ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΑΜΕΣΩΣ!.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ!

«Αγαπητέ ιδιοκτήτη, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μην κανονίσετε συναντήσεις μεταξύ των πελατών σας και ιεροδούλων. Υπογραφή, Ριτ Μπιέρεγκαρντ, Δήμαρχος της Κοπεγχάγης».
Και η απάντηση του συλλόγου των Εταίρων της Δανίας:
«Όσοι των διπλωματών επιδείξουν μία τέτοια επιστολή μαζί με την διπλωματική τους ταυτότητα, θα έχουν μία δωρεάν συνεύρεση με τα μανούλια, και με όλο το τυπικό πρόγραμμα…»... Όλο το κάμα-σούτρα, πίπιζες, τσιμπούκια κ.λ.π.

Η είδηση, μας δικαιώνει πλήρως, γι αυτό και την αναρτήσαμε τάχιστα! Όταν εδώ και χρόνια, επιμένουμε πως η Χαλκιδική πρέπει επί τέλους, να ανακαλύψει και τον «Ερωτικό τουρισμό»! Όχι μόνο τον θρησκευτικομασονικό του Όρους! Όργια ανδρών, αρσενικών, που έχουν τάξει τα κωλαράκια τους και στο… θεό, στα άφεγγα των μοναστηριών άχρι πρωίας!

Η Δανία είναι η πιο αχαλίνωτη πορνογραφική χώρα του κόσμου. Το έχουμε προσωπική εμπειρία, τα πιο σκληρά πορνογραφικά περιοδικά της Σκανδιναυίας στις αρχές του 1970, τα είχε ΜΟΝΟΝ η Δανία.
Μόνον σε περιοδικά της Δανίας, τότε, μπορούσες να δεις γυναικείο έρωτα με σκύλους, σύνηθες ζώο, αλλά και το πιο ακραίο, που είδαμε ποτέ εμείς σε φωτογραφία περιοδικού, με γουρούνια!
Πανέμορφες κοπέλες, να συνουσιάζονται μ’ αυτό το ζώο, και να το απολαμβάνουν μέχρις ονύχων! Να βλέπεις γουρούνια, να εκσπερματώνουν στο στόμα μιας γυναίκας. Κι αυτή να είναι ενδεχομένως, η κυρία που λίγο πριν, έκανες καμάκι!..

Δεν υπάρχει ούτε μία Δανέζα, που έστω και μία φορά στη ζωή της, να μην πέρασε από νουμεράδα! Άρα, γιατί όχι και η Δήμαρχος. Η πρώτη πορνοστάρ που έκανε καριέρα στον κινηματογράφο με το όνομα «Εμανουέλα», ήταν Δανέζα.

Βρίσκουμε πολύ παρατραβηγμένη την ενέργεια της Δημάρχου, ακόμα και για τα χριστιανομασονικά ερωτικά ιδεώδη της Ελλάδος. Όχι της άθρησκης και άθεης, στην κυριολεξία της λέξεως, Δανίας.

Τέλος, αν δεν ήθελε η Δανέζα δήμαρχος να μην «πηδιούνται» οι διπλωμάτες ή οι φιλοξενούμενοί της στα ξενοδοχεία, στη διάσκεψη για το περιβάλλον, ας άνοιγε αυτή μερικούς ξενώνες πολυτελείας… υποδοχής, να τελείωνε εκεί το πρόβλημα!
Ή, στην εσχάτη περίπτωση, ας έστελνε μία σπέσιαλ επιστολή προς όλους τους διπλωμάτες, ν’ αφήσουν τα «όπλα» σπίτι τους! Ή στις… γυναίκες τους! Να προσέλθουν στη διάσκεψη… άοπλοι και χαντούμηδες!

