"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!..

Βεβαίως, εγώ ήμουν απολύτως, σίγουρος ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, γι’ αυτό και όλο αυτό το προεκλογικό διάστημα, δεν διάβασα γρι, τίποτα και πουθενά, πέρα από τους τίτλους των αθλίων Ελληνικών εφημερίδων, με τους οποίους φυσικά, είχα ξεκαρδιστεί στα γέλια!
ΟΛΕΣ οι κωλοφυλλάδες οι Ελληνικές, ήταν με την Κλίντον. Αυτήν την χεσμένη που την είχε ο άνδρας της τόσα χρόνια, αλλά και την αμερικανίδα πολιτικό, της αμερικάνικης πολιτικής, όλων των εποχών, να έχει κάνει τις χειρότερες, τις πιο εξευτελιστικές, και τις πιο προσβλητικές για την Ελλάδα, δηλώσεις.

Μάλιστα, πριν λίγες μέρες μια τσάτσα, ντεμέκ “Ελληνίδα” στο γραφείο της, έτρεξε να μας πληροφορήσει ότι η κότα-Κλίντον, αγαπάει τόσο πολύ την Ελλάδα, που... τρελαίνεται, τάχει χάσει εντελώς γι’ αυτήν!..
Ευτυχώς, έχασε τις εκλογές, και τώρα άεργη και άστεγη, θα ψάχνει όπως ο τρομπετίστας σύζυγός της, για δουλειά! Ο Τραμπ και να έχανε, δεν είχε τέτοιο πρόβλημα.
Έτσι κοίμιζαν, και με τέτοια τερτίπια, παραμύθια, ήθελαν να αρπάξουν την ψήφο των Αμερικανοελλήνων εκεί, οι της Κλίντον, τα οποία βόδια στο παχνί, χέρια γεμάτα το είχαν, θα τους ψήφιζαν αβλεπί κι αναφανδόν!
Και πριν ακόμα επισημοποιηθεί η εκλογή του Τραμπ, τα πιθήκια εδώ των Ελληνικών (λέγε με τουρκικών) εφημερίδων, άρχισαν ενορχηστρωμένα και πάλι τις κατάρες, άρες-μάρες κουκουνάρες, για τον τέτοιο τον πήξιο τον δείξιο, τον φασίστα τον Τραμπ, που έκανε μια χαψιά, την “Δημοκρατικιά”... “Σάρα Πέϊλιν”!
Εν πάση περιπτώσει, έτσι έχουν τα πράγματα τώρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, κυρίαρχος, απολύτως, του παιχνιδιού είναι ο Τραμπ, ο οποίος σίγουρα θα ξεβρωμίσει τις “ΗΠΑ” από την βρωμιά που συσσώρευσαν οι “δημοκρατικοί” (κουμμουνιστές) τόσα χρόνια! 

Οι οποίοι έκαναν και την υφήλιο άνω-κάτω, με τα σκατά της πολιτικής τους που εκτόξευσαν στα πέρατα της οικουμένης.
Οι Δημοκρατικοί στις “ΗΠΑ”, θα έχουν και το μοναδικό θλιβερό προνόμιο στην ιστορία τους, να έχουν εκλέξει τον πρώτο ανθρωποφάγο Πρόεδρο των Γιάνκηδων, κατ’ ευθείαν από τα αφρικανικά αρχίδια των φυλών της ζούγκλας... παρέα με τον Ταρζάν!
Μένει τώρα το πρόβλημα, ποιος θα ξεβρωμίσει και την Ελλάδα μας εδώ, αφού αυτή η μπανανία των ψευτο-κουμμουνιστών της φάπας και "στα τέσσερα" που μας κυβερνά, είναι ήδη εν αποδρομή, και καθ’ οδόν για τα τσαντίρια τους!