ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΚΙ ΕΣΎ ΛΑΈ ΒΑΣΑΝΙΣΜΈΝΕ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΆΣ ΤΟΝ ΩΡΩΠΌ)...

Φάε σκατά λαέ... Από την κουμμουνιστική νομενκλατούρα που πήγες και ψήφισες, ηλίθιος και ανάξιος να ζεις, με την Ελευθερία και τη Δημοκρατία, να μην σκαμπάζεις επίσης, τι χρώμα έχουν;
Οι λίστα των κουμμουνιστών με δεξιά παχυλά πορτοφόλια συνεχίζεται, και τελειωμό δεν θά ΄χει! 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Η υπουργάρα που χειρίζεται το... υστέρημά σου, λαέ βασανισμένε, φάε σκατά λαέ!..)
Εισόδημα 337.104 δολάρια, και καταθέσεις 2,45 εκατ. δολαρίων σε Ιδιωτικό Συνταξιοδοτικό Πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιπες τραπεζικές καταθέσεις εξωτερικού (HSBC, JP Morgan κ.α. - την ξέρετε τώρα την JP Μόργκαν ποια είναι; Είναι αυτή που θέλει την κεφαλή της Ελλάδος επί πίνακι!..) φτάνουν στα 3,14 εκατ. Δολάρια! Ντόλαρς!.. Αααααυτό είναι το νόμισμα! Το ευρώ είναι σε καθεστώς χρεοκοπίας!..

ΡΑΝΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΎΛΟΥ (Αναπληρώτρια υπουργός -σόι πάει το βασίλειο, γιατί οι Έλληνες δεν ήθελαν έναν βασιλιά, ήθελαν... τριακόσιους!)
Εισόδημα 161.326 ευρά μόνο για το 2014. Ποσό 1,8 εκατ. δολάρια εισέπραξε από πώληση ακινήτου στην Αμερική, ενώ ως σύζυγοι έχουν με τον σύζυγο, 4 ακόμα ακίνητα, και διατηρούν χαρτοφυλάκιο μετοχών και αμοιβαίων 241.051 δολ. και 103.711 ευρά, αντίστοιχα.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ 
Καταθέσεις που προκαλούν... εγκεφαλικό! Συγκεκριμένα, εισοδήματα ύψους 64.750 ευρά, με τα αντίστοιχα της συζύγου να εκτιμώνται συνολικά σε 16.817 ευρά (στη ζητιανιά τόριξε η κυρία) .
Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Σε λογαριασμούς δικούς του και της συζύγου του, ο πάμφτωχος και αυτός σοσιαληστής και κουμμούνι, χτυπημένος και από την “κρίση”, Γιωργάκης Κατρούγκαλος, έχει συνολικές καταθέσεις ύψους 281.052,58 ευρά!
Η εντύπωση όμως έρχεται από αλλού, δηλαδή το γεγονός ότι ο Κατρούγκαλος έχει δηλώσει πως μείωσε ή εκποίησε τη συμμετοχή του σε δικηγορική εταιρεία που είχε κάνει έναρξη το 2002, ενώ την ίδια στιγμή δείχνει να έχει αυξήσει τη συμμετοχή του σε άλλη δικηγορική εταιρεία, με έτος έναρξης το 2014. (σ.σ.: Όχι παίζουμε!.. Από μαϊμουνιές και πουστιές, να φαν κι οι κότες!.. Άμα είσαι σοσιαληστής, και μάλιστα “κουμμούνι”, δεν παίζεσαι με τίποτα!..).

ΕΥΚΛΕΊΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΏΤΟΣ (κουμμουνιστής από τσόντα, εγγονός από αδερφό εκείνου του θρυλικού Θρασύβουλου Τσακαλώτου στρατηγού, που υπηρέτησε επάξια την πατρίδα σε όλους τους τομείς!.. Τι κρίμα! Για τον Θρασύβουλο, όχι για τον Ευκλείδη).
Το... χόμπι του... Ευκολίδη, για το 2014 είναι οι αγοραπωλησίες μετοχών. Τζογαδόρος δηλαδή, ο κύριος! Η σύζυγός του δήλωσε για το 2014 εισοδήματα ύψους περίπου 135.000 ευρά και ο ίδιος 75.312 ευρά. Επίσης κατέχει έξι κατοικίες και ένα γραφείο. Καθώς και καταθέσεις σε λίρες Αγγλίας, που δεν διευκρινίζεται όμως ως ποιο ποσό, Αφήνεται φλου! Γιατί έμαθε πιθανώς, ότι ο Πίτουρας θα φορολογήσει και τις καταθέσεις εξωτερικού!..

ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ (Η ωραία της παρέας)
Η κουμμουνίστρια Όλγα μας, δήλωσε εισοδήματα ύψους 223.213,15 ευρά το 2013 και 166.108,16 ευρά το 2014, Όπως συμμετέχει ως ομόρρυθμος εταίρος σε ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στην Άρτα. “Με τον σύζυγό της δηλώνει και ακίνητη περιουσία, όχι εξωφρενικών αξιών πάντως”, λέει το δημοσίευμα.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ
Εκ των πιο ματσό της “φαμίλιας”, αλλά να λέμε και του στραβού το δίκιο, κατάγεται από πλούσια οικογένεια! Τώρα θα μου πείτε, αφού τα φύσαγε από... πάππου προς πάππον, τι σκατά το ήθελε το σοσιαληστριλίκι, και την κουμμουνιστοπαρέα; Ε, δεν ξέρω... Μη με ρωτάτε!
Ο Σταθάκαρος πάντως, δεν θα... πεινάσει, δήλωσε μόνο τη βουλευτική του αποζημίωση. Αλλά δεν δήλωσε, και δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο γεγονός, για καταθέσεις ύψους περίπου 2,2 εκατομμυρίων ευρά, που εμφάνιζε σε παλαιότερες δηλώσεις του. Τά ΄παιξε στα χαρτιά; Τα ξέπλυνε σε κανένα καζίνο; Τα μοίρασε στους... προσφυγές; Εδώ τα λεφτά, εκεί τα λεφτά, που ΄ν΄ τα λεφτά; Έχει όμως 51 ακίνητα, τα οποία δεν θα του τα πάρει κανένας, ούτε θα βγουν ποτέ σε πλειστηριασμό, γιατί δεν έχει να καταβάλει τον ΕΝΦΙΑ!.. Αυτός είναι για τους ηλιθίους ψηφοφόρους του!

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ (Προσέξτε! Όχι Καημένος; Μισοψημένος!)
Εισοδήματα 125 χιλιάδες ευρά, 6 ακίνητα, 3 αυτοκίνητα και ένα φουσκωτό -σαν την μπάκα του- σκάφος, 8,3 μέτρων!

ΘΕΟΦΑΝΏ ΦΩΤΙΟΥ (Και τελειώνουμε για την ώρα)
Εισόδημα 103.756,22 ευρά, ένα αυτοκίνητο 1.600 κ.ε. άλλο εισοδήματα ύψους 118.620,32 ευρά(;). Και 2 τραπεζικοί λογαριασμοί στην NATWEST (προτιμάτε τα αγγλικά προϊόντα, είναι καλύτερα από τα ελληνικά -τα ελληνικά κινδυνεύουν να γίνουν δραχμές) 97.113,15 στερλίνες ενώ σε 8 λογαριασμούς ελληνικών τραπεζών, έχει μόνον 22.849,77 ευρά, για να ψωνίζει πιθανότατα ελληνικά, στις λαϊκές αγορές της γειτονιάς της όταν βγαίνει, να μαζέψει και καμία ψήφο! Μην πάει με άδεια χέρια στον Αλιέξη;

Αυτά... Και μη χειρότερα!.. Λαέ βασανισμένε, φάε σκατά λαέ!.. 

