ΕΡΤ, 2ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


"Λάθε βιώσας, εἰ δή μή δύναιο, λάθε ἀποβιώσας".- Απολλώνιος ο Τυανεύς

ΤΑΙΝΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ www.youtube.com/user/TileorasisDagkilaswww.dailymotion.com/user/ArgyriosDagkilas

ΧΑΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ: Διεθνής Εφημερίδα Ελληνικών Εθνικών - Πατριωτικών Συμφερόντων - ΕΔΡΑ: Όαση Σεμπίκα - Βόρεια Σαχάρα, Νότια Τυνησία – ΤΥΝΗΣΙΑ

Επίσημη Ταυτότητα: Διαδικτυακή Διεθνής Εφημερίδα, Ελληνικών Πατριωτικών Συμφερόντων. (Ανεπίσημη: Εφημερίδα για όλα τα Σκυλιά, τα Αδέσποτα και τα Ορφανά, της Μέρας και της Νύχτας)

Η Εφημερίδα του Πολιτισμού - Της Ιστορικής - Της Καλλιτεχνικής - Της Επίκαιρης - Και της Ποικίλης, Ύλης.

"Θεός μας η Ελλάς, και Θρησκεία μας ο Ελληνικός Πολιτισμός - Ελλάς, Εσαεί". - "Χάος ήσουν και Χάος θα γίνεις" (Αργ. Δαγκ.)

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΣΟΝΩΝ]

"Έστιν ουν Τραγωδία / Μίμησις πράξεως σπουδαίας και τελείας / Μέγεθος εχούσης, ηδυσμένω λόγω / Χωρίς εκάστου των ειδών εν τοις μορίοις / Δρώντων και ου δι απαγγελίας / Δι ελέου και φόβου περαίνουσα /Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν" - Αριστοτέλους "Ποιητική"

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.- Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ" ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΣ:
«Τοις ευσεβείς μεν επαγγελλομένοις τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη ορθοδόξω και καθολική εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γης, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ανάθεμα (γ')».

Μετάφραση:
Σε όσους παριστάνουν τους ευσεβείς, ενώ, την ίδια στιγμή, εισάγουν με θράσος ή πολύ περισσότερο με ασέβεια στην Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία τις ασεβείς δοξασίες των ΕΛΛΗΝΩΝ και για τις ανθρώπινες ψυχές και για τον ουρανό και τη γη και για τα άλλα κτίσματα, ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ! ΑΝΑΘΕΜΑ!..
Τρεις φορές Ανάθεμα δηλαδή στους:
Ορφέα, Θαλή, Αναξίμανδρο, Αναξιμένη, Πυθαγόρα, Ξενοφάνη, Παρμενίδη, Ζήνωνα, Εμπεδοκλή, Ηράκλειτο, Αναξαγόρα, Δημόκριτο, Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτελη, κ.α. ΟΛΟΙ οι Αναθεματισμοί: ΕΔΩ

"Οι καλύτερες τουρκικές εφημερίδες (και πληθώρα ιστοσελίδων), είναι οι Ελληνικές!.." Αργ. Δαγκ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!.. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Οι ιστοσελίδες μας ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ Δ.Τ. γραμμένα δίγλωσσα, ήτοι: Ελληνικά ανακατεμένα με Αγγλικούρες, Γερμανικούρες, Γαλλικούρες, υποψιαζόμαστε σε λίγο θα μας στέλνουν και Κινεζικούρες! Συντάσσετε τα Δ.Τ. σας σε αμιγή Ελληνική γλώσσα, δεκτά γίνονται μόνον τα ακρωνύμια σε Λατινικό αλφάβητο, ή φράσεις γνήσιες, ατόφιες της Λατινικής γραφής και γλώσσης. Ακόμα, πετάτε απο τα δελτία σας τις "γκρίζες διαφημίσεις", ούτε αυτές δημοσιεύονται. Όποια δελτία δεν πληρούν αυτούς τους κανόνες, πετιούνται στα σκουπίδια.

ΟΙ ΠΛΕΊΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΤΗΣ ΕΛΛΆΔΟΣ ΑΠΌ “’74” ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΕΊΝΑΙ ΛΙΠΟΤΆΚΤΕΣ, ΑΝΥΠΌΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΨΆΣΠΙΔΕΣ!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΦΡΕΣΚΟ-ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ... ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ!..

