ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΤΑ ΖΩΑ...

Μια βρωμο-είδηση που διαβάσαμε αυτές τις μέρες, και ενέσπειρε χολή και όξος στο πανελλήνιο, όπως θα δείτε παρακάτω, ήταν αυτή που καταδίκασε 83χρονο παρακαλώ, συνάνθρωπό μας -δεν σεβάστηκαν ούτε την ηλικία του, ούτε το βαλάντιό του, της συντάξεως των 500 ευρώ που τον καταδίκασαν να παίρνει οι “Ψυριζανελ”!.. 
Οι δικαστές θα πρέπει να ήταν τίποτα ξιπασμένα “νομικά κεφάλια” με τουπέ θεού -έξω από τις αίθουσες των δικαστηρίων όμως είναι ανθρωπάκια της σειράς για λύπηση- δίκασαν τον ηληκιωμένο σε ένα (1) χρόνο φυλακή και 5.000 πρόστιμο, επειδή -λέει- κλώτσησε έναν “κοπρίτη”! Τον οποίο τα αφεντικά του άφησαν αδέσποτο να καταλαμβάνει πεζοδρόμια για τυφλούς, χωλούς, κουτσούς, και κάθε είδους άλλου αναξιοπαθούντος συνανθρώπου μας Ένας 83χρονος, πολλές πιθανότητες υπάρχουν να έχει και μειωμένη όραση.

Ζούμε σε κοινωνία σκύλων. Ουσιαστικά και μεταφορικά. Όπου η ανθρώπινη ζωή και αξία εξευτελίζεται καθημερινώς με έργα και παρεμβάσεις του κράτους, σε σημείο που σε λίγο καιρό θα ευχόμαστε να είχαμε γεννηθεί σκύλοι!

Ντροπή και ξευτίλα, σ’ αυτό το πανάθλιο κράτος, το οποίο νομοθετεί απουσία της ανθρώπινης οντότητος, από υπανθρώπους οι οποίοι έχουν υποπέσει στην κατηγορία του ζώου! Τα ζώα, όσα από αυτά εξημέρωσε το μοναδικό ον με δημιουργική νοημοσύνη στον πλανήτη μας, ο άνθρωπος, τα εξημέρωσε για να τον υπηρετούν. Και όχι να τα υπηρετεί αυτός, να τα ξεσκατώνει, ή να γαμιέται με αυτά οι μοναχικές κυρίες στα κατάκλειστα διαμερίσματά τους! Ούτε να υπόκειται ανυπεράσπιστος την επικίνδυνη επιθετικότητά τους. 

Πάμπολλα είναι τα περιστατικά, που μικρά παιδιά, καταφαγώθηκαν από σκύλους τους οποίους τα σκατο-αφεντικά τους κρατούσαν στα χέρια με λουρί
Πριν λίγο καιρό η αστυνομία σ’ ένα χωριό της Πελοποννήσου, αναγνώρισε μια άτυχη αγγλίδα αγνοουμένη μέρες από τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, στο σημείο που κάποια αδέσποτα κοπρόσκυλα, από αυτά που αφήνουν περιφρονητικά ελεύθερα οι σαλονάτοι ηλίθιοι και ηλίθιες, αφού πρώτα τα έβαλαν βρακάκια, τα έβαλαν κοστουμάκια, και τα γελοιοποίησαν όσο κανείς άλλος, ενάντια στη φύση τους και τον προορισμό τους!
Ποιος από τους γελοίους και αμόρφωτους Έλληνες δικαστές, ασχολήθηκε ποτέ μ' αυτήν την γελοιοποίηση, και τον εξευτελισμό αυτών των ζώων; 
Πότε θα ψηφιστεί νόμος, γι’ αυτούς τους καραγκιόζιδες που διακωμωδούν ή διαστρεβλώνουν την υπόσταση ενός ζώου, συμπεριφέροντάς του προσβλητικά σαν να ήταν άνθρωπος;
Πότε θα ψηφιστεί νόμος, με μεγάλα πρόστιμα και μεγάλη φυλάκιση, για κάποιον που προσπαθεί να αλλάξει με πράξεις, έργα, τον “ντι-εν-εϊ” αυτών των τετραπόδων.

