"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ "ΑΓΙΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ"

Χωρίς παρεξήγηση, αυτό θα μας σώσει! Και όσοι δεν το πιστεύουν, απλά δεν επικοινωνούν... με το περιβάλλον! 
ΔΕΙΤΕ παρακάτω, τι πρέπει να πληρούν οι βιομηχανίες και οικοτεχνίες στην Ελλάδα (κατ' επέκταση και στο εξωτερικό), αν θέλουν να τις πιστεύουμε, ότι μας πωλούν γαλακτοκομικά προϊόντα ΕΛΛΗΝΙΚΑ! 
Σύμφωνα με τον κανονισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2013, για να μπορεί μια εταιρεία να προμηθευτεί το ελληνικό σήμα, θα πρέπει:
  • Οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας και συσκευασίας να βρίσκονται στην Ελλάδα.
  • Να προμηθεύεται η γαλακτοβιομηχανία νωπό γάλα για την παραγωγή των προϊόντων της από ελληνικές κτηνοτροφικές επιχειρήσεις.
  • Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί ως συστατικά σε άλλα προϊόντα να είναι ελληνικής προέλευσης.
  • Το 75% τουλάχιστον των «ειδών γάλακτος», καθώς και το 75% των προϊόντων γάλακτος που χρησιμοποιούνται στα «επιδόρπια με βάση το γάλα» να είναι ελληνικής προέλευσης.
  • Το μέλι που χρησιμοποιείται στα «επιδόρπια με βάση το γάλα» να είναι ελληνικής προέλευσης.
  • Να καθιερώσει σύστημα ιχνηλασιμότητας, ώστε να εξασφαλίζεται ο σαφής διαχωρισμός του γάλακτος ελληνικής προέλευσης από γάλα άλλης προέλευσης, σε όλα τα στάδια παραγωγικών διαδικασιών.
Το ελληνικό σήμα γάλακτος, θα δίνεται επίσης, εκτός από τα γάλατα (φρέσκα, διατηρημένα, ολικά αφυδατωμένα) και σε προϊόντα όπως το γιαούρτι, το αφρόγαλα, το βούτυρο, οι γαλακτικές λιπαρές ύλες, τα τυροκομικά προϊόντα, το ρυζόγαλο, οι κρέμες και τα επιδόρπια με βάση το γάλα.
Φορέας Απονομής και Ελέγχου του Σήματος στο γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, θα είναι ο "Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός Δήμητρα".

Στη μαύρη λίστα του μποϋκοτάζ αυτή την στιγμή, πρώτες βιομηχανίες είναι η Κόκα-Κόλα, το βρωμερό και δηλητηριώδες αυτό προϊόν, και η Αρτοβιομηχανία "Ελίτ", η οποία εγκατέλειψε την Ελλάδα πρόσφατα, πήγε στους γύφτους των Σκοπίων, και από εκεί μας φτύνει ΟΛΟΥΣ, αλλά "Μακεδονικά"!..