-->
Όσο για το Λενάκι που βλέπετε στη φωτογραφία, άλλο να το βλέπετε, και να σας διηγούμαι εγώ βλακείες λόγια αφηγήσεις, και άλλο να το ζείτε εσείς, σπαρταριστό σπλάχνο στο στήθος σας και την αγκαλιά σας!
Κάντε έρωτα, ρεεεεε!.. Έρωτα!.. Όχι πόλεμο! Έρωτα! Τ' ακούτε;

<Χ.Δ.>
-->
-******-
ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ

Δείτε και ακούστε αυτά τα 4 βιντεάκια στην Ελληνική γλώσσα από τον γιατρό Ράσελ Μπλέυλοκ.
Ο Δρ Μπλέυλοκ παρουσιάζει το ζήτημα της γρίπης και τους πραγματικούς κινδύνους του εμβολίου, σε μια συνέντευξη στον Δρ Μερκολα. Επίσης λέει τι μπορεί να κάνει κανείς σε περίπτωση που οι αρχές προσπαθήσουν να επιβάλουν αναγκαστικό εμβολιασμό, ώστε να αποφευχθούν οι έντονες παρενέργειες και να προστατευτεί ο εγκέφαλος, ειδικά των μικρών παιδιών.
  • Πολύ βιταμίνη D3 προστατεύει καταπληκτικά τον οργανισμό και μηδενίζει σχεδόν τον κίνδυνο θανάτου... Επιστημονικά αποδεδειγμένα αναποτελεσματικά όλα τα εμβόλια γρίπης!
  • Μυκόπλασμα (!) περιέχουν τα εμβόλια! πέρα από τα τοξικά: υδράργυρο, αλουμίνιο και σκουαλένιο!
  • Παραπληροφορούν οι κυβερνήσεις σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων... Δείτε τα συνταρακτικά στοιχεία που αναφέρει ο γιατρός Δρ Μπλέυλοκ... και πάρτε τα μέτρα σας...
Όπως ενημερώθηκα, ο ΠΟΥ για "αδιευκρίνιστους" ακόμη λόγους -μιας και δεν με πείθουν τα επιχειρήματα που αναφέρει- άλλαξε την μέχρι τώρα τακτική του και απολογείται για τον τεράστιο θόρυβο που προκάλεσε. Όπως θα διαβάσετε παρακάτω "διαπίστωσαν" αφ' ενός πως η γρίπη είναι ελαφριάς μορφής και αφ' ετέρου πως υπάρχουν εμπλοκές γιατρών με φαρμακοβιομηχανίες!
Αν και η είδηση αυτή θα έπρεπε να δώσει σήμα λήξης για τους εμβολιασμούς και να "χαρούμε" έχω τη βάσιμη υποψία πως πιθανόν πιέστηκε να κάνει πίσω για να "περισώσει" το γόητρο του, εν όψει των δικαστικών αγώνων και τη συνεχιζόμενη εναλλακτική ενημέρωση...
Ας μην ξεχνάμε -έγινα κουραστική να το επαναλαμβάνω- το «International Health Rgulations» του ΠΟΥ, όπου ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεσμεύει τις χώρες μέλη (194 συνολικά συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) να έχουν συμβόλαια με φαρμακευτικές εταιρίες ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!.. Οπότε το να μιλούν για "γιατρούς" που έχουν δεσμούς με φαρμακευτικές, ενώ ο ίδιος ο ΠΟΥ καλεί αντιπροσώπους των φαρμακευτικών στην Επιτροπή του που αποφασίζει για τους εμβολιασμούς, που στη συνέχεια τους επιβάλει σε 194 χώρες... είναι τουλάχιστον αστεία ως κατηγορία...
Ωστόσο ο ΠΟΥ ένιψε τας χείρας του...
Πολύ θα ήθελα να δω τώρα τις δηλώσεις των δημοσίως "εμβολιασθέντων" (με τί άραγε;) Υπουργών Υγείας της χώρας μας, όπως και των υπόλοιπων καρεκλοκένταυρων, που σώνει και καλά επιμένουν να εμβολιάσουν τον πληθυσμό... Επίσης πολύ θα ήθελα να δω την επόμενη δήλωση της επιτρόπου Υγείας που μέχρι σήμερα υπηρετούσε με σθένος την εμβολιαστική γραμμή... Ο ΠΟΥ έριξε το μπαλάκι στους γιατρούς "που τα παίρνουν"... οι υπόλοιποι "αρμόδιοι" σε ποιόν θα τα φορτώσουν; Και αλήθεια ποιός θα αποζημιώσει τις χώρες που ξόδεψαν τόσα εκατομμύρια άσκοπα;
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
Σε μια άνευ προηγουμένου ανακοίνωσή του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, απολογείται, για τον υπερβολικό θόρυβο γύρω από τη γρίπη των χοίρων (νέα γρίπη Η1Ν1).
Συγκεκριμένα λέει τα άκρως σημαντικά και μάλλον ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ:
  • Ο Π.Ο.Υ. έχει αξιολογήσει συστηματικά τις επιπτώσεις της τρέχουσας πανδημία γρίπης ως μέτρια.
  • Ο Π.Ο.Υ. υπενθύμισε με συνέπεια στην ιατρική κοινότητα, δημόσια, και μέσω των μέσων ενημέρωσης, ότι η εμπειρία από τη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών δείχνει ότι περνούν ήπια γριππιώδη συνδρομή και ανακτούν πλήρως μέσα σε μια εβδομάδα, έστω και αν δεν λάβουν καμιά μορφή ιατρικής περίθαλψης.
  • Ο Π.Ο.Υ. πάγια συνιστά την αποφυγή τυχόν περιορισμών σε ταξίδια ή το εμπόριο. Αν και η εξέλιξη των ιών της γρίπης είναι εμφανώς απρόβλεπτη, εκφράζεται η ελπίδα ότι αυτή η μέτρια επίδραση θα συνεχιστεί καθ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.
Επίσης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απολογείται για τους δεσμούς γιατρών και φαρμακευτικής βιομηχανίας(!!!). Είναι η ανακοίνωση ν.19 και μπορείτε να τη δείτε ολόκληρη, εδώ
Δείτε και εδώ:

