ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

“ΜΊΛΗΣΕ” ΚΑΙ ΠΆΛΙ... Ο ΚΌΡΑΚΑΣ!

Και είπε, κρααά!..
Έκανε δηλώσεις πάλι ο κόρακας! Αυτόν που δεν το καταδέχεται ούτε ο Χάρος, όπως θά ΄λεγε κι ένας θυμόσοφος του χωριού μας, αυτόν που κάθε που μιλάει, ή θα αμολάει... σάλια, ή θα αμολάει κλανιές!
Δείτε, όμως, παρακάτω τι του απαντούν οι Έλληνες από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

Προσωπικά, ποτέ δεν έδωσα σημασία στα λόγια και τις σάχλες αυτού του αγύρτη της πολιτικής, κι απ’ τη μουσική του, πολύ λίγα κομμάτια του μου αρέσουν, κι αυτά από τα πρώτα-πρώτα του.
Κάποτε πήγα κάτι Ιταλούς φίλους μου σε μια του συναυλία στο Καυταντζόγλειο, που ήθελαν πολύ, και να παν και να τον δουν, να τον ακούσουν, τους είπα “δεν αξίζει τον κόπο” -γνωρίζοντας και την μουσική παιδεία τους- επέμεναν, μόνοι τους μισή ώρα μετά που άρχισε η συναυλία, μου ζήτησαν να φύγουμε, αλλά και συγγνώμη, γιατί είχα απόλυτο δίκαιο!
Αυτόν, λοιπόν, τον πολιτικό αγύρτη, που δεν άφησε κόμμα για κόμμα στην Ελλάδα που να μην πάει, όχι ποτέ χωρίς αντίκρυσμα ή “δωράκι”, του τα ψέλνουν χύμα και τσουβαλάτα παρακάτω τα πατριωτάκια μας, χωρίς να του χαρίζονται κάστανο, και με μια έκδηλη αποστροφή, δυσφορία, ακόμα και αηδία στο πρόσωπό του, και τις παπαρδέλες του που ξεφούρνισε!
Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!.. Διαβάστε:

ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ:

xan462518/01/201721:45
Πεστα ρε Μίκη !!

Φούφουτος18/01/201721:16
Ποιός σε καταράστηκε ρε Μίκη? Στο τέλος της ζωής σου, να συνειδητοποιείς ότι οι ιδέες πάνω στις οποίες αφιέρωσες τη ζωή σου, είναι χειρότερες από αυτές που πολέμησες!!! Να λοιπόν που η Αριστερά, όταν ασκεί εξουσία, είναι χειρότερη από ότι μπορεί κανείς να φανταστεί.

Τρομπετας18/01/201717:27
Να ξυπνησει καποιος τον Μικυ παρακαλω. Δεν ειναι πρωην αριστεροι αυτοι που κυβερνουν και διαλυουν τη χωρα. Πρωην, νυν και αει ειναι. Το καυχονται και το φωναζουν. Να σταματησει επιτελους η παραμυθα οτι η αριστερα δεν κυβερνησε ποτε στην Ελλαδα. Η αριστερα κυβερνα τον τοπο απο το 1974, ειτε μεσα απο υπουργικες θεσεις, ειτε μεσα απο κλαδικες, συνδικαλΗστες, εργατοπατερες...

Πέτρος18/01/201716:50
Το ΚΚΕ είναι αριστερά, ο Γλέζος είναι αριστερός, ο Μίκης είναι αριστερός. Όλοι αυτοί είναι κατά της κυβέρνησης. Ερώτηση. Η κυβέρνηση είναι αριστερά; Με την απλή λογική Όχι άρα η κυβέρνηση είναι φασισμός.

Όχι αδερφέ...18/01/201717:38
 ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!

a18/01/201717:28
Αυτη ειναι η αριστερη - εσυ τι περιμενες δηλαδη να φερουν τον παραδεισο στη γη; Αμαν πια με τις ιδεοληψιες για την Αγία Αριστερα!

Στο "το ΚΚΕ είναι αριστερά" σταμάτησα να διαβάζω.18/01/201717:27
Αν ξεκινάς τον συλλογισμό σου με λάθος,τότε ολόκληρος ο συλλογισμός στερείται βάσεως. Το ΚΚΕ είναι αριστερά όσο το Πρώτο Θέμα είναι φιλοκυβερνητικό έντυπο.

