"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Εργαστήριο Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής (Ε.Ε.Ο.Κ.Π) εγκαινιάζοντας νέες συνεργασίες στο πλαίσιο της «Ανοικτής Εκπαίδευσης, Νέες Τεχνολογίες και Δια Βίου Μάθησης», προκηρύσσει εξάμηνο πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης στο ECM.
Το εξειδικευμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες εκπαιδευόμενους , πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας και ηλικιακά ώριμους, οι οποίοι επιθυμούν ή σχεδιάζουν να απασχοληθούν σε επιχειρήσεις και θέλουν να συμπληρώσουν ή να επικαιροποιήσουν τις επιστημονικές τους γνώσεις ή την εμπειρία τους , για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας και την επαγγελματική τους εξέλιξη, αυθ-υποκινούμενοι στη μελέτη ψηφιακού υλικού , χωρίς την παρέμβαση εκπαιδευτικού, μέσω βιβλιογραφίας που θα τους δοθεί.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εξειδικευτούν σε θέματα επιχειρησιακής καθοδηγήσεως, διευκολήνσεως, συνδυάζοντας τις απαραίτητες γνώσεις διοίκησης οργανισμών και επιχειρήσεων.

Έναρξη και λήξη αιτήσεων:
03/01/2017 έως 24/02/2017
Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν:
-απόφοιτοι Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής και της αλλοδαπής
-απόφοιτοι λυκείου που διαθέτουν εργασιακή εμπειρία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
Το πρόγραμμα διαρκεί 6 μήνες και αντιστοιχούν 320 διδακτικές ώρες και 27 πιστωτικές μονάδες (ECVET). Υλοποιείται μέσω διαδικτύου. Όλο το εκπαιδευτικό υλικό που αποτελείται από πανεπιστημιακές σημειώσεις για την κάθε διδακτική ενότητα είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα τηλεκπαίδευσης. Η πιστοποίηση των γνώσεων γίνεται με τη συμμετοχή των εκπαιδευόμενων σε τεστ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής ή σωστού – λάθους που πραγματοποιούνται διαδικτυακά κάθε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες. Η επιτυχής ολοκλήρωση των τεστ οδηγεί στη λήψη του Πιστοποιητικού Επιτυχούς Παρακολούθησης το οποίο εκδίδεται στα ελληνικά και αγγλικά.

Καταρτίζει και παρέχει στους εκπαιδευόμενους εξειδικευμένες γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν δεξιότητες αναφορικά με το (...). Ο ρόλος των (...) είναι ιδιαίτερα σημαντικός στα πλαίσια των επιχειρήσεων. Το (...) χρησιμοποιείται πλέον ευρέως ως εργαλείο ανάπτυξης ηγεσίας, αλλά και ως εργαλείο διαχείρισης κάποιου ειδικού προβλήματος. Σύμφωνα με το (...) οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το (...) για να επιτύχουν :

α) βελτίωση της ατομικής παραγωγικότητας, 
β) ανάπτυξη ηγεσίας, 
γ) βελτίωση και αύξηση των δεξιοτήτων των εργαζομένων, 
δ) βελτίωση της απόδοσης της οργάνωσης, 
ε) διαχείριση ειδικών προβλημάτων και 
στ) βελτίωση αποτελεσμάτων πρόσληψης.
Το (...) αποτελεί μία ιδανική μίξη συμβουλευτικής και οικονομίας και στοχεύει να ενδυναμώσει τους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και πρόσωπα, που θα απασχοληθούν στο νέο αυτό τομέα

Το πρόγραμμα αποτελείται από οκτώ θεματικές ενότητες:
-Εισαγωγή στο (...), τη συμβουλευτική, τη διαμεσολάβηση (...) και το (...)
-Κυριότερα μοντέλα (...)
-Προετοιμάζοντας του ηγέτες και τους διαμεσολαβητές του αύριο
-Συναισθηματική νοημοσύνη στο χώρο των επιχειρήσεων
-Η επικοινωνία στο χώρο της εργασίας
-Διαχείριση κρίσεων και στρατηγικός σχεδιασμός
-Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και αποτελεσματικότητα
-Διοίκηση ολικής ποιότητας και λήψη αποφάσεων

Αναλυτικές λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο: https://goo.gl/N1Lntv

ΚΟΣΤΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Το κόστος φοίτησης ανέρχεται σε 700 ευρώ, τα οποία καταβάλλονται σε τρεις ισόποσες δόσεις. Η πρώτη δόση καταβάλλεται για την εγγραφή, δεύτερη καταβάλλεται με το τέλος του τρίτου μήνα και η τελευταία δόση με το τέλος του έκτου μήνα.
Όσοι καταβάλουν όλο το ποσό δικαιούνται έκπτωση 10%ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ:  
[Όπου (...) στο κέιμενο, στο πρωτότυπο υπάρχει αρλουμποφράγκικη αηδία]

ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Για να έχουν κάποια τύχη τα ιμέιλ σας στην ιστοσελίδες μας και αλλού, πρέπει η σύνταξή τους να είναι στην αυστηρώς επιλεγμένη Ελληνική γλώσσα και γραφή.
ΔΕΝ δεχόμαστε δίγλωσσα κείμενα απ’ όπου και αν προέρχονται, καθώς και οποιαδήποτε δικαιολογία προβάλλεται από τους συντάκτες τους.
Η Ελληνική γλώσσα απαξιώνεται και βάλλεται αισχρά, μέσα στην ίδια χώρα-γενέτειρά της.
Είσαστε Πανεπιστήμιο, και όχι η οποιαδήποτε τηλεοπτική εκπομπή η οποία με τις ξενικούρες και τις αρλουμποφράγκικες αηδίες που μας ξεφουρνίζει, νομίζει ότι πετυχαίνει μεγαλύτερη τηλεθέαση ή αναγνώριση. Το τελείως αντίθετο συμβαίνει. Ο κόσμος σιχάθηκε όλες αυτές τις αηδίες, και απλά, έκλεισε ή γύρισε αλλού τις τηλεοράσεις του. Εξ’ άλλου όλη μαζί η τηλεοπτική θέαση της Ελλάδος, δεν ξεπερνάει το 2% του πληθυσμού της.

ΔΕΝ θα ξανα-φιλοξενήσουμε τίποτα γραμμένο ανάμεικτα αρλουμποφράγκικα και ελληνικά, μπορείτε να χρησιμοποιείται ξενικά, μόνο αρκτικόλεξα, και αυτό με πολύ επιείκεια το δεχόμαστε.
Εάν εσείς έχετε μηδίσει ή αλλαξοεθνίσει ή αλληθωρίσει, υπάρχουν Έλληνες σ’ αυτό τον τόπο που ζουν ακόμα...
Και οι οποίοι γίνονται τούρκοι, κάθε φορά που διβάζουν ή βλέπουν, τέτοιες υβριστικές, προκλητικές και πορνογραφικές αηδίες...

“Χάος Διεθνές”