"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

ΦΡΊΚΗ!.. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΌ!.. ΚΑΤΑΡΓΉΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΓΛΏΣΣΑ!..

Διακαής πόθος και της “Ενωμένης Ευρώπης”, στην οποία φευ, μπήκαμε για να δούμε μέρα... άσπρη! 
Κι αφού μας έδωσαν κάτι ψίχουλα στην αρχή, στάχτη στα μάτια για λίγα χρόνια, μας καταλήστεψαν στη συνέχεια χοντρά, συνεπικουρουμένης και της πολιτικής μύξας που μας τάισε άχυρο μετά τη μεταπολίτευση, όλα τα κακοποιά στοιχεία τα οποία χρίστηκαν “υπηρέτες’ (κλέφτες και απατεώνες), του Ελληνικού λαού! Όντως, ΦΡΊΚΗ!.. 
Καταργήθηκε η Ελληνική γλώσσα! Όχι μόνον στο βρωμο-κτηνοβούλιο, όπου όλες οι εισηγήσεις μοιράζονται εντύπως και στα αρλουμποφράγκικα (αγγλικά), για να ενημερώνονται τα τούβλα οι βολευτές-ληστές και νεογενίτσαροι τι ψηφίζουν (τι καταστρέφουν, δηλαδή), αλλά κυρίως, στις Ελληνικές -ντεμέκ- τηλεοράσεις, οι οποίες έχουν κατακλυσθεί από κολλυβογράμματες στρατιές πούστηδων, λεσβιών, βιζιτούδων πολυτελείας, κλπ, κλπ!..
(Σ.σ.: Μην χρησιμοποιείται την λέξη “γκέι” γι αυτά τα τραγικά λάθη της φύσεως, αυτό επιδιώκουν, το καμουφλάζ, τους ανεβάζεται και τα ποσοστά, την λέξη “γκέι” την χρησιμοποιούν τα νήπια πλέον, στα σχολεία -θα δείτε παρακάτω- που φυσικά δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει).
Ναι, αυτή είναι η ελληνική λέξη η σωστή. Πούστης/πούστηδες, πουστάρες, η οποία δηλώνει ανθρώπους ψυχανωμάλους ανωμάλους, ερωτικά χλευάσματα, σαν αυτούς που διαβάζουμε καθημερινά στα αστυνομικά δελτία των ειδήσεων προξενώντας μας και αποτροπιασμό! Αηδία! Οι οποίοι αρέσκονται να τους γαμούν βαρβάτα αρσενικά από τον κώλο, την κωλάρα τους, και όχι οι ίδιοι να χρησιμοποιούν την πούτσα τους φυσιολογικά για ερωτική πράξη στις γυναίκες, τις οποίες μάλιστα, προσέξτε το ιδιαιτέρως, συν τοις άλλοις, μισούν, απεχθάνονται κιόλας! Άκρως ρατσιστικά, και άκρως απάνθρωπα, βεβαίως! 
Την έχουν την πούτσα τους μονάχα για να κατουρούν, ή για να δίνουν ερευνητέα ύλη σε μικροβιολογικά εργαστήρια όταν πηγαίνουν κάθε λίγο για εξετάσεις όπως οι πουτάνες, κάτουρα, αν δεν τα πίνουν και δημοσίως για σπέρμα που λατρεύουν, σαν εκείνον τον κλούβιο και σχιζοφρενή Μπιλ Γκέιτς, τον οποίο κάποιοι θεωρούν και πνευματική διάνοια της εποχής.
Ήμουν σε φιλικό σπίτι όπου όλως παραδόξως, στο σαλόνι υπήρχε τηλεόραση μεν, δεν έπαιζε κατά το ελληνικόν σύνηθες, δε!
Επειδή μέχρι τότε δεν ήξερα και πολλά σπίτια, ελληνικά νοικοκυριά να έχουν τις τηλεοράσεις τους κλειστές εκτός απ’ το δικό μου, παραξενεύτηκα και ρώτησα με περιέργεια τον άρχοντα του σπιτιού: “Γιατί δεν παίζει η τηλεόρασή σας;”. Να εισπράξω αμέσως την απάντηση: “Δεν βλέπεται με τίποτα!.. Γέμισε πούστηδες και λεσβίες!.. Βιζιτούδες πολυτελείας, πουτάνες!..”.
Τόσο για τους πούστηδες όσο και για τις λεσβίες, πολλές φορές αυτοί οι “άρρωστοι” και “άρρωστες”, προκειμένου να μας πείσουν για την ορθότητα και τον φυσιολογικό τρόπο της ερωτικής τους ζωής, των ανωμάλων ορέξεών τους δηλαδή, μας παραπέμπουν στην Αρχαία Ελλάδα και τους Αρχαίους Έλληνες. Προβληματίζοντάς μας πιθανώς, τους αγραμμάτους όμως και τους αδαείς.