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!18/01/201716:29
Όταν τους σιγοντάριζες προεκλογικά και καλούσες τον μικρό Αλέξη για καφέ στο σπίτι σου? Τώρα που την ζημιά την πάθαμε, τραγούδα...

Επέστεψε!!!18/01/201715:31
Μικη στη μουσική εισαι θεός, αλλα στα πολιτικά εισαι ενα ΤΙΠΟΤΑ.αποτελεις ενα γερασμένο ΜΥΑΛΟ που δεν συμβαδίζει με την κοινωνία και τον φτωχό ελληνικό λαό.

diiphovos18/01/201720:16
Απο του τσιπρα και της Αχτσιογλου το μυαλο του Μικη ειναι πολυ πιο νεανικό....

Ε, εντάξει. Μια συγκυβέρνηση με Μητσοτάκη δίνει λύση. 18/01/201715:29
Ξέρεις εσύ,Μίκη από συγκυβερνήσεις με τη Δεξιά και από στηρίξεις σε Δεξιούς. Καραμανλής ή Τανκς, Υπουργός Μητσοτάκη, γνωστά πράγματα. Η Αριστερά στην Κυβέρνηση σε πείραξε τώρα...

Η βλακεια σου τους εκανε κυβερνηση18/01/201714:17
Αντι να ασχοληθεις μονο με τα τραγουδακια σου, χωνεις την μουρη σου οπου δεν σε παιρνει. Αρκετα με τους ηλικιωμενους με αντιληψεις του 1900

Μ.ΠΑΣΟΚ18/01/201714:16
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΚΗ ΜΟΥ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ.

Ροβήρος ο Κατακτητής18/01/201714:10
Δημοκρατικός θεσμός οι φυλλάδες. Τελειωμένοι.

popi18/01/201714:04
Σεβαστες οι αποψεις αυτου του ανθρωπου που περασε πολλα εξ αιτιας των ιδεων του. Εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα δε οταν αμφισβητει αυτο το οποιο πιστευε και για αυτο υπεφερε στα νιατα του. Προβληματιστειτε ολοι με αυτα που λεει και μην κατηγορειτε στον αερα.Ειναι η παρακαταθηκη ενος ανθρωπου στο τελος της ζωης του (να τα εκατοστησει βεβαια ο ανθρωπος αλλα μιλαω για φυσιλογικες συνθηκες).

Σότους18/01/201713:55
Κάποιοι σαν και σένα τους έφεραν στην εξουσία μισάνθρωπε.

Αλέξανδρος18/01/201713:52
Όλοι αυτοί ειναι Κομμουνιστές. Γιατι τους Λεμε αριστερους ή πρωην αριστερους? Για να μην χρεωθουν τα δεινα που εφερε στον κοσμο ο κομμουνισμος? Επειτα χρησιμοποιουμε τον ορο "ακροδεξιος" αλλα εννοουμε τους εθνικοσοσιαληστες ή ΝΑΖΙ. Μονον στην Ελλαδα αποκαλουμε τους ΝΑΖΙ ακροδεξιους. Αφου τα αρχικα της λεξης ΝΑΖΙ ειναι ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, οπως και τα χρωματα της σημαιας τους, μαυρο για τον εθνικισμο και κοκκινο για τον σοσιαλισμο. Γιατι ομως τους λεμε ακροδεξιους?  Επειτα τους ακροαριστερους τους λεμε κουκουλοφορους ή αντιεξουσιαστες. Με την ιδια λογικη αντιεξουσιαστης ειναι και Ναζι. Ειναι και αυτος εναντια στην εξουσια. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.

Κώστας18/01/201713:13
"Πρώην" αριστεροί; Μια χαρά αριστεροί είναι. Και αφού αναλάβουν την εξουσία, αποκαλύπτουν το πρόσωπό τους. Η αριστερά είναι συνυφασμένη με τον ολοκληρωτισμό (όπως και η άκρα δεξιά, άλλωστε), όχι η "πρώην" αριστερά.

