ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

ΑΛΉΘΕΙΑ; ΩΣ ΠΙΟ ΣΗΜΕΊΟ ΓΕΛΟΙΌΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΎ, ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΆΔΩΝ, ΑΜΟΡΦΏΤΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΏΝ, ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΌΓΩΝ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΆΡΩΝ, ΨΕΥΔΕΠΊΓΡΑΦΑ ΕΛΛΉΝΩΝ;

Η φωτογραφία της ντροπής!
Ο "ΕΛΑΣ" αλήστου μνήμης,
με πλάτες στην εξουσία
και τα στήθη πρωτεταγμένα,
 ενάντια στον Ελληνικό λαό! 

Ούτε ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος από τους βρωμο-πολιτικούς, δεν μπόρεσε να ξεσηκώσει τόσο κόσμο το 1974!

(Σ.σ.: Αλλά και γιατί; Αυτός δεν είναι μεταπολιτευτικά, που έφερε την Ελλάδα στο σημερινό της χάλι; Προκειμένου να καρπωθεί τα διάφορα οφίκια; Σε τίποτα δεν είπε “όχι”, ποτέ!).

Το κυριότερο; Πουθενά στην συγκέντρωση δεν είδε κανείς να ανεμίζει κάποιο κομματικό παρτάλι, παρά μόνον η Ελληνική σημαία. Η Ελληνική γαλανόλευκη. Για την οποία χύθηκαν ποτάμια αίματος από τους εθνολάτρεις, τους εθνικόφρονες, τους εθνικιστές, τους πατριώτες (Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί Πάτρις), όπως και να τους πείτε το ίδιο πράγμα είναι, Έλληνες, το αντίθετο του εθνομηδενιστή, όλων των πολιτικών παρατάξεων, μηδεμιάς εξαιρουμένης, δυστυχώς, οι ίδιοι που έστελναν σε κάθε εποχή, τα διάφορα πολιτικά σκύβαλα, τα διάφορα πολιτικά παρτάλια, άθλιες “προσωπικότητες”, να τους κυβερνήσουν!

Το χρεοκοπημένο και ξευτιλισμένο πολιτικό σύστημα της τελευταίας 40ετίας, το οποίο κατέρρευσε και στα σάπια πόδια του τόσο, σύσσωμο, όσο και στη συνείδηση του Ελληνικού λαού. Στην πράξη.


Δεν έχουν καμιά θέση πλέον στην πολιτική ζωή του τόπου, ΌΛΟΙ αυτοί οι λιποτάκτες και ριψάσπιδες διεθνιστές της μύξας και της χλέμπας, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν, οι οποίοι με το πρόσχημα ότι υπηρετούν μια καταρημαγμένη δημοκρατία, αποπατούν, φτύνουν, χλευάζουν, και χέζουν σε κάθε τι το ιερό και όσιο, για το οποίο εκατοντάδες εκατομμύρια ήρωες και ημίθεοι νεκροί στο πέρασμα τον αιώνων, έδωσαν και “την τελευταία ρανίδα του αίματος των”. Για να είναι ελεύθεροι αυτοί σήμερα, να τους φτύνουν και να τους χλευάζουν!


Δεύτερη μέρα του συλλαλητηρίου σήμερα, και ΌΛΟΥΣ στα βροθροκάναλα της σήψης και της κατρακύλας, του ξεπεσμού και της ανυπαρξίας, δεν ενδιαφέρει το νόημα που εξέπεμψε αυτό προς πάσα κατεύθυνση ή το μήνυμα, αλλά το πόσος κόσμος, πόσες χιλιάδες λαού, βρέθηκε να υπάρχει! Συμμετείχε!

Στο χείλος του γκρεμού, δεν βλέπουν τον γκρεμό που πέφτουν, αλλά πόσοι ή ποιος τους σπρώχνει!


Η θέση του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, αθώρητες πλάτες των κάθε είδους “ρουβικώνων” και “αντιεξουσιαστών”, το οποίο ανίκανο πλέον να πράξει το αυτονόητο, την προστασία του Έλληνος πολίτου δηλαδή, από πάσης φύσεως καθάρματα που τον περιβάλλουν τον απειλούν και τον σκοτώνουν καθημερινώς, αλλά και γνήσια “φιλιππινέζα” των αφεντικών του, όχι στην υπηρεσία του λαού, ορκισμένο στην ποδιά του κάθε πολιτικού κερχελέ που το διαφεντεύει, τρομοκρατώντας για μέρες με τα διαγγέλματά του τους Έλληνες να μην πάνε στο συλλαλητήριο “γιατί θα χυθεί αίμα”, είναι και αυτή από φαιδρή έως γελοία, εθνικά καταστροφική, γιατί ΟΥΔΕΊΣ πλέον θα το παίρνει στα σοβαρά, και ΟΥΔΕΊΣ, θα το υπολογίζει. Αφού έχει χάσει συν τοις άλλοις, και αυτό που λέγετε “έξωθεν καλή μαρτυρία”.


