"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ!..

"Αναβιώνουν τα 15μελή μαθητικά συμβούλια στα σχολεία"!..
Να βρει, επιτέλους, δουλειά και ο Τσίπουρας!.. Να θυμηθεί και την παλιά του τέχνη, τότε που Αϊ Γιώργης παν' τ' άλογο καβάλα... Με την κόκκινη μπέρτα ν' ανεμίζει στον αέρα... “Γενναίος του Μπράνκα Λεόνε”... Ξιφουλκούσε και μονομαχούσε για όλους εναντίον όλων!.. 

Εκείνες οι γιγαντομαχίες τον έφεραν στη “Κορώνα”, και ένα ολόκληρο έθνος, κράτος, σε πλήρη εξαθλίωση, απόγνωση, ντροπή, γυφτιά, ανέχεια, βρωμιά, σαπίλα, και ξετσίπωτη, ξεδιάντροπη προδοσία!..
Εδώ και τώρα ο λαός, απαιτεί την άμεση... μετάταξή του στα 15μελή, μπας και δουν προκοπή αυτά απ’ την παρουσία του, αφού η λέξη αυτή για την Ελλάδα -προκοπή- σβήστηκε οριστικά και διά παντός, από τα παλιά και νέα Λεξικά μας!..

ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΩΜΟΤΙΤΛΟΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

 • Επιχείρηση εθνική συνεννόηση στην Αθήνα για το Κυπριακό
 • «Φωτιά» στις τιμές των καυσίμων: Η αμόλυβδη ξεπέρασε και το 1,90 ευρώ
 • O πρώτος μήνας του 2017 κρίνει το μέλλον της αξιολόγησης
 • Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη
 • Ανοδικά οι τιμές των καυσίμων και λόγω ΟΠΕΚ
 • Π. Ρήγας: Δεν θα ληφθούν νέα μέτρα - Η αξιολόγηση θα κλείσει εντός Ιανουαρίου
 • Γερμανικά ΜΜΕ: Ακόμη μια δύσκολη χρονιά για την Ελλάδα
 • Επίσημη πρώτη για τον ΕΦΚΑ - Η μετάβαση από το ΙΚΑ στο νέο υπερταμείο
 • Μετά τις 15 Ιανουαρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
 • Κοιμήθηκε στο αυτοκίνητό του ο σύντροφος του George Michael το μοιραίο βράδυ
 • Σπύρος Παπαδόπουλος ή Λιάγκας: Ποιος νίκησε στην τηλεθέαση της πρωτοχρονιάς
 • Τρομερός ξανά ο Αντετοκούμπο, «σκότωσε» και τους Θάντερ
 • Το «κλειδί» της υγείας και της ομορφιάς στους σπόρους του κόλιαντρου
 • Κυβερνητική επίθεση στον Τύπο-Καταγγέλλει ως… διαπλεκόμενους