ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2008

Χάος, Αριθμ. 279 - ΠΟΙΟΣ ΛΗΣΤΕΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...

Βεβαίως, όσοι από σας διαβάζετε την εφημερίδα μας από την αρχή της εκδόσεώς της, θα γνωρίζετε πολύ καλά, όπως και με τη θέση μας για τα ναρκωτικά, η εφημερίδα είναι κατά του «ελέγχου ντόπινγκ» των αθλητών, και υπέρ των αναβολικών, γενικώς.
Για μας, ντοπαρισμένοι εκ προοιμίου είναι όλοι οι αθλητές, αφού κυνηγούν προνόμια και οικονομικές απολαβές, που ΟΥΔΕΙΣ εξ' ημών των κοινών θνητών μπορεί να διανοηθεί, και ποσώς, μας ενδιαφέρει, αν παίζουν με τη ζωή τους και το μέλλον τους στα στάδια κορώνα-γράμματα, την υγεία τους στους αγώνες.
Οι Ρωμαίοι ήθελαν να βλέπουν θέαμα, αυτό θέλουμε να βλέπουμε κι εμείς, ρεκόρ, «υπέρ-νυχτερίδες» και «υπέρ-αράχνες» του Χόλυγουντ, ζωντανές, και όχι ψεύτικες, αφού αυτοί οι ίδιοι που αισχροκερδούν με τα σκευάσματα των αναβολικών, είναι οι ίδιοι που αισχροκερδούν και με τα σκευάσματα των… αντιαναβολικών!
Το ντόπινγκ όπως και τα ναρκωτικά, είναι αποκλειστική αμερικανική κερδοφόρα οικονομία ενασχόληση, αυτοί «έζησαν» και την ποτοαπαγόρευση, το μοναδικό κράτος στον κόσμο με μία τέτοια τραυματική εμπειρία, το πληρώνουν όμως πάντα, αντί γι’ αυτούς, οι φτωχοί οι μικροί και οι αδύνατοι! Οι δορυφόροι τους.
Για μας αναβολικό είναι και το απλό κρύο σπρέι που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές στα γήπεδα για να σταματήσουν το πρήξιμο στα πόδια τους, από τις κλωτσιές του αγώνα, να ξαναμπούν στο γήπεδο, να… ξανά κλωτσηθούν! Ενώ μετά από οποιονδήποτε τραυματισμό, και εφόσον ο αθλητής δεν μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, ιδίοις δυνάμεσι, θα πρέπει τίμια και ειλικρινά, να αποσύρεται από το παιχνίδι. Ότι πρόσθετη βοήθεια, υλική ή τεχνική του παρασχεθεί για να συνεχίσει από τους «φροντιστές» του, είναι, έστω, και μικρό, προσωρινό ντοπάρισμα! Ακόμα και η ασπιρίνη στον πονοκέφαλο, δεν πρέπει να δίνεται στους αθλητές, γιατί και αυτή λειτουργεί διασταλτικά στην καλή φυσιολογική τους κατάσταση, και, εφόσον όλα αυτά τα απλά και ταπεινά, δεν μπορούν να αποσυρθούν, ή να απαγορευτούν, άρα, μπορούν και να επιτραπούν! ΟΛΑ!
Οι αθλητές σήμερα δεν είναι ούτε μωρά παιδιά, ούτε άλογα όντα, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, αλλά ούτε στερούνται και αυτοάμυνας, αυτοπειθαρχίας, και προ παντός, κανείς εξ’ αυτών, όπως είπαμε και παραπάνω, δεν αγωνίζεται και δεν τρέχει στα γήπεδα και στους στίβους, με σημαία και γνώμονα το «Ευ αγωνίζεσθαι». Αυτή η καραμέλα είναι για τους μωρούς, τους χαζοχαρούμενους, και αυτούς που μπορούν να την καταπιούν και να τη μασήσουν. Αγωνίζονται ΟΛΟΙ για πακτωλό χρημάτων και προνομίων, και γι’ αυτά ο καθένας μας θα μπορούσε να αγωνιστεί, αδιαφορώντας τελείως, για τη ζωή του…
Όταν στη μετανάστευση του «‘50» οι Γερμανοί δημοσιογράφοι, ρωτούσαν τους Τούρκους εμιγκρέδες, «γιατί στα πυρηνικά εργοστάσια που δούλευαν, έπιαναν τα πυρηνικά απόβλητα με γυμνά χέρια; (αλλά παχυλό μεροκάματο)», αυτοί απαντούσαν: «Γιατί έξω από σπίτι μας είναι παρκαρισμένη μία «Μερσεντές», και στην Τουρκία που ζούσαμε εμείς, δεν μας δίνονταν η δυνατότητα να έχουμε, όχι τετράτροχο αυτοκίνητο, αλλά ούτε τσέρκι, ή κάρο με βόδια! Κάλιο πέντε μέρες και καλές, παρά στην αιωνιότητα, παρέα με τη φτώχια, τη δυστυχία, και τη μιζέρια».

