ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΠΟΑΣΥ" ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ...

Ο οποίος φευ, υπήρξε και ηγετικό στέλεχος των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Ένας μυξιάρης άκαπνος στρατηγός με πενιουάρ, γερο-ξούρας, που υπηρέτησε το πιο πιθανόν, από γραφείο σε γραφείο πολιτικό, ορντινάντσα του πρώτου ξεφτιλισμένου πολιτικού επί "δυναστείας" Πασόκ! 
Αυτή χλέμπα της Ελληνικής πολιτικής, ηγείται του πιο αξιόλογου υπουργείου, που έχει να κάνει με την ασφάλεια και την ήρεμη ζωή, την ευτυχία του Έλληνα πολίτου, ο οποίος βασανίζεται πλέον ανελέητα καθημερινά, βλέπει την περιουσία του να καταστρεφεται, να βανδαλίζεται, από πέντε "προοδευτικά" αλητάκια, που επί Ελληνικής Χωροφυλακής, ήταν μιας μπάτσας άνθρωποι! 
Θυμάστε, κάποτε, εκείνον τον Αντρίκουλα Γαμήκουλα που ακουμπούσε τους τρομοκράτες; Έ, ετούτος τώρα, τους παρέχει και άσυλο! "Γη και ύδωρ", πανηγυρικά!
Δεν ξέρουμε και αν περνάει τα βράδια ινκόγκνιτο από την γειτονιά, να δεί μήπως ξεσκεπάστηκαν τα παιδιά στον ύπνο τους, τα έπιασε βήχας, στοργικά να τα σκεπάσει.
Η βρώμα και η μπόχα της πολιτικής κλανίλας στο απόγειό της!
Λένε λοιπόν οι ήρωες Έλληνες αστυνομικοί σ'αυτο το μόμολο, αλλά και σε κάθε "προοδευτικό" άλλο που θα μας προκύψει μετά από αυτό:

«Η προγραμματισθείσα από την Ομοσπονδία μας ανοιχτή εκδήλωση, στην πλατεία Εξαρχείων, με σκοπό τον διάλογο με όλους τους φορείς και συλλογικότητες, με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις», απαγορεύθηκε με σχετική απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.
Το «άβατο» των Εξαρχείων και άλλων περιοχών παραμένει άβατο.
Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών και ανθρώπων εμποδίζεται μέχρι την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων από κάθε αρμόδιο φορέα, από την Κυβέρνηση, τα Πολιτικά Κόμματα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ή όποιον άλλον θεσμικό παράγοντα.
Εμείς οι Έλληνες αστυνομικοί, έχοντας βαθιά επίγνωση του ρόλου μας, αναγνωρίζουμε ότι δεν είμαστε ούτε οι πλέον αρμόδιοι, ούτε οι πλέον ικανοί για να επιλύσουμε το μεγάλο και εγνωσμένο πρόβλημα των αποκλεισμένων περιοχών στην Αθήνα και αλλού. Φανήκαμε όμως, οι πλέον έντιμοι, οι πιο τολμηροί και αποτελεσματικοί.
Η πρωτοβουλία ξεκίνησε. Η συσπείρωσή μας, η ανταπόκριση του απλού κόσμου και ο ενθουσιασμός όλων των φορέων κάνουν πλέον επιτακτική την υποχρέωση της Πολιτείας για ανάληψη περαιτέρω πρωτοβουλιών και επίλυση του θέματος. Οι «κλειστές πόλεις» δεν έχουν θέση στα ελεύθερα Κράτη, ούτε και είναι ανεκτές από του ελεύθερους Πολίτες. Η Πολιτεία συνομολόγησε την ανικανότητά της. Όμως ο «σπόρος» φυτεύτηκε και είναι πλέον ευθύνη όλων –κυρίως των Πολιτικών Κομμάτων- να τον καλλιεργήσουν.
Εμείς οι Έλληνες αστυνομικοί, ανήκοντες στον στενό πυρήνα του Κράτους, θα εξακολουθήσουμε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας και των καταστατικών μας σκοπών, στην ανάδειξη των αληθινών προβλημάτων που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών και την εσωτερική ειρήνη του Κράτους, χωρίς αποκλεισμούς και «άβατα».
Το φυσικό δικαίωμα της ελεύθερης σκέψης και έκφρασης κτάται ήδη με τη γένεση και καμία εξουσία δεν μπορεί να το καταργήσει, αντίθετα οι διάφορες «απαγορεύσεις» δεν θα αποτελέσουν για πολύ άλλοθι στις ευθύνες των αρμοδίων».

Το επόμενο βήμα των αστυνομικών, είναι να πάνε να παραιτηθούν ΟΛΟΙ! Αν θέλουν να τιμήσουν και το ψωμί που τρων. Νομίζω υπάρχει προηγούμενο στη Γαλλία, όπου ένας πούσταρος και πανηλίθιος υπουργός πριν χρόνια, τους είχε κάνει κι εκεί το μάγκα με κάτι τέτοιες "προοδευτικές" -όπως εδώ- κλανιές.
Καλές οι ανακοινώσεις, αλλά και οι δραστικές ενέργειες, ακόμα καλύτερες.
Εξ' άλλου, η Ελλάς, πανθομολογούμενο βρίσκεται σε εμφύλιο σπαραγμό, από το 1974 και μετά! Χωρίς σε κανένα, μα κανένα από αυτά τα σκύβαλα της πολιτικής, τους προδότες και τους κακούργους νεωτεριστές κουφιοκέφαλους αδειοκέφαλους, να ιδρώνει το αυτί, έστω και στο τόσο λίγο! 
Το πόσοι άνθρωποι, Έλληνες, έχουν χάσει τις ζωές τους όλα αυτά τα χρόνια, από καθαρά πολιτικές εγκληματικές ενέργειες, δεν αριθμείται!..