ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ...

Που πέρασε μέχρι στιγμής από την υφήλιο, αλλά και επιλεκτικά σχόλια αναγνωστών, στην συντριπτική τους πλειοψηφία εναντίον του, πολύ κακά για τον θανόντα. 
Η κορυφαία, όμως, σαχμαραρομπαρούφα της ημέρας, είναι η παρακάτω:
"Τσίπρας: Αντίο κομαντάντε, ως την παντοτινή νίκη των λαών"

Το τεκνό έχει πλάκα!.. Θέλει να το παίξει διανοούμενος, και πάει από ανοησία σε μπαρούφα, και από μπαρούφα σε ανοησία!
Αναγνωρίζει
ακόμα πασιφανέστατα με το “κομαντάντε”, ο “Πρόεδρος του 15μελούς της Γ’ Γυμνασίου”, ότι ο Κάστρο ήταν ένας στυγνός δικτάτορας, αφού το “κομαντάντε” είναι στρατιωτικός όρος, (Διοικητής), ο οποίος όταν χάσει την στρατιωτική του έννοια, ταυτίζεται με τον “Φασιστο-Δικτάτορα”!
ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ
 
Έφυγε ο Φιντέλ Κάστρο: Ο επαναστάτης που μεταλλάχθηκε σε αυταρχικό ηγέτη
(“Εφυγε”, συνηθισμένη πλέον λεκτική κομμουνιστιμπαρούφα για τον θάνατο. Όλοι οι κουμμουνιστές φεύγουν, και μας κουνούν το μαντήλι... στον αγύριστο!).
Τα έξι πρόσωπα του Φιντέλ Κάστρο
(Ούτε ο Κέρκερος να ήτανε!.. Τον πέρασε κατά τρία κεφάλια!).
Το πραξικόπημα Μπατίστα, η αμνηστία και η θριαμβευτική επιστροφή του Φιντέλ
(Θριαμβευτική επιστροφή, και ακόμα πιο θριαμβευτική φούρκα, στο σβέρκο των Κουβανών)
Πέθανε ο Φιντέλ Κάστρο
(Να και μια εφημερίδα που θυμήθηκε τον θάνατο)
Ομπάμα για Κάστρο: Η ιστορία θα καταγράψει και θα κρίνε
(Ομπάμα και Κάστρο, Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα).
O ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετά τον Φιντέλ Κάστρο 

(Έπαιζαν μαζί τις... πιτσικουλιές)
Φιντέλ Κάστρο: Το τέλος μιας εποχής - Αυτός ήταν ο εμβληματικός ηγέτης της Κούβας 

(Τέλος εποχής, ευτυχώς για την Κούβα. Και άλλα 50 χρόνια με τον Ραούλ)
ΚΚΕ: Θρυλική μορφή του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος ο Κάστρο
(Τέλος Κάστρο, τέλος Κιμ, τα ορφανά του Στάλιν και του Λένι, θα μείνουν ολωσδιόλου ορφανά!..)
Φιντέλ Κάστρο 1926 - 2016: Ο αμφιλεγόμενος ηγέτης με το παγκόσμιο αποτύπωμα 

(Το άφησε το αποτύπωμα στα σώματα των Κουβανών. Κανένας δεν είναι πάνω από... 35 κιλά!..).
Κούβα: Πένθος εννέα ημερών για τον θάνατο του Κάστρο
(Αν δεν τον ταρίχευσαν κιόλας, η βρώμα θα φτάσει μέχρις εδώ)
Οι επτά πιο «ευφάνταστες» δολοφονικές απόπειρες κατά του Φιντέλ 

(Και οι άλλες τι ήταν;)
Παυλόπουλος: Διακεκριμένη προσωπικότητα του 20ου αιώνα ο Κάστρο
(Μετά τον Τσίπρα στην μπαρουφολογία, δεύτερος έρχεται ο “δεξιός” Πάκης!.. Αυτός που έβλεπε λιγότερα σπίτια στην Αθήνα να καίγονται στα "Δεκεμβριανά 2008” από αυτά που δεν καίγονταν, και... έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας!..).