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ18/01/201713:10
ΜΙΚΗ, ΣΟΥ ΕΧΩ ΜΟΥΡΛΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΚΙ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ. ΨΗΝΕΣΑΙ; (ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ).

asxetos politis18/01/201713:35
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον τροπο που εκφράζεσαι για αυτόν το Μεγάλο Έλληνα και αν διαφωνείς μαζι του (πραγμα θεμιτό) λίγη ντροπή !

Ροβήρος ο Κατακτητής18/01/201714:10
Χασάπης είναι με βιολί. Σιγά, και κάτι έγινε. Ας μην είχαμε αυτόν και τους άλλους σαν και αυτόν και ας είχαμε κράτος να ζούμε.

Talaiporos Ellhnas18/01/201713:02
Γέρος ξεγέρος οι αλήθειες πονάνε. Απλά θυμηθείτε: Κούβα, Βενεζουέλα, Βόρεια Κορέα. Μέχρι την Βενεζουέλα πήγαν για να στειρίξουν τον εκεί δικτάτορα. Και εμείς εδώ ακόμα ρωτάμε πως θα σωθεί ο ΔΟΛ; Όπως λέει και το προσχέδιο της Εξεταστικής που αυτοί έστεισαν καμιά διαπλοκή...

poli18/01/201717:00
Ταλαίπωρε Έλληνα... Στην Βενεζουέλα έχουν κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ο Μαδούρο και ο κάθε πριν από αυτόν πρόεδρος εκλέχτηκαν κανονικά με εκλογές και στις επόμενες αν ο λαός τον καταψηφίσει θα αναλάβει άλλος. Επιπλέον, τα μέσα παραγωγής ανήκουν σε ιδιώτες, καπιταλιστές, τσιφλικάδες. Δεν υπάρχει κανένας κομμουνισμός. Αλλά με τόση προπαγάνδα γύρω ό,τι σας σερβίρουν το μασάτε για αυτο θα παραμείνεται ταλαίπωροι... Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μέγας τυχοδιώκτης και καθόλου αριστερός. Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν κατηγορεί τους κομμουνιστές (γνήσιους αριστερούς) αλλά τους ιμιτασιόν (τυχοδιώκτες τύπου Συριζα και λοιπούς ευρωκομμουνιστές) οι οποίοι διέβαλαν το σοσιαλιστικό σύστημα και κίνημα για αυτό οι αληθινοί κομμουνιστές τους κυνηγούν από το 1929. Είναι όλοι αυτοί που θέλουν να διαχειριστούν τον καπιταλισμό. Αυτοί που θέλουν να διορίζονται στο δημόσιο (μόνιμη θέση) (και τέτοιοοι είναι και οι πασόκοι και νδ όταν είχαν ευκαιρία στο παρελθόν) αλλά αν τους πείς να ψηφίσουν για να γίνει το σύστημα κομμουνιστικό οπότε ΟΛΟΣ ο κόσμος θά έχει ΜΟΝΙΜΗ δουλειά, τότε τσινάνε. Θέλουν βλέπεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Θέλουν μόνιμη και σταθερή εργασία (βλ. δημόσιο) αλλά και γερμανικά αυτοκίνητα, τσάντες Gucci, να τα σπάνε στα μπουζούκια κλπ κλπ. (και ας είναι άλλοι δίπλα τους άνεργοι). Όχι, θα το πάρεις όλοι το πακέτο, όποιο σύστημα και αν διαλέξεις. Αφου θέλεις καπιταλισμό φάε μια ΤΕΤΟΙΑ ανεργία να έχεις να λες.. αν είσαι δε μικροεπαγγελματίας να ξέρεις ότι είναι σχεδιασμένο απο τους μεγαλοκαπιταλιστές (μονοπώλια) να σε εξαφανίσουν για να φάνε όλη την πίτα. Φαε καπιταλισμό για τα επόμενα 30-40 χρόνια μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση.


michail manolis18/01/201712:53
τωρα θα καταλαβει ο κοσμος τι κουμασια ψηφισε; Ήμουν αριστερος 30 χρονια και τους σιχαθηκα. Έφτασαν 2 μολις χρονια στην εξουσια για να δειξουν τι σημαινει κοκκινος φασισμος.

