ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΠΌΣΟ ΤΟΥΣ ΛΥΠΆΜΑΙ!.. ΠΌΣΟ ΤΟΥΣ ΛΥΠΆΜΑΙ!..

Έτσι μού ΄ρχεται να βάλω τα βάλω τα κλάματα!.. Τι κλάματα, δηλαδή... Άνοιξαν βρύσες τα μάτια μου και δεν λεν να σταματήσουν!.. Για τους πάμφτωχους της Ελληνικής πολιτικής σκηνής!.. Κοντεύουν να καταλήξουν ζητιάνοι!.. Πω-πω-πω, θεέ μου!.. Δείξε τους λίγη καλοσύνη... Δώσε τον οίκτο σου... Και συ άσπλαχνε, ριχ΄τους και λίγο παντεσπάνι... Κοντεύουν να ρέψουν στο ξερό ψωμί! Ο ένας εν αποδρομή (στα τσακίδια, στον αγύριστο), όπως βλέπετε και στη φωτογραφία σκεφτικός -δεν πρόλαβε ούτε ν’ ακουμπήσει το “μέλι”, ο φουκαράς, κι ο άλλος έρχεται... Παν’ τ’ άλογο καβάλα, που λέει και το δημώδες άσμα.
Τέλος πάντων.. Αφήστε τα να παν!.. Εγώ λέω να κάνουμε κανέναν έρανο, εμείς οι πλούσιοι μισθοσυντήρητοι και συνταξιούχοι κάτω των 500 ευρώ, να τους δώσουμε κάνα φράγκο τους ταλαίπωρους, είναι ντροπή μας να έχουμε τέτοιους φτωχούς άρχοντες (σ.σ.σ: ο Παππούς είπε στον εγγονό, από δύο ανθρώπους να φοβάσαι στη ζωή σου αγόρι μου μονάχα. Από φτωχό, άρχοντα, κια από γριά πουτάνα), θα μας καταραστεί ακόμα και το “περιφερόμενο σκατοκούτι πάνω σε καρέκλα” της Ναζο-Γερμανίας. Όχι “Λάζο”... Νάζο... Από το “Ναζί”. Τους πιο μισητούς εγκληματίες Πολέμου όλων των εποχών! Τους λένε και Γερμανούς, αλλά εσείς, αφού εξαιρέστε τον δικό μας τον “Γερμανό”, κρατείστε το “ΝΑΖΙ”, και πάλι... χάρη θα τους κάνετε! Μια  και το συνηθίσαμε κι αυτό, δεν μας προξενεί κανέναν αποτροπιασμό, καμιά αναγούλα!
Δείτε τώρα τα εισοδήματα που δηλώνουν αυτοί οι παλίκαροι της Ελληνικής Πολιτείας, και ρίξτε κι εσείς ένα κλάμα τρικούβερτο, όπως έριξα εγώ! Και μετά, αν σας βαστάει, πηγαίνετε ξανά στην κάλπη, να “ασκήσετε το δημοκρατικό σας δικαίωμα”.
Γιατί τα Δημοκρατικά σας δικαιώματα, περιορίστηκαν μόνον σ’ αυτό. Να πηγαίνετε στις κάλπες κάθε τρεις και μία -ποτέ δεν εξαντλήθηκαν τα τέσσερα χρόνια της θητείας- να εκλέγετε τους “Δικτάτορες Τετραετίας”, γιατί οι “Δικτάτορες της Επταετίας”, δεν τους άφησαν ούτε μία δραχμή χρέος το 1974 που... ανέτειλε η δημοκρατία, αυτοί, από το δήλωσε-δήλωσε ψεύτικη χαρτούρα, χόρτο για τα φυτά της “Δημοκρατίας” που μοίρασαν ΟΛΟΙ, το πήγαν στα 500,00 δις ευρά!.. Α, έτσι!..
Και προσέξτε! Προσέξτε καλά!.. Μην ξεχάστε να δώστε έμφαση στο αφορολόγητό τους (σ.σ.: μόνον γι’ αυτό έπρεπε να παν φυλακή για κατάχρηση εξουσίας, κοροϊδία κατ’ εξακολούθηση του Ελληνικού λαού, επιστημονική και νομική απάτη υπουργού Οικονομικών και Δικαιοσύνης), γιατί το δικό σας που είναι πάρα πολύ μεγάλο, θα σας το κατεβάσουν κι άλλο!

ΚΟΥΛΗΣ
Ετήσια εισοδήματα ύψους 88.517,48 ευρώ και καταθέσεις  61.359,55. 21 ακίνητα (διαμερίσματα, οικόπεδα, αποθήκες κτλ) σε ορισμένα εκ των οποίων είναι συνιδιοκτήτης. Συμμετοχή στην εφημερίδα Κήρυξ Χανίων που χρονολογείται από το 1986, καθώς και κατοχή ενός αυτοκινήτου 1.400 κυβικών εκατοστών (αγροτικό ντάτσουν;), το οποίο απέκτησε το 2011.
Από αγροτικές επιδοτήσεις 2076,35 και 3791,25 αντίστοιχα (σ.σ.: καλά σας είπα για το ντάτσουν παραπάνω), και εισοδήματα από ενοίκια ύψους 6240 ευρώ και από τόκους ύψους 1354,19.

“ΠΙΤΟΥΡΑΣ”, (ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΊΤΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΤΡΩΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ)
Από την βουλευτική του δραστηριότητα ύψους 71.071 ευρώ εκ των οποίων τα 46.857 ευρώ αφορολόγητα και 2.462,19 ευρώ από λοιπές πηγές. Στις πέντε τραπεζικές καταθέσεις που διατηρεί στην Εθνική τράπεζα είχε 19.427 ευρώ. Ένα διαμέρισμα 114 τ.μ., δεν διαθέτει κανένα  χαρτοφυλάκιο με μετοχές (τι κρίμα;), ομόλογα ή αμοιβαία κεφάλαια. Αλλά έχει μια... μηχανάρα -μ’ αυτήν πηγαίνει στο “Μπουλή”- 652 κ.ε. που κέρδισε με τον ιδρώτα του προσώπου του, δουλεύοντας αναβατόρ και αναδευτήρα οπλισμένου σκυροδέματος στο γιαπί, το 2007.
Έχει και κάτι ψιλά στις τράπεζες εδώ κι εκεί, 23.671 ευρά, έτσι για να βρίσκονται, ώρα ανάγκη, μπορεί να χρειαστούν ξαφνικά, για κανένα εισιτήριο αεροπλάνου! Όχι σαν αυτό που εγχείρησε τσάμπα ο Παττακός στον Αντρίκο Γαμίκουλα... Ζητιανιά! 
Αυτά είναι τα “πόθεν έσχες” των δύο πρωτοκλασάτων λεβενταράδων της Ελληνικής "Μπουλής"... Φτου-φτου-φτου... Μη τους ματιάξουμε... Θ’ ακολουθήσουν κι άλλα, στα οποία φυσικά, θα πέσει πολύ μεγάλο γέλιο, αν όχι κλάμα και βρισίδι!..