ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΞΕΠΛΥΜΕΝΟ ΦΡΑΓΓΟΔΑΝΔΟΛΕΛΕ “ΕΥΡΩΠΑΙΟ” ΖΑΚ ΦΡΟΓΚ...

Την “Τσίτα” των μοντέρνων Ολυμπιακών αγώνων
Κατ' αρχάς, αυτή η μαϊμού, αυτός ο πιθηκίζων “Ευρωπαίος” φραγγοδανδολελές, πρέπει να γνωρίζει ότι και που λέγεται “Ευρωπαίος”, και όχι φιδομάτης Ασιάτης ή πατραχείλης Αφρικανός-αράπης ή γαμψόμυτος Ερυθρόδερμος του Νέου Κόσμου, το οφείλει στην Ελλάδα και το Ελληνικό “Ντι-Εν-Έϊ” το οποίο θέλει δε θέλει, κουβαλάει λίγο μέσα του!
Ούτε η Αγγλία ούτε η Γαλλία ούτε η Γερμανία, διεκδικούν καμιά πολιτιστική μητρότητα ή πατρότητα στη λεγόμενη Δύση (Γηραιά Ευρώπη), ότι αυτές έχουν και προβάλλουν σήμερα σαν τέτοιο, είναι κάλπικες και ψεύτικες απομιμήσεις ελληνικές! Είναι απλά, δηλαδή, “μαϊμουνιές”!
Οι Άγγλοι την μοναδική πατρότητα που έχουν είναι της πουστιάς! Και ως γνήσιοι τέτοιοι, πούστηδες, δρουν και ενεργούν, πάντοτε, έτσι. 
Οι Γάλλοι μπορούν να υπερηφανεύονται μόνον για την... Μαρία Αντουανέτα τους, τους Λουδοβίκους τους, και οι Ναζο-Γερμανοί, για το άξιο και μέγα αιμοβόρο ιστορικό τέκνο που έβγαλαν, τον Χίτλερ. Η κουλτούρα και ο πολιτισμός όλων αυτών, αρχίζει και σταματάει στα παραπάνω.
Δεν μας ξένισε συνεπώς, ούτε μας προβλημάτισε που αυτή η Τσίτα, ή Μαϊμού που αναφέραμε στην αρχή, για να αρέσει στους πούστηδες Άγγλους και στους μιαρούς εγκληματίες Πολέμου Γερμανούς, είπε ότι είπε για τους Ολυμπιακούς, στην πιο αδιάφορη μπάχαλο έναρξη Ολυμπιακών Αγώνων, που έγινε ποτέ.
Το αηδιαστικό, ντροπιαστικό για μας, είναι που η Ελληνική αποστολή έχει επικεφαλής ένα ξεπλυμένο ραμολιμέντο τον Καπράλο, και έναν υπόδικο για κακουργηματικές πράξεις (σύζυγο ή γαμιά; Προσωπικά ποτέ, δεν μπόρεσα να καταλάβω ή να πληροφορηθώ σωστά), αυτοκόλλητο της “Χηροβρομύλος”! 
Και τον λαπά-πιλάφι Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος όσο έμπαινε δυναμικά στα γήπεδα, ήταν κάτι, και προξενούσε σε όλους μας συμπαθή αισθήματα. Από τότε που μπλέχτηκε στην πολιτική όμως, έγινε κι αυτός ένας αντάξιος πολιτικός από αυτούς της “Κλεπτοκρατίας", της... "κλεφτουριάς", που μας φιλοδώρησε η τελευταία 50ετία!
Από τα παραπάνω προκύπτει το συμπέρασμα ότι η μη αντίδραση και ο ωχαδερφισμός αυτών στις δηλώσεις του βάτραχου (Φρογκ), ήταν αναμενόμενες! Αλλά και αν ακόμα τους σκυλόβριζε σαν χαμάλης με ακατονόμαστες βρισιές ο σκυλο-Φρογκ, πάλι τέτοια θα ήταν! 
Για να απαντήσει κάποιος ή να “τσιτωθεί” σε προκλήσεις και προσβολές, πρέπει να έχει αρχίδια!  Αυτοί οι καημένοι, που να τα βρουν αυτά; Αφού, αν δεν τα έχασαν λόγω γήρατος, τους τα έφαγε... η γάτα!
Την προσβολή και τη φάπα όμως του Φρογκ, την εισέπραξε και ΟΛΗ η “Εσωτερική Τρόικα”, προσωπικά το παιδάριο, ο "Ηγέτης της Σκαμνόβεργας" Αντώνης Σαμαράς, αφού μέχρι στιγμής, κανείς και από αυτούς τους οσφυοκάμπτες υποτακτικούς, ΔΕΝ αντέδρασε!
Μετά από αυτό το χυδαίο και απύθμενα προσβλητικό σχόλιο, προτείνουμε: Η Ελληνική αποστολή να αποχωρίσει αμέσως και επιδεικτικά από τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, η “Εθνική μας ομάδα” των κλασικών Αθλημάτων, να πάει να αγωνιστεί στο γνήσιο Ολυμπιακό Στάδιο της Ηλείας, τα ρεκόρ τους να μετρήσουν κανονικά ως Ολυμπιακά, και οι προσπάθειές τους, να καθιερώσουν εκ νέου την τέλεση των Ολυμπιακών αγώνων μονίμως στο σπίτι τους, και όχι εκεί που ξύνουν οι λαγοί τ' αρχίδια τους, που έλεγε κ' η καημένη η μάνα μου! Στο πιο ασήμαντο ιστορικά, και το πιο ξευτιλισμένο, τιποτένιο μεγαλονησί της Ευρώπης, που γίνονται τώρα...
Όποιος έχει πραγματικά αρχίδια από αυτούς τους δουλοπρεπείς ελληνόφωνους χαρτογιακάδες που μας κυβερνούν, ας το πράξει!.. 

Και η ανακοίνωση των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", το δεύτερο δεξιό κόμμα μετά τη "Χρυσή Αυγή", που δεν ασπάστηκε τους μνημονιακούς εκβιασμούς που μας επέβαλλαν οι κακούργοι, αρχικλέφτες και αρχιαπατεώνες σκατοευρωπαίοι:
"Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζαγκ Ρογκ, μιλώντας στην χθεσινοβραδινή έναρξη της Ολυμπιάδας του Λονδίνου, είπε ότι 'οι αγώνες γύρισαν σπίτι τους'!
Είναι απαράδεκτος, ανιστόρητος και προκλητικός. Έτσι κι αλλοιώς είναι άξιος συνεχιστής της εμπορευματοποίησης του Ολυμπιακού Ιδεώδους.
Σε αυτή την άθλια δήλωση, δεν αντέδρασε ούτε ο ανύπαρκτος Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ούτε ο γνωστός... ξεχασιάρης Επικεφαλής της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, ούτε ο μνημονιακός Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα μας στη τελετή έναρξης των Αγώνων και άκουσε τον προκλητικό Ζαγκ Ρογκ από πρώτο χέρι.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε από τον Ζαγκ Ρογκ να ανακαλέσει άμεσα τη δήλωσή του και να ζητήσει δημόσια συγνώμη απο τους Έλληνες και την Ελλάδα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και που θά είναι εσαεί η μητέρα τους.
Υπενθυμίζω, επίσης, τη πρόταση του Κωνσταντίνου Καραμανλή για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαία Ολυμπία, την Ελλάδα, η οποία πρέπει επιτέλους να μας απασχολήσει".