ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΜΆΛΛΟΝ.... ΑΣΤΌΧΗΣΑΝ ΣΚΌΠΙΜΑ ΤΑ ΘΑΡΡΑΛΈΑ ΠΟΝΤΙΌΠΟΥΛΑ;


Μάλλον... αστόχησαν σκόπιμα τα Ποντιόπουλα αυτή τη φορά, και άφησαν να φάει μόνον χώμα το πρώτο ελληνόφωνο εκτόπλασμα της Θεσσαλονίκης, του την φυλάγουν φαίνεται στον δεύτερο γύρω, να είναι σίγουρος!
Και δεν θα τον σώσει με τίποτα, το άλλο “πολιτικό σύσσωμο εκτόπλασμα”, που έτρεξε έντρομο να “σταθεί στο πλευρό του”, πρώτος και καλύτερος ο Τακα-τάκας, ο γιος της γιαγιάς του και αδελφός της μάνας του! Σε έναν εμιγκρέ ελληνόφωνο, ο οποίος αν υπήρχε “Ελληνική”, και όχι τσουπρέϊκη δικαιοσύνη, για όσα χίλια-μύρια πράγματα άλλα, έχει κατά το παρελθόν πει, τώρα θα έπρεπε να βλέπει τον κόσμο... κατ-ριγέ!
Είναι πολύ τυχερός που δεν τον σκότωσαν, λοιπόν, το άφησαν αυτό, πιθανώς, για το μέλλον; Ή να το κάνει κάποιος άλλος, ποιο θερμόαιμος, πιο πατριώτης; Θα δούμε.

Για να βάλουμε τα πράγματα στη σειρά. Πρέπει πρώτα και πάνω απ’ όλα, να χωνέψουμε πως αυτός ο Μπουτάν ή Μπουτάρ (λέξη σλαβοτούρκικη που πα πει γλουτός), δεν είναι Έλληνας στην καταγωγή, δεν έχει Ελληνική συνείδηση, είναι ένας ελληνόφωνος εμιγκρές κατάλοιπο των Βουλγάρων κομιτατζήδων της “Επαναστάσεως του Ιλιντεν”, έναντι των οποίων οργανώθηκε και διεξήχθη νικηφόρα ο “Μακεδονικός Αγών”
Γι αυτό σε ότι ελληνικό και εθνικό, το μίασμα αυτό βγάζει... μπιμπίκια! Έχει καταβολές!
Όπως -κατά δήλωσή του- “έχει πολλούς φίλους Ποντίους” (ούτε έναν, φυσικά), οι οποίοι δεν “χέστηκαν καθόλου” με τις δηλώσεις του στο παρελθόν, το απέδειξαν σήμερα -αν και λίγο αργά- έτσι κι εμείς όλοι οι Έλληνες, και όχι μόνον οι Πόντιοι αδελφοί μας, “χεστήκαμε” για όσες έφαγε το τομάρι του, ή όσες θα φάει ακόμα! Αν συνεχιστεί -που, μάλλον, πάει για συνέχεια το πράγμα- στο μέλλον.


ΟΥΔΕΊΣ Έλληνας, και μάλιστα Μακεδόνας εκτός του “ψωλιάδη”, “χέστηκε” ή νοιάστηκε λοιπόν, για όσες μάζεψε το τομάρι του, που έπρεπε προ πολλού να το είχαν μπουζουριάσει στ’ άφεγγα και στα σκοτεινά, για τις προκλητικές, τις αντεθνικές, και τις άγριες ανθελληνικές δηλώσεις που έχει κάνει σε ελληνικό έδαφος.
ΌΛΟΙ πρέπει να καταλάβουν ότι εδώ είναι Ελλάδα. Στην οποία μπορεί κάποιοι να παριστάνουν τον κοιμισμένο, όταν όμως ξυπνήσουν, τα πράγματα γίνονται αντιστρόφως ανάλογα, με πολύ άσχημα αποτελέσματα, άσχημες εκπλήξεις, και άσχημες καταλήξεις. 

