"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΉΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΊ; Ή ΠΟΙΟΥΣ... ΚΑΘΗΣΥΧΆΖΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΕΛΟΊΟ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟ ΥΠΟΚΑΤΆΣΤΑΤΟ;


Το ότι αυτή η Κυβέρνηση, είναι η πιο γελοία και η ποιο προδοτική ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΏΝ, δεν το αμφισβητεί ΟΥΔΕΙΣ!
Το ότι αυτή η Κυβέρνηση είναι η πιο ΔΩΣΊΛΟΓΗ που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, επίσης δεν το αμφισβητεί ΚΑΝΕΙΣ!
Το ότι αυτή η Κυβέρνηση, δεν δίνει δυάρα γι αυτή την χώρα και τν πουλάει καθημερινώς και συνεχώς, είναι μέσα στις... προτεραιότητές της!
Το ότι αυτοί η γελοία και εντελώς άχρηστη, ανίκανη Κυβέρνηση έχει σύντομη ημερομηνία λήξεως, το έχουν πλέον καταλάβει και οι ίδιοι!

Το ότι αυτοί οι της Κυβερνήσεως μετά το ξεκαβαλίκευμα του καλαμιού, θα περάσουν ΟΛΟΙ από εθνικό δικαστήριο για Εσχάτη προδοσία, πρέπει να το περιμένουν, γιατί αλλιώς θα ξυπνήσουν τον εφιάλτη που ξύπνησε και ζει ο Τσοχατζόπουλος!
Αλλά αυτή η Κυβέρνηση, μέσω ενός... μουτζάλα, να φτάσει στο σημείο να μας ομολογεί ότι προχωρεί με αργά και σταθερά βήματα στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος, αυτό ξεπερνάει κάθε όριο, και αν υπάρχει εκεί στην στρατιωτική ηγεσία ένας με αρχίδια, ας του τραβήξει μία μπάτσα, γιατί αλλιώς, ειλικρινά, δεν μπορώ να ξέρω, και δεν μπορώ να σκεφτώ καν, τι αληθινά, μας περιμένει στο εγγύς μέλλον!
Αν δεν υπάρχει εκεί στο στράτευμα ένας με αυτά που προανέφερα, το στράτευμα να διαλυθεί ΑΜΕΣΩΣ, είναι εντελώς ΑΧΡΗΣΤΟ, ο χοντρομπαλάς ηγήτοράς του να πάει να πετάει... ελικόπτερα στη Λεγεώνα των ξένων, και οι στρατιωτικοί, απόστρατοι και εν ενεργεία, να γκρεμοτσακιστούν να φύγουν από αυτήν αιματοβαμμένη αυτή γη ηρώων και ημιθέων, είναι εντελώς ανεπιθύμητοι και εντελώς άχρηστοι!.. Ανίκανοι!..
Επισυνημμένο ότι οι σύλλογοι αποστράτων αξιωματικών δεν είναι απλά σύλλογοι, μετέχουν στα “στρατιωτικά” της Ελλάδος, και ενώ οι έφεδροι ΔΕΝ επιστρατεύονται μετά τα 42 τους χρόνια σε κατάσταση πολέμου, αυτοί επιστρατεύονται έως τα 85(;)

Πριν λίγες μέρες μάλιστα ένας υψηλόβαθμος από αυτούς, μίλησε ανοιχτά πλέον για επικείμενο πόλεμο με την τουρκιά του ξιπασμένου και αρπαγμένου ντογανιού, αν δεν το σκοτώσουν πολύ σύντομα οι ίδιοι οι Τούρκοι, σενάριο που αρχίζει να διαφαίνεται πλέον, φανερά!
Μουζάλας: Αν καταπέσει η συμφωνία με την Τουρκία, θα έρχονται 1.500 με 4.000
«Η συμφωνία με την Τουρκία μας βοήθησε, έχει γλιτώσει μέχρι στιγμής τη χώρα μας από ένα αριθμό μεταναστών κοντά στις 150.000», είπε στη Βουλή ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. «Θα μπορούσαμε να πάρουμε σήμερα όλους τους μετανάστες από τη Σάμο, αλλά αυτό θα επέφερε ρήξη με την Τουρκία και στην πορεία θα είχαμε στη Σάμο και σε όλα τα νησιά από 1.500 ως 4.000 μετανάστες την ημέρα. Φέρνουμε μετανάστες από τα νησιά στην ενδοχώρα, αλλά αυτό γίνεται σιγά-σιγά και όχι κραυγαλέα» 


Και... 

Φαήλος Κρανιδιώτης, για ομιλία Ερντογάν περί αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης: «Η θεωρία εξημέρωσης του θηρίου απέτυχε, μην το ταΐσετε Ελλάδα». 
Αυτός, φαίνεται να έχει αρχίδια!..