Θυμάστε τον Πάκη στα “Δεκεμβριανά του 2008”; Όταν ο Τσίπρας με τις οργανωμένες εγκληματικές ταξιαρχίες του έκαιγε την Αθήνα, αλλά και ζωντανούς ανθρώπους στις δουλειές τους... για να γίνει πρωθυπουργός; Οι τηλεοράσεις μετέδιδαν ζωντανό αίμα να ρέει στους δρόμους; Ο Πάκης ήταν κρυμμένος και ταμπουρωμένος κάτω απ’ το γραφείο του στο Υπουργείο -μαζί μ’ εκείνον τον Φώτη της Χήνας -κι εκείνος από τον Ελληνικό στρατό προέρχονταν, όπως ο Τόσκας- δηλώνοντας υπερήφανα στο τέλος, όταν τα πράγματα καταλάγιασαν από μόνα τους: “Εγώ είδα λιγότερα σπίτια να καίγονται, από αυτά που δεν καίγονταν”! Γι’ αυτή του την δήλωση σταθμό στην Ελληνική ιστορία ο Πάκης, έγινε -και αυτός-... Πρόεδρος Δημοκρατίας! Ο ένας Πρωθυπουργός, ο άλλος Πρόεδρος Δημοκρατίας! Δεν είναι τρέλα;


Το ίδιο και ο σημερινός “στρατηγός” της Αστυνομίας. Δεν τον ενδιαφέρει τι ελέχθη στο συλλαλητήριο ή ο λόγος που έγινε αυτό, αλλά πόσοι συμμετείχαν, ή, εάν ήταν αυτοί που εξαγγέλλονταν τις προηγούμενες μέρες ότι θα ήταν!

Για να του λύσουμε τον... γρίφο λοιπόν, του λέμε πως, έστω και ένας από εμάς τους Έλληνες να συμμετείχε με το σκεπτικό που έγινε το συλλαλητήριο, ήταν αρκετός.

Ο Λεωνίδας της Σπάρτης, όταν οι σύμμαχες πόλεις του έπεμπαν βοήθεια για στρατό σε κατάσταση εξωτερικού κινδύνου, έστελνε έναν οπλίτη Σπαρτιάτη!


Φανταστείτε τώρα αυτόν τον στρατήγαρο -ο οποίος θα επιστρατευτεί και πάλι σε κατάσταση πολέμου στις Ένοπλες δυνάμεις και εφόσον ζει, οι στρατηγοί επιστρατεύονται ως τα 85 τους- να αντιμετωπίζει τον εχθρό απέναντι, ανάλογα με την αριθμητική του δύναμη! Ή να βαδίζει, να προελαύνει ξιφήρης που λέμε στην στρατιωτική ορολογία πάνω στο... άλογο καβάλα, εναντίον των Σκοπίων που θα είναι η διαταγή!.. “Χεστήκαμε κι η βάρκα γέρνει”!.. Έτσι λέγαμε στο στρατό το 1967.

Έχοντας υπ’ όψιν αυτόν, αλλά και τον προηγούμενο, της Χήνας τον Φώτη της “ΝΔ”, μπορείτε να πάρτε μία γεύση και πιο είναι το αξιόμαχο, το ικανό των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σήμερα!.. Ο θεός σώζει μόνον την Ελλάδα!.. Πάντως, σίγουρα, δεν είναι αυτό που υπηρετήσαμε εμείς.

Ο Ελληνικός στρατός, όποτε “προδόθηκε”, προδόθηκε από τους στρατηγούς του, οι οποίοι ελάχιστα έως ποτέ, φάνηκαν αντάξιοι του ρόλους τους και του αξιώματός τους!

Οι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού από Συνταγματάρχη και κάτω, σε όλους τους κλάδους, ήταν πάντοτε λιοντάρια!



ΚΑΙ Ο ΆΕΡΓΟΣ, Ο “ΔΙΠΛΩΜΆΤΗΣ” ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΏΝ...



