ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

ΕΔΩ: Oι καθηγητές αποφάσισαν να κλείσουν τα σχολεία από τη Δευτέρα 16 ...  Οι μεγαλύτεροι κόπροι του Ελληνικού Δημοσίου! Αποφάσισαν να παρατείνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους ως τα... Χριστούγεννα! Τότε θα αρχίσουν οι άλλες... Και τράβα κορδέλα. Γιατί να δουλέψουν; Μαλάκες είναι; Αφού βρήκαν 11 εκατομ. μαλάκες Έλληνες που τους πλρηώνουν; Καλά να πάθουν! (τα 11,0 εκατομ. Έλληννες).

Τέλος στα “αντιμιλιταριστικά” & “διεθνιστικά”

Με τροπολογία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η οποία φέρει την υπογραφή του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου αποκαθίσταται η τάξη σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο τομέα της διαδικασίας εκπαίδευσης των αξιωματικών και εν γένει στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία είχα διαταραχθεί από μια διάταξη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου.
Συγκεκριμένα, πλέον, οι διοικήσεις των παραγωγικών Στρατιωτικών Σχολών αποκτούν και πάλι το δικαίωμα αρνησικυρίας στις επιλογές καθηγητών που γίνονται από τους εκλέκτορες και τις εισηγητικές πανεπιστημιακές επιτροπές.
Με το νόμο Βενιζέλου, όποιον καθηγητή ήθελε και έκρινε ικανό το πανεπιστημιακό κατεστημένο και το λόμπι των καθηγητών (στο οποίο ανήκε και ο ίδιος ο τότε υπουργός και νυν αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών) τον τοποθετούσαν στις Στρατιωτικές Σχολές χωρίς να έχει δικαίωμα η διοίκηση της Σχολής να προβάλλει αντιρρήσεις ως προς την καταλληλότητα του ατόμου.
Τα αποτελέσματα ήταν σε ορισμένες περιπτώσεις τραγελαφικά αφού εμφανίστηκαν … αντιμιλιταριστές καθηγητές, πασιφιστές, “πουρκουάδες”, διεθνιστές, οικολόγοι και άλλα “φρούτα” της πανεπιστημιακής κοινότητας οι οποίοι ούτε καν είχαν υπηρετήσει την θητεία τους.
Η τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, επαναφέρει ως υποχρεωτική την θεώρηση του διορισμού του εκάστοτε καθηγητή από την διοίκηση της Σχολής.
Ο υπουργός Δ.Αβραμόπουλος πληροφορήθηκε για τα επικίνδυνες καταστάσεις σε ότι αφορά το φρόνημα και την παροχή ήσσονος αξίας εθνικής εκπαίδευσης που παρέχεται στους νεαρούς Ευέλπιδες, Δόκιμους, Ίκαρους κλπ και έδωσε αμέσως εντολή να επαναφερθεί το προηγούμενο καθεστώς.
Ιδιαίτερα απασχολεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και η υπόθεση “γένος” υποψηφίων, αφού η προηγούμενη τροπολογία που το επανέφερε ως υποχρεωτικό είχε αναιρεθεί με αντίδραση των Ε.Βενιζέλου και Φ.Κουβέλη
Και εφέτος οι εισαχθέντες στις στρατιωτικές σχολές δεν κρίθηκαν με βάση το γένος τους με αποτέλεσμα να έχουμε μία ακόμα … πολυ-πολιτισμική “φουρνιά” “Ελλήνων” αξιωματικών.
Ο Δ.Αβραμόπουλος είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την τροπολογία που να κάνει υποχρεωτικό το ελληνικό γένος των υποψηφίων… 
Το πήραμε από δω:  ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
 Κι εδω: Την Παρασκευή η απάντηση στην τρόικα για τα ΕΑΣ
Αφού το "ΥΕΘΑ" έχει αναπληρώτρια τη Φώφη την Τζαχείλω, καλά να πάθει!..