Ακολουθούν βρωμοτιτλοι Ελληνικών (πλην, τουρκικών) εφημερίδων: 
  • Λίγο πριν πεθάνει ο Τζορτζ Μάικλ τα είχε ξαναβρεί με τον έρωτα της ζωής του
  • Τζορτζ Μάικλ: Η ταραχώδης ζωή του και οι άντρες που τον στιγμάτισαν
  • Ομπάμα: Αν είχα δικαίωμα να είμαι υποψήφιος για τρίτη φορά, θα κέρδιζα ξανά
  • Τουρκία: 516 συλλήψεις για διασυνδέσεις με Φ.Γκιουλέν, ΙΚ και κουρδικές οργανώσεις
  • Δύο ημέρες μετά το μακελειό στο Βερολίνο ο Αμρί καταδίωξε γυναίκα στη Γαλλία
  • Φόβοι για τραγωδία στις Μπαχάμες με 19 Βραζιλιάνους μετανάστες
  • Αύξηση των συντελεστών φορολόγησης για εισοδήματα από χωράφια
  • Ποια διάσημη τραγουδίστρια αρνήθηκε να τραγουδήσει στην ορκομωσία του Trump;
  • Mπραντ Πιτ: «Η Αντζελίνα Τζολί δεν τηρεί όσα έχουμε συμφωνήσει»
  • Ποιοι θα βαφτίσουν την κόρη του Αντώνη Κανάκη;
  • Στην Αθήνα την Παρασκευή ο Αναστασιάδης -Ενημερώνει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό
  • Κούλογλου: Δεν θα κλείσει η αξιολόγηση - Ο Σόιμπλε θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση
  • Τέλος τα μετρητά – Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε στο εξής τις αγορές σας
  • Ανατροπή κλίματος από Σόιμπλε και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο
  • Νέο μέτωπο με τους δανειστές -Ζητούν μέτρα 150 εκατ. ευρώ για τον ΦΠΑ στα νησιά
  • Μπλόκο Κομισιόν στα VLTs του ΟΠΑΠ
  • Τραπεζικό ράλι +5% στο Χρηματιστήριο Αθηνών
  • Ποιες δεσμεύσεις περιλαμβάνει η επιστολή Τσακαλώτου προς τους θεσμούς
  • Τέσσερα χαράτσια πριν φύγει το 2016 -Τέλη, ΕΝΦΙΑ και άλλοι δύο φόροι
  • O σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ περιγράφει πώς τον βρήκε νεκρό
  • Τουρκικό πλοίο προσάραξε στην Κω -Ο καιρός δεν επιτρέπει την παροχή βοήθειας
  • Eurobank: Ολοκληρώθηκε η πώληση της ουκρανικής Universal Bank
  • Το 2017 βάζει «φωτιά» στην τσέπη
  • Οι μεγάλοι χαμένοι του ασφαλιστικού
  • «ΠΟΛΕΜΟΣ» για την «ωραία Ελένη» του Happy Day:
  • Άριελ Κωνσταντινίδη: Μιλάει για την εγκυμοσύνη της
  • «Κόντρα» Αντετοκούνμπο με Ουόλ (vids)
  • Πάτρα: Κρατούμενος στις φυλακές του Αγ. Στεφάνου προσπάθησε να αποδράσει
  • Ο γιος του τραγουδιστή και ο συνδικαλιστής που εκβίαζαν και ανατίναζαν
  • Οι δανειστές ζητούν ισοδύναμα μέτρα 150 εκατ. για τον ΦΠΑ στα νησιά
  • Ο «μποναμάς» Ντάισελμπλουμ και το σίριαλ της αξιολόγησης
  • Κούλογλου: Δεν θα κλείσει η αξιολόγηση - Ο Σόιμπλε θέλει να ανατρέψει την κυβέρνηση
  • Αποστόλου: «Μόνο το 1,5% των αγροτών θα επιβαρυνθεί από το νέο φορολογικό»
  • Ποιος φοβάται τον «κόφτη» στις συντάξεις
  • Ερντογάν: Η συμμαχία υπό τις ΗΠΑ στηρίζει τους τρομοκράτες στη Συρία
  • Η Frontex προειδοποιεί: Τζιχαντιστές εξοπλίζουν πρόσφυγες για τρομοκρατικές επιθέσεις
  • Απόφαση από τουρκικό δικαστήριο: Μη μεταδίδετε πληροφορίες για το θάνατο του Ρώσου πρέσβη
  • Ιράκ: Ενοπλοι απήγαγαν μια δημοσιογράφο, ο πρωθυπουργός διέταξε έρευνα
  • Επιστολή «ντροπής και υποτέλειας» καταγγέλλει η αντιπολίτευση
  • Η αποκλειστικότητα του «Βήματος» - Η επιστολή Τσακαλώτου προς τον Ντάισελμπλουμ
  • Όταν ο Frank Sinatra συμβούλευε τον George Michael να μην πετάξει το ταλέντο του στα σκουπίδια
  • Ελένη Μενεγάκη: Πέρασα μια άγρια ίωση και που είμαι εδώ δεν το πιστεύω
  • Βίντεο: Όταν ο Ντέιβιντ Μπάουι χειροκρότησε τον Τζορτζ Μάικλ
  • Σε ποιους αφήνει την τεράστια περιουσία των 105 εκ. λιρών ο Τζορτζ Μάικλ
  • Η απάντηση του δήμου Αθηναίων για την ρόδα στην πλατεία Συντάγματος
  • Δήμος Θεσσαλονίκης: Έκτακτα μέτρα προστασίας των αστέγων από την κακοκαιρία
  • Ελλάδα - ΝΔ: Δέσμευση υποτέλειας η επιστολή Τσακαλώτου προς τους θεσμούς
  • Φλαμπουράρης: Το επίδομα δόθηκε κόντρα στο ΔΝΤ και τους Γερμανούς
  • Γεροβασίλη: Είμαστε κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης
  • Επιστολή Τσακαλώτου: Αναδίπλωση για τις παροχές -Αφοσίωση στις δεσμεύσεις του Μνημονίου
  • Πώς θα υπολογιστούν οι παλιές συντάξεις
  • Τουρκία και Ρωσία συμφώνησαν για γενική εκεχειρία στη Συρία
  • ΗΠΑ: «αστείες» οι κατηγορίες Ερντογάν περί βοήθειας στην ISIS
  • Συμμόρφωση προς τις... υποδείξεις - Τι αποκαλύπτει η επιστολή Τσακαλώτου
  • Επενδυτές: Μετατίθεται συνεχώς η χρεοκοπία της Ελλάδας -Ζοφερό το 2017
  • Ασφαλιστικό: Οι 10 αλλάγες-«φωτιά» για συντάξεις και εισφορές το 2017
  • Τζορτζ Μάικλ: Ο θάνατός του «σφραγίζει» μια τραγική χρονιά 2016 για τη μουσική
  • Σε άλλο μήκος κύματος ο Φλαμπουράρης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και του χρόνου την 13η σύνταξη
  • Telegraph: Γιατί δεν φαίνεται να τελειώνει η ελληνική κρίση -Ερχεται νέο καλοκαίρι πίεσης
  • Αναβάλλεται η επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη σε Κω και Ψέριμο
  • Γεροβασίλη: Είμαστε κοντά στο κλείσιμο της αξιολόγησης