"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ!..

Ο νέος Ντούτσε της Ελλάδος
Ποτέ στο παρελθόν ο πολιτικός λόγος, δεν είχε φθάσει σε τέτοια επίπεδα πορνογραφίας, χυδαιότητος! Η χρεοκοπία μας, δυστυχώς, είναι αυτή! Άνθρωποι της πολιτικής, ασχολούνται με την πολιτική, ενώ σε οικογενειακό επίπεδο ο πατέρας τους, δεν θα τους εμπιστεύονταν ούτε τσοπάνηδες σε γελάδια και πρόβατα! Τόχουμε πει κατ' επανάληψη. Στην πυραμίδα των Αξιωμάτων του κράτους, είναι πέντε άτομα. Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Πρόεδρος (και Εισαγγελεύς) του Αρείου Πάγου, ο Α/ΓΕΕΘΑ. Ο Α/ΓΕΕΘΑ, σε πλήρη κατάπτωση εκφυλισμό και αθλιότητα του Πολιτικού συστήματος, τους μπουζουριάζει ΟΛΟΥΣ, και τους στήνει στα "6 μέτρα"
Δείτε παρακάτω τι σταχυολογήσαμε από εφημερίδες του διαδικτύου, και από τον ανεπανάληπτο πολιτικό λόγο κάποιων πολιτικών μας:


Όμοιος ομοίω αεί πελάζει... Και αεί πηδάει!
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκ(α)τ(α). Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή.
ΤΣΙΠΡΑΣ: Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκ(α)τ(α); Θα τα καταφέρουμε έτσι που να μη χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά.
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Αγόρι μου, δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γ(α)μ(ήσου)με το που θα αναλάβεις…
  • Πάγκαλος: «Ανεκδιήγητο νούμερο, παλαβωμένο παιδί 45 ετών ο Τσίπρας»
  • Πάγκαλος: ...Την επομένη των εκλογών, όπως λεηλασίες καταστημάτων, κλείσιμο τραπεζών και διαδηλώσεις έξω από τις τράπεζες.
  • Τσίπρας: Θα βαράμε νταούλια και θα χορεύουν η τρόικα, οι δανειστές και οι αγορές.
  • Λαφαζάνης: Θα σκίσω τα μνημόνια σα χασέδες.
  • Τίτλος Εφ/δος: Ψηφίζουν για ΠτΔ οι επτά φυλακισμένοι της Χρυσής Αυγής. Ούτε βουλευτές, ούτε παπαριές... Έτσι καπετανάτα, οι "7  φυλακισμένοι της Χ.Α."! Όπως θα λέγαμε... Και οι 7 ήσαν Υπέροχοι!