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:

 
Κώστας 26/11/201615:44
Οσοι εξυμνουν τον Καστρο προφανως δεν εχουν δει πως ζουνε οι Κουβανοι να πανε μια βολτα να δουνε τι θα πει δικτατορια ! Δεν λεω οτι οι ηγετες της δυσης και οι αμερικανοι ειναι καλυτεροι !!! Ερχονται δυσκολες μερες ... Αλλα ενα δικτατορας λιγοτερος ειναι για καλο ... Ελπιζω ο κοσμος να εξεγερθει και να τιμωρησει παραδειγματικα τους καταπιεστες του - να γινουν παραδειγμα προς αποφυγην !

Τοκογλύφος.26/11/201615:28
Τα κομμουνιστικά καθεστώτα και οι "ηγέτες" τους, κατάντησαν ολόκληρες χώρες και λαούς, σε πάμφθηνα πορνεία -στην κυριολεξία-, για τις καπιταλιστικές χώρες. Από αυτόν τον εξευτελισμό, δε γλύτωσε η Κούβα, όσο κι αν σκούζουν τα λοβοτομημένα σταλινάκια.

Γιώργης26/11/201615:19

Θέλω να μου υποδείξετε έστω μια χώρα που σώθηκε ο λαός, όχι οι ηγέτες της, με τον κομμουνισμό! Μέσα στα 100 χρόνια που πέρασαν από την Οκτωβριανή επανάσταση, προσπαθώ να δω ποια χώρα, που υιοθέτησε αυτό το πολιτικό σύστημα, είχε πρόοδο, ευημερία, ελευθερία, ισονομία και υψηλό βιωτικό επίπεδο.

Παρατηρητής26/11/201615:00
Ο καλός Θεούλης αγαπάει και κρατάει στη ζωή Πανάγιους ανθρώπους σαν τον Κίσινγκερ (βραβείο Νόμπελ ειρήνης), το Σόρρος (μέγας φιλάνθρωπος για τους φτωχούς Ούγγρους συμπατριώτες του) και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος ήταν ο Πρωθυπουργός που έβαλε την Ελλάδα να αναγνωρίσει και να συνάψει πλήρεις διπλωματικές σχέσεις με το Κράτος του Ισραήλ (δηλ. με το Κράτος του Λαού του Θεού) όταν ήταν Πρωθυπουργός. Τους κακούς σαν τον Κάστρο τους τιμωρεί και τους στέλνει στην κόλαση αφού τους έχει κρατήσει επί μακρόν αρρώστους. Άλλη μία απόδειξη της απέραντης Θείας Δικαιοσύνης.

Δολοφονος26/11/201614:57
Στο ξεκινημα του ο Φιντελ Καςτρο ηταν ενας μορφωμενος δικηγορος Ισπανικης καταγωγης ο οποιος ομως αμεσως εγινε ο πιο βαναυσος δολοφονος. Οποιος δεν προλαβε να φυγει νολις επεσε ο Fulgencio Batista και ηταν δικος του ανθρωπος η επειχηρηματιας επεσε θυμα των εκκαθαρισεων. Μονο οι Μαφιοζοι με τα Καζινο και τα Πορνεια ειδαν το μελλον αμεσα και αποτραβηχτηκαν και δημιουργησαν αντι της χαμενης πια Αβανας το Λας Βεγκας. Αλλα για εκδικηση οργανωσαν και
περισσοτερες απο 600 αποπειρες δολοφονιες εναντιον του, αλλα οι περισσοτερες ηταν κωμικοτραγικες, ολες προφανως απετυχαν. Ετσι εγινε 90 ετων, ο μακροβιωτερος αιματοβαμμενος δικτατορας της εποχης μας. Θεος σ'χωρεσ'τον.

ΓΓ26/11/201614:29
ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ... ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ....

