"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

ΟΟΟΛΕΕΕ!.. ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ, ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΆΛΑ!..

Ο πιο ηλίθιος άνθρωπος του πλανήτου, αποκάλεσε τους Αμερικανούς (πανηλιθίους)... ηλιθίους!
ΕΔΩ: Σόιμπλε: Δεν μπορείς παρά να κλάψεις με τόση ηλιθιότητα  Θα μπορούσαμε να πούμε και, η βαρβαρότητα των Ούννων ευρωληγούρηδων, κόντρα στην απύθμενη βλακεία και αθλιότητα, των Αγγλοσαξώνων (ξαδέρφων τους) στην πλειοψηφία Αμερικανών. 

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ: «Μαλάκας, υπερόπτης, αστείος και κεφάλας» ο Σκολάρι, λέει ο... Τον βίο και την πολιτεία αυτών των υπανθρώπων, που ασχολούνται με το επίσης τρισάθλιο αυτό άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο. Θεοί εικοσι δύο θεόμουρλοι και χαμηλής νοημοσύνης άνθρωποι, που σατακεύουν στις κλωτσιές ένα ασκί γεμάτο αέρα (κοπανιστό)! Η βωμολοχία και η πορνολογία που έχουν λουσθεί αλλήλοις, αυτοί οι δήθεν παράγοντες σ' αυτό το πιο γελοίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όλων των εποχών, δεν περιγράφεται με τίποτα! Σταματάει τραίνα! Ενώ όλα τα δήθεν αστέρια του ποδοσφαίρου μιας εποχής, σήμερα είναι αξιοθρήνητα κουρέλια. Στην πλειοψηφία τους, είναι ή πρεζάκηδες ηρωινομανείς, ή αλκοολικά αποβράσματα λίγο  πριν το μεγάλο σάλτο στα καταχθόνια και τον τάφο! 
Γονείς, αν θέλετε να έχετε τα παιδιά σας, και όχι τις σκιές τους αύριο μεθαύριο, αποσύρτε τα από τα γήπεδα και τις ακαδημίες (αυτή κι αν είναι αθυροστομία), ποδοσφαίρου. 
ΚΙ ΕΔΩ: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 1,7% έναντι της Ν.Δ. δείχνει νέα δημοσκόπηση Από το (γελοίο) "Βημα" παρακαλώ! Η σχιζοφρένεια και το πλύσιμο εγκεφάλου των αναγνωστών του. Γι αυτό σας είπαμε: Το "Βήμα" θα το αγοράζεται, μόνον όταν υπάρχει στην ελληνική αγορά έλλειψη χαρτιού υγείας! Για να βρίσκει στο σπιτικό σας, την ανάλογη και πρέπουσα χρήση...