Πολλά περιστατικά επιθέσεως σκύλων, έχουν γίνει και με την κρυφή εντολή από τα σατανικά “αφεντικά” τους σε πρόσωπα που αντιπαθούν, ή και για να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά αυτών των ζώων, χωρίς να γίνει αντιληπτό από ΚΑΝΕΝΑΝ, ούτε και από τις διωκτικές αρχές! Το έχουμε προσωπική πείρα.
Και μόνον την λέξη “φατον”, να ακούσει ένας σκύλος ψιθυριστά από αυτόν που τον κρατάει, γίνεται αμέσως φονικό όπλο για τον ανυποψίαστο απέναντι, που κάνει τον περίπατό του ξένοιαστος και αμέριμνος!

Οι παθόντες από τέτοια τετράποδα, να επιτεθούν με αγωγές και αξιώσεις όχι μόνον κατά των ιδιοκτητών των ζώων, αλλά και κατά της Πολιτείας. Η οποία τους συμπεριφέρθηκε ή νομοθέτησε έτσι, προς το συμφέρον των ζώων και όχι των Πολιτών που είναι υποχρέωσή της.
Αν αγαπούν τόσο πολύ τα ζώα οι βουλευτές που ψηφίζονται από φιλόζωους δημοκράτες ψηφοφόρους, τότε τα κοινοβούλια να  μεταφερθούν στη ζούγκλα, στην άγρια φύση, και να ασκούν από εκεί, ζώα όντας ΟΛΟΙ, τα “φιλόζωα” καθήκοντά τους!

Ο παθών ηλικιωμένος που έστειλε στην πυρά η νέα "Ιερά Εξέταση" της Ελλάδος -ιεροεξεταστές είναι τελικά οι Έλληνες δικαστές, και όχι δικαστές- να κάνει αγωγή και να ζητήσει μεγάλες αποζημιώσεις για ψυχική οδύνη από αυτούς που τον δίκασαν, όπως και να εκπέσουν της ιδιότητός των, δεν είναι δικαστές ανθρώπων αυτοί, είναι δικαστές για τα συμφέροντα σκύλων, ανεξαρτήτως οποιασδήποτε “νομικής προστασίας” επικαλούνται για τις αποφάσεις τους. 
Πέρα από οποιονδήποτε ανόητο ή ψυχασθενή νομοθέτη, ο οποίος κυκλοφορεί, μέγκλα η “επιστήμη”  του στο μέτωπο να λάμπει, μια νομική μπούρδα, για δήθεν νόμο του κράτους, τον ψηφίζει μια ακόμα ψυχασθενική βουλή, υπάρχει και η κοινή λογική, ο κοινός νους. Το κοινό ανθρώπινο συμφέρον! Οι άνθρωποι με τους ανθρώπους, και τα ζώα με τα ζώα.

Τα ζώα είναι ζώα, και όταν θέλουμε να κοροϊδέψουμε κάποιον, του λέμε υποτιμητικά και εξευτελιστικά, “είσαι ζώον”. Αυτό δεν αλλάζει με καμιά γελοία και ανόητη νομοθεσία!

Τον τίτλο αυτού του άρθρου, όπου θέλετε κολλήστε τον...




Παρακάτω δημοσιεύουμε διαμαρτυρία-όχληση, του γνωστού “ΩΡΊΩΝΟΣ”:

Προς: Υπ.Περιβάλλοντος & Ενέργειας
Υπόψιν: Αναπλ.Υπουργού κ.Σωκράτη Φάμελλου
Κοιν: ΜΜΕ, Κόμματα, Βουλευτές, Κυνηγ.Οργανώσεις, Μέλη & Φίλοι του Ωρίωνα

