"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» για το αύριο της Ελλάδας!

Αθήνα 19η Σεπτεμβρίου 2015
          Πατριώτισσες, πατριώτες, νέες και νέοι,
Μοιραίοι ελληνόφωνοι εθελογενίτσαροι γονάτισαν το φωτοβόλο Έθνος των Ελλήνων, το κατέστρεψαν, το δυσφήμισαν, το εξαθλίωσαν, το ταπείνωσαν και το οδηγούν σε γενοκτονία. Έκλεψαν το χαμόγελο του Έλληνα ανθρώπου, έκλεψαν την γή των πατέρων μας και προσπαθούν να διαγράψουν την ζωή μας, αλλά ποιά είναι η Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες;
Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου!!! Στην κρίσιμη ιστορική στιγμή που η πατρίδα μας βάλλεται από παντού επιβάλλεται η ηθική και πολιτική αντίσταση. Καλείται ο καθ’ ένας από εμάς να αγωνισθεί για να ανακτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία, την αξιοπρέπειά μας και το κύρος του Έθνους των Ελλήνων.
      Εμείς τολμήσαμε και κατερχόμεθα στον στίβο μαχόμενοι «ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ» υπέρ των ιερών και οσίων της πατρίδας μας με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», που τοποθετεί την χώρα πάνω από τις ξένες δυνάμεις και εκπροσωπείται από το ενωτικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιό μας.
ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ
Καλούμε όλες τις δυνάμεις του Ελληνισμού σε συστράτευση που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. Εμπιστευθείτε μας και αγωνισθείτε μαζί μας. Δώστε μας την δύναμη να γίνουμε το ανάχωμα του Εθνικού μας ακρωτηριασμού υποσχόμενοι προς την Πατρίδα και προς όλους εσάς ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας υπέρ του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού, υπό την ιερά παρότρυνση: «ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!»
Καλούμε τον ελληνισμό να ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ γιά να διαφυλάξουμε ό,τι μας έχει απομείνει. Αυτό αποτελεί ύψιστο χρέος μας προς τις επόμενες γενιές
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ! Ή εμείς ή  αυτοί!
                            ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Αϋφαντής Γεώργιος       Ξανθόπουλος Παναγιώτης        Οδυσσέας Τηλιγάδας
           ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ -  ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ  -  ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
  
Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Στέργιος Σμυρλής                                                   Κωνσταντίνος Γκέκας
ΠΑΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ                                 ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ 

 http://webtv.ert.gr/ekloges-sep-2015/16sep2015-diakanaliki-sinentefxi-tipou-tou-kommatos-patriotiki-enosi-el-la-s/