Με την Ελλάδα δεν μπορεί να παίζει, ούτε η συμπολίτευση, ούτε η αντιπολίτευση! Ούτε η “Ελληνική Βολή”! Ας μην το ξεχνούν οι τριακόσιοι άχρηστοι και ανίκανοι εκεί μέσα! 
Με την Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε φασίστες, ούτε κουμμούνια, ούτε δημοκράτες τρανσέξιουαλ της πούτσας και της χλέμπας! Υπάρχει μόνον Ελλάδα, και αυτοί που συσπειρώνονται γύρω από αυτήν!

  Λύσσαξαν τα τουρκικά ΜΜΕ στην ανατολική ακτή του Αιγαίου, όπως και τα αδελφάκια τους εδώ στο “Ατένα-Γιουνανιστάν”, για τον ξυλοδαρμό του “αδελφού Μπουτάρ”! Ο οποίος αγαπάει τους ομόεθνούς του τούρκους και τον ερμαφρόδιτο Κεμάλ”! Από κάτι πραγματικά παλικάρια Ποντίους, ανήμερα της γιορτής της γενοκτονίας του Ποντιακού λαού, που δεν χαμπαριάζουν τίποτα! 
Ο Μπουτάρ ως γνωστόν, έλκει την καταγωγή του από το Κρούσοβο της “Τρύπας των Βαλκανίων”, την κοιτίδα της γνωστής  “Επαναστάσεως του Ίλιντεν”, δηλαδή της “Βουλγαρικής Επαναστάσεως της 3ης Αυγούστου (ή του Προφήτου Ηλία - Ίλιντεν)” το 1897.
Γι’ αυτό και οι Σκοπιανοβούλγαροι “μακεδόνες”, οι οποίοι πέταξαν και τον τελευταίο φερετζέ που φορούσαν έως τώρα, απαίτησαν από κάποια “πίτουρα” εδώ, να ονομαστούν “Μακεδονία του Ίλιντεν”! 

Σ’ αυτή την περίπτωση, πρόεδρος ή πρωθυπουργός της “Τρύπας”, θα αναδειχθεί την άλλη μέρα ο Μπουτάρ!

Μια παροιμία λέει: “Μακρυά απ’ το αγριεμένο πλήθος”! Οι παροιμίες ποτέ δεν λαθεύουν! 

Αυτό κατά πως εξελίχθη, δεν φαίνεται να το έλαβαν υπ’ όψιν τους αυτοί που προκαλούν συνεχώς, θέλοντας να το παίξουν και λαοφιλείς, πλην νταήδες ή ψευτο-ατρόμητοι, γι αυτό και έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους! Ας μας επιτραπεί μια προφητεία, δεν θα είναι το τελευταίο.
Η πρόκληση είναι το χειρότερο πράγμα! Και ο παππούς μου ο Θανάσης, ένας σοφός άνθρωπος με γνώση και πείρα σε πολλά πράγματα στην εποχή του, συνήθιζε να λέει μετά από έναν καυγά: Ποτέ δεν φταίει ο φονιάς, φταίει ο φονευμένος!
Η πρόκληση λοιπόν, αυτού του... φερετζέ με τα γυαλάκια μαθητριούλας τρίτης γυμνασίου, τα τελευταία χρόνια έγινε αφόρητη!
Δεν υπάρχει Έλληνας και όχι ελληνόφωνος που να μην λοιδώρησε ή έφτυσε, ξέρασε επάνω του, δεν υπάρχει πατριώτης που να μην θίχτηκε, το λιγότερο, από τις μεθυσμένες παραρδέλες του, αλλά και δεν υπάρχει, έστω και ένας, λίγο αισθηματίας Έλλην και όχι ελληνόφωνος, που να μην του πέρασε από το μυαλό κάποια στιγμή, όταν του δοθεί η ευκαιρία, να τον τουλουμιάσει στο ξύλο! Όπερ και έγινε.

