"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

ΣΚΈΤΗ ΑΗΔΊΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΆΡΑ!

Είναι πραγματικά, ν’ αηδιάζει και να σιχαίνεται κανείς διαβάζοντας καθημερινώς τους τίτλους των ειδήσεων των Ελληνικών (λέγε με τουρκικών) εφημερίδων εδώ και 50 χρόνια, στο ίδιο μοτίβο και το ίδιο κρεσέντο, τρομοκρατικές, εκβιαστικές, φοβικές, και πάνω απ’ όλα σε ένα ύφος γλώσσης και γραφής τόσο φτωχό και τόσο ακραίο, που μια γλώσσα, η Ελληνική, εκατομμυρίων λέξεων προτάσεων και συνθέσεων, την κατέληξαν μετρημένες φράσεις και προτάσεις, στα δάχτυλα του ενός χεριού. “Βόμβα”, “σοκ”, “τραγωδία”, “κρανίου τόπος”, μόνο ο Αρμαγεδδώνας τους ξέφυγε -κι αυτή η λέξη είναι ελληνικοτάτη- και προσωπικά απορώ, πως, και γιατί τους... ξέφυγε;
 • Μέτρα 4,2 δισ. ευρώ ζητεί το ΔΝΤ
Μια χούφτα γελοίοι και τιποτένιοι δημοσιογράφοι, ακόμα πιο γελοίων και τιποτένιων εφημερίδων μηδενικής κυκλοφορίας, εδώ και μισό αιώνα εξαπατούν, τρομοκρατούν και φοβίζουν έναν ολόκληρο λαό για τα μελλούμενα, ούτε το Μαντείο των Δελφών να ήταν με την μαστουρωμένη μονίμως, Πυθία, ή ο μάντης Τειρεσίας ή ο Κάλχας, ή κι εγώ δεν ξέρω ποιος άλλος κομπογιαννίτης Νοστράδαμος του 21ου αιώνα!
 • «Βόμβα» στη διαπραγμάτευση: Το ΔΝΤ εκβιάζει τους Έλληνες με «αιματηρά» μέτρα
 • Φακέλωμα: Στο στόχαστρο της εφορίας 1,2 εκατ. ΑΦΜ
Ειλικρινά, λυπούμαστε και ντρεπόμαστε πως; μια χώρα η οποία γέννησε το “Έπος” την “Ποίηση” το “Δράμα” (Θέατρο), τον “Λυρικό Λόγο” την “Πεζογραφία”, αλλά και την “Εφημερίδα”, με δύο νομπελίστες λογοτεχνίας αρχιδάτους και όχι “τραγουδιστές”, έφτασε σ’ αυτό το χάλι της λεξιπενίας, της μουγγαμάρας στην ουσία, να μιλάει και να γράφει αλαμπουρνέζικα-αρλουμποφράγκικα, αρκτικόλεξα “όπως Αμερική” που έλεγε εκείνη η ανθρωποφάγα πατραχείλω στη διαφήμιση κάποτε, και από κάτω το αλαλάζων (ανύπαρκτο) αναγνωστικό κοινό να φωνάζει: Θέλουμε κι άλλα, θέλουμε κι άλλα... Θέλουμε τον Ρουβά και τον Διαμαντίδη... Όπως εκείνον τον αηδιαστικό Χαϊκάλη ή την τρελοκαμπέρω Ανουσάκη, τον Σόμπολο, και τον ακόμα πιο γελοίο τσεβδό, βραδύγλωσσο και ατάλαντο για το κάθε τι, Θεοδωράκη του γνωστού... ριέκα! Στην Ελληνική Βουλή εννοούμε.
 • Διαψεύδει η ΝΔ υποψηφιότητα Διαμαντίδη και Ρουβά
Κι ενώ αυτοί που θα βαρούσαν τα νταούλια και τους ζουρνάδες, τους άσκαυλους και θα χόρευαν οι “ευρωπαϊκές μαϊμούδες” (της “ΕΕ”), τώρα τα βαρούν στο κεφάλι τους κι έχουν... βουρλαθεί κατά τα λεγόμενα του χωριού μου, τα παράτησαν και βαδίζουν ολοταχώς προς το... “Γουδί”, ο λαός πλέον θέλει αίμα, θέλει το αίμα τους, γιατί έτσι τον καταντάει όποιος τον κοροϊδεύει και του καταστρέφει την περιουσία, καθέξιν και κατά συρροήν!
 • Λεπτές ισορροπίες: Η Τουρκία κάνει άσκηση στο Καστελόριζο, η Ελλάδα σε Κάσο
 • «Το ελληνικό χρέος είναι το ψέμα του αιώνα» λέει Αμερικανός μεγαλοεπενδυτής
 • Στο έλεος του Θεού έχουν αφεθεί οι ΟΤΑ
 • Τι θα εγγράφεται στο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο
 • Η εφορία βάζει στο «μικροσκόπιο» 1,2 εκατ. ΑΦΜ
 • Αυτόματες μαζικές κατασχέσεις εξπρές από το 2017
 • Αναστασιάδης: Αν φοβηθούμε, θα μείνουμε στάσιμοι
 • Αλλαγές σε μισθούς και κρατήσεις σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ
Κοιτάξτε όμως, και πως απαντάει αυτός ο λαός, ο Ελληνικός(;), σε όλο αυτό το πολιτικό θέατρο του παραλόγου...
 • Νέα 48ωρη απεργία αποφάσισε η ΠΝΟ
 • Σε συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου Ευζώνων προχώρησαν αγρότες και κτηνοτρόφοι
Απαντήσεις και ενέργειες δεκαετιών, απεργίες καταστροφές βανδαλισμοί της ίδιας τους της τσέπης, δεν υπάρχει προηγούμενο σε λαούς της υφηλίου, άλλος τέτοιος πιο αυτοκαταστροφικός και πιο απολωλαμένος λαός, τελείως!
Η εγκληματικότητα ηθικοποιήθηκε, το ήθος δαιμονοποιήθηκε, η αγάπη προς την πατρίδα έγινε “ρατσισμός”, και η υποχρεωτική βοήθεια στους προελαύνοντες πλέον, βάσει σχεδίου “λαθροπόντικες-εισβολείς”, νομοθετήθηκε δια ροπάλου! Όπως στη εποχή του δημοκράταρου Φιντέλ!
Αυτοί που ήταν εναντίον των δικτατόρων και των Ηγεμόνων Βασιλιάδων έγιναν αίφνης λάτρεις και βασιλικότεροι αυτών!..
 • Ο επικήδειος λόγος του Τσίπρα για τον Φιντέλ Κάστρο
 • Ξεκίνησε η συνάντηση του Τσίπρα με τον διάδοχο του θρόνου του Άμπου Ντάμπι
Ενώ στην Ελλάδα ακόμα δεν φαίνεται να πήραν είδηση, πως ο επόμενος πρόεδρος σε βάθος 8ετίας των “ΗΠΑ” θα είναι ο Τραμπ, εξακολουθούν και μετά τον θρίαμβό του να τον λοιδορούν, να τον χλευάζουν, να τον κοροϊδεύουν, αυτοί που με την έναρξη του νέου έτους 2017, θα του στήσουν... το τροφαντό κωλαράκι τους στα τέσσερα, να τους το κάνει κόσκινο στο... έμπα-έβγα!
Κατά τα άλλα, τα απολιθώματα του Στάλιν και του Λένιν μετά τον Κιμ Γιονγκ απουσία του Κάστρο...
 • Κουτσούμπας: Να δοθούν καθαρές απαντήσεις για τις συνακροάσεις
Νομίζουν ότι κάποιοι είναι, κάτι τρέχει στα γιούφτικα, δηλαδή, και η “Ευρώπη”, αυτή του πανυβλάκα και άπατρη Γιούνγκερ, των άλλων ζαβών...
 • Η Ευρώπη στις κάλπες: Το μετέωρο βήμα του Ρέντσι και το φάντασμα του Αυστριακού Χόφερ
 • Κάμερον: 'Βαρύ πλήγμα' για την Ευρώπη μια πιθανή νίκη της Λεπέν
 • Ανοίγει ο δρόμος για τον Μανουέλ Βαλς
 • Μογκερίνι: Η πτώση του Χαλεπιού δεν θα φέρει το τέλος του πολέμου
Δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν στην Ελλάδα, όπως ήταν φυσικό έναν δικηγόρο να γίνει... κοινωνός του εγκλήματος κι αυτός!..
 • Δικηγόρος έφτιαξε πλαστή διαθήκη για να «φάει» κληρονομιά 1,1 εκατ. ευρώ
Αφού η εγκληματικότητα και η διαφθορά, η ατημωρησία, έχει χτυπήσει κόκκινο προ πολλού, κι έχει ξεπεράσει όλα τα προβλεπόμενα όρια, επίσης προ πολλού. 
 
Αυτό είναι το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα αγαπητοί φίλοι, με όλους αυτούς τους γελοίους καραγκιόζηδες που μας κάθισαν -και θα μας κάθονται- υποζύγια εμείς, στο σβέρκο, το Κολλητήρι είναι “Ο” διανοούμενος με τον “Μπαμπάκο” του, έτσι μας το δίνουν οι εφημερίδες μας με ΜΗΔΕΝ αναγνωστικό κοινό...
 • H «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο Αθηνάς - Αλβάρο σπάει τη σιωπή της
 • Γεωργιάδης: Δεν αποκλείω πολιτικές εξελίξεις σύντομα
 • Λεβέντης: «Αρχιμάγειρας αποστασιών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σαν τον πατέρα του»
Ενώ εμείς από κάτω συνεχίζουμε να φωνάζουμε... “Θέλουμε κι άλλο... Θέλουμε κι άλλο... Θέλουμε τον Γκουζγκούνη πρωθυπουργό... Ένας Γκουζγκούνης θα μας σώσει... Γκουζγκούνη προχώρα, σε θέλει ολ’ η Χώρα...”.

(σ.σ.: Αλήθεια, αυτόν, που τον θυμήθηκα πάλι, ρε παιδιά;).