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ?26/11/201614:15
ΑΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ...ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΙΩΝ ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ .ΕΠΙ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-- ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ-- ΚΑΛΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΟΥΣ .ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Η ΚΟΥΒΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ .Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

???26/11/201614:00
να δούμε πότε θα έρθει η δημοκρατία στην Κούβα, φαίνεται πως αργεί ακόμα

Forofygas26/11/201613:57
Τι Comandante και τριχες....Δικτατορας ηταν του τυπου Πινοσετ, Τσαβεζ, Ορτεγα και δεν συμμαζευεται... Ο συντροφος Τσε αφησε κληρονομια τις σταμπες στα μπλουζακια,ετσι θα τον θυμαται ο κοσμος. Αυτος εδω το μονο καλο που εκανε στην Κουβα ηταν η δημιουργια της Cohiba το 1969, ωραια πουρα δε λεω αλλα και αυτα στο εργοστασιο του Partagas φτιαχνονται. Βεβαια ολοι οι αριστεροι, δημοκρατες,ευαισθητοι προοδευτικοι θα πενθουν για κανα μηνα, Βορεια Κορεα στυλ. Τωρα τι προοδο αντιπροσωπευει καποιος που ρημαζει την οικονομια και ολη τη χωρα για δεκαετιες, αυτο μονο οι αριστεροι το καταλαβαινουν. Οι Κουβανες εκδιδονταν για 20 δολλαρια επι Μπατιστα, και για 20 δολλαρια επι Καστρο 30 χρονια μετα.

ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ 26/11/201613:53
Ο ΑΓΝΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ .ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ .ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ Ο ΚΑΣΤΡΟ ...ΜΠΛΟΦΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟΝ ΤΣΕ ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΒΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΕΤΡΕΠΕ .Ο ΑΓΝΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ....ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ .

Σε αυτές τις περιπτώσεις λέμε...26/11/201613:42
Και στα δικά μας; Όσο για κάποιο καπιταλοκομμουνιστη που τόλμησε να συγκρίνει τον Κάστρο με τον Παττακό, να του υπενθυμίσω πως στην Ελλάδα του Παττακού οι γυναίκες δεν εκδίδονταν για ένα καλσόν, η Ελλάδα είχε μηδέν χρέος, και δε ζούσε ο κόσμος σε συνθήκες 1930. Και τέλος, ο Παττακός πέθανε πάμπτωχος και όχι με 80 εκατ. δολλάρια στην Αμερική όπως ο Κάστρο. Γκέγκε κουμμούνια;

kyriakos26/11/201613:40
Να πάει ο μπετοβλακας που δεν έχει δουλέψει ΜΙΑ ώρα στη ζωή του, δεν έχει ρίξει ΜΙΑ σφαίρα στη ζωή του, που μεγάλωσε σε περιβάλλον που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις καταστάσεις που έζησε ο Κάστρο, που διόρισε την κόκκινη βλαχαρα στο πανεπιστήμιο, έδωσε "επαναστατικά" ονόματα στα παιδιά του για να αισθάνονται πιο καλά όταν βρίσκονται στα ακριβότερα σχολεία ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ σε περίοδο ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΈΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, να κλάψει γοερα στη κηδεία του Κάστρο λες κι έχασε ένα ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΦΙΛΟ! Μόνο μη σηκωθεί ο Φιντελ και του πει "ουστ κοπροσκυλο, φύγε από δω". Εγώ πάντως το πιστεύω ότι ο Αλήτης θα προσπαθήσει να φανεί στεναχωρημένος σαν να έχασε έναν ισάξιο του!!! Ύβρης και στο θάνατο. Για τέτοιο κατακάθι μιλάμε.

@13:40 Μα τι Καστρολατρεία είναι αυτή πάλι??26/11/201614:14
Toν Κάστρο πολλοί " ελάτρεψαν" αλλά την ζωή που υπέβαλλε στους υπηκόους τους ουδείς!!!

Κρίτων26/11/201613:36
Δυό γενιές Κουβανών πήγαν στα σκουπίδια.Αντίο ιδεολόγε σύντροφε. Μας έσωσες και εσύ, όπως και τόσοι άλλοι ιδεοληπτικοί.