Θα πρέπει να σημειώσουμε με έμφαση, ότι οι “Αμερικανοί” (Γιάνκηδες) των “ΗΠΑ”, αλλά και οι ΗΠΑ, μέχρι πριν λίγες δεκαετίες, απολάμβαναν την εκτίμηση και τη συμπάθεια, σχεδόν όλων των Ελλήνων με εξαίρεση των κουμμουνιστών. Σήμερα αυτή η χώρα, μπορεί να βρίσκεται στο ΜΗΔΈΝ της υπολήψεως ΌΛΩΝ των Ελλήνων, απολαμβάνει όμως -τι ειρωνεία;-την συμπάθεια όλων των κυβερνητικών κομμουνιστών!.. Άλλο μεγάλο ματ στην ελληνική σκακιέρα!


Ο άεργος “διπλωμάτης” που μας έστειλαν και πάλι λοιπόν, οι ΗΠΑ, με δικαίωμα βέτο, αλλά και αναμφισβήτητες τις χυδαίες προτάσεις του για να διαπραγματευθεί το μέλλον μας, την ύπαρξή μας, και να συμπράξει με τους εθνικούς μειοδότες-προδότες μας εδώ, ντροπή και για τον πιο τελευταίο Έλληνα, ενδύεται τον μανδύα του “διπλωμάτη” εδώ και 20 χρόνια, κάθε φορά που τον έχουν ανάγκη τα Σκόπια! Παπούριασε, σταφίδιασε, καμπούριασε, κόντυνε περισσότερο η πινέζα, αλλά με κάποιο λίφτινγκ, μας έρχεται πάντοτε νέος και γιουφτο-Σκοπιανός κάργα
Θα πρέπει λίαν συντόμως, αυτό το μόμολο, να πεταχτεί με τις κλωτσιές από τα Βαλκάνια, γιατί θα είναι αυτός που θα ανάψει το φιτίλι για την πραγματική ανάφλεξή τους και πάλι, όπως πρόσφατα με την Σερβία. Μόνο που αυτή τη φορά, δεν θα είναι η ξεχασμένη απ’ όλους -κομμουνιστών, και μη- Σερβία, αλλά η Ελλάδα του ΝΑΤΟ και ο στρατός της, αν υπάρχει ακόμα αυτός, και δεν διαλύθηκε, μας το κρύβουν!


(Σ.σ.: Με ανθρώπους και στρατηγούς στις τάξεις του αλλά Τόσκα, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, το πιο σίγουρο είναι ότι έχει διαλυθεί! Εξ’ άλλου τα τελευταία 40 χρόνια, δεν έκανε πουθενά αισθητή στα εσωτερικά πράγματα την παρουσία του, ή μη μόνον σε παρελάσεις φαμφάρες και δεξιώσεις, τα στρατόπεδά του έχουν κλείσει τα περισσότερα, έχουν γίνει πάρκα... αναψυχής, η δύναμή του από 100.000 άνδρες κάποτε, μπορεί σήμερα να μην είναι ούτε 50.000(;), ξέφραγο αμπέλι από την εποχή που η “17 Νοέμβρη” του Ανδρέα Παπανδρέου λήστευε το Συκούριο στη Λάρισα και οπλίζονταν με πυραύλους, οι λεονταρισμοί του -περί αυτών πρόκειται- είναι να... αναχαιτίζει συστηματικά και ρουτινιάρικα, τις μόνιμες και παγιωμένες πλέον παραβιάσεις σε σημείο ιδιοκτησίας, της τουρκικής αεροπορίας στο Αιγαίο.

Ούτε μια φορά δεν μας είπαν, εδώ και 40 χρόνια, πόσες παραβιάσεις έκαναν αυτοί, οι αεροπόροι μας, έτσι για το γόητρο ρε παιδιά, για την εκτίμηση και την τιμή των όπλων!.. Μας είπαν; Όχι! Πάντοτε μιλούν για άμυνα... Για άμυνα... Για άμυνα!.. Ενώ και ο τελευταίος μαθητής της πιο κατώτερης στρατιωτικής σχολής, γνωρίζει πως η καλύτερη άμυνα, είναι η επίθεση!

Για άμυνα μπορούν να μιλούν μόνον οι δειλοί, οι χέστηδες και οι χασοβράκηδες.

Και, εάν ο ένδοξος Ελληνικός στρατός, έχει όντως καταντήσει τέτοιος, τότε ουαί και αλίμονο, ΟΛΟΙ εμείς οι Έλληνες, πρέπει να πάμε να σκάψουμε τον τάφο μας, και να χωθούμε μέσα!