Η αρχαία Ελληνική κοινωνία δεν έχει καμιά σχέση με την δική μας την σημερινή. Είχε άλλους κώδικες και άλλες συμπεριφορές. Άλλα κοινωνικά πιστεύω. Η ερωτική ζωή των Αρχαίων Ελλήνων συμπεριελάμβανε και όλους αυτούς τους αχρείους, οι Αρχαίοι μας όμως για να τους ξεχωρίζουν -όπως κι εμείς σήμερα- είχαν άλλες λέξεις γι αυτούς, άλλους φθόγγους, τους στιγμάτιζαν καθημερινώς.
Για τον πούστη, παράδειγμα, υπήρχε η λέξη “κίναιδος”. Την λέμε και σήμερα, εγώ την προτιμώ με “υ” το “κι”. Η λεσβία ήταν η “κιναίδα”. Με την ίδια έννοια, την ίδια σημασία, όπως και ο σημερινός πούστης η σημερινή λεσβία. Ήταν τόσο απεχθείς και τόσο απορριπτέοι, και στην αρχαία Ελλάδα, όσο οι σημερινοί.
Για την “αγάπη”, λέξη χριστιανική, άγνωστη στην αρχαιότητα, υπήρχε ο έρως, ο έρωτας, ο εραστής και ο ερωμένος. Όπως και η φιλότης, φιλότητα, δυο λέξεις νεκρές σήμερα στο λεξικό μας, από τις οποίες όμως έχει μείνει το “φίλος/η”, παρόμοιο στους αρχαίους χρόνους με τον “εραστή” και τον “ερωμένο”.
Δεν υπάρχει λοιπόν, καμία ταύτιση για τις ανωμαλίες αυτές με το φυσιολογικό, το καθ’ ομολογίαν ανθρώπινο, τα άτομα αυτά ήταν και είναι οι πούστηδες, αισχρές μειοψηφίες, που κάποιοι επίσης, ψυχανώμαλοι και πούστηδες, λεσβίες το πιο πιθανόν, νομοθέτες/τριες, προσπάθησαν (τα κατάφεραν), να τους βάλουν δικτατορικά και φασιστικά ανάμεσά μας! Επί ίσοις όροις!
Ούτε και στα Αγγλικά η λέξη πούστης είναι “γκέι” όπως θα νομίζουν πολλοί, η λέξη γκέι είναι χολιγουντιανή σινεμαδίστικη, μοδάτη, και θέλει να καμουφλάρει από ντροπή, ακριβώς αυτό! Τον πούστη. 
Η λέξη πούστης στα αγγλικά είναι “σοδομίτης”, αηδιαστικό και σιχαμερό κατάλοιπο της κατ’ εξοχήν εποχής των Σοδόμων και Γομόρρων, και, σύμφωνα με την ιστορία αυτή, των βιβλικών Σοδόμων και Γομόρρων τα οποία καταστράφηκαν πνιγμένα στον βούρκο της ακολασίας και των σοδομιτικών πράξεών τους, αποδεχόμενοι εμείς σήμερα τον τρόπο ζωής της καταραμένης αυτής πόλεως, στρώσαμε λαμπρά τον δρόμο της δικής μας καταστροφή, του αφανισμού μας μια χαρά, με την... βούλα του Κράτους!  
"Παντρειές", "σύμφωνα γάμου", "υιοθεσίες", αφού και τα μυαλά των “σοφών” μας, τρομάρα τους, θέλουν σώνει και καλά να εξισώσουν αυτά τα παράσιτα με την υγιή και φυσιολογική μάζα του λαού. Του Ανθρώπου.
Το περιστατικό που θα σας διηγηθώ στη συνέχεια, είναι, ίσως, ένα μικρό δείγμα για το τι μας περιμένει να δούμε ακόμα, και μ’ αυτά τα σκατά τα πολιτικά που μπλέξαμε τα τελευταία 40 χρόνια:
Σε δημοτικό σχολείο της Περαίας Θεσσαλονίκης, κάποια τσογλανόπαιδα εν ώρα μαθήματος πετάγονται όρθια θρασύτατα στην αίθουσα διδασκαλίας, δείχνοντας τους συμμαθητές τους και φωνάζοντας. “Αυτός είναι γκέι”. “Αυτή είναι γκέι”.
