ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!..

Ο ψευτο-Σαμαράς, αυτός ο σούπερ δεξιός εθνικόφρων της πάλαι ποτέ "ΠΩΛΑ" και σοσιαληστής... πρωθυπουργίσκος, που δεν αποκλείεται στο τέλος, να μας προκύψει και ένα από τα μεγαλύτερα κρυπτο-κουμμούνια!.. 
Ενώ σύσσωμος ο Ελληνικός βρωμο-Τύπος, αυτός ο αηδιαστικός και σιχαμερός που κάθε δυο λεπτά διακόπτει για να μας πει τα έκτακτα πολεμικά ανακοινωθέντα (πόσοι βουλευτές της Χ.Α. προφυλακίστηκαν ή τελούν υπό κράτηση, χωρίς ακόμα αυτή η Βρωμο-Βουλή να έχει πέσει), δείτε παρακάτω τι συμβαίνει, λίγα χιλιόμετρα έξω από την "Χαβούζα της Αττικής".
Τα τρωκτικά, οι κλεπτοκράτες αυτοί που διέλυσαν το Ελληνικό Κράτος και έστειλαν ένα ολόκληρο έθνος στη φτώχεια και την μιζέρια για τα επόμενα 50 χρόνια, τώρα διαλύουν και την Ελληνική Κοινωνία. Η γραμμή είναι μία από την Διεθνή Μασονία και τις "Λέσχες της": Τώρα που τους ανεβάσαμε στη σκαμνόβεργα, Δδιαλύστε και Καταστρέψτε την Ελλάδα". Ο εχθρός της Ανθρωπότητος είναι οι Έλληνες. Μ' αυτούς στη ζωή, δεν πρόκειται ποτέ να κατακτήσουμε τίποτα, και να δημιουργήσουμε την παγκόσμια Κυβέρνηση, τον μαζοπολτό που ονειρευόμαστε!..". 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΜΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 

Όπως γνωστοποιήθηκε παγκοσμίως με την ανοικτή επιστολή του Καθηγητή κ. Στέφανου Μίλλερ, ο Αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Νεμέας, Μουσείο και Αρχαίο Στάδιο, απειλείται με περιορισμό λειτουργίας ή ακόμη και με οριστικό κλείσιμο, εάν οι επτά (7) έκτακτοι φύλακες δεν παραμείνουν στις θέσεις τους.

Ως μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την Αναβίωση των Νέμεων Αγώνων επισημαίνουμε ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι σε κάθε τέτοια ενδεχόμενη εξέλιξη και καλούμε την Ελληνική Πολιτεία να αναλογισθεί και να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες της, καθόσον:
  • Κλείσιμο ή αναστολή λειτουργίας του Αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Νεμέας, σημαίνει αυτόματα ότι χάνει κάθε έννοια και νόημα η οποιαδήποτε προσπάθεια έγινε στο παρελθόν (από το 1973) για την ανασκαφική και αρχαιολογική ανάδειξη της περιοχής. 
  • Πέφτει στο απόλυτο κενό η τιτάνια προσπάθεια για την αναστήλωση του Ναού του Νεμείου Διός. 
  • Οι Nεοέλληνες θα στερηθούν παντελώς του δικαιώματος να γνωρίσουν την ιστορία τους και τις ρίζες τους. 
  • Δυσχεραίνεται το έργο και ακυρώνεται στην πράξη η ύπαρξη του Συλλόγου μας, αφού πια δεν θα μπορεί να πραγματώσει τους στόχους του. 
  • Τέλος, αποβαίνουν μάταιοι οι κόποι, άκαρπες οι προσπάθειες, χαμένα τα όνειρα και τα οράματα όσων μόχθησαν και κυριολεκτικά αναλώθηκαν – σωματικά, οικονομικά και ψυχικά – για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, όπως ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος φιλέλληνας και έλληνας, καθηγητής κ. Στέφανος Μίλλερ,Σε αντίθετη περίπτωση, ελάτε όλοι μαζί να ξανακουκουλώσουμε το Αρχαίο Στάδιο, να ξανασκεπάσουμε τις πέτρες του Ναού, να ξαναθάψουμε στα χώματα το αποδυτήριο και την Αρχαία Στοά και στη θέση τους να ξαναφυτέψουμε αμπέλια!
    Με απόλυτη θλίψη, αγωνία και περισυλλογή
    Τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Α.Ν.Α.  

    ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ:"AMS (AΝΤΙ, MΕΓΑ, SΚΑΥ)" Ένα δυνατό άρθρο του κ. Γεωργίου Χατζηθεοδώρου 
    ΔΕΙΤΕ ΚΙ  ΕΔΩ: Σοκάρει η Μαντόνα: Με βίασαν στην οροφή ενός κτιρίου με... Να πάρτε μία γεύση, τι παθαίνουν οι σταρ, όταν τους ξεχνάε κι η μάνα τους! Σε λίγο καιρό αυτή η βρωμύλω, θα μας "αποκαλύψει" ότι την... γαμούσε κατ' εξακολούθηση ο πατέρας της, και η μάνα της, της έπαιρνε... γλυφομούνι!.. Για τα τσιμπούκια τα δικά της προς πάσα κατεύθυνση, φυσικά, τσιμουδιά!