ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΕΛΛΆΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΜΑΪΜΟΥΝΙΏΝ, ΑΓΓΛΙΚΟΦΚΕΙΑΣΙΔΩΜΈΝΩΝ! !

Σήμερα σας έχω άλλο ένα τουρκο-γιούφτικο κείμενο αχταρμά με ελληνικά όμως... ΕΛΛΗΝΙΚΌΤΑΤΟ, για να πάρετε μία γεύση τι σκατά ελληνικά μαθαίνουν και θα μιλούν, οι επόμενες γενεές ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ, σ’ αυτόν το δύσμοιρο τόπο!
Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Οι κοκκινίλες είναι δικές μου:



“COSMOTE: Έκανε τη συμφωνία του… αιώνα – Την «κυνηγούν» VODAFONE και WIND

Αφού έφτασε στο σημείο να μοιράζει δωρεάν ίντερνετ σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας, η COSMOTE προχώρησε στο επόμενο μεγάλο βήμα. Η COSMOTE και η Microsoft επεκτείνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ακόμη πιο εξελιγμένες και υψηλής ποιότητας λύσεις cloud, σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Το portfolio cloud λύσεων εμπλουτίζεται με τυποποιημένες λύσεις Azure και Modern Workplace, καθώς και με τη νέα υπηρεσία υποστήριξης, Premium Support. Στόχος της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι να συμβάλλουν στον ταχύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό και στη βελτίωση της παραγωγικότητας κάθε επιχείρησης.


