"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΛΕΓΌΜΕΝΗ “ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ”, ΞΕΠΕΡΝΆΕΙ ΤΑ ΌΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΊΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟΎ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΙΕΘΝΏΣ!..

Αυτός είναι ο υπέρ αιωνόβιος γαμίκουλας παππούς,
εμείς υποκλινόμαστε στα χρόνια του, τα άλλα,
τα αφήνουμε για τους Εγγλέζους χαντούμηδες 
δικαστές... 
Βρετανία: 13 χρόνια φυλακή, σε 101 χρονών γέροντα, για βιασμό ανηλίκων”!
Ακόμα, το σημαντικότερο στην είδηση, δεν είναι ότι ο άνθρωπος είναι 101 χρονών και έχει το ακαταλόγιστο πάσης φύσεως πλέον, αλλά ότι είναι “ο γηραιότερος άνθρωπος στη νομική ιστορία της Βρετανίας που κρίνεται ένοχος και καταδικάζεται για ποινικό αδίκημα”!.. Τροφή για το βιβλίο Γκίνες, δηλαδή.
Επίσης, ο δικαστής Ρίτσαρντ Μποντ -που μπορεί να ήταν κανένας πιο ξεμωραμένος από τον “κακούργο” γέροντα- κατηγόρησε, λέει, τον 101χρονών άνθρωπο, ότι δεν επέδειξε καμία μεταμέλεια για τα εγκλήματά του! “Είπατε στο δικαστήριο” είπε ο δικαστής “ότι οι πράξεις σας ήταν απλώς ένα από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν. Όχι, δεν ήταν”, είπε χαρακτηριστικά ο Μποντ (ευτυχώς όχι ο Τζαίημς) και αποστόμωσε τον κακούργο.

Επί της ουσίας τώρα. Τα αδικήματα έγιναν την δεκαετία του 70 και 80. Έτσι λέει η είδηση. Πόσα χρόνια παραγραφής είχαν; Γιατί εκδικάστηκαν το 2016, και γιατί ένας γέροντας σήμερα 101 χρονών σύρετε στα δικαστήρια ως ζώον επί σφαγής, ενώ ένας άλλος γέροντας, ενδεχομένως και κατουρλιάρης, της δικαιοσύνης... ήλιε νοητέ, του κάνει τον καμπόσο; Ποια είναι τα προσωπικά ή τα ανθρώπινα δικαιώματα αυτού του υπερήλικα, και κατά πόσο τα υπερασπίστηκε το σύστημα, το οποίο και μόνον που τον έσυρε στο δικαστήριο, παραβίασε θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα σεβασμού και ύβρεως, σε έναν άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται με το ένα πόδι στον τάφο!
Ακόμα, δεν διευκρινίζεται, τι κακό έκανε στα παιδιά ο γέροντας αυτός; Τι κακουργηματικό; Τα βίασε; Τα χάιδεψε; Τα φίλησε; Ή μήπως τα έδειξε καμιά σοκολάτα, για να τον ακολουθήσουν παραπλεύρως σε άνομες και ανήθικες πράξεις; Πόσο παιδιά ήταν αυτά; Ή μήπως ήταν τίποτα εκκολαπτόμενα, ή και ενεργά πουστράκια σε μια Αγγλία όπου ο ένας στους δυο, είναι καραμπινάτος πούστης;
Διαβάζοντας τέτοιες ανοησίες, θυμάμαι άθελα τον παππού μου, ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος αχρειολόγος της περιοχής, μας κυνηγούσε (ψεύτικα βεβαίως), με ένα μαχαιράκι που είχε πάντα στο ζωνάρι του, όλα τα συνομήλικα πιτσιρίκια, να μας βγάλει τα “μπομπόλια”, όπως έκανε με τα γουρούνια τα αρσενικά -
επιδεξιότητά του- και έφερνε σε μένα τα αρχιδάκια τους να τα φάω να μεγαλώσω, να γίνω ψηλός και δυνατός!
Από αυτόν τον παππού όλοι εμείς οι μικροί, πιτσιρικάδες τότε, αρσενικοί και θηλυκοί, εν είδει παιχνιδιού μάθαμε όλες τις “αχρείες” λέξεις, και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που δεν έζησε, δεν ζει στην εποχή μας ο παππούς μου, γιατί το σημερινό διαπλεκόμενο και ανήθικο δικαστικό σύστημα το οποίο εισηγείται (ο πρώην υπουργός του παρακαλώ, όχι κανένας αγράμματος τυχαίος) να καίγονται Ελλληνικές
σημαίες ή να ξευτελίζονται ατιμωρητί αυτών που το διαπράττουν, να αθωώνονται σωματέμποροι ή λαθρέμποροι, ή έμποροι ναρκωτικών αυτοστιγμεί, ή θα τον έκαιγε στην πυρά σαν μάγο, ή θα του έριχνε καμιά 101 χρόνια φυλακή, για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων παίδων!
Σε λίγο καιρό, αν όχι τώρα, δεν θα μπορούμε ούτε να χαϊδέψουμε τα κεφαλάκια των εγγονών μας, γιατί οι νύφες και οι γαμπροί που δεν μας χωνεύουν έτσι κι αλλιώς, εξ’ ορισμού, εμάς τους παππούδες και τις γιαγιάδες, θα μας σέρνουν στα “δικαστήρια” για “παιδεραστία”, “σεξουαλική παρενόχληση” και άλλες “ακατονόμαστες κακουργηματικές πράξεις”.

'Αντε... Καλές γιορτές... Κι άλλο κακό να μη μας βρει...