"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησης πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ: Οι λογαριασμοί μας στο “Πανοράμιο” μηδενίστηκαν αυτοβούλως. ΜΗΝ τους ψάχνετε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΓΛΆΝΙ ΤΟΥ ΓΑΡΙΒΑΛΔΗ!..

Τα αρχαία Ελληνικά... αυτο-
προσώπως!..
“Να κηρυχθεί από σήμερα ανεπιθύμητο πρόσωπο στην Ελλάδα, αυτό το μίασμα του Εωρωπαϊκού Κ(τ)οινοβουλίου”...
Πανηγυρίσαμε στην χώρα μας την εκλογή του πριν από λίγες μέρες. Και ότι η μάνα του καθηγήτρια των Ελληνικών, του έμαθε -λέει- να μιλάει και... αρχαία ελληνικά! Κούνια που μας κούναγε!.. Κι εμάς κι αυτόν!..
Αυτός ο αλήτης, που είναι και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κ(τ)οινοβουλίου και με την ψήφο των Ελλήνων Ευρωβουλευτών της ομάδος του Σαμαρά και του “Τάκα-τάκα”, δηλαδή του Ελληνικού λαού, των Ελλήνων Νεοδημοκρατών, πριν κοπάσουν οι απόηχοι των πανηγυρισμών και τα τάμπαρ-τούμπαρ οι χαρές ημών των Ελλήνων εδώ, αποκαλύφθηκε όχι μόνον άσχετος με τα Ελληνικά και την Ελληνική, ακόμα και την Ελληνορωμαϊκή, ιστορία, ως απόγονος και τσογλάνι του Γαριβάλδη, αλλά και μισέλλην, κομπλεξικός, οικειοθελώς βλάκας, ανιστόρητος και το κυριότερο, πέρα για πέρα αγεωγράφητος! Αμφιβάλλουμε αν γνωρίζει, και κατά που πέφτει... η Σικελία!
Επειδή στην (Σκυλο)ΕΕ, η Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια (ναι, πέρασαν τόσα, μην αμφιβάλλετε καθόλου, ίσως και περισσότερα, αν τα μετρήσουμε καλά), μόνον προσβολές, προκλήσεις, φτυσίματα και μούντζες έχει να εισπράξει, πέρα από την μόνιμη ενασχόλησή μας με τα “μνημόνια” και τα Διεθνή ταμεία”, οι Έλληνες σοβαρά πλέον, και όχι με φοβέρες κραξίματα και άλλου είδους  ανόητες και αηδίες αντιδράσεις, πρέπει να αναλογισθούμε, τι σκατά μας προσφέρει αυτός ο σκυλο-ευρωπαϊκός συνασπισμός (ΕΕ), αφού και αυτά τα χρήματα που μας έδωσαν ως δώρο βοήθημα κάποιες εποχές, όλα τα τελευταία χρόνια, μας τα κατάκλεψαν, μας τα πήραν πίσω διπλά και τριπλά! 