Μετά την απαίσια και απάνθρωπη, παλιά αλλά και πρόσφατη, μεταχείριση της κυρίας Κατερίνας Θάνου από τους φτυσμένους «αθανάτους» των Ολυμπιακών Αγώνων, αυτής που στους αγώνες του Σύδνεϋ της Αυστραλίας, το χρυσό μετάλλιο έκλεψε εκείνη η μυξιάρα αμερικάνα αραπίνα, το «Αμερικάνικο είδωλο» που κατέληξε στις αμερικανικές φυλακές, το υποτιθέμενο ντοπάρισμα της κυρίας Φανής Χαλκιά, τώρα, φωνάζει από στρέμματα μακριά, πόσο βρώμικη και πόσο άθλια, μπορεί να είναι η επώνυμη «Επιτροπή», ή οι «Επιτροπές», που παίζουν με τον κόπο, τον μόχθο, και πολλές φορές, τον πόνο αυτών των δυστυχισμένων παιδιών!
Δεν πάει ένας αθλητής στο στόμα του λύκου, «κύριε Παπάρα», με την μπάσα φωνή, που εκπροσωπείς την τσέπη σου μόνον, και κανένα Ελληνικό συμφέρον, ντοπαρισμένος σ’ έναν αγώνα, όταν ξέρει τι τον περιμένει (ανελέητοι έλεγχοι), ούτε ντοπάρεται λίγα λεπτά πριν από αυτόν; Αυτό το λέει η κοινή λογική, και μόνον ένας τελείως βλάκας, ή τελείως ηλίθιος θα το έκανε! Και οι Έλληνες γενικώς, δεν νομίζουμε ότι στερούνται στοιχειώδους νοημοσύνης, ίση με αυτή των… πιθήκων!..
Είμαστε απολύτως, σίγουροι, μετά και την καταστροφή της Ελληνικής ομάδος της Άρσεως Βαρών, ότι οι Έλληνες που κρατούν τα ηνία των διαφόρων ομοσπονδιών των αθλημάτων, όπως και οι διάφοροι «Φρογκ», είναι οι πιο ντοπαρισμένοι και οι πιο βρώμικοι, και του τελευταίου «βρώμικου» αθλητού που συμμετέχει στους αγώνες. Και προ παντός, ανίκανοι και τελείως άχρηστοι, να υπερασπιστούν τα Εθνικά Ελληνικά συμφέροντα σθεναρώς, και με πυγμή, σε όλα τα φόρα, στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Είναι οι ίδιοι γελοίοι και γλοιώδεις διαπλεκόμενοι νεόπλουτοι, που διέλυσαν την Εξωτερική μας πολιτική, που κατέληξαν τα πάντα σε μία, άνευ προηγουμένων αηδιαστική, οικογενειοκρατία! Ο «κύριος» της «κυρίας» και τούμπαλιν.
Κάποτε, όλες αυτές οι θέσεις ήταν δέλεαρ για κάποιον ανερχόμενο και φιλόδοξο Έλληνα κοινό μέσο πολίτη. Σήμερα, μετά από όλα αυτά τα σιχαμερά κρούσματα της διαπλοκής και της δολιοδιαφθοράς, είναι παράδειγμα προς αποφυγήν!
ΟΛΟΙ όσοι απασχολούνται σ’ αυτές τις θέσεις κλειδιά, πρέπει απαραιτήτως, όλων των άλλων προσόντων που διαθέτουν, πριν, να είναι αισχροί και διεφθαρμένοι!
Οι αθλητικές επιτυχίες των τελευταίων ετών των Ελλήνων, ενόχλησαν φαίνεται σφόδρα, και κάποιους κυρίους του εξωτερικού. Όσο και ανθελλήνων προδοτών, Εφιαλτών, του εσωτερικού. Γι’ αυτό έβαλαν σημάδι την καταστροφή και τον σταματημό τους.
Οι πάντες, γνώριζαν επί σειράν Ολυμπιάδων, και όχι μιας, στο παρελθόν, ότι οι αθλήτριες των λεγομένων βαρέων αθλημάτων των «Ανατολικών χωρών», αλλά και της ίδιας της Ρωσίας, ήταν αρσενικοθήλυκες! Και συμμετείχαν στους αγώνες, αρνούμενες να δεχθούν, αν μη τι άλλο, ιατρική εξέταση φύλλου! Κανείς δεν έκανε, ποτέ, τότε, κιχ!.. Και τα μετάλλια έπεφταν βροχή! Δεν υπήρξε πολυολυμπιονίκης αθλητής της Ευρώπης, που έστω και μια φορά, να μην έκανε στην καριέρα του χρήση απαγορευμένων ουσιών, σκευασμάτων. Απλά, το πλεονέκτημά τους ήταν, ότι οι ουσίες εκείνες που χρησιμοποιούσαν, μέχρι τη στιγμή εκείνη που έκαναν χρήση αυτοί, με τα μέσα που διέθετε η επιστήμη, δεν ήταν ανιχνεύσιμες.