Αλεπούδες και όχι γίδια18/01/201712:51
Μπορεί να έχουν τα κλειδιά της αριστεράς, αλλά σίγουρα δεν είναι πια αυτοί οι αριστεροί αφού συνεργάζονται με τους ΑΝΕΛ. Ζούμε σε μια εποχή μετάλλαξης ενός μέρους της άκρας δεξιάς σε "αριστερά" για δικό τους όφελος. Δεν πρόκειται για γίδια αλλά για αλεπούδες. Λυπάμαι για τον ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζεται από αυτές τις δυνάμεις.

Όταν τους υποστήριζε ήταν καλοί;18/01/201712:44
Τώρα που βγήκε μάπα το καρπούζι, ήρθε να μας νουθετήσει. Πίσω στη τρύπα σου και γρήγορα!

RAY DONOVAN18/01/201712:40
Αυτη ειναι η Αριστερα, "ενα τσουρμο λαμογια" οπως ειπε το χοροπηδηχτο αγορι. Επαφιεται στον Ελληνικο Λαο να τους διωξει με εκλογες ή με κλωτσιες. Ο,τι και να κανουν παντως δεν ξεγελανε πια κανεναν εκτος απο τους σανοφαγους και ψεκασμενους. Υπομονη πατριωτες, θα φυγουν με το καλο ή το κακο. Και μετα πισσα και πουπουλα σε καθε Ψυριζαιο λαμογιο...

Grg18/01/201712:27
Το λείψανο περιαυτολογεί...

ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΜΙΚΗ 18/01/201712:26
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΡΩΗΝ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.

βλασης18/01/201712:17
Ο μικης ηταν υπουργος πολιτισμού της Ν.Δ. επι Μητσοτακη... Έχει του κοσμου τις πολεοδομικές παραβάσεις στο Κοκωνι Κορινθίας... Έχει άσυλο, δίνει και άσυλο, τοοοο άσυλο καλημέρα σύντροφοι!!!

.18/01/201711:53
Ειπε ο κομουνιστης πασοκος, μηπως καλο θα ηταν να τον κρατησει η οικογενεια του μακρια απ' τις συνεντευξεις? κριμα ενας τοσο μεγαλος συνθετης να εχει καταντησει μαιντανος και στο τελος να μεινει για τις μπουρδες που ελεγε και οχι για το μουσικο του εργο.

chris18/01/201711:25
Μα γίνεται αριστερός να τουφεκάει αριστερό;

kyriakos18/01/201711:05
Τάδε έφη ο επί περίπου 8-10 χρόνια βουλευτής του ΚΚΕ!!! Και υποστηρικτής του μεγαλύτερου Αλήτη που έχει περάσει από τη χώρα!!! Ήτοι, ήμουνα για 90 χρόνια ένας χαρισματικός... Συγχωρήστε με!!!

!18/01/201710:58
Δεν νομίζω ότι είναι λόγια του Θεοδωράκη αυτά. Είναι πολύ αντιαριστερά. Μέχρι πρόσφατα ήθελε τον κόσμο να συμμετέχει σε αγώνες για την ρήξη με το κατεστημένο και την αλλαγή πορείας της χώρας προς τον σοσιαλισμό με έξοδο από τη ΕΕ. Τι λέει τώρα; Τον χρησιμοποιούν προφανώς, δεν εξηγείτε αλλιώς. Κρίμα, εμείς όμως με τα τραγούδια σου γαλουχηθήκαμε κ. Θεοδωράκη και εμπνευστήκαμε από τους κοινωνικούς και πολιτικούς σου αγώνες. Ποτέ δεν σε κρίναμε αρνητικά ακόμη και τότε που έκανες την ανάποδη στροφή στα δεξιά. Για μας τους αριστερούς είσαι ο Μίκης μας όπου και να είσαι ό,τι και να λες. Να είσαι καλά.

kyriakos18/01/201712:44
Θα συμφωνήσω μαζί σας. Δεν φαίνονται να είναι λόγια ενός χαρισματικού Καραγκιόζη που ήταν βουλευτής του ΚΚΕ για καμιά 10αρια χρόνια κι υποστήριξε το μεγαλύτερο Αλήτη που έχει περάσει από τη χώρα. Σαν αριστερός είναι δύσκολο να κανεις δύο λογικές σκέψεις στη σειρά. Εκτός κι αν έπαθε δυό-τρια εγκεφαλικά.