[]


-->
Κάτι μποῦρδες αἰσχίστου εἴδους διάβασα στὴν ἐφημερίδα Βῆμα -τὴν ὁποία εἶχα καὶ σὲ ἐκτίμηση- ἡ ὁποία μιλάει γιὰ «κλειδιὰ», τὰ ὁποῖα ἀλλάζουν χέρια ἀπὸ τὸν Καραμανλὴ στὸ Σαμαρά… Γιὰ τὸν ὄρθιο πουτσόγιαλο ποῦ τά πῆρε κι αὐτὸς κάποτε… Φρικτὰ καὶ σιχαμερὰ πράγματα ἀρρωστημένων ἀρθρογράφων, ποῦ δεικνύουν καὶ τὸ ποιὸν τῆς Δημοσιογραφίας σήμερα, σὲ τί; χέρια βρίσκεται!
Στὴν ἄθλια καὶ ἐλεεινὴ καμαρίλα τῶν Ἀθηνῶν, μιᾶς πόλεως μὲ τέτοια αἴγλη στὸ παρελθόν, σήμερα νὰ θυμίζει τὶς τελευταῖες μέρες τῆς Ρωμαϊκῆς αὐτοκρατορίας! Τότε, ποῦ τὰ πάντα εἶχαν σὲ τέτοιο σημεῖο διαβρωθεῖ, ξευτελιστεῖ καὶ ἐκφυλιστεῖ, χωρὶς τὸν ἀνθρώπινο παράγοντα, ἁπλὰ μὲ τὸ φύσημα τῆς βραδινῆς ἢ τῆς πρωινῆς αὔρας, ἔπεφταν ὅλοι καὶ ὅλα!
Ἐδῶ μίλησε ἡ κάλπη, μίλησε ὁ λαός, μίλησε ἡ Δημοκρατία, γιὰ τήν ὁποῖα καὶ οἱ πάντες πνίγονται μὲ τὰ δάχτυλα στὸ στόμα, καὶ αὐτοὶ οἱ γυμνοσάλιαγκες καὶ ἀρουραῖοι, ψάχνουν ἀκόμα γιὰ κλειδιὰ καὶ ἀντικλείδια… Θουδῶρες-μουδῶρες, καὶ πράσινους ἐπιβήτωρες!.. Αἶσχος!..
[]