Θέμα: Το πρόβλημα του υπερπληθυσμού λύκων και αρκούδων

Κύριε Υπουργέ,
σε καθημερινή σχεδόν βάση, έρχονται στη δημοσιότητα ειδήσεις για επιθέσεις λύκων σε κυνηγόσκυλα και άλλα οικόσιτα ζώα. Κτηνοτρόφοι από πολλές περιοχές της χώρας μας διαμαρτύρονται έντονα για τις ζημιές που επιφέρουν στο ζωικό τους κεφάλαιο οι λύκοι και οι αρκούδες, ζητώντας από τις αρχές να αναλάβουν δράση για να προστατεύσουν τη ζωή και τις περιουσίες τους. Σε πολλά μέρη οι άνθρωποι φοβούνται να βγουν γύρω από το χωριό τους για να μαζέψουν ξύλα, χόρτα ή μανιτάρια, ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο υπερπληθυσμός των μεγάλων σαρκοφάγων ζώων συμβάλλει στην περαιτέρω ερημοποίηση της υπαίθρου από τους ανθρώπους της. Έχουν ήδη καταγραφεί επιθέσεις αρκούδων και λύκων, με τραυματισμούς ανθρώπων, ακόμη και εντός κατοικημένων περιοχών. Από τύχη μέχρι σήμερα δεν θρηνούμε πολλά θύματα. Έχουμε όμως επίσημα καταγεγραμμένους νεκρούς από επιθέσεις άγριων ζώων που είναι σε καθεστώς προστασίας. Συχνά είναι και τα τροχαία ατυχήματα με άγρια ζώα στις επαρχιακές, ακόμα και στις εθνικές οδούς.
Τα μεγάλα σαρκοφάγα ζώα της πατρίδας μας, κυρίως ο λύκος και η αρκούδα, έχουν σημαντικό ρόλο στο οικοσύστημα και ορθά διαβιούν σε καθεστώς προστασίας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι σε καθεστώς ασυδοσίας και μπορούν ανενόχλητα να κυκλοφορούν στις περιοχές όπου κατοικούν και δραστηριοποιούνται άνθρωποι. Τα περισσότερα αν όχι όλα τα περιστατικά, συμβαίνουν, όχι εντός καταφυγίων άγριας ζωής, όπου τα ζώα αυτά πρέπει να έχουν ένα ιδιαίτερο καθεστώς προστασίας, αλλά σε χώρους ανθρώπινης παρουσίας όπου κανονικά δεν θα έπρεπε να εμφανίζονταν. Είναι προφανές ότι ο αριθμός των λύκων και των αρκούδων στη χώρα μας έχει αυξηθεί πολύ πέραν του να χαρακτηρίζονται ως είδη προς εξαφάνιση.
Στις περισσότερες χώρες του κόσμου, όταν κάποιο άγριο ζώο, είτε ανήκει σε προστατευόμενο είδος είτε όχι, αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα σε ανθρώπινες δραστηριότητες, πόσο μάλλον να επιτίθεται σε ανθρώπους, τότε χαρακτηρίζεται επικίνδυνο. Ακολούθως, τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, όχι οι πολίτες, επιβάλλουν τα ανάλογα διαχειριστικά μέτρα. Τέτοια μέτρα είναι η θανάτωσή του ή ο εγκλεισμός του σε απόλυτα ελεγχόμενο περιφραγμένο χώρο.
Ο έλεγχος του πληθυσμού των άγριων ζώων μπορεί να γίνει με κυνηγετικές πρακτικές, όπως αναφέρουν οι κανόνες συμβίωσης ανθρώπων με αρκούδες στη Ρουμανία ή με θανάτωση των επικίνδυνων για τον άνθρωπο ζώων από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, όπως εφαρμόζεται στη Γερμανία, Γαλλία, Νορβηγία, Φιλανδία κλπ. Στη Σλοβενία, με έκταση δέκα φορές μεγαλύτερη από τη Δυτική Μακεδονία, τα αρμόδια όργανα της πολιτείας αποφάσισαν να θανατώσουν σχεδόν το 20% από τις 400 αρκούδες και τους 100 λύκους που ζουν υπό καθεστώς προστασίας. Ο ίδιος αριθμός αρκούδων εκτιμάται ότι υπάρχει στη Δυτική Μακεδονία όπου έχουμε συνεχείς εμφανίσεις αρκούδων πέριξ και εντός οικισμών, καθώς και συνεχείς επιθέσεις σε κτηνοτροφικές επιχειρήσεις. Εντούτοις, κανένα μέτρο διαχείρισης, εκτός της καταγραφής των ζημιών, δεν επιχειρείται.
