ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΔΩ (Συνεργαζόμενα Κανάλια):www.youtube.com/user/TileorasisDagkilas

www.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ: www.panoramio.com/user/argyrios.dagkilaswww.panoramio.com/user/xaos

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων

(Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού – Της Ιστορικής – Της Καλλιτεχνικής – Της Επίκαιρης – Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί"

"Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.
Κώστας Ι. Γιαλίνης

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2011

ΜΕΘΥΣΤΕ ΜΕ Τ' ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ '21

ΕΘΝΙΚΑ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ... ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ...

"ΑΛ ΣΙΚΙΜΙ ΒΟΥΡ ΝΤΟΥΒΑΡΑ"... ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ "ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΧΑΟΣ"...ΑΠΟ ΤΗ ,ΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΟΦΙΛΙΑ ΤΩΝ "ΤΣΑΝΤΙΡΟΠΑΠΑΝΔΡΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ - ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ"... ΚΥΡΑΙΑΡΧΗΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΙ Η "ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΣΤΟ "ΔΝΤ": ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!..Λάθρα την έκανε, πριν καλά-καλά αρχίσει η παρέλαση φοβούμενος άγριο γιαούρτωμα ή άλλο τι, ο ξυγκατοβουζαράτος Τούρκογλου, αυτός που έφαγε πόρτα στην Τανάγρα από τους γενναίους του Ελληνικού στρατού, αυτός που εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται παροπλισμένος και ξεδοντιασμένος, αυτός που μπήκε στην πολιτική μεγαλο-καθηγητής, και θα φύγει απόφοιτος πρωτοετής νηπιαγωγείου, ή το ανώτερο, αριστούχος απόφοιτος σχολαρχείου... του 1821!..
Ο Ντοστογιέφσκι είχε πει "η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο".
Κι αυτοί είναι όλοι τους κακάσχημες στραβόφατσες και μουτσούνες αποκριάτικες!..

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ "ΔΝΤ", ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ", ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η "ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΑΞΗ", ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ!.. ΚΑΙ ΖΕΙ, ΑΚΟΜΑ;