Η δασκάλα που δεν μπορεί να τα σφαλιαρώσει, ή το λιγότερο, να τα πετάξει με τις κλωτσιές έξω της αιθούσης, ανέχεται την αγγλικούρα αυτή, ίσως και επειδή δεν την ξέρει, δεν την καταλαβαίνει η ίδια, δεν της ακούγεται βρώμικη! Βρισιά! 
Γιατί, αν το τσογλανόπαιδο έλεγε “αυτός είναι πούστης” ή "αυτή είναι λεσβία πλακομουνού”, θα την καταλάβαινε, θα την πάρα-καταλάβαιν,ε μάλιστα! Θα του έριχνε υπογείως, πιθανώς, και κάποιες σβουριχτές καλές. Ο λαός μας, λέει: “Μικρόν κώλο δεν έδειρες, τρανό μην καταπιάνεσαι”.
Κάποιοι γονείς που πήγαν και διαμαρτυρήθηκαν αγανακτισμένοι όπως ήταν φυσικό, ακόμα και στην Πρωτοβάθμια Επιθεώρηση στη Θεσσαλονίκη για την συμπεριφορά αυτών των τσογλανοπαίδων, πήραν την χυδαία απάντηση από άλλους φωστήρες δασκάλους μας εκεί: “Την ξέρουμε την  περίπτωσή σας... Αλλά μην “κουνηθείτε” καθόλου!.. Γιατί θα υποβαθμίσουμε το σχολείο σας ακόμα περισσότερο!..”.
Όλα τα παραπάνω, μην ξεχνούμε ότι είναι απόρροια, αποτέλεσμα και των μαθημάτων ηθικής τάξεως, συμπεριφοράς, που παραδίδουν καθημερινώς και αδιαλείπτως, οι ψευδεπίγραφα ελληνικές τηλεοράσεις στα ελληνικά νοικοκυριά! 
Το άλλο φρικτό με τα χαζοκούτια, ΌΛΑ, και τα κρατικά, είναι ότι σπανίως ο θεατής θα δει τίτλο ή ονομασία προγράμματος στην Ελληνική γλώσσα! Την Ελληνική γραφή
Είναι όλοι οι τίτλοι των προγραμμάτων στα αλαμπουρνέζικα-αρλουμποφράγκικα, κάποιοι μάλιστα, ακόμα χειρότερα, είναι μισά αρλουμποφράγκικα και μισά αρλουμποελληνικά.
Όλα τα Δελτία Τύπου, ακόμα και τα κρατικά που στέλνουν οι υπηρεσίες στα ΜΜΕ, είναι γραμμένα δίγλωσσα κολλυβογράμματα, κολλυβογραμμάτων συντακτών ανακατεμένα με αγγλικούρες, γαλλικούρες λέξεις, για να μην καταλαβαίνει το πόπολο γρι, που τρώει χόρτο χρόνια τώρα για να κορέσει και την ακόρεστη πολιτική του πείνα, που δεν την εκόρεσε ποτέ!
Οι τηλεπαρουσιαστές, πούστηδες λεσβίες και βιζιτούδες πολυτελείας συντριπτικού ποσοστού, σπανίως νορμάλ άνθρωποι, συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη ανοησία, την μεγαλύτερη βλακεία, στο πενιχρότατο ελληνικό λεξιλόγιο που διαθέτουν, κι αυτό διανθισμένο με, πάνω από 50% ξενικούρες λέξεις που χρησιμοποιούν! Ίσως για να μας εντυπωσιάσουν! Να μας δείξουν υπερήφανα και αγέρωχα, εγωιστικά, το πολύγλωσσο, μάλλον, των λεκτικών τους δυνατοτήτων!
Όλα αυτά, χωρίς ίχνος δεοντολογίας, χωρίς ίχνος κρατικού ελέγχου ή χαλινού, χωρίς ίχνος τιμωρίας! Αλλά και με την σύσταση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου που θα έβαζε ή θα βάλει κάποιο φρένο στην κατηφόρα αυτή της αυθαιρεσίας, να μην συγκροτείται ούτε στην επόμενη χιλιετία! Την χιλιετία του “3000”!
 
