"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ!

Ο Νο1 δημόσιος κίνδυνος 
της Ελλάδος
Ήδη στην επαρχία, ο λαός ακούγοντας αυτά τα μαντάτα, άρχισε να αγοράζει και να αποθηκεύει βενζίνες, τρόφιμα, να σκάπτει ορύγματα και να τα αποκρύπτει σε σημεία, που ούτε μπορεί να το φανταστεί κάποιος! 
Κρεοπωλείο γνωστό σε περιοχή γύρω από την Θεσσαλονίκη, πούλησε σήμερα τρεις φορές παραπάνω κρέατα, από ότι πούλησε το τριήμερο προ του Πάσχα!Δεν είναι απλά τενεκέδες ξεγάνωτοι! Δεν είναι αδαείς και αμόρφωτοι! Δεν είναι κουφιοκέφαλοι σε υπερμέγιστο βαθμό! Είναι και επικίνδυνα ηλίθιοι, των οποίων η ηλιθιότητα εμπίπτει και στα εισαγγελικά όρια, επειδή στο κεφάλι τους πέρα από την τρέλα, έχει φωλιάσει και το σύνδρομο της καταστροφής της Ελληνικής Κοινωνίας συνειδητά!

Πως ένας υπουργός, ο υπουργός των Οικονομικών μας μάλιστα, βγάζει απόρρητα μυστικά του κράτους στη φόρα -αν είναι έτσι όπως τα λέει- και ΚΑΝΕΝΑΣ, μα ΚΑΝΕΝΑΣ, ακόμα εισαγγελέας απ' αυτούς τους ανυπάρκτους, δεν βρέθηκε να τον μπαγλαρώσει για τα καλά, μέσα! Ως πράκτορα, ως κατάσκοπο, ως προδότη, ή, το λιγότερο, ως τον κυβερνητικό αρχικαραγκιόζη, που πρώτος ΑΥΤΟΣ, ενσπείρει τον τρόμο και τον πανικό σε μια ολόκληρη Χώρα, στους πολίτες της, η οποία βρίσκεται και σε πλήρη σύγχυση, πληροφοριακό σκοταδισμό, τρομοκρατία του ψυχρού πολέμου! Να τάλεγε κάποιος τσοπάνης αφελής ή πολίτης αυτά, ήδη θα ήταν μπαγλαρωμένος και στημένος στα έξι μέτρα, με πάμπολλες κατηγορίες
Αυτό το καπιταλιστικό κουμμούνι όμως, το χορτάτο μέχρι σκασμού και με γεμάτες τις τσέπες, έχει το ελεύθερο να κάνει και να λέει ότι κακό και ολέθριο, του κατεβάσει η ξυρισμένη και από μυαλό, γκλάβα του!

Αλλά από έναν, πιθανώς ανυπότακτο ή λιποτάκτη, δεν έχει και πολλά να περιμένει κανείς.

Κι αφού δεν υπάρχει εισαγγελέας με κάκαλα της ανυπάρκτου Ελληνικής δικαιοσύνης να τον μπαγλαρώσει, ας το κάνει ένας εισαγγελέας του ανωτάτου Στρατοδικείου της χώρας, που έχει κι αυτός την ευθύνη όσο κανείς άλλος!

Ο κ. Καμένος μόλις χθες, μας καθησύχασε πως υπάρχει και Ελληνικός στρατός. Κι ΟΛΟΙ χέστηκαν από πάνω τους. Που είναι αυτός αλήθεια, ο Ελληνικός στρατός κρυμμένος, και πότε περιμένει να φανεί ή να δράσει; Όταν δεν θα υπάρχει τίποτα όρθιο; Ή όταν, σαν τον Ενθρονιασμένο Πάκη, μας διαβεβαιώσει ότι τα σπίτια που δεν είναι ερείπια ή καμένα, είναι περισσότερα από αυτά που είναι; Από μια μερίδα κακούργων προδοτών και ανηθίκων πολιτικών στοιχειών -ναι, στοιχειά είναι ολοι τους, μην αμφιβάλλετε καθόλου- οι οποίοι το μόνο που μας δίδαξαν όλα αυτά τα χρόνια, ήταν πως να κλέβουμε, να βιάζουμε, να ρημάζουμε, και να ξεγελούμε το Κράτος, όπως το κάνουν αριστοτεχνικά οι ίδιοι με το δικαίωμα (δημοκρατικό) της ψήφου μας!

Αυτόν τον κουφιοκέφαλο γελοίο καραγκιοζοϋπουργό, είχαμε πέντε μήνες, δυστυχώς, να διαβουλεύεται τις τύχες μας και τα όνειρά μας, μιας ολόκληρης και ένδοξης χώρας, με τους άρπαγες, τις ύαινες, τα κτήνη, και τα πάσης φύσεως κακουργηματικά, επίσης, στοιχειά της βρωμο-Ευρώπης, που της δώσανε και το βαρύγδουπο όνομα “ΕΕ”! Να πειραματιστεί πάνω στην Ελλάδα, σε καινούργιες μεθόδους, θεωρίες, κλεπτοκρατίας και αφανίσεως λαών!