Βαγγελης18/01/201711:59
Ο Μικης ξερει πολυ καλα τι λεει!!! Τα εχει ζησει αυτα στο πετσι του. Περα απο την βιαιοτητα της δεξιας εχει ζησει τον απολυτο ολοκληρωτισμο της Αριστερας π.χ. Σοβιετικη Ενωση με τα εκατομμυρια θανατους αντιφρονουντων και να μην αναφερθουμε στα αλλα εκτρωματα του σοσιαλισμου. Κυριως ομως τον εχει ζησει στα εγκληματα της Αριστερας εναντιον των Αριστερων (στρατοπεδα Μπουλκες για τους ακραιφνεις αριστερους σαν και εσενα που σκοτωνατε οποιον ειχε αντιθετη αποψη με τσεκουρια)!!!

!18/01/201713:11
@ Βαγγέλη Τι σχέση έχει η Ευρωπαϊκή αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ με την Πρώην Σοβιετική Ένωση και τον Κομμουνισμό; Έχεις τρικυμία στον εγκέφαλο; Από το 1968 η αριστερά αποκήρυξε τον Κομουνισμό-Σταλινισμό και χάραξε Ευρωπαϊκή πορεία. Αυτά να τα λες στο ΚΚΕ όχι στον ΣΥΡΙΖΑ. Εσκεμμένα το κάνετε ή όντως δεν γνωρίζεται ιστορικά γεγονότα;

Βαγγελης18/01/201714:53
χαχαχαχαχα!!! Καλο! Εγω θα συμπληρωνα τι λεει ο ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΗΣ Παπας (ο πατηρ)

Ροβήρος ο Κατακτητής18/01/201714:14
Ο σύντροφος Φιδέλ τι λέει γι'αυτά;

KΩΣΤΑΣ18/01/201711:20
O Mικης Θεοδωρακης μεγαλος μουσικοσυνθετης οταν ομως μιλαει για πολιτικη δεν πρεπει να τον παιρνει κανεις στα σοβαρα οχι τωρα σε αυτη την ηλικια αλλα παντα.Tωρα βλεπει ολοκληρωτισμο στην αριστερα και οχι δημοκρατια-Το 1974 εκτος απο το ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ- ειχε πει και το αμιμητο οτι κατηγορω τα ρωσικα τανκς που δεν ηρθαν στην Ελλαδα το 1945 να επιβαλουν λαοκρατια .Πολλοι κομμουνιστες στα νιατα τους δεν καταλαβαν τιποτε( η δεν ηθελαν απο εγωισμο να παραδεχθουν)τι εγινε το 1989 οταν κατερευσε σαν χαρτινος πυργος ο υπαρκτος σοσιαλισμος η η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ.

ΕΛΛΑΣ18/01/201711:07
ΜΑΛΛΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΠΩς ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Theo Desert Mojave18/01/201710:56
Καλά ξυπνητούρια, την ζημιά όμως την έκανες με τις αριστερομπαρούφες σου παρά το γεγονός ότι είχες ιδίαν αντίληψη σχετικά με τις πρώην κομμουνιστικές ηγεσίες που είχανε λυσσάξει τους λαούς του στη πείνα και τώρα εφαρμόζουν και σε εμάς.

ΔΗΚΤΙΚΟΣ18/01/201710:52
Ο Μίκης έπρεπε να φτάσει τα 100 για να δεί την αλήθεια; Ο ίδιος που συναγελάζονταν τόσα χρόνια χρόνια με τέτοιους ανθρώπους νομίζει ότι δεν φέρει ευθύνη;

Πφφ18/01/201710:51
Αριστερά σκουπίδια, μαλώνουνε... πόσο κακομοίρηδες είστε, πραγματικά!

ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...18/01/201710:50
Είναι γνωστό, ανά την οικουμένη, ότι οι πιο στυγνές δικτατορίες ήταν οι σοβιετικού / σταλινικού τύπου, με τους διάφορους "πατερούληδες", "τιμονιέρηδες" κλπ. Επί ολόκληρες δεκαετίες ωστόσο, οι απανταχού αριστεροί επέμεναν να εμφανίζουν αυτά τα καθεστώτα & κινήματα ως "φιλολαϊκά", "φιλεργατικά", "απελευθερωτικά" "αντιφασιστικά" κι ένα σωρό εύσχημους και ευφημιστικούς χαρακτηρισμούς, προκειμένου να διαστρεβλώσουν την ωμή πραγματικότητα. Εξομολογήσεις παλαίμαχων του χώρου, τύπου Θεοδωράκη, απλά επιβεβαιώνουν το γεγονός.

giannis18/01/201710:50
Με σύστημα και υπομονή... προσπαθεί να φτιάξει στη παλαιά Σοβιετία, δηλαδή να γίνουμε όλοι ρουφιάνοι και να φοβούνται οι γονείς τα παιδιά και τα παιδιά τους γονείς, οι γείτονες τους γείτονες και γενικά να φοβάται ο ένας τον άλλο, να περνάνε οι κυβερνώντες καλά και οι ουρές να είναι ατελείωτες ακόμη και γιά ένα κουτί γάλα, αυτή ΗΤΑΝ η Σοβιετία, τώρα δεν ξέρω.

Γιάννης18/01/201710:40
Ολόσωστος

Κάλιω αργά παρά ποτέ...18/01/201710:38
Έχει απόλυτο δίκιο ο Μίκης... έστω αργά που το κατάλαβε...

@Κάλιω18/01/201711:26
Όσο το κατάλαβε ο Μίκης, άλλο τόσο το "Κάλιω" γράφεται έτσι ...

Χ18/01/201710:35
Μίκυ Μαους

Αρης18/01/201710:15
Μίκυ, γρατζούνα κανα έγχορδο και άσε την πολιτική ανθρωπέ μου. Γελοιοποιήσε και χαλάς την υστεροφημία σου. Δεν βλέπεις τι έπαθε ο Λαζόπουλος. Δεν μαζέυει ούτε 30 άτομα στο θέατρο. Και τέλος, αυτή είναι η Αριστερά μίκυ, δεν είναι αυτή που φαντασιώνεσαι.

Λαζόπουλος18/01/201712:03
Έχω πρόταση για ΕΡΤ $$$

KΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ...18/01/201710:13
... ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ . Υπαρχει Συνταγματικη εκτροπη πλεων. Ουτε στην Ζημπαμπουε του Μουγκαμπε δεν εχουν τετοιο απροκαλυπτο θρασος παρ οτι πειναει ο κοσμος και παρ οτι ειναι ενα χουντικο καθεστος (τηρουν τουλαχιστον τα προσχηματα) . Το θεμα εχει ξεφυγει απ την οικονομια που εχουμε προβλημα και δημιουργουνται προβληματα σε ολους τους τομεις της δημοκρατικης λειτουργιας της χωρας. Μονο τα ΕΑΤ-ΕΣΑ (η κατι παρομοιο) λειπουν. Θα υπαρξει πολυεπιπεδος Εθνικος διχασμος αν τους αφησετε, ηδη υπαρχει κοντρα στην κοινωνια μεταξυ κρατικοδιαιτων στη σιγουρατζα και ολων των υπολοιπων που ειτε ειναι ανεργοι, ειτε δεινοπαθουν απ τη φορολογια για θρεφουν τους αυλικους του κρατους. Ηδη υπαρχει κοντρα μεταξυ Ευρωπαιστων και δραχμιστων . Ηδη υπαρχει κοντρα μεταξυ πατριωτων και μουσουλμανολαγνων. Ηδη υπαρχει κοντρα μεταξυ ελευθερων ανθρωπων και ολοκληρωτιστων. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. Οποιος δεν εχει συμφερον για το οποιο κλεινει τα ματια σε αυτα που συμβαινουν το βλεπει. Τι να το κανω αν μετα ολοι αυτοι οι ολοκληρωτιστες εχουν την τυχη που εχουν ολοι οι χουντικοι και παριστανουν το εκκρεμες κρεμαμενοι απο μια θηλια στο λαιμο οπως ο γειτονας Μεντερες σε κεντρικη πλατεια της χωρας? Αφου η χωρα θα εχει παθει ζημια τη να την κανω την τιμωρια τους μετα? Δεν υπαρχει αριστερα και δεξια πλεων αλλα δημοκρατια και προκοπη η χουντα και διχασμος μ αυτους που μπλεξαμε . ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ τους πριν ειναι αργα για τη χωρα και οχι μονο στο οικονομικο σκελος...