Ένα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση στον Ελληνικό στρατό, θέλει περαιτέρω εμβάθυνση και μελέτη, είναι, πως όλα αυτά τα χρόνια, μπορούσαν να συνυπάρξουν σ’ αυτόν -γιατί συνυπήρξαν- ο Φράγκος με τον Τόσκα; Αλλά και της Χήνας τον Φώτη.


Η μείωση της θητείας των εφέδρων εξ’ άλλου, τον μετέτρεψε σε μια φωλιά τυχοδιωκτών μισθοφόρων, αναισθήτων ή απάτριδων, όπως ακριβώς τον θέλει και το ΝΑΤΟ για τις σατανικές και σκοτεινές ορέξεις του.


Κι ενώ εμείς υπερηφανευόμαστε, για τι; αλήθεια; Δείτε εδώ: Σεσημασμένος ένας εκ των συλληφθέντων για τον ξυλοδαρμό δόκιμου αξιωματικού της σχολής Ευελπίδων στο μετρό, τι έκαναν τέσσερις κατσαπλιάδες προσκείμενοι στην Κυβέρνηση, και τον αγέρωχο κυβερνητικό... εταίρο!

Με τον στρατηγό Τόσκα -της σχολής Ευελπίδων και αυτού- να μας πληροφορεί, μέγκλα το κούτελο να λάμπει για την επιτυχία, τον “φερετζέ του πούστη”, πως ο εις των κακούργων, ήταν -λέει- σεσημασμένος! Και επειδή ήταν σεσημασμένος, έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει! Μη του στερήσουμε και τα... δικαιώματα;).


Από τα συλλαλητήρια πάντως, πρέπει να χέστηκε ή να κατουρήθηκε -έτσι δείχνει τουλάχιστον από τις νέες... δηλώσεις του- και ο πρώτος μπεκρούλιακας, μεθύστακας, πλην γιουφτο-Σκοπιανός “Μακεδόνας”, το πρώτο λέσι της πόλεως της Θεσσαλονίκης, που μέχρι χθες έλυνε και αυτός το "σκοπιανό".


Να σημειώσουμε ακόμα, και σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε στις έγκυρες ιστοσελίδες και όχι στα ελληνικά βοθροκάναλα, συμπεριλαμβανομένων και των “ΕΡΤ”, τα δυο συλλαλητήρια, πρέπει έχουν τρομοκρατήσει και τους γιούφτους των Σκοπίων! 
 


Αυτά τα ολίγα, μέχρι ν’ ακουστεί η σάλπιγγα “Εμπρός, για το Μέτωπο, Εμπρός”... Να σφίξουν οι κώλοι... Και τότε να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν τα αλάνια και τα τσογλάνια, που κάθε τρεις και μία πυρπολούν ή ξεθυμαίνουν την εφηβεία τους ανενόχλητα, σε κάδους σκουπιδιών και αθώες βιτρίνες καταστημάτων!



 
Ένας σκηνοθέτης καναλιού, είπε πως 
140.000 είναι μόνον η πλατεία Συντάγματος γι' 
αυτές τις εκδηλώσεις!

Το φυσούν και δεν κρυώνει, για την...
"ανταρσία" του Μίκη!



Η μικρή της φωτογραφίας κλέβει την 
παράσταση...




Μόνον άσπροι και γαλάζιοι καπνοί, 
έβγαιναν από τους βρυχηθμούς του 
συλλαλητηρίου


Αυτό για τον αμόρφωτο και 
αγράμματο Νίμιτς το λέτε 
ρε παιδιά; Ή για τον πίτουρα;





Το μπλόκο των... Σκοπίων!..


Γαλανόλευκες, και μόνον γαλανόλευκες!..


Κανένας δεν σκιάζεται λεβέντες, 
να είστε σίγουροι...


Φωτογραφία για... όσκαρ!






Δεν ήταν δυνατόν να λείψουν 
και αυτές οι φωτογραφίες.


Κάποιοι πολιτικοί, έσωσαν πραγματικά, 
το... εθνικό γόητρο των πολιτικών!


Βασίλη σε αδίκησα, ειλικρινά... Σε 
είχα για κότα!.. Συγνώμην.



 





















Η είσοδος στα Σκόπια γι' αυτούς, 
είναι ένας ελαφρός περίπατος!..











Και το καταραμένο ιερατείο!..
Κάποιες φορές -ελάχιστες-
κάτι κάνει!




Θα σκάσει από το πολύ φαΐ ο κύριος, 
λέτε και από... εθνική υπερηφάνεια;


Και το "γελαστό παιδί" της παρέας!
Ο "πρόεδρος του 15μελούς". Μόνο 
που κατέληξε... καταγέλαστος 
χαζοχαρούμενος!