COSMOTE και Microsoft συνεργάζονται ήδη από το 2019, παρέχοντας λύσεις cloud σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου Deutsche Telekom με τη Microsoft Corp, σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Όπως ανακοινώθηκε από τους επικεφαλής της Deutsche Telekom και της Microsoft Corp., κ. Tim Höttges και κ. Satya Nadella αντίστοιχα, η επέκταση συνεργασίας των δύο εταιρειών θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.
Το εμπλουτισμένο portfolio λύσεων cloud που διαθέτει η COSMOTE σε συνεργασία με τη Microsoft περιλαμβάνει τα εξής:
-Υπηρεσίες αξιολόγησης επιχειρησιακής ετοιμότητας για μετάβαση στο Cloud: Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν εξειδικευμένα εργαλεία για την αξιολόγηση της ετοιμότητας των εφαρμογών και πληροφοριακών τους υποδομών που σχετίζονται με το cloud.
-Πιστοποιημένη μεθοδολογία για την ομαλή μετάβαση SAP λύσεων στο Microsoft Azure.
-Εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες Azure: Οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιολογούν, να διαχειρίζονται και να μεταφέρουν στο cloud όλες τις εφαρμογές, αξιοποιώντας τις λύσεις που αφορούν στην υποδομή (infrustructure-as-a-service), αλλά και τις υπηρεσίες πλατφόρμας (platform-as-a-service).
-Λύσεις Modern Workplace (με Windows 10 και Microsoft 365), ώστε κάθε επιχείρηση να επιτυγχάνει αποτελεσματικότερη επαφή με τους πελάτες της, διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία ευαίσθητων δεδομένων, να βελτιστοποιεί τη λειτουργία της και να αυξάνει την παραγωγικότητά της. Μέσα από τις λύσεις διευκολύνεται η απομακρυσμένη εργασία μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον.
Επιπλέον, η COSMOTE παρέχει τη νέα υπηρεσία υποστήριξης Premium Support. Με το Premium Support, ένας πιστοποιημένος από τη Microsoft τεχνικός της COSMOTE, παραμετροποιεί απομακρυσμένα, γρήγορα και με ασφάλεια το εταιρικό email της επιχείρησης στο νέο Microsoft 365, ώστε να αξιοποιούνται άμεσα όλες οι εφαρμογές.
Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις λύσεις της Microsoft σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας που προσφέρει η COSMOTE.
Όπως δήλωσε ο Αλμπέρτος Μπουρλάς, Διευθυντής Πωλήσεων Εμπορικών Συνεργατών της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας
(Καλά ρε, αυτός ο τρίχας δεν είναι με τα εμβόλια; Που στο διάολο βρέθηκε εδώ;): “Πιστεύουμε πολύ στη στρατηγική μας συνεργασία με τον Όμιλο ΟΤΕ και την ενισχύουμε διαρκώς, έχοντας στο επίκεντρό της το Cloud, το οποίο είναι η κινητήριος δύναμη του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων κάθε μεγέθους.
Ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, σημείωσε: “Η επέκταση της συνεργασίας της COSMOTE και της Microsoft, δύο εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας στην Ελλάδα για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Cloud, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία του Ομίλου Deutsche Telekom, θα βοηθήσει στον ταχύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων. Στην COSMOTE, παρέχουμε τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία και τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης και αποτελούμε συνεργάτη επιλογής για τους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν στην ψηφιακή εποχή. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες, όπως αυτή με τη Microsoft, μένουμε πιστοί στο όραμά μας, να δημιουργήσουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους με σύμμαχό μας την τεχνολογία”.
Η COSMOTE τα πήρε όλα! Σε νευρικό κλονισμό VODAFONE και WIND
Το βραβείο για «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα», για όγδοη συνεχόμενη χρονιά απέσπασε και πάλι το δίκτυο COSMOTE κινητής στα Speedtest AwardsTM της Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις broadband και mobile internet.
Για μια ακόμα φορά η COSMOTE πέτυχε σκορ ταχύτητας (Speed ScoreTM) 51.39, (2ος: 28.49 και 3ος: 25.62) ενώ οι ταχύτητες download μετρήθηκαν κατά 64% υψηλότερες από εκείνες του δεύτερου παρόχου και 83% υψηλότερες από του τρίτου.
«Είμαστε υπερήφανοι που και για το 2020, το δίκτυο COSMOTE αναδείχθηκε από την Ookla® ως “το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα”. Δεν σταματάμε εδώ. Έχοντας φέρει πρώτοι το 5G στην ελληνική αγορά, θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής της χώρας για να απολαμβάνουν οι συνδρομητές μας κορυφαία εμπειρία συνδεσιμότητας και mobile Internet στη νέα ψηφιακή εποχή. Θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους μας, που με τη δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια, διατηρούν στην κορυφή το δίκτυο COSMOTE, μένοντας πιστοί στο όραμά μας για έναν κόσμο καλύτερο για όλους με την αξιοποίηση της τεχνολογίας», δήλωσε σχετικά ο Executive Director Network Development & Operations Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γιώργος Τσώνης.
Το βραβείο «Greece’s Fastest Mobile Network 2020» βασίστηκε σε περίπου 460.000 μετρήσεις που έγιναν από τους ίδιους τους χρήστες κινητών δικτύων, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Τα tests έγιναν μέσω της εφαρμογής Speedtest σε πραγματικές συνθήκες, σε ολόκληρη τη χώρα, στα δίκτυα όλων των παρόχων κινητής, μέσω συσκευών iOS και Android. Με περισσότερους από 13.500 servers παγκοσμίως, εκατομμύρια τεστ πραγματοποιούνται καθημερινά από χρήστες της Ookla®, με το σύνολό τους να έχει ξεπεράσει τα 33 δισεκατομμύρια, από το 2006.
Η COSMOTE, θέλοντας να παρέχει στους συνδρομητές της κορυφαία εμπειρία συνδεσιμότητας και mobile Internet, εξελίσσει συνεχώς το μεγαλύτερο δίκτυο κινητής της χώρας. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει αυξήσει τη χωρητικότητα του δικτύου κινητής κατά 77%, γεγονός που έχει επιτρέψει τον τετραπλασιασμό της κίνησης mobile data, χωρίς να επηρεάζεται η εμπειρία που απολαμβάνουν οι χρήστες.
Να υπενθυμίσουμε ότι η COSMOTE ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε και το 5G δίκτυο, ενεργοποιώντας το αρχικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη κι άλλες πόλεις της χώρας, με τις ταχύτητες του να ξεπερνούν σε συγκεκριμένες περιοχές και το 1Gbps.
Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία το COSMOTE 5G θα επεκταθεί σε ακόμη περισσότερες περιοχές της ελληνικής επικράτειας και η πληθυσμιακή κάλυψη αναμένεται να ξεπεράσει το 50% έως το τέλος της χρονιάς.
Η πλήρης ανάπτυξη των δυνατοτήτων του δικτύου COSMOTE 5G θα γίνει με την ενσωμάτωση του νέου φάσματος συχνοτήτων που προ ημερών απέκτησε η COSMOTE, μέσω της δημοπρασίας που διενήργησε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Όποιος κατάλαβε γρι από αυτές τις αγγλικούρες χοντρομαλακίες, κοκκινίλες στο άρθρου, πρώτον, κερδίζει το... αγαλματάκι να το βάλει στον πάτο του, και δεύτερον, ας το πει και σε μας τους αγραμμάτους, να το μάθουμε!
“Ελλάς Ελλήνων μαϊμουνιών… Πως ως κοιμάται ο γέρος με τη γριά; Άλλη μία τούμπα, “Μήτσο”… Πήγαινε τώρα και το τασάκι στους κυρίους!..”

Να σημειωθεί ακόμα, ότι οι κοκκινισμένες λέξεις είναι ανύπαρκτες στα ελληνικά λεξικά, εκτός κι αν τις έβαλε λάθρα και νυκτός, εκείνος ο καθηγήταρος γλωσσολόγαρος Μπαμπινιώτης!