Να σημειώσουμε ακόμα πως οι ομοιογενείς μας... Προσέξτε, όχι ομογενείς! “Ομοιογενείς”... Που έρχονται το καλοκαίρι διακοπές στην πατρίδα και βλέπουν όλο αυτό το γλωσσικό χάλι των ελληνικών τηλεοράσεων, τραβούν τα μαλλιά τους, και γυρνώντας πίσω στις χώρες τους όπου διαμένουν, δεν θέλουν, όχι να δουν, αλλά ούτε να ακούσουν πλέον γι αυτές.
Έχω παρακολουθήσει κλεφτά συζήτηση παρέας το καλοκαίρι στην οποία Έλληνας “ιθαγενής”, μιλούσε στον ομοιογενή μας με ανοησίες αγγλικούρικες, και ο ομοιογενής μας ο καημένος, προσπαθούσε να τον διορθώσει ή να βρει τις λέξεις στα Ελληνικά!.. Ειλικρινά, έριξα, ΤΟ, γέλιο, και για να είμαι ειλικρινής, γελάω ακόμα όταν το θυμάμαι...
Κι ενώ αυτά συμβαίνουν εδώ στο πορνογραφικό μας και πούστικο, όσον αφορά τη γλώσσα Γραικιστάν, δείτε τι κάνουν οι ξένοι για την Ελλάδα μας, διαβάζω αυτολεξεί την είδηση από την ιστοσελίδα της Γκουγκλ:
“Διαθέσιμη πλέον και στα ελληνικά, είναι η δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης στην πλατφόρμα της (...), παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες, μέσω της τεχνολογίας (...) να λαμβάνουν απαντήσεις σε θέματα που κυμαίνονται από τον καιρό μέχρι το ποδόσφαιρο...
Παραδείγματος χάριν, εάν ένας χρήστης θέλει να ενημερωθεί για τον καιρό, θα πρέπει να πει, «ο καιρός στην Αθήνα» ή «ο καιρός σήμερα». Εάν θέλει να βρει το πρόγραμμα της (...) μπορεί να πει «χρονοδιάγραμμα για το πρωτάθλημα (...) Ελλάδος» ή «Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Ελλάδος».