Όπως δεν είναι ανιχνεύσιμη ακόμα, και αυτή ή αυτές οι ουσίες, που έκανε χρήση αυτό το «ζόμπι» της κολυμβήσεως των 8 χρυσών μεταλλίων, αλλά αναμείνατε στο ακουστικό σας, μη βιάζεστε, η βόμβα θα σκάσει και γι’ αυτόν, ή με τον αιφνίδιο θάνατό του, πολύ σύντομα -που δεν θα μπορεί κανένας των επιστημόνων να εξηγήσει, έχουμε το παράδειγμα στο παρελθόν- ή με την κλαψιάρικη ομολογία του, σε βάθος χρόνου μέχρι και εικοσαετίας, και αυτού, όπως της αραπίνας.
Γιατί, ενώ όλοι τον χειροκροτούν και τον θαυμάζουν τώρα, σε κανενός το μυαλό δεν περνάει η υποψία, ή η ιδέα, δεν πέρασε, πως μια τέτοια υπεράνθρωπη και βιονική επιτυχία, δεν μπορεί, παρά να είναι αποτέλεσμα, μη φυσιολογικής διατροφής, μη φυσιολογικής ανθρώπινης σωματικής συμπεριφοράς!..


<Χ>



----***----

Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΔΑΒΙΑΣ ΣΤΟ "ΚΑΣΤΡΙ"...


Όπως όλες οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, πέραν των άλλων μυστηρίων και αξιοθεάτων που διαθέτουν, έχουν και το «Καστρί» τους, έτσι και η Χαλκιδική, μάλιστα η Νικήτη, δεν μπορούσε να εξαιρεθεί του κανόνος, έχει και αυτή το δικό της.
Σ’ αυτό το «Καστρί» λοιπόν, το Καστρί της Νικήτης, κάθε χρόνο το καλοκαίρι, δίνεται η μεγαλύτερη και επισημότερη δεξίωση του νομού, με προσκεκλημένους, ή προς τιμήν των πολιτικών προσωπικοτήτων της Μολδαβίας, του νέου αυτού Κράτους που μας προέκυψε στη χερσόνησο του Αίμου, από την πολιτική δυτική διάλυση της πρώην Σοβιετίας, γιατί σε άλλες περιοχές της πανίσχυρης αυτής υπερδυνάμεως -όσοι το ξέχασαν ή την υποτίμησαν, θα μετανιώσουν πικρά- δεν συμβαίνει το ίδιο, δεν έχουν παρά να ανατρέξουν, μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν, κατά Καύκασο μεριά.

Της Μολδαβίας, ή της Μολδοβλαχίας αν προτιμάτε, με την οποία η Ελλάς έχει τόσο στενούς πολιτικούς και ιστορικούς δεσμούς, αφού η Επανάσταση του ’21 κατά της οθωμανικής κυριαρχίας, ξεκίνησε από εκεί, και δεν ήταν μόνον η επανάσταση των Ελλήνων (Φιλικών), αλλά και όλης της Βαλκανικής...

Η συνέχεια στην εφημερίδα...