Μας άφησαν μόνο την ικανοποίηση ότι “ανήκομεν εις την δύσιν”! Και ότι είμαστε κι εμείς “Ευρωπέοι”, όπως αυτοί!
Ποτέ μέχρι σήμερα η Ελλάς δεν αντέδρασε σοβαρά στις προκλήσεις της ΕΕ και των στελεχών της, πάντοτε η αντίδρασή της ήταν σαν εκείνο το δαρμένο σκυλί που γαυγίζει μεν, αλλά δεν δαγκώνει δε, το βάζει στα πόδια, αφού... “Ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι... Των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι”... Όπως κατάντησαν σύμπαντες οι (βρωμο)πολιτκοί μας ΌΛΩΝ των αποχρώσεων και όλων των ορέξεων, είτε εντός, είτε εκτός Ελλάδος.
Από σήμερα να κηρυχθεί αυτός ο αχρείος ως “ανεπιθύμητος για πάντα στην Ελλάδα”, και αν τολμήσει να έρθει ο ξετσίπωτος κάποια στιγμή, έστω και ινκόγκνιτο, να εισπράξει μόνον ντομάτες, σάπια φρούτα και γιαούρτια στην κεφάλα του, αν όχι τίποτ’ άλλο, ακόμα πιο σκληρό και ακόμα πιο οδυνηρό!
Έλληνες... Πολύ ασχοληθήκαμε με τα παγκόσμια κατακάθια, και τα παγκόσμια καθάρματα που δρουν πλέον ενορχηστρωμένα ως εχθροί και ως πολέμιοι της Ελλάδος, κάτω από την μπαγκέτα ενός σιχαμερού και βρωμερού άγνωστου ενορχηστρωτή! Αν δεν αντιδράσουμε εμείς, δεν πρόκειται να αντιδράσει κανένα από αυτά τα μόμολα, που στέλνουμε να μας εκπροσωπήσουν πληρώνοντας και τα μαλλιοκέφαλά μας, εδώ και εκεί ανά τον κόσμον!..
Ξυπνήστε λοιπόν, ξυπνήστε, πριν είναι πολύ αργά για όλους μας. 
[Σ.σ.: Σε πόλεμο βρισκόμαστε εδώ και πολύ καιρό, αλλά δεν το πήραμε είδηση, ούτε ο ένδοξος Ελληνικός στρατός, ο οποίος κατέληξε να αυνανίζεται κανονικά, έρμαιο αλβανών πλιατσικολόγων νεοσυλλέκτων!.. Αλήθεια, ποιος “συνέλεξε” και ποιος ονόμασε Έλληνες ρε προδότη Σαμαρά, “εθνικόφρωνα” και “πατριώτη”, “ακροδεξιέ” της “ΠΩΛΑ” αυτά τα βαλκανικά αποβράσματα;].

Δείτε τώρα και τις αντιδράσεις των “Ελληνικών δαρμένων σκυλιών” που είπαμε παραπάνω, μέσα στην ΕΕ:
Κώστας Χρυσόγονος. Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κύριος Ταγιάνι αποδεικνύεται όχι μόνο ανιστόρητος, αλλά και επιπόλαιος».
Ελίζα Βόζεμπεργκ. Από την ευρωομάδα της ΝΔ, μεταγραφή εκ Γερμανίας, άλλη μεγάλη “Ελληνίδα” κι αυτή. Το κόμμα της γέμισε την Ελλάδα με Αλβανούς... νεοσυλλέκτους! «Αποδεικνύεται ο πρόεδρος όχι μόνο ανιστόρητος αλλά και αγεωγράφητος, λυπάμαι..”
Νίκος Ανδρουλάκης. Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ. “Φανταστείτε η μητέρα του κυρίου Ταγιάνι να μην ήταν καθηγήτρια αρχαίων ελληνικών, τι θα έλεγε;”.
Μαρία Σπυράκη. Ευρωβουλευτής της ΝΔ... Άλλη μεγάλη πατριώτισσα: «Το όνομα της χώρας είναι ΠΓΔΜ. Η Μακεδονία, ο τόπος που γεννήθηκαν Αλέξανδρος και Φίλιππος είναι στην Ελλάδα. Μεγάλο σφάλμα, Πρόεδρε». 

[σ.σ. φανταστείτε, ότι ΟΛΟΙ αυτοί οι ΝΔκράτες, ψήφισαν αυτό το καθήκι για Πρόεδρο του Ε.Κ.]
Και το σεσημασμένο “κουμμούνι”, αυτό που ήθελε σύμφωνα και με το έγγραφο της “ΣΙΑ” παρακάτω, το 1950 μια Ανεξάρτητη Μακεδονία με τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Αλεξανδρουπόλεως, στην κυριότητα της τότε Σοβιετίας, νυν αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και όψιμος ανανήψας “πατριώτης”: «Ο Αν. Ταγιάνι υπέπεσε σε θεσμικό κ ιστορικό ατόπημα. Οι Σλαβομακεδόνες δεν είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οφείλει δημόσια επανόρθωση. Ο Πρόεδρος του ΕΚ οφείλει να τηρεί έμπρακτα τις αποφάσεις της ΕΕ και του ΟΗΕ για την ΦΥΡΟΜ. Αύριο το πρωί, του αποστέλλω σχετική επιστολή».
Αυτά είπαν όλοι οι παραπάνω κύριοι, κυρίες, μετά πήγαν σε μία ταβέρνα των Βρυξελλών -ως συνήθως- και το γιόρτασαν, έφαγαν ήπιαν τα χοιρινά τους έως σκασμού και μέθης! Από χαρά και ευτυχία!..