περικλείει το νέο της σήμα:  

Χρώμα, ΜΗΔΕΝ! Σημασία, ΜΗΔΕΝ. Αξία, ΜΗΔΕΝ. Αντιπροσωπία και όφελος, ΜΗΔΕΝ!


-**********-
Σ.Σ.Σ.: Ο υπογράφων το άρθρο ήταν ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ το 1974 διορισμένο με ιδιόχειρο έγγραφο από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, και ψήφισε τελευταία φορά εθνικές εκλογές, το 1988
Έκτοτε απέχει συνειδητά από τις κάλπες και την χαλκευμένη Δημοκρατία αυτών που την κατακρεούργησαν, αρνούμενος να συμμετάσχει σε ένα πολιτικό σύστημα γελοιοποιημένο και τυφλό, ανάξιο χωρίς τις βασικές αρχές στο υπόβαθρό του, που είναι η Πατρίδα πάνω απ' όλα και το καθήκον σ' αυτήν μέχρι θανάτου! Προώθηση στα τέσσερα σημεία του ορίζοντος, των ιδανικών και των ανεξίτηλων ιστορικών, φιλοσοφικών ιδεών της. 
 
Διαβάστε κι εδώ την θέση του λελέ της ΝΔ, για να... διαφωτιστείτε περισσότερο:
Ν.Δ: Λάθος η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη