"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

ΦΤΗΝΙΆΡΗΔΕΣ ΘΕΑΤΡΊΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΆΤΣΟΙ, ΑΠΟΦΑΣΊΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉ ΤΎΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ! ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΆ... ΑΠΛΩΜΈΝΑ ΣΤΟ ΤΈΛΙ!

Η απόλυτη ξευτίλα της Δημοσίας Διοικήσεως, του Ακαδημαϊκού και Πολιτικού βίου! Των Επιστημών! Σχιζοφρένεια τελευταίο στάδιο!.. Βρισκόμαστε στο απόλυτο ΜΗΔΈΝ! Δεν έχουμε μόνον πρωθυπουργό έναν πρώην “Πρόεδρο 15μελούς της Γ΄ Γυμνασίου”. Ούτε έναν υπουργό Παιδείας κολλυβογράμματο, απόφοιτο Λυκείου ο οποίος το πήρε πιθανότατα, το απολυτήριό του, και μέσω καταλήψεων, απεργιών, βανδαλισμών, και καταστροφών των σχολείων της εποχής του. 

Τώρα θα έχουμε και έναν παλιάτσο, θεατρίνο, με όλη τη σημασία της λέξεως, “συνταγματολόγο”, να αποφασίσει για το επόμενο Σύνταγμά μας! 
Αυτός ο πρωτοσέλιδος τίτλος εφημερίδος, τα λέει ΟΛΑ! “Με τον Γιώργο Κιμούλη, η Επιτροπή για την Συνταγματική Αναθεώρηση”. Λέτε να τον κάνουν και Πρόεδρο της Επιτροπής; 
Σκέφτομαι στ' αλήθεια, αυτούς τους καημένους και ταλαίπωρους ακαδημαϊκούς, νομικούς δικαστές, τους πραγματικά διανοουμένους του κλάδου δηλαδή, τους καθηγητάδες και πραματευτάδες, που θα καθίσουν ομοτράπεζοι με αυτόν τον καραγκιόζη ηθοποιό (και μετριοτάτου ταλέντου), εις τι θα τους προσφέρει άποψη αυτός, για καθαρά νομικά, συνταγματικά θέματα, νόμους, διατάξεις, και πως θα τον δεχτούν; Όσοι τον δεχτούν, και δεν την κοπανήσουν στην πρώτη συνεδρίαση! 
Κανονικά πρέπει να παραιτηθούν ΌΛΟΙ, να τον αφήσουν μόνο. Να φωνάξει και τον “Πρόεδρο του 15μελούς”, τον Προστάτη του και χορηγό του, οι δυο τους μαζί, άντε και ο κολλυβογράμματος Φίλης που βγάζει τα ανταρτικά αποθημένα του παππού του, να υπογράψουν την... θανατική καταδίκη ενός έθνους, μιας χώρας που λέγεται Ελλάδα, να τελειώνουμε μια και καλή, οριστικά, αφού είμαστε ήδη τελειωμένοι
Και την άλλη μέρα, όσοι μείνουμε όρθιοι και ζωντανοί, ν’ αρχίσουμε το στήσιμο αυτής της χώρας από ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ
Το λέμε καιρό τώρα αυτό, αλλά δεν εννοεί κανείς να το καταλάβει!.. Αίσχος!.. Φτου σας... Δεν αξίζετε ούτε το σάλιο μας!..
Όσες φορές και αν τα γράψουμε όμως, τα τελευταία, δεν έχει καμιά σημασία, γιατί απλούστατα, και κανείς βολεμένος απ' τους άλλους, τους ραχατλήδες και καναπετζήδες, δεν λέει να κουνήσει το δαχτυλάκι του!.. 
Τάκα-τάκα, τάκα-τάκα, Τάκα-τααά!.. Τάκα-τάκα, τάκα-τάκα, Τάκα-τααά!.. Το σουξέ της ΝΔ, το οποίο μάλλον θα φορεθεί πολύ στις επόμενες εκλογές...