Στη χώρα μας, υπό την επήρεια ενός ιδιότυπου καθεστώτος που δεν βασίζεται σε επιστημονικές πρακτικές αλλά σε αντικυνηγετικά ιδεολογήματα και ακτιβιστική ζωοφιλία, αποφεύγεται συστηματικά ακόμα και η λεκτική χρήση του όρου «θανάτωση άγριου ζώου». Παρά τα συνεχιζόμενα κρούσματα επιθέσεων άγριων ζώων σε ανθρώπους και οικόσιτα ζώα, δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε το αυτονόητο. Ανάμεσα σε μια ανθρώπινη ζωή και στη ζωή ενός άγριου ζώου, πρέπει να υπερισχύει η αξία της ζωής του ανθρώπου. Ελπίζουμε να είναι αυτό προφανές για όλους. Αραγε, πρέπει να θρηνήσουμε θύματα των λύκων στην Πάρνηθα και στα βόρεια προάστια της Αθήνας για να αντιληφθούν οι αρμόδιοι κρατικοί λειτουργοί το πρόβλημα του υπερπληθυσμού τους;
Κύριε Υπουργέ,
μας εκπλήξατε ευχάριστα όταν αυξήσατε το όριο κάρπωσης του αγριόχοιρου, δείχνοντας σωστά αντανακλαστικά και αντίληψη της πραγματικότητας που δημιουργεί στην ύπαιθρο ο υπερπληθυσμός του. Το κυνήγι σε όλο τον κόσμο είναι ένα επιστημονικό μέτρο διαχείρισης της άγριας ζωής και, προς τιμήν σας, εφαρμόσατε αυτή την πρακτική που οι προκάτοχοι σας, τόσα χρόνια, από όλους τους πολιτικούς χώρους, δεν μπόρεσαν να αποδεχτούν και να εφαρμόσουν.
Γίνονται διάφορες συζητήσεις για τον τρόπο ελέγχου του υπερπληθυσμού του λύκου και της αρκούδας στη χώρα μας. Αρκετοί προτείνουν να εκδίδονται ειδικές άδειες θήρας για τα άγρια ζώα τα οποία προκαλούν προβλήματα και κινδύνους κινούμενα κοντά σε οικισμούς και ανθρώπινες δραστηριότητες. Οι άδειες αυτές, με υψηλό οικονομικό αντίτιμο, θα μπορούσαν να προσελκύσουν ξένους κυνηγούς με πολλαπλά οφέλη για τη χώρα μας. Αφενός μεν θα ελεγχθεί ο πληθυσμός των ζώων και μάλιστα των πλέον προβληματικών εξ αυτών, αφετέρου δε, θα ενισχυθούν τουριστικά οι πλέον ορεινές και φτωχές περιοχές. Το αντίτιμο της άδειας θήρας θα μπορούσε να αποδίδεται στις οργανώσεις που ασχολούνται με την προστασία αυτών των ζώων, για να αξιοποιηθεί στην προστασία των υγιών πληθυσμών τους.
Εμείς, τα μέλη του Συλλόγου «Ωρίων - Το δίκτυο των Κυνηγών», δεν σας προτείνουμε να εντάξετε τους λύκους και τις αρκούδες στον κατάλογο των θηραμάτων. Αλλωστε, τα συγκεκριμένα ζώα, ουδέποτε αποτελούσαν παραδοσιακό θήραμα στη χώρα μας. Οι Έλληνες κυνηγοί, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στις περισσότερες χώρες του κόσμου, δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το κυνήγι για συλλογή τροπαίων και ταριχευμένων ζώων.
Σας ζητούμε όμως, κύριε Υπουργέ, να ακούσετε τις φωνές των κατοίκων της υπαίθρου που διαβιούν σε πραγματικά δύσκολες και πολλές φορές δραματικές συνθήκες, χωρίς τα προβλήματά τους να έρχονται στη δημοσιότητα των Αθηνών. Δυστυχώς, στη χώρα μας, είδηση είναι μόνο όταν ένας λύκος θανατωθεί σε τροχαίο και όχι όταν ο λύκος σκοτώσει και καταναλώσει δύο οικόσιτα σκυλάκια στην αυλή μιας κατοικίας.
Ο τρόπος ελέγχου του πληθυσμού και της παρουσίας των άγριων ζώων σε κατοικημένες περιοχές είναι αρμοδιότητα και ευθύνη της πολιτείας. Ως πολίτες επισημαίνουμε το πρόβλημα και σας ζητούμε να εφαρμόσετε ό,τι ισχύει και στις άλλες χώρες του κόσμου. Χωρίς ιδεολογικές φοβίες, χωρίς λανθασμένες ζωοφιλικές αγκυλώσεις και ακτιβιστικές επιρροές, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι, πολίτες και διοικούντες, ότι η θανάτωση ενός αριθμού άγριων ζώων είναι επιστημονικά και διαχειριστικά σωστό μέτρο που εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο για την προστασία, τόσο των ίδιων των άγριων ζώων όσο και -κυρίως- των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο.