Δεν είναι μονάχα οι Πόντιοι στη σειρά! Υπάρχουν και άλλοι! Και πολύ φοβούμαστε, ότι από δω και στο εξής αυτός ο “γάϊδαρος”, πρέπει να ελέγχει λεπτομερώς, που πάει και τι κάνει;  που κάθεται και ποιους συναναστρέφεται; η αθυροστομία η πρόκληση, το φτύσιμο και το χέσιμο που φίλεψε έως τώρα τους Έλληνες πατριώτες, και δη τους Μακεδόνες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνουν ατιμώρητα!
Η ατιμωρησία είναι προνόμιο ΜΟΝΟ των Ελληνικών δικαστηρίων της τελευταίας 40ετίας!

Αυτός που εκλέχθηκε να “κυβερνήσει” μία πόλη με όνομα, αλλά την κατά ξεφτίλισε, ο πρωτεξάδελφος του Ντέλτσεφ του Κοπρίβλιεφ και του Χατζηντίμοφ, πρωταρχηγών της “Επαναστάσεως του Ίλιντεν”, ευθύς μόλις ανέβηκε... στον θρόνο του “βασιλιάς”, ο πρώτος που λιγουρεύτηκε στην... Ελλάδα πολιτικός και στρατιωτικός, ήταν... ο Κεμάλ. Ο Κεμάλ ως γνωστόν ήταν πούστης! Και ήθελε -λέει- να πλημμυρήσει την Θεσσαλονίκη με 250.000 τούρκους “προσκυνητές”, οι οποίοι θα έρχονταν στην πόλη, για να... “προσκυνήσουν” το σπίτι του!

Μετά πήγε ως πρωτεξάδελφος στην “Τρύπα των Βαλκανίων” και άρχισε “υπουργός” Εξωτερικών να διαπραγματεύεται την ονομασία τους κάτω από την σημαία της “Μακεδονίας”, η οποία κάλυπτε περιοχές έως και τα παράλια της Χαλκιδικής.

Αμέσως μετά, άρχισε να διοργανώνει παρελάσεις με πούστηδες. Τραβεστί, τρανσέξιουαλ και αχαρακτήριστου φύλλου με χαλκά στις μύτες και καπίστρια στο λαιμό ανθρώπους, δείγμα σεξουαλικής υποταγής!
Κι όταν δεν ήταν μεθυσμένος, πράγμα πολύ σπάνιο, έλεγε ότι “χέστηκε” για την γενοκτονία των Ποντίων, ή αν ο Κεμάλ έσφαξε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες υποχωρούντες της Μικρασιατικής εκστρατείας Έλληνες!

Όλα αυτά τα παραπάνω, λοιπόν, έφεραν... επιτέλους, το ποθητό αποτέλεσμα! Γιατί η πρόκληση, η ξετσίπωτη και ξιπασμένη, η αχαλίνωτη πρόκληση, όπως έλεγε τελικά και ένας άλλος παππούς μου, “θάνατον γεννά”!

Μένει να δούμε, τι άλλο θα δούμε ακόμα φοβερό και τρομερό από αυτόν τον επικινδυνότατο για την ηρεμία και γαλήνη της Ελληνικής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης διχαστή, αμετανόητο εμιγκρέ Σκοπιανοβούλγαρο στην καταγωγή!

Το γαρ πολύ του έρωτος γεννά παραφροσύνη”.
Και το γαρ πολύ “φασίστας και τραμπούκος” στα Ελληνόφωνα ΜΜΕ και λαχανοφυλλάδες, εδραιώνει και γιγαντώνει την “ΧΑ”.
Η “ΧΑ” όμως είναι πολιτικό κόμμα. Το 3ο σε ποσοστά μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Για να ταχθεί “σύσσωμη”, η ελληνική πολιτική χλέμπα με τον μέγα διχαστή της ελληνικής κοινωνίας μετά τον Μπενύ Σελόν, μήπως περιμένουν και οι ίδιοι κάτι τέτοιο; Δηλαδή... χεστήκανε από τον φόβο τους;  

Λέω, μήπως;