ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ, ΜΑΣ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΝΟΥΝ!..

Μας διώχνουν και από τα δυο, φτύνοντάς μας κιόλας!.. Και από την βρομο-“ΕΕ”, και από το ληστρικό βρομο-Ευρώ.
Κι αυτό γιατί, δεν υπάρχει κανένας αρχιδάτος Έλληνας, να μας βγάλει με τιμή και υπερηφάνια! Με ψηλά το κεφάλι. Λαός που δεν έχει αυτά τα δυό, είναι καλύτερα να μην υπάρχει!
Έτσι κι αλλιώς, η “ΕΕ” διαλύθηκε. Το Ευρώ επίσης. Κι εμείς εκλιπαρούμε (θλιβερό αυτό, και για τον Αντώνη Σαμαρά) να μείνουμε μέσα, πιθανότατα και μόνο εμείς. Αφού θα έχουν φύγει και όλοι οι άλλοι. Φτου σας, ρε ρεμάλια, φτου σας!..

Παιδιά, ΠΡΟΣΟΧΗ!.. Μη μας φύγει ΚΑΝΕΙΣ!..
Ρε κοπρόσκυλα... Ρε ρεμάλια... Ρε ποντίκια πολιτικοί... Που σας νοιάζει αν σωθεί η “ΕΕ” και όχι η Ελλάδα. (Η "ΕΕ" διαλύεται και όχι εμείς)...
Δηλαδή, ρε Σαμαρά, θα κυρώσεις τη “συμφωνία” στη Βουλή... Τα δεσμά μας και την υποδούλωσή μας μέχρι το 2021, και μετά θα μας πεις κι εσύ ότι ήταν “αναγκαίο κακό”; Γιατί αυτό που ακούμε συνεχώς σήμερα όλη μέρα και αηδιάζουμε, είναι ότι πλέον πρέπει να διαλέξουμε το “αναγκαίο κακό”! Σας στείλαμε να μας κυβερνήστε, για το "αναγκαίο κακό"! Όλα καλά, κι εσείς καλύτερα; Και θέλεις να λέγεσαι ηγέτης! Ο αυριανός πρωθυπουργός! Τελικά, δεν υπάρχει ένα παλικάρι εκεί μέσα να σας φτύσει ΟΛΟΥΣ, αν όχι να σας πάρει το κεφάλι; Που αν είχατε μια σταλιά τσίπα όλα τα βρομόσκυλα, θα έπρεπε να είχατε κάνει χαρακίρι!
Το πόσο εμπαίζετε και κοροϊδεύετε τον Ελληνικό λαό, φαίνεται από τα λόγια σας, όταν αποκαλείται από το πρωί έναν γλοιώδη και προδότη τύπο της ελεεινής πολιτικής σκηνής, “πρωθυπουργό”! Ο ίδιος δεν δήλωσε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά “συγκυβερνήτης”! Ένα μπάχαλο υπουργών, “κυβέρνηση”! Η χώρα βρίσκεται εδώ και 24 ώρες σε πλήρη αναρχία, ακέφαλη, και σεις μας τρομοκρατείτε ΟΛΟΥΣ με το ψευτοδίλημμα, “έξω από την (βρομο)“ΕΕ” και το (βρομο)Ευρώ"! Η Ελλάς διαλύεται, δεν υπάρχει!
Ενώ ξεχνάτε πως μόλις χθες, εσείς οι ίδιοι είσασταν που καταστρέψατε τη χώρα με τις λεηλασίες σας και τις “απεργίες” σας, τους συστηματικούς βανδαλισμούς σας, στα συνθήματα “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο”! Ο Ελληνικός λαός έχει να δουλέψει, τουλάχιστον μία 30ετία! Τώρα γλύφετε εκεί που φτύνατε, και, βασιλικότεροι του βασιλέως, προσπαθείτε να σώσετε το τομαράκι σας και την τσέπη σας. Γιατί ο Ελληνικός λαός, εδώ που τον φέρατε, απλά, δεν έχει να σώσει ή να χάσει, απολύτως τίποτα! Τα 'χασε ΟΛΑ!
Την Ελλάδα έτσι κι αλλιώς την πουλήσατε! Την ακρωτηριάσατε!
Είναι γελοίες και εμετικές, Αντώνη Σαμαρά οι δηλώσεις σου, είσαι ένα λαμόγιο κι εσύ όπως όλα τα άλλα πολιτικά συνάφια σου λαμόγια. Σήμερα, ίσως σου δόθηκε μια ευκαιρία να φανείς ή να γίνεις πραγματικός ηγέτης, αλλά εσύ την την κλότσησες, την πέταξες στα σκουπίδια!

Με τη συναίνεσή σου στην υπογραφή της "συμφωνίας" που μόλις πριν λίγες μέρες για λόγους υστεροβουλίας, ιδιοτέλειας ΔΕΝ υπέγραφες, πρόδωσες τις ελπίδες και τα όνειρα ΟΛΩΝ αυτών που σου τα εμπιστεύτηκαν. Και ενώ μέχρι στιγμής, έπρεπε με τα ίδια σου τα χέρια να γκρεμοτσακίσεις τα ανδρείκελα του Πασόκ που συνεχίζουν να προδίδουν και να καταστρέφουν την πατρίδα μας απροκάλυπτα, εσύ τους έτεινες χείρα εμπιστοσύνης, φιλίας, και συνεργασίας! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ρε!.. Φτου σου! Την ίδια τύχη αυτών, θα έχεις κι εσύ!
Δεν υπάρχει πλέον ελπίδα από πουθενά! Αυτό το πολιτικό αληταριό που ακούμε για μια ακόμα φορά να κάνει δηλώσεις από το πρωί και να μας καθυβρίζει, να κατατρυπάει τ' αυτιά μας βάρβαρα και να μας παρουσιάζεται μετανοούσα Μαγδαλινή και δακρυχέουσα, πρέπει εμείς τελικά, ο ΛΑΟΣ, να το κατακρημνίσουμε στο τάρταρα ή το βάραθρο της αβύσσου!
Τους αξίζει ΟΛΟΥΣ μία πραγματική ταφόπλακα, και όπως πάνε τα πράγματα, σίγουρα θα την έχουν!