"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

ΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕ Τ' ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ '21

ΕΘΝΙΚΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ...

"ΑΛ ΣΙΚΙΜΙ ΒΟΥΡ ΝΤΟΥΒΑΡΑ"... ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ "ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΧΑΟΣ"...ΑΠΟ ΤΗ ,ΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΟΦΙΛΙΑ ΤΩΝ "ΤΣΑΝΤΙΡΟΠΑΠΑΝΔΡΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ - ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ"... ΚΥΡΑΙΑΡΧΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ Η "ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΣΤΟ "ΔΝΤ": ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!..Λάθρα την έκανε, πριν καλά-καλά αρχίσει η παρέλαση φοβούμενος άγριο γιαούρτωμα ή άλλο τι, ο ξυγκατοβουζαράτος Τούρκογλου, αυτός που έφαγε πόρτα στην Τανάγρα από τους γενναίους του Ελληνικού στρατού, αυτός που εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται παροπλισμένος και ξεδοντιασμένος, αυτός που μπήκε στην πολιτική μεγαλο-καθηγητής, και θα φύγει απόφοιτος πρωτοετής νηπιαγωγείου, ή το ανώτερο, αριστούχος απόφοιτος σχολαρχείου... του 1821!..
Ο Ντοστογιέφσκι είχε πει "η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο".
Κι αυτοί είναι όλοι τους κακάσχημες στραβόφατσες και μουτσούνες αποκριάτικες!..

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ "ΔΝΤ", ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ", ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η "ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΞΗ", ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!.. ΚΑΙ ΖΕΙ, ΑΚΟΜΑ;