ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΥΤΙΝ, Η ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ “ΝΤΟΓΑΝΙΟΥ”, ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ...

Σε άλλες περιπτώσεις (Α΄ΠΠ), η δολοφονία σαν αυτή του Ρώσου Πρέσβη (του πρωθυπουργού της Ρωσίας στην Τουρκία, δηλαδή, αυτοί είναι οι πρεσβευτές), θα ήταν (και είναι) αιτία Πολέμου, ενώ πριν λίγο καιρό με την κατάρριψη του Ρωσικού Μινγκ και πάλι από τους μεμέτηδες της τουρκιάς, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε υποσχεθεί αντίποινα, τα οποία όμως δεν είδαμε ΠΟΤΕ!
Προσωπικά πιστεύαμε (και πιστεύουμε), ότι ο Πούτιν ανήκει στους πραγματικούς “πλανητάρχες” της υφηλίου, και όχι στους γνωστούς χαρτογιακάδες του ακόμα πιο γνωστού πενταγώνου.
Η Τουρκία με το “Ισλαμικό Κράτος” που εκπροσωπεί επίσημα ο Ερ Ντογάνι, έχει αλλάξει το Ντι-εν-έι της Ευρώπης, και εξακολουθεί να την απειλεί, να την λοιδορεί, και να την ξευτελίζει κάθε τρεις και μία, με τα “μέτρα” που θα πάρει αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά της, τα μεμέτια της να “αλωνίζουν” τις ευρωπαϊκές χώρες και πρωτεύουσες ανενόχλητα.
Σχεδόν ταυτόχρονα με την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη, ένας άλλος αφιονισμένος “πιλαφατζής” στη (ναζιστική) Γερμανία του πλήρως παρανοϊκού πλέον και αρχι-σακάτη Σόϊμπλε, των τεραστίων διαστάσεων πρώην γκόμενας του Χόνεκερ, επέφερε πολύνεκρο χτύπημα, όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί το Ντογάνι της τουρκιάς ότι θα πράξει στη Γερμανία, παραμονές των γιορτών των "χριστιανικών" Χριστουγέννων.
Το ελληνικά (λέγε με, τουρκικά ΜΜΕ), εξακολουθούν να μιλούν για “μετανάστες”, “πρόσφυγες” και άλλες λεκτικές παπαριές, φραστικές έννοιες κούφιες με μηδενικό περιεχόμενο, την στιγμή που οι τρομοκράτες που ξεκινούν από τους “προσφυγικούς” παραδείσους των Ελληνικών νησιών -και τους χρυσοπληρώνει το Ελληνικό δημόσιο και ο Έλληνας φορολογούμενος- ενσπείρουν ανενόχλητοι τον τρόμο παντού, εκτός Ελλάδος, αλλά και μέσα στα Ελληνικά νησιά (σπείρα Αλγερινών στη Λέσβο), ενώ στο ίδιο κρεσέντο είναι επικριτικά, αν όχι προσβλητικά τα άρθρα τους και για τον νέο “πλανητάρχη” που σε μια εβδομάδα αναλαμβάνει τον άλλο αντίποδα της γης, σε σχέση με τη Ρωσία. Μόνο και μόνο, για να αρέσουν στον Έλληνα Πίτουρα, και την άθλια, ανήθικη, πέρα για πέρα προδοτική παρέα του.
Ο πανικόβλητος πλέον αρχι-μεμέτης της τουρκιάς, χεσμένος στην κυριολεξία της λέξεως μετά το φρικιαστικό περιστατικό της δολοφονίας του Ρώσου πρεσβευτού από άνθρωπο της αστυνομίας και “ειδικών” του δυνάμεών του, μιλάει ξεβρακωμένος για προβοκάτσια, αυτός που είναι ο αρχιτέκτονας της προβοκάτσιας (τουρκικό προξενείο στην Θεσσαλονίκη), αλλά και με τις συνεχείς προβοκάτσιες-παραβιάσεις στο ανατολικό Αιγαίο του Ελληνικού εναερίου χώρου, σπεύδει να εκτελέσει τον δολοφόνο του Καρλόβ με 13 σφαίρες(!), το πιο πιθανό, σίγουρο, για να σβήσει κάθε ίχνος, να μην μπορέσει ποτέ, κανείς, να του αποσπάσει οποιαδήποτε πληροφορία, που ενδεχομένως, αν όχι σίγουρα, οδηγεί σ’ αυτόν. Τον ίδιο τον Ντογάνι. Τον αρχιμάστορα και του πραξικοπήματος-οπερέτα εναντίον του, που έχαψε αμασητί ολόκληρη η δύση και οι... άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, να θυμηθούμε και παλιότερες φραστικές μαλακίες των “ελληνικών” εφημερίδων, που σήμερα έχουν ατονίσει, κάπως.
Το επαναλαμβάνουμε, σε άλλες περιπτώσεις και εποχές η δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτού στην Άγκυρα, την πρώτη ισλαμική πρωτεύουσα του κόσμου, θα ήταν αιτία πολέμου.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μας χρωστάει κάποια αντίποινα που δεν είδαμε στην κατάρριψη του αεροπλάνου του στην Συρία από τουρκικά πυρά.
Εάν δεν δούμε και τώρα καμιά αντίδραση, σοβαρή και έμπρακτη από μέρους του εναντίον του “ΙΣΙΣ” της τουρκιάς, δυστυχώς, θα αναγκαστούμε να ανασκευάσουμε κάθε καλή και σπουδαία άποψη, που είχαμε γι’ αυτόν.