Για τον Ωρίωνα,
Με εκτίμηση,
O Πρόεδρος

Θωμάς Μπατσέλας

Ο Γ.Γραμματέας
Νίκος Παπαϊωάννου

[Σ.σ.: Είναι τόσο ηλίθιοι και μωροί κάποιοι φιλόζωοι, που θ’ αρχίσουν στα σπίτια τους να... εκτρέφουν αρκούδες λύκους και λιοντάρια!..]


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Υπάνθρωπα σχόλια από υπανθρώπους, τους οποίους εξωθούν ή συνδράμουν, εμπρηστικές δικαστικές αποφάσεις για σκύλους, σαν αυτή εναντίον του 83χρονου ηλικιωμένου!
Ο ηλικιωμένος, με την ευλογία των δικαστών, της αποφάσεώς των, εξευτελίζεται, βρίζεται, και διασύρετε, από ανθρωπόμορφα όντα ενδεδυμένα τον μανδύα του “φιλόζωου” 
Οι δικαστές που έβγαλαν αυτή την απόφαση, πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί, με την βαριά κατηγορία της “Προτροπής Λαού για “Εξέγερση” και Στάση”!



Δ.Μ.
Γαμημένο κράτος, γαμημένοι νόμοι, γαμημένοι νεοέλληνες, σάπιοι. Αν κάποιος χτυπήσει άνθρωπο θα φάει 3 μήνες με αναστολή.

Κ.Λ.· Director of Student Recruitment στην εταιρεία IEK New York
Ναι, γιατί ο άνθρωπος μπορεί να αμυνθεί- δικαιωθεί. Στα ζωάκια όμως η κάθε παπάρα βρίσκει να το παίξει άντρας όταν όλοι μέρα στους άλλους κάθεται στα τέσσερα. Καλά του κάναν και έτσι να συνεχίσουν

S.R.· Αθήνα
Κ.Λ. Άμα σου κάνουν αντιλυσσικό από αδέσποτο να δω τι θα λες, μαλάκα.

N.P.· Βύρωνας
Και πολύ καλά του έκαναν.

S.R. Αθήνα
Ρε ξεφτίλες φιλόζωοι, το δάγκωμα στη πλατεία Ιωαννίνων σε άνθρωπο που βγήκε από ξεν/χειο ποιος τον προστατεύει με ιστορικό επιθέσεων και καμία μέριμνα από το Δήμο για τους τουρίστες. αμα του γάμησω τα παΐδια στη κλωτσιά για να σωθώ θα φταίω;


T.P.
Ετσι!.. Γουσταρω!

F.G. Τεχνκικός Η/Υ και Δικτύων στην εταιρεία Τεχνικος Δικτυων & Υπολογιστων
Καλά του έκαναν. Για να μάθουν και οι άλλοι που κακοποιούν ζώα ότι τέτοιες και χειρότερες ποινές θα έχουν...

A.M.· Αθήνα
Πολύ καλά του έκαναν! Μέσα έπρεπε να τον πάνε.

Μ.Β.
Το να κακοποιείς ζώα χωρίς να σε ενοχλούν δείχνει πόσο κακό ζώο... είναι τελικά ο άνθρωπος. Θέλουμε πολύ δρόμο ακόμα...

Β.Φ.· 2o lykeio peramatos
Ξύλο στον πουστρόγερα αυτό ήθελε. Μαλάκας από μικρός ήτανε απλά είναι ένας μαλάκας που γέρασε. Όποιος σηκώνει χέρι σε ζώο όχι μόνο δεν τον σέβομαι θα τον κάνω και ασηκωτο με ότι βρω μπροστά μου. Και θα φύγω. Αν με πιάσουν, που δεν το νομίζω γιατί η αστυνομία είναι μηδέν... Θα πω στο δικαστήριο ψέματα όπως ο σκατόγερος. Η ευγένεια θέλει ευγένεια και η βία θέλει βία. Αυτό έχω καταλάβει και πράττω.

(σ.σ.σ.: Εκκολαπτομένος τρομοκράτης, με την ευλογία και την συνδρομή των Ελλήνων δικαστών) 

Δ.Κ.
Αν είσαι σε αμυντική θέση χωρίς να χεις προκαλέσει το ζώο τότε έχεις δικαίωμα να χτυπήσεις. Μετά κάνεις και μήνυση τον ιδιοκτήτη, και αν είναι κόπρος, τον Δήμο. Εφόσον έχεις τραυματιστεί και έχεις χαρτί από δημόσιο νοσοκομείο. Αν όχι, όλα τα παραπάνω, τότε καλά να πάθεις και καλά ξεμπερδέματα.