!!!26/11/201613:24
δεν υπάρχει κομμουνιστής ηγέτης που να μην ήταν δικτάτορας, όπως και κομμουνιστικό καθεστώς που να μην ήταν δικτατορία

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ26/11/201613:09
Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΓΥΨΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ 1950 ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΥΓΑΔΕΣ... ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ... ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ.

Χ26/11/201613:08
Η απελευθέρωση της Κουβάς ξεκινάει. Εύχομαι η φτώχεια τους να τελειώσει σύντομα όπως και η κομμουνιστική προπαγάνδα που τους τάιζαν για δεκαετίες ....

Νίκος 26/11/201612:59
Ο άλλος λέει οι μαθητριουλες τον ευχαριστούσαν επειδή λέει σπούδαζαν δωρεάν ιατρική. Και πόσες άλλες "μαθητριουλες" τον ευχαριστούσαν που από την πείνα εξωθήθηκαν στην πορνεία;


Christos26/11/201612:45
Ή πιο απαίσια μορφή κομμουνισμού δίπλα στον πολιτισμό, και αυτό το βλέπεις από τους μετανάστες πού πήγαν στην Αμερική. Όλοι στην παρανομία και τόσο σκληροί που δεν έδειχναν κανένα οίκτο στα θύματα τους, όπως Ρώσοι, Γεωργιανοί, Βούλγαροι, Ρουμανοι, Αλβανοί κλέφτες, νταβατζήδες, έμποροι ναρκωτικών, εκβιαστές, και μαφιόζοι. Αυτοί που έχουν πάει Κουβά ξέρουν γιατί μιλάω,οι μισοί καταδυναστεύουν τους άλλους μισούς,και ή πουτανιά πάει σύννεφο.

Epwnvmus26/11/201612:15
Μια απλή παρατήρηση. Όπως όλα τα "φιλολαϊκά" αριστερά καθεστώτα, παραμένουν φιλολαϊκά μέχρι να αναλάβουν την εξουσία. Μετά μετατρέπονται στα πιο αυταρχικά κ καταπιεστικά καθεστώτα που υπάρχουν! Εκτός βεβαίως των ... μελών του κόμματος οι οποίοι μετατρέπονται στους πλουσιότερους κ ισχυρότερους ανθρώπων στον κόσμο. Το βλέπουμε ξανά κ ξανά κ ξανά από άκρη σε άκρη της γης. Θα υπέθετε κάποιος λογικός άνθρωπος οτι κάποια στιγμή θα μάθαιναν επιτελούς ο κοσμάκης κ ο λαουτζίκος. Μπα.. Βλέπουμε ξανά κ ξανά κ ξανά να πιστεύουν στα παχιά 'επαναστατικά' λόγια διαφόρων ηλιθίων κ να τους δίνουν την εξουσία. ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ!.. Ο συγχωρεμένος 50(!) χρονιά έμεινε στην καρέκλα..

ο ψεύτοεπαναστάτης26/11/201611:51
που έδωσε στεγνά τον άλλο ψευτο-επαναστάτη τον Τσε. Ανταρτοσυμμορίτες και τίποτα παραπάνω που κατέστρεψαν ένα ολόκληρο κράτος και το κράτησαν στο μεσαίωνα .

Φίλε....26/11/201614:05
ο τύπος στον οποίο μιλάς είναι νεκρός... αλλά και να ζούσε δεν θα μπορούσε να διαβάσει το μήνυμα σου γιατί στην "Ελεύθερη Λαϊκή Κούβα" αν κατάφερνε να συνδεθεί με το dial-up, η λογοκρισία του διαδικτύου μάλλον θα απέκλειε το Πρώτο Θέμα. Πες ευχαριστώ τώρα που ζεις στην δύση και μορφώσου....

