"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΟΙ "ΝΕΚΡΩΣΙΜΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ" ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ!

ΑΠΟ ΤΟ "ΝΙΟΥΠΟΣΤ.ΤΖΙΕΡ"

Δύο πράγματα προδιαγράφουν το ερώτημα "έρχεται το τέλος" και το οδηγούν μάλλον σε κατάφαση.
Από τη μια η ραγδαία πτώση των Κυριακάτικων φύλλων που αφού εξάντλησαν το στοκ των προσφορών παραπαίουν κυκλοφοριακά και από την άλλη το πασίδηλο γεγονός ότι πλέον στη χώρα μας υπάρχουν "πολλές εφημερίδες αλλά λίγοι αναγνώστες". 
Ενα τρίτος παράγοντας, αλλά όχι αμελητέος, είναι η δυσπιστία των λίγων πλέον αναγνωστών στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους. Το βέβαιο είναι ότι αν η χώρα μας δεν ήταν χώρα γερόντων οι οποίοι δεν έχουν γνωρίσει τον κόσμο του Ιντερνετ δύσκολα σήμερα θα κυκλοφορούσαν 2-3 εφημερίδες. Αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι, ρωτώντας απλώς ένα περιπτερά, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών για το περιεχόμενο των εφημερίδων είναι μεγάλης ηλικίας.
Στο πρόσφατο παρελθόν και μέσες ηλικίες που γνωρίζουν το Ιντερνετ αγόραζαν εφημερίδα αλλά μόνο για το δέλεαρ των προσφορών. Οταν αυτό έγινε επαναλαμβανόμενο και στοίχιζε στο πορτοφόλι εγκατέλειψαν την αγορά εφημερίδων. Από την άλλη η εισβολή του Ιντερνετ στο οποίο αναπαράγονται σχεδόν όλα τα σημαντικά θέματα που "βγάζουν" οι εφημερίδες κατέστησε την ανάγκη τους περιττή και ακριβή.
Αναφορικά με την Τηλεόραση και τα συμβατικά κανάλια που γνωρίζουμε και εδώ το κοινό είναι πλέον γερασμένο. Δελτία ειδήσεων παρακολουθούν,σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, κατά κόρον οι υπερήλικες και ελάχιστα οι ηλικίες από 18-55 ετών που έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με το Ιντερνετ και τις ιστοσελίδες ενημέρωσης.
Σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης ήδη εφημερίδες έκλεισαν και διατήρησαν την παρουσία τους σε ηλεκτρονική μόνο μορφή. Αν κάνει κανείς μια πρόβλεψη είναι ότι το αργότερο σε μια 5ετία οι περισσότερες σήμερα εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας θα πάψουν να υπάρχουν (αν και σήμερα ακόμη κυκλοφορούν πουλώντας φύλλα όπως οι επαρχιακές), ενώ η Τηλεόραση θα υπάρχει με ελάχιστα κανάλια.
Ηδη στην Επαρχία κυριαρχούν οι ντόπιες εφημερίδες σε βάρος των Αθηναικών. Ο Γουτεμβέργιος μάλλον άρχισε να ανησυχεί.Μια εποχή έρχεται ,μια εποχή γεννιέται έστω και καθυστερημένα..Οπως όλα στην Ελλάδα.