"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

ΟΟΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ "ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ"!.. ΟΟΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!.. ΟΟΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ "ΣΗΜΙΤΗ"!..

Αααυτή είναι Αστυνομία!.. Χαρά στον Αρχηγό της!.. Τον φοβερο και τρομερό... Έλληνα!.. Φτου-φτου-φτου... σκωληκομυρμηγκότρυπα!..
Η Είδηση της ημέρας: "Συνέλαβαν 86χρονη γιατί έκλεβε"!..
Πρόκειται περί κλεπτομανούς γυναίκας προφανώς,υπέρ-ηλικιωμένης σήμερα στα 86 της, η οποία πρέπει, το πιο σίγουρο, να πάσχει και από κάποια μαλάκινση εγκεφάλου! 

Και όμως! Οι άντρακλες της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτοί που έβλεπαν το βιος των Ελλήνων επιχειρηματιών μεροκαματιάρηδων στην οδό Ερμού πριν τρεις μέρες να γίνεται συντρίμια εκ του ασφαλούς και εκ του μακρόθεν, δεν συνέλαβαν πέντε τσογλανο-βανδάλους, δεν βρήκαν κανένα παράπτωμα(!) σ' αυτούς, βρήκαν όμως σ' αυτό το μορμολύκειο, το γερούνδιο, και το συνέλαβαν, τό 'ριξαν στην ψειρού!.. Για να το κάνουν, τι;
Κάποιος μου είπε ότι συνέλαβαν τη γιαγιά για λόγους γοήτρου! Να δείξουν πόσο λεβέντες και πόσο άτρωτοι είναι. Μετά την ξευτίλα τους, τον πανελλήνιο διασυρμό τους με τα μυξιάρικα!.. Εθνικά υπερήφανοι και δημοκράτες
Στην Ελλάδα αν είσαι δημοκράτης, και μάλιστα προοδευτικός, δεν παίζεσαι με τίποτα!.. Με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!..
Ρε, ουουουστ!.. Ρε, ουουούστ!..

Φάτε στη μάπα τώρα και τους τσαμπατζίδες του "Ερρίκος Ντυνάν", να σας πάει... μεντέτ! Ανάμεσα στα ονόματα που κατατέθηκαν στην Επιτροπή, είναι οι:
 • Ιωάννης Κεφαλογιάννης
 • Πέτρος Μολυβιάτης
 • Αριστείδης Αλαφούζος
 • Φώφη Γεννηματά
 • Χαρίκλεια Καρακατσάνη, πρώην σύζυγος του Σπύρου Καρατζαφέρη
 • Καλλιόπη Κούγια, μητέρα του Κούγια
 • Γιάννης Πρετεντέρης
 • Δημήτρης Ρέππας
 • Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη 
 • Όλη η οικογένεια Μπακογιάννη
 • Όλη η οικογένεια Σημίτη
Όλα τα καλά παιδιά της "πιατσας", που θά ΄γραφε κι ο Τσιφόρος...