Πάμε τώρα στοίχημα ότι οι Έλληνες, αντί των Ελληνικών θα χρησιμοποιούν αγγλικούρες, όπως αυτές που έγραψε ο συντάκτης σε παρένθεση με τρεις τελείες, και που αφαιρέσαμε εμείς;
Εύλογα λοιπόν, θα ρωτήσετε ή θα αναρωτηθείτε οι ίδιοι, τι θα γίνει μ’ αυτό το γλωσσικό χάλι, γραπτό προφορικό, και πως μπορούμε στο σημείο που φθάσαμε, να αντιδράσουμε; 

Αν πρέπει εμείς,  ή ο καθένας από εμάς, να κάνει την επανάστασή του και να αρχίσει με μίσος να αντιδρά.
Η αντίδραση και το όπλο μας, δυστυχώς, είναι ένα! Δεν έχουμε άλλο. Ούτε μπορούμε να πάμε αλλά τζιχάντ, να ανατινάξουμε όλα τα τηλεοπτικά βρώμο-στούντιο που λειτουργούν παράνομα στη χώρα μας! Ούτε ακόμα-ακόμα, είναι πρέπον να εκτελέσουμε στον δρόμο που περπατάνε τους τηλεοπτικούς ιδιοκτήτες, οι άνθρωποι πιθανώς, ως τέτοιοι οι περισσότεροι, να μην βλέπουν καν στις τηλεοράσεις, τι προβάλουν ή τι παίζουν τα κανάλια τους! Αν έβλεπαν, το πιο σίγουρο είναι ότι θα επενέβαιναν! Θα αντιδρούσαν.

 Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όμως -έκανε ο φίλος για τον οποίο μιλήσαμε στην αρχή, το κάνουμε εμείς εδώ και χρόνια- είναι να γυρίσουμε το κουμπί της τηλεοράσεως στο “ΜΗΔΕΝ”!
Και, τέρμα πούστηδες, τέρμα πουτάνες, τέρμα κίναιδες και βιζιτούδες των 3.000 ευρώ, αρλουμποφράγκικα-σκατοφράγκικα “ευρωπαϊκά”, όπως και αμερικάνικα αφρικανικά. 

[Σ.σ: Οι “ελληνικές” τηλεοράσεις θα μας υποχρεώσουν σε λίγο και τα σουαχίλι!..]
Τέρμα, λοιπόν... Τέλος!.. Αυτή είναι η λύση αγαπητοί φίλοι και φίλες... Κάντε την αμέσως.

Φύλακες, γρηγορείτε!.. 


-***-

Και η “είδηση” της βραδιάς. Πήγαν -λέει- να σκοτώσουν τον Λουκά Παπαδήμο. Αλλά δυστυχώς, δεν τα κατάφεραν!.. Και στις τηλεοράσεις, αυτές τις πούστικες τις “ελληνικές”, δεν έχυναν... το δάκρυ κορόμηλο για την είδηση, αλλά γιατί ο Λουκάς Παπαδήμος είχε 12 αστυνομικούς που τον φύλαγαν... Τους οποίους πληρώνω εγώ ο μαλάκας “μνημονιακός και "περήφανος Έλληνας πολίτης” του επαναστάτη Πίτουρα... Και τελευταίως, του αφήσανε μόνον 8! 
Να σημειωθεί με έμφαση πως ο Λουκάς Παπαδήμος, είναι ο “πρωθυπουργός” του “Πι-σι-ι”, η αρχή της ξευτίλας μας και της χρεοκοπίας μας δηλαδή
Και αυτόν τον άνθρωπο απόψε, έναν από τους πρώτους-πρώτους σπαρταριστούς  προδότες πρωθυπουργούς της τελευταίας 30ετίας, θέλει να τον λυπηθεί ο Ελληνικός λαός! 
Ο οποίος -να σημειωθεί και αυτό- παίρνει τρεις συντάξεις της τάξεως των 3.000 ευρώ το λιγότερο, η κάθε μια!..
Κι εσύ λαέ βασανισμένε, Φάε σκατά λαέ!”... 

Με τα 500 ευρώ που σου βγήκαν στο δρόμο από τα 5.000 που σού 'ταξε το “τσιπρόπαιδο”, σου λήστεψε την ψήφο κανονικά στις τελευταίες εκλογές!.. 
Ο... Τσε Γκεβάρα σε χαλκομανία γκράφιτι, της νεωτέρας Ελλάδος!.. 
Βάρα και το νταούλι, αλλά πρόσεξε!.. Στην κεφάλα σου την κλούβια...