ΚΛ18/01/201713:15
Γι' αυτό και στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε πατριωτικά ακροδεξιά (ΧΑ) και ακροαριστερά (ΛΑΕ) κόμματα που θα τελειώσουν με τα μνημόνια και την λιτότητα και θα μοιράζουν λεφτά με την σέσουλα όπως κάνει ο Μαδούρο που για να πας να αγοράσεις ένα αυγό θέλεις ένα σάκο με Μπολιβαρ. ΥΓ. Η κατανάλωση σανού είναι το αγαπημένο γευμα της πλειοψηφίας σε αυτή την χώρα.

Εργαζόμενος18/01/201709:50
Και δεν υπάρχει χειροτερο αφεντικό απο τον αριστερό που εγίνε αφεντικό

Ασσ18/01/201713:28
Το σωστότερο που έχει γραφεί

Στε18/01/201709:45
Για αυτόν που υπερηφανεύοσασταν και πρώτο επισκέφθηκε ο Αλέξης μετά την εκλογή του δεν ντρέπεστε να τον κακολογείται.

Ντροπή σας18/01/201709:27
Πάντως πρέπει να εκδιωχτούν οι άνθρωποι που τον φροντίζουν και καταστρέφουν την υστεροφημία του.

Γιωργος18/01/201709:23
Κύριε Θεοδωράκη δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ένας καλός και υγιής (όπως λέτε) για δείγμα στην σπείρα του Σύριζα. Αυτό πρέπει να το ξέρετε εσείς καλύτερα από τους νεαρούς Έλληνες που είναι άπειροι πολιτικά. Οι αριστερά είναι αρρώστια γιαυτό όταν αναλαμβάνουν κρατικοί εξουσία καταφεύγουν σε τέτοιες μεθόδους και ο λαός φτωχοποιείται και περιθωριοποιείται. Αυτό έδειξε η παγκόσμια πείρα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕ ΙΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΚΑΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΌΝΙΑ.

Jiannis18/01/201710:56
Μόνο που στην Ελλάδα ανατρέπονται πολλοι μύθοι τώρα τα τελευταία χρόνια Ο ΣΥΡΙΖΑ δύο χρόνια κυβερνάει, η Ελλάς έχει πτωχεύσει εδώ και 8χρονια, από την θητεία του Κωστάκη Καραμανλή και μετά πήραμε την κατηφόρα και όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ ειμασταν ήδη πτωχευμένη, με μισθούς κομμένους με συντάξεις και επικουρικά κομμένα, με επιπλέον φόρους αυξημένα ΦΠΑ με ενφια κτλ. δεν τα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά αγαπητέ μου ούτε κάποιο άλλο αριστερό κόμμα Να λέμε αλήθειες εδώ και όχι κομματικά παραμύθια Υγεία. ξερω ξέρω τώρα θα με ονομάσουν τρολλ του Τσίπρα Χαχαχαχα βλέπετε δεν έχουν τι άλλο να απαντήσουν κάποια κομματοσκυλα??? Δεν μπορούν να φανταστούν ότι κυκλοφορανε και υγειης σκεπτόμενοι πολίτες δίχως παροπιδες στην χώρα μας.

Ουαου18/01/201712:32
Γεια σου υγειώς σκεπτόμενε πολίτη!!! Τα καπιταλ κοντρόλ ποιος τα έφερε; το τρίτο μνημόνιο ποιος το έφερε, αυτός που υποσχόταν σκίσιμο των μνημονίων; αυτός που κορόιδευε τον κόσμο με κατάργηση του ένφια που είχαν φέρει οι γερμανοτσολιάδες; ποιος υποσχόταν σεισαχθεια και οδηγούσε τους πολίτες στη μη πληρωμή των υποχρεώσεων του; ποιος άνοιξε την ΕΡΤ για να πληρώνουμε τα άεργα κομματόσκυλα ; ποιος έφτιαξε πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη για την ερωμένη του; ποιος κατέβαζε τόσα χρονια τους αγρότες στους δρόμους; ποιος υπέσκαπτε κάθε φορά οποία προσπάθεια γινόταν για εξυγίανση κ υπόσχονταν τα πάντα σε όλους προκειμένου να την σαμποτάρει; ποιος πήγε να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ με το εξώγαμο του Στάλιν; κ.α. Πολλα

ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ18/01/201709:11
ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΕΣΥ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕ, ΟΤΙ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ;

Ασσ18/01/201713:31
Και αφού είπες την εξυπνάδα σου ξύπνησες ....

πασοκ18/01/201709:09
Οι Δικτατορίες τελειώνουν με αίμα. Ιδε Τσαουσέσκου.

ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ18/01/201708:58
ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΛΙ

kkk18/01/201709:38
Εσύ πάντως την ορθογραφία δε την "πας" και πολύ...

kkk18/01/201712:38
ασε το θειο και πιασε το τζοκερ

Γιαννης18/01/201711:15
Πάντως δεν διαφωνείς ότι θα πάει πάλι εκει

Διογένης18/01/201708:41
Δεν είναι "πρώην" Μίκη μου. Κανονικοί αριστεροί είναι. Καιρός να το πάρεις απόφαση ότι αυτή είναι η αριστερά.

Συφωνώ απόλυτα!!!18/01/201708:18
Πχ η Δημητριάδου σε κατήγγειλε στο λαό, σαν στυγνό εργοδότη... ( Σημειωτέον. Είμαι και φανς σου) Είσαι μεγάλος και σαν άνθρωπος και σαν μουσικός. Πήγες το όνομα της ελλάδας στα πέρατα του κόσμου... Αλλά γιατί κάνεις τη βρώμικη δουλειά για τη νουδούλα δεν το ξέρω... Αυτή είναι δουλειά του άδωνη... Του παίρνεις το ψωμί απ το στόμα...

ftemp18/01/201708:00
Καλύτερα Μίκη να μην μιλάς τώρα, γιατί την ζημιά την έκανες. Και αυτοί, θα πουν ότι έγινες Ιλουμινάτι ή καμία τέτοια σάχλα. Ασε, θα διορθώσουν άλλοι την ζημιά που έκανες τόσα χρόνια

Από τη θεωρία στην πράξη18/01/201707:57
Μίκυ κόψε επιτέλους την καραμέλα περί πρώην αριστερών, μια χαρά αριστεροί είναι, έτσι είναι παντού η αριστερά

αριστερα ή δεξια ?18/01/201707:54
κοκκινος λυκος ή γκρι ή μαυρος, για το προβατο το ιδιο ειναι, ισως να εχει κ αχρωματοψια ή αλσχαιμερ...

Χανιώτης18/01/201707:53
Αν ξέρει τι του γίνεται καλά θα ήταν. κάποτε στήριζε την αριστερά αλλά στο τέλος κατάντησε να γυρίζει από κόμμα σε κόμμα. Καλύτερα να περιοριστεί σε αυτό που ξέρει, την μουσική, και ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΣΥ στήριξες την αριστερά Μίκη Θεοδωράκη, και τώρα κάνεις τον δάσκαλο

Νικος18/01/201707:37
Απορώ για όλο αυτό τον κουρνιαχτο για τον ΔΟΛ. Υπάρχει κανεις που να διαβαζει νέα και βήμα πλεον; Ειδικα διαδυκτιακα είναι λίγοι και σε λίγο δεν θα είναι κανένας μιας και είναι φανερο απο τα like στα σχόλια οτι το 80% απεχθάνονται το Σύριζα. Δεν καταλαβαίνω καν αυτοι οι επενδυτές του Σύριζα γιατί θέλουν να χάσουν τα λεφτά τους. Η Ελευθεροτυπία που ηταν πολύ δυναμικότερη των νέων, με το που το γύρισε προς Σύριζα έκλεισε. Και αυτα στην καλη εποχη του συριζα.

κκκ18/01/201709:40
Δες λίγο τις κυκλοφορίες των εφημερίδων πχ που είναι η αυγή και που είναι τα νέα.