E.K. Aristotle University of Thessaloniki
Καλά τώρα, ναι... Ποιος είναι σε αμυντική θέση;


P.K.· Αθήνα
Ο πρώτος που ευθύνεται για την κακοποίηση των ζώων είναι ο κρατικός μηχανισμός. Καμία ουσιαστική δαπάνη για φιλοξενία και στείρωση αδέσποτων, ντροπή, ελάχιστες και εθελοντικές δράσης σίτισης και ποτίσματος αδέσποτων. Βγαίνεις για τρέξιμο σε δρόμους και περιαστικά βουνά και βλέπεις συνεχώς αδέσποτα, κάποια εκ των οποίων είναι αγριεμένα και επιτίθενται. Αν ψάξεις να βρεις ποιος είναι αρμόδιος σε κάνουν κύκλο μεταξύ Δήμου, περιφέρειας, δασαρχείου και οποίου άλλου σκεφτούν. Εν τω μεταξύ, ο Αγγλούπας 10 χρόνια με αναστολή για πυροβολισμό Ανθρώπου. Ούτε η εν λόγω κοπέλα μπορούσε να αμυνθεί έναντι όπλου!

T.N.· Gerente general στην εταιρεία Adidas Originals
Ρε, δεν ντρέπεστε που κάνετε τους μάγκες με τα ζώα; Και ρωτώ, αυτό ήταν μικρόσωμο ζώο... Αν ήταν μεγαλύτερο όπως π.χ. πίτμπουλ, ντόπερμαν και λοιπά θα είχατε τα αρχίδια να το κλωτσήσετε; Ε, βέβαια όπου σας παίρνει... Αρχίδια!..

T.N. Gerente general στην εταιρεία Adidas Originals
Ψευτόμαγκες, όλοι, που κακοποιείτε τα ζώα.

Τ.Τ.·
Προστατέψτε και λίγο τους ανθρώπους, από τα κάθε λογής ζώα που κυκλοφορούν ελεύθερα...

N.G. ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Εννοείς δίποδα ζώα!

Α.Π.
Καλά του κάναν του κωλόγερου...

N.L.
Το κάθαρμα ο βρωμοσκατογερος. Οχι 5.000 ευρώ, πέντε χιλιάδες κλωτσιές στον σκατόγερο.

(σ.σ.σ.: Άραγε, έχει κανέναν παππού αυτό το μορμολύκειο; Ή το μάζεψαν από τα αδέσποτα της πιάτσας;)


Π.Λ. 1ο Λυκειο Γλυφαδας
Πω, πω!.. Ρε παιδιά, δεν χρειαζόμαστε τους Τούρκους η οποιονδήποτε εξωτερικό για να φαγωθούμε, μια χαρά τα καταφέρνουμε και μόνοι μας, αρκεί να μας ρίξουν κανένα θέμα που ο καθένας μας, έχει διαφορετική άποψη! Μνημόνια μέχρι τέλους δεν σωζόμαστε με τίποτα, ρεεε!..

Γ.Π.· Εργοδότης: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Όλοι εσείς που ωρύεστε για τα δικαιώματα των ζώων και πολύ καλά κάνετε, έχετε αντιληφθεί, νομίζω, ότι στα σχόλια της συγκεκριμένης είδησης και σ’ αυτό το σάιτ, υπάρχει πρόσωπο, το οποίο ομολογεί δολοφονίες ζώων, και από ότι φαίνεται επανειλημμένως. Είστε λοιπόν όλοι, όπως κι εγώ, μάρτυρες κακοποίησης. Έχει κανείς σας την ευαισθησία να καταγγείλει (ανώνυμα και ανέξοδα, όπως προβλέπει ο νόμος) τον συγκεκριμένο δολοφόνο στον εισαγγελέα; Ή μήπως θεωρείτε ότι κάνετε το χρέος σας με το παραπάνω, βρίζοντάς τον απλώς.

Κ.Λ. Director of Student Recruitment στην εταιρεία IEK New York
Έλα μωρέ... Γράφει ο κάθε φλώρος κάτι για να ξεχωρίσει στους άλλους και του δίνεις σημασία; Κι εγώ που απάντησα το μετάνιωσα!