Την “Αυγή” των 250 φύλλων βρήκε ο δημοκράταρος Παπαδημούλης και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, να δημοσιεύσει την... διαμαρτυρία του για τον Ιταλό ηλίθιο που μιλάει και “Αρχαία Ελληνικά (εδώ, γελούν), περί “Σκοπιανής Μακεδονίας”!.. Τώρα εσείς, μην τρέξτε να την διαβάστε, ανεβάζοντας τους αναγνώστες της “Αυγής” στους... 251;
Σ.Σ.: Συμφωνούμε απόλυτα όμως, με το Σλαβομακεδόνες ή Σλαβοβούλγαροι όσοι το προτιμάτε, είναι δηλωτικό και εξ αίματος και καταγωγής, τόπου, γιατί αυτή η “τρύπα των Βαλκανίων” είναι απολύτως, ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ, μακεδονικό έδαφος δηλαδή, αλύτρωτο, που κάποια μέρα θα απελευθερωθεί, θα ενσωματωθεί στην Ελλάδα ως αλύτρωτο που είναι σήμερα.
Ούτε επειδή το λέει ο Παπαδημούλης, αυτό το “κουμμούνι” που κλωσάει τα αυγά του τώρα αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου βολεμένος, ήθελε το 1950, σύμφωνα και με το απόρρητο έγγραφο της “ΣΙΑ”, μια ενιαία, πλην “Σλαυική Μακεδονία”, με τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης Καβάλας Αλεξανδρουπόλεως, υπό την κατοχή της τότε Σοβιετίας! Αλλά επειδή το έχουμε πει εμείς, το έχουμε γράψει, εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 
Ενώ δεχόμαστε τον αλυτρωτισμό αυτών των ηλιθίων, με τους οποίους δεν ασχολείται κανείς άλλος στον κόσμο εκτός από εμάς, απεμπολούμε ελαφρά τη καρδία τον αλυτρωτισμό τον δικό μας (Κύπρος, Βόρεια Ήπειρος, Σκόπια), μόνο και μόνο για να μη μας πουν ρατσιστές ή “εθνικιστές”, όπως προτάσσει και η επίσημη πολιτική του Σύριζα ή άλλων κουμμουνιστικών παραφυάδων..
Οι Βούλγαροι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την “Μακεδονία του Πυρήν”, ξέρουν ότι είναι “Ελληνική Μακεδονία”, ούτε καυχώνται ότι είναι “Μακεδόνες”, μάλιστα υποχρεώνουν και τους Σκοπιανούς γύφτους να πολιτογραφηθούν Βούλγαροι, κραδαίνοντάς τους ως φιλοδώρημα ένα βουλγαρικό διαβατήριο. 
Τέτοιους “Μακεδόνες”, πολιτογράφησαν Βουλγάρους τα τελευταία χρόνια πάνω από 60.000!
Εμείς μόνον ξεχάσαμε τους Έλληνες της Στρώμνιτσας, του Μοναστηριού του Βέλες του Πρίλεπ, αλλά και όλης της οριογραμμής των Σκοπίων που έχει με την Ελλάδα! Τους χαρίσαμε σ’ αυτούς τους άπλυτους!..
Μην ξεχνάτε ότι το ολέθριο, το προδοτικό, αλλά και το εγκληματικό, της πολιτικής του Ε. Βενιζέλου την εποχή των Βαλκανικών Πολέμων, ενώ όλα αυτά τα μέρη τα απελευθέρωσε και προήλασε νικητής σ’ αυτά ο Ελληνικός Στρατός, και στην Ανδριανούπολη, και Κωνσταντινούπολη, αυτός ο γελοίος “εθνάρχης”, όπως όλοι οι κατά περιόδους γελοιότατοι “εθνάρχες μας” που είχαμε, ΔΕΝ τα κράτησε! Δικαιολογώντας φυσικά, τα αδικαιολόγητα!..
Και κάτι ακόμα. Αν δεν τους πούμε εμείς “Μακεδόνες”, όποιοι άλλοι και να τους πουν στην υφήλιο αυτούς τους μυξιάρηδες, δεν λέει, απολύτως, ΤΊΠΟΤΑ!..
Ούτε η ιστορία ξαναγράφεται, αυτό προσπάθησαν και πάλι πολλοί ανόητοι στο πέρασμα των αιώνων να το κάνουν, αλλά απέτυχαν παταγωδώς!..
Μην ξεχνάτε ακόμα, ότι αυτή η “Τρύπα” ζει σε ασφυκτικό κλοιό όλα αυτά τα χρόνια από όλες τις απόψεις, και η οικονομία της είναι τα 6-7 καζίνο που διαθέτει στα σύνορά μας, και στα οποία πηγαίνουμε εμείς, και παίζουμε τις οικονομίες μας, σε ανήμπορη κατάσταση να το αντιμετωπίσει και αυτό, το παραλυμένο και διαλυμένο Ελληνικό Κράτος που καπελωνόμαστε.
Μην ανησυχείτε λοιπόν, την Ελληνική Μακεδονία την κατοικούν σήμερα συντριπτική πλειοψηφία Ελλήνων προσφύγων του ΄22, Ποντίων Μικρασιατών και άλλων, οι οποίοι δεν μασούν κάτι τέτοιες χοντρομαλακίες, όπως αυτές του Ιταλού αρχιμαλάκα...
Αυτόν τον τελευταίο όμως, ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ το ονοματάκι του, μπορεί να σας χρειαστεί σε καμιά παραλία μας πιθανώς, που θα τον βρείτε τυχαία... Τον μεγάλο “φιλέλληνα’, που φρόντισε να ψηφίσει πρόεδρο η παράταξη της ΝΔ στο ευρωκοινοβούλιο!.. Τώρα τραβάει τα... βυζιά της, δεξιοί ΝΔημοκράτες, κάργα το μέτωπο να λάμπει εθνικόφρωνες, από υπαρηφάνεια!..
Τάκα-τακα, Τάκα-τακα, Τακααα-τά... Τααααάκατακα-τά!.. Το αγαπημένο τραγούδι του Κυριακούλη Χρυσού!.. Τάκα-τάκα, μέχρι να ματώσει!..].