"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ "ΕΦΑΓΕ" Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ...

Απ' το οποίο δικαιολόγησε τις 600.000 χιλιάδες, και εισέπραξε από έναν δικαστή (αρχιδάτο), την ποινή των ισοβίων δεσμών. 
50 εκατομμύρια λήστεψε αυτή η σοσιαληστρική συμμορία, με τον Αρχισυμμορίτη να "τρώει" 20 χρόνια! Και τους άλλους, ποινές θωπείας!
Αυτή είναι η Ελληνική αδέκαστη (ντροπή της και όνειδος), η οποία προσπαθεί να επιβάλει σ' εμάς τους ποπολάρους εδώ και 60 χρόνια, Κράτος που το ονομάζει αθυρόστομα, "ΔΙΚΑΙΟΥ"!.. Φτου!.. Φτου, σε ΟΛΟΥΣ!.. Να μη τους ματιάξουμε!..
[Σ.Σ.Σ.: ΟΛΟΙ αυτοί οι λήσταρχοι, με πιστοποιητικά γιατρών και κωλόχαρτα δικηγόρων, "καλή διαγωγή" και την ποινή που εξέτησαν, ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΡΙΟ θα είναι ΕΞΩ
Για να λοιδωρούν και να αποπατούν στις κεφαλές ΟΛΩΝ ημών, να τρων εν ευδαιμονία και υγιαίστατοι, ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ!..
Ω, τι απαίσιο, ανατριχιαστικό θέατρο... Μπαμπά (ψευτο-Σαμαρά).

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: ΝΑΤΟ: Ενοχλημένο από την αμυντική συμφωνία Κίνας-Τουρκίας   Που γράφει η βρωμο-Τουρκιά το ψευτο-ΝΑΤΟ και τους αρχιγκάγκστερ τα αφεντικά του; και που το γράφουμε οι "σύμμαχοι" εμείς! Οι "περήφανες" Ένοπλες Δυνάμεις μας, και τα Επιτελεία τους των ορντιναντσών Στρατηγών μας! 
Η Δανία είναι μια ασήμαντη στρατηγικά χώρα στα βόρεια της Ευρώπης 4,0 εκατομ. ανθρώπων, ο πιο αδύναμος στρατός της συμμαχίας, για να μην γράψουμε ο πιο ανύπαρκτος (ο Χίτλερ σκούπισε τον κώλο του με τη σημαία τους) κι εξέλεξε "Γ. Γραμματέα", αυτόν τον γελοίο που μιλάει και για λογαριασμό μας. Εμείς, όλα αυτά τα χρόνια, αμοιβή για την αφοσίωση και την πιστότητά μας, βρισιές, απειλές, ξυλιές, την Κύπρο διχοτομημένη, κι έναν  τρουβά... αρχίδια καλαβρέζικα!..   
ΚΙ ΕΔΩ: Μετάλλιο φτώχειας στην Ελλάδα
Θαυμάστε υβριστικό προσβλητικό και σκόπιμα χλευαστικό άρθρο από την βρωμο-εφημερίδα των τρομοκρατών, η οποία αμφιβάλουμε αν ξέρει κατά που πέφτει η Βουλγαρία και η Ρουμανία, ποιο είναι το είδος της φτώχειας εκεί, και αν έχει πάει ποτέ, έστω και μιά φορά, ταξίδι... αναψυχής σ' αυτές τις χώρες!
ΕΔΩ:  Θεσσαλονίκη: Κόντρα μεταξύ Μπουτάρη - Γκιουλέκα Απ' αυτόν τον μεθύστακα και μπεκρούλιακα αλκοολικό, εξαρτώμενο από παραισθησιογόνες ουσίες προβληματικό και απροσάρμοστο, ποιος Έλληνας θα μας απαλλάξει, και ως πότε οι Θεσσαλονικιές... κότες, θα τον ανέχονται να τις φτύνει και να τις βρίζει, ένας Γυφτοσκοπιανός παλιάτσος "Ελληνας"...