Ν.Μ.
Σκατόγερος!

C.T.
Καλά του έκαναν

E.T.· Εργοδότης: Συνταξιούχος
Περαστικά στους ελληναρες που μισούν τα κατοικίδια. Δεν σας χωρίζει τίποτα από τους πακιστανούς και τα λοιπά αραβοειδη που έχουν ανάλογα συναισθήματα για τα σκυλιά που τόσο μισεί το ισλάμ.

K.S.· Εργοδότης: Αθήνα
Και λίγα έφαγε ο πουστόγερος.

A.E-R· Tee glyfadas
Ο άνθρωπος είναι ο χειρότερος στον κόσμο!

S.S.· Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Ο φασισμός των φιλόζωων οι οποίοι έχουν τα ζώα σαν αξεσουάρ, βρίσκει τώρα στήριξη στον νομοθέτη. Η υπερβολή τους είναι τέτοια, που φέρονται στα ζώα σαν να ήταν παιδιά τους. Τα αφήνουν στα μπαλκόνια ή στις αυλές, και αδιαφορούν για το αν ενοχλούν, και αρκετά συχνά τα εγκαταλείπουν αφού τα βαρεθούν.
Αρκετές φορές μ΄ έχουν κυνηγήσει αδέσποτα και δεσποζόμενα (που τα έχουν αμολητά) όταν, όπως συνήθως, κυκλοφορώ με το ποδήλατο μου. Κάποια στιγμή κάποιο μου άρπαξε τη γάμπα και πέρασα την δοκιμασία των αντιλυσσικών εμβολίων. Από τότε κουβαλώ μέσα στο σακίδιο μου κάνα κιλό κροκέτες, που μόλις τις σκορπίσω τα τετράποδα χάνουν το ενδιαφέρον τους για μένα και το ποδήλατο μου.
Ας μου πει κάποιος  υπεύθυνα  πως μπορώ να προστατευτώ (νομικά), από τις επιθέσεις σκύλων; Αν εγώ αμυνθώ, κινδυνεύω με φυλάκιση και πρόστιμο; Ίσως κάποια μέρα πέσω σε χορτασμένα, κι αδιαφορήσουν για τις κροκέτες μου.

 -*****-

Οι γελοίοι και κάκιστοι δικαστές που εξέδωσαν αυτήν την ακόμα πιο γελοία, και ακόμα πιο κακίστη απόφαση για τον συνάνθρωπό μας, με πλήρη και απάνθρωπη συνείδηση υποθέτουμε, παρακαλούμε από τα παραπάνω σχόλια, να εμβαθύνουν (και να ελέγξουν ξανά τους βλακώδης νόμους τους), στις πρασινισμένες μαύρες γραμμές των σχολίων.
Αν καταλάβουν πόσο κακό έκαναν στην ανθρώπινη, και όχι σκυλίσια κοινωνία των Ελλήνων, πόση διχόνοια και πόσο δηλητήριο, πόσο μίσος, έχυσαν ανάμεσά μας, ειδικά σε μικρούς μαθητές Λυκείων (Περάματος, Χαλανδρίου, Γλυφάδας -ακόμα πιο ειδικά στον μαθητή "Π.Λ. 1ο Λυκειο Γλυφαδας", ο οποίος φαίνεται να έχει πολύ μεγαλύτερο μυαλό απ' αυτούς τους περισπούδαστους), τότε, ή πρέπει να ζητήσουν δημόσια συγγνώμην, αφού αποκαταστήσουν πλήρως τον ηλικιωμένο, ή να γκρεμοτσακιστούν να φύγουν από το Σώμα, τους πληρώνουμε εμείς, από τους φόρους μας και τον ιδρώτα μας, τέτοιους δικαστές, ΔΕΝ τους χρειαζόμαστε, ΟΥΤΕ τους έχουμε ανάγκη
Είναι μόνον για να τσεπώνουν τους παχυλούς μισθούς, σε κατάσταση απολύτου φτώχειας η Ελλάς, και να κάνουν τους καμπόσους! Να βγάζουν παιδικά απωθημένα! Παιδικές αρρώστιες! 
Ή, το λιγότερο, να παν να ξανά καθίσουν στα γελοία θρανία της επιστήμης που λέγεται Νομική, της επιστήμης της απάτης, και του απολύτου ψεύδους!