τασος26/11/201613:54
Και τον Κιμ σε όποια πλατεία της Β. Κορέας να τον αφήσεις μετάνοιες θα του κάνουν. Είσαι σοβαρός άνθρωπε μου;

@@26/11/201612:58
Αν ήθελαν ας μη τον αγκάλιαζαν. Σε 5 λεπτά θα είχαν εξαφανιστεί! Ρε κορόιδα, η μισή Κούβα ήταν μυστικοί μπάτσοι του Κάστρο. Τολμούσε κανείς να μην χειροκροτήσει; Όσο για την πορνεία, από τα 14 τους οι Κουβανές κάνουν πιάτσα. Ρωτήστε και κανένα ναυτικό. Ο παράδεισος της πορνείας είναι επί Κάστρο η Κούβα! Με 5-10 δολάρια έχεις ότι θέλεις! Και σε πάνε και στα καλλίτερα δωμάτια. Βγαίνουν γιατροί από τις κρεβατοκάμαρές τους, να τις παραχωρήσουν στο κάθε ζευγάρι για άλλα 5 δολάρια... Ξυπνάτε!

KU26/11/201611:35
Διαβάστε το υπέροχο λογοτέχνημα, Ο Άνθρωπος που Αγαπούσε τα Σκυλιά, του Παντούρα. Είναι ένα μυθιστόρημα χτισμένο στην ιστορία του δολοφόνου του Τρότσκι γραμμένη από έναν Κουβανό. Εκεί, και μέσα από μια άσχετη φαινομενικά ιστορία, θα διακρίνετε, τι πραγματικά ήταν η Κούβα του Κάστρο που μυθοποίησε τόσο περίτεχνα η παγκόσμια Αριστερά (και η οποία τώρα, μετά από ατελείωτα χρόνια δυστυχίας, και χωρίς κανένα στήριγμα πια στον κόσμο, ανακάλυψε την...άξια του καπιταλισμού και την....Αμερική!). Ούτε 10 λεπτά δεν θα μπορούσατε να ζήσετε εκεί αγαπητοί συνέλληνες....

ΓΓ26/11/201611:30
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ....ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ...ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤΑ........ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Κ ΣΥΝΤΗΡΟΥΣΕ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ , ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ Κ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΜΙΝΙΜΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ Η ΕΣΣΔ , ΕΠΕΣΕ Κ ΠΕΙΝΑ......

Ο Τσίπρας θέλει να26/11/201611:29
γράψει κάτι στο τουίτερ και έχει ανοίξει 3 εγκυκλοπαίδειες και 2 παγκόσμιους χάρτες να μην γελοιοποιηθεί πάλι . Θα πετάξει κανένα ' Η Κούβα η πρωτεύουσα του Καναδά " και θα γελάσει πάλι όλος ο πλανήτης .

ο Τσίπρας είναι μεγαλύτερος ηγέτης26/11/201611:27
βαράει τα νταούλια και χορεύουν οι αγορές. Αυτό το έκανε ο Φιντέλ; Δεν το έκανε!

AMPOS26/11/201611:25
"Αυταρχικός ηγέτης" ο αριστεροφασίστας;

Άγγελος26/11/201611:19
Φιντέλ Κάστρο 1926-2016. Ο επαναστάτης που μεταλλάχθηκε σε αυταρχικό ηγέτη. Αλέξης Τσίπρας. 1974- μέχρι σήμερα. Ο καταληψίας των σχολείων που μεταλλάχθηκε σε δυνάστη των Ελλήνων.

ΗΓΕΤΗΣ; 26/11/201611:25
Ο πιο στυγνός και ποταπός δικτάτορας που πέρασε ποτέ από την υφήλιο. Πολύ ανώτερος από τον Στάλιν. Σκότωσε τον Τρότσκι, έδωσε στους Αμερικανούς το "Γκουαντάναμο" -που δεν θα τους έδινε τίποτα- ξεγέλασε τα χαχόλια εκεί ΌΛΑ, τα ξεζούμισε, αφού κανείς δεν είχε το θάρρος να τον σκοτώσει, και τα τίναξε ξεμωραμένος, ζωντανό λείψανο, τους κακούς δεν τους θέλει ούτε η Κόλαση... Πίσσα στα κόκαλά του, άλλη τέτοια